Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Idag har vi en bättre söndag! Just nu ligger vi inne och Jolie tar en nap. Direkt hon vaknar ska vi ut i solen igen! Vi har det himla härligt här iallafall och det är mycket varmare än jag trodde att det skulle vara. Ikväll ska vi på minidisco och sedan ska vi träna lite. Kliar i hela kroppen då jag har tagit det rätt lugnt nu på slutet i och med att jag har varit förkyld. Perfekt att hotellet har ett gym!

Hoppas att ni har en mysig söndag och får ett fint avslut på veckan. KRAM!

Dagens klänning!

Har med en bikini för varje dag, haha. Idag blev det en rosa.

Så gott med frukost! Och dom hade dessutom en enorm pump med varm nutella, mmmm.

Barnen fick krama Lollo och Bernie imorse! Äntligen! Deras lycka var obeskrivlig.

När Jason hade badat ett tag så kröp han upp i min famn och sa ”mamma, jag ska värma mig på dig nu.. hur kan du vara så varm när jag är så kall?”. Förklarade då att han badar mycket mer än mig och då blir man inte lika kall utan enbart varm av solen. Så kul att få prata med honom och förklara hur saker och ting är, räta ut frågetecken och ha riktiga konversationer om saker. Han har verkligen blivit så stor.

Godaste glassen! Älskar ju maltesers så var tvungen att prova! =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ida

    Hej, ville bara fråga hur ni tänker kring Coronaviruset nu när ni har ett barn med hjärtfel? 🙂 är det något ni funderat kring som nu tex när ni åker ut och reser? Obs! Inte menat som en elak kommentar eller påpekande på dig som mamma, mer bara nyfikenhet om ni fått några råd från sjukvården i frågan? 🙂 tack för en superfin blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hade vi avbokat så hade vi inte fått pengarna tillbaka och resan var dyr. Försökte avboka den för att vara på den säkra sidan men det gick som sagt inte och då kände vi att det nog kommer gå bra iallafall 🙂 är ju fler fall av Corona i Sverige än här på Gran Canaria ändå.. Och man kan lika gärna få det hemma! Tror det kommer att gå bra oavsett. Försöker att inte vara allt för rädd även om jag såklart är orolig. Hade inte bokat en resa idag men nu var den ju bokad sedan länge, kram 🙂 och tack för fina ord!

  2. Profilbild
    Hanna

    Alltså du är verkligen världens bästa mamma <3 blir så varm i hjärtat av dig och att se dig med dina barn

  3. Profilbild
    Linnéa

    Så härligt 😍 du är sån inspiration för mig att tro på mig själv och man kan göra vad man vill, och blir så peppad på att träna av dina inlägg och resultat!

  4. Profilbild
    Sindy NİLSSON

    Men SÅ mysiga bilder!! Ni ser ut att ha det så himla bra där borta! 🙂 Se till att njuuuuuuta massor nu de här dagarna! Så snygg är klänningen du bär och fina DU! inlägg som visar sina kläder inspirerar mig alltid tack! Stora kramar till er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nelly! Har inte länk och hittade den inte nu när jag skrollade igenom snabbt men den borde finnas inne, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish