Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon fredag!

Förlåt för kass uppdatering igår! Jag ska strax hämta hem barnen och sedan ska vi bara packa och mysa hela dagen. Köpte både skor och lite sommarkläder åt dom båda igår och jag ser så mycket fram emot att få se dom dansa loss på Lollo och Bernies disco, bada och äta glass.

Haha, dessa bilder är verkligen tagna i stunden. Jag fick hjälp att fota ett samarbete och så kommer Jason springandes upp för trappan och dummar sig. Jag ropar åt honom att ta det lugnt och får typ panik för trappen är livsfarlig. Ibland så önskar jag verkligen att vi hade byggt ett enplanshus just för att slippa den där jäkla trappen. Samtidigt så älskar jag att ha sovrummen där uppe och det sociala där nere. Det finns verkligen fördelar med båda! Är iallafall glad att Jolie numera också kan gå i trappen själv då det verkligen var ett ångestmoment för mig förut.

Och så blev jag insnöad igår och fick skotta ihjäl mig. Ändå är jag den av alla grannar som skottar sämst och minst. Och så tycker jag att jag har ansträngt mig som tusan efteråt, haha.. Skottar verkligen precis så att jag klarar mig med en liten gång till dörren och en liten uppfart så att bilen ryms precis..

Tycker att det är helt galet att vi har så sjukt mycket snö här uppe i Umeå medan ni i södra Sverige typ inte har snö alls.

Igår kom min fina Jeanette hit med middag och vi pratade och myste i ett par timmar. Bästa, älskade vännen!

Önskar er en fin dag! Kram!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sabina

    Investera i en snöslunga 😉 . Verkligen värt, speciellt när man bor upper i norr där ni får mkt snö.

  2. Profilbild
    Sabina

    Hej! Tänkte bara fråga hur ni ställer er till att åka utomlands med Coronavirus och Jolies hjärtbesvär?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi bokade ju för längesedan och det gick ej att avboka. Tänker att risken är lika stor att få det i Sverige som här på Gran Canaria. Har väl varit fler fall hemma till och med? Kram

  3. Profilbild
    Evelina Kyrk

    Här på västkusten har det seriöst snöat 3 gånger (typ i fem minuter) sen November förra året! helt sjukt! kram

  4. Profilbild
    Julia

    Hur tänker ni angående coronavisuset nu när ni ska resa? Kommer ni vara hemma i karantän i två veckor när ni kommer hem? För att om ni blivit smittade på planet/under resan inte sprida smittan vidare?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi tänker väl lite att vi inte hade bokat resan nu men den var inte avbokningsbar tyvärr. Så vi hoppas att vi slipper. KRAM

  5. Profilbild
    Christina

    Så mycket snö!!! Här i Skåne är det barmark och snödroppar och krokusar! Nu längtar man ju ännu mer efter våren! Tänk att slippa alla ytterkläder! Härligt ändå med snö ❄️ kan sakna det lite denna ”vintern”. Ha en fin dag och helg och njut på semestern! 🏝 ☀️ 🏖Kram Christina i Lund

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish