Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredagslistan

Hur är ditt humör med ett ord idag?

Peppad!

Dagens planer?

Packa, jobba, städa, vattna blommor, tvätta, mysa med barnen, handla det sista till resan och försöka rensa upp i kylskåpet.

Vad har varit bäst i veckan?

Har varit mycket bra denna vecka men framförallt massor med häng med vännerna. Får sådan energi av mina tjejer.

Vad har varit sämst?

Har mått rätt dåligt i veckan på grund av att jag har insett hur själv jag står. Eller ja, egentligen så gör jag inte det. Har så mycket fina människor omkring mig som jag älskar och som älskar mig och barnen så mycket + alltid ställer upp. Men det är tufft ibland att inse att jag typ knappt har några föräldrar. Det ÄR jobbigare än vad man kan tro många gånger. Har börjat få så fin relation med pappas sida av familjen och mina syskon + resten av släkten där och det hjälper så mycket.. Har som jag har skrivit förut jättestor släkt på den sidan av familjen! Men det är också jobbigt i perioder att känna att jag står rätt själv i det mesta och det beror nog mest på att jag är kass på att be om hjälp. På något vis så tror jag att jag är någon form av supermänniska som ska klara precis allt själv hela tiden. Och ibland så brister det bara vilket har hänt ett par gånger denna vecka.. Måste verkligen bli bättre på att be om hjälp även om det alltid tar emot. Vet ju att jag har många som alltid ställer upp och vill hjälpa med allt och ingenting.

Vad längtar du efter just nu?

SOL! Och värme! Och att få gå runt i bikini.

Vad har varit det godaste du ätit i veckan?

Min frulle har varit fröknäcke med ägg och avokado + vaniljkvarg och det är bara för gott. Snöar alltid in mig på en viss frukost och äter den om och om igen tills jag börjar tröttna smått.

Hur ser planerna ut för helgen?

NJUTA av mina ungar och kvalitetstid med dom och deras pappa.

Och just nu njuter jag av en kopp te med massor av ingefära i min gosiga mintgröna tröja.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Linda S

    Åhhh så fin tröja… vars har du köpt den? 🥰
    Lär dig be om hjälp! Haft samma dilemma. Lärt mig den hårda vägen att ensam är inte stark! Be om hjälp ❤️❤️

  2. Profilbild
    Mia

    Förstår om det är för privat/känsligt men har du någon kontakt med din mamma? Minns bara att du väl skrev om att du brukade umgås med henne på bloggen förr

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jo såklart lite. Vi hade inte bokat resan idag! Men den var bokad sedan länge och gick ej att avboka, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish