Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Kanelstekta äpplen med vaniljkvarg

Igår gjorde jag så gott mellis! Har gjort liknande förut men helt glömt bort det. Ska helt klart börja göra det oftare igen. Har inga exakta mått då jag bara höftade men tror inte att det är så noga hur mycket av vad man har i. Blir nog lika gott oavsett! =)

Du behöver: 

Äpplen

Havregryn

Kokosolja

Kanel

Vaniljpulver

Honung

Gör såhär: 

Hacka äpplen i mindre bitar och stek ihop med havregryn i kokosolja. Krydda med vaniljpulver, kanel och ringla över honung. Stek tills allt fått färg och servera sedan med vaniljkvarg. Så gott!

Barnen älskade det också så alla tummar upp!

Kommentarer

  1. Josefine

    Ska absolut prova! Googlade faktiskt efter ett sånt recept förra veckan!
    Du som tycker om kvarg så mycket, vill tipsa om den godaste vaniljkvargen, Arlas gula stora 1000g bunke. Helt amazing, smakar mycket vanilj och är krämig och len i smaken, som en lyxig yoghurt nästan! Inte alls lika sträv som Lindahls eller dom andra och den är också utan socker, rik på protein och laktosfri. Blandar man den och propud choklad så smakar det typ mjukglass med chokladsås 😅🤩

  2. Maria

    Ser gott ut. kan man ju ha på gröt med. Du borde skriva en kokbok. Själv tycker jag det är svårt att veta vad jag ska laga till middag. kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish