Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Hej fina!

Idag har jag mycket inplanerat som jag hade tänkt hinna med. Ska bland annat få ordning på min bokföring för februari. Det är alltid lika jobbigt att tag i det men också alltid lika skönt när det väl är över.

Gårdagens status: 

Lyckligaste stunden: Igår började ÄNTLIGEN min diskmaskin att fungera igen. Den började strula innan helgen och sedan dess har jag handdiskat allt. Har provat ALLT för att få den att fungera igen, följt instruktionsvideos på youtube, pratat med vänner, till och med fått hjälp på plats – men nej! Inget har fungerat.. Igår gjorde jag en felanmälan men fortsatte ändå att starta maskinen ungefär en gång i timmen för att prova. Och ja, plötsligt händer det! Den körde sig igenom ett helt program och jag gick och la mig alldeles lättad i själen. Man tar verkligen bekvämligheter som disk och tvättmaskin för givet och märker knappt att man har den lyxen förrän man blivit av med den.

Jobbigaste: Jason klev upp mitt i natten, trodde att han gick på toa och kissade överallt i allrummet. Fick stå och torka i säkert en halvtimme.. Trött mamma idag!

Tankar och dagens fråga: Har fått lite frågor om youtube och hur jag ska göra med det nu när vi har separerat. Ärligt talat så vet jag inte och så känner jag inte att det är min grej men ska nog göra en liten vloggis till er nu när vi ska utomlands bara för att några av er faktiskt har önskat det. Vad tycker ni? Hade det varit kul med mer rörligt igen? Dock bara på mig och kidsen såklart =) I så fall ska jag köpa en kamera och börja vlogga mer igen! Och är någon sugen att redigera mina videos (mot betalning såklart) så får ni mer än gärna maila mig!

Stress: Barnen är hostiga och snoriga och det stressar mig. Vill inte att dom ska vara sjuka när vi ska iväg i helgen. Håller alla tummar jag har att dom hinner bli pigga. Går så mycket sjukdomar på förskolan nu så tycker väl egentligen att det är ett under att vi har klarat oss från magsjuka..

Känsla: Igår var jag sliten. Ville helst bara ta en lång dusch men gick runt med skitigt hår, håliga tights och var bara allmänt seg i huvudet. Idag blir det en lång dusch, skrubb, inpackning, ansiktsmask och allt sådant där som får mig att må lite extra bra. Och så ska jag försöka komma i säng i tid och passa på att sova ordentligt då jag är barnfri.

Chock: Som ni vet så är jag besatt av Lyxfällan och jag hade missat att det hade kommit hur många avsnitt som helst nu i år. Så igår fick det stå på i bakgrunden hela kvällen medan jag städade i ordning, vek tvätt, jobbade och fixade. Förstår inte hur jag kunde missa det!? Är ju som sagt ett av mina absoluta favvoprogram! Det är så sjukt egentligen att jag inte alls gillar att se serier eller filmer men Lyxfällan, Ensam mamma söker och sådana program fungerar alltid. Tror att det beror på att man kan ha dom på i bakgrunden medan man gör annat och så känns det lite mindre ensamt, haha.

Såhär startar vi alltid vår morgon. Barnen ser på film under en stor filt och vaknar till och jag gör mig i ordning för dagen lite smått.

Efter frukosten så vill Jolie gärna läsa böcker men det hinner vi sällan. Hon tar också gärna med en filt till lekrummet och säger ”sova Ovi” och det betyder ju såklart ”nu ska Jolie sova”, haha. Gullisen!

Hade kommit lite snö igår så vi tog boben till förskolan!

Barnen tjöt av glädje!

Kände mig så sjuk när jag vaknade imorse. Gled runt i mysbrallor, myströja och stora, fluffiga tofflor.

Vad hände annars igår då? Jobbade liggandes på golvet efter ett pass på gymmet, hade besök en stund, dammsög och skurade mitt extremt smutsiga golv (på bilderna var det fortfarande jättesmutsigt) och gjorde himla gott mellis till mig och barnen (recept kommer!).

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Matilda

    Hoppas verkligen få se dig på youtube igen! Din blogg är en av ett fåtal jag försöker följa då jag tveklöst föredrar rörligt material och därmed youtube. För mig hade det inte kunnat bli bättre 🙂

  2. Matilda

    Undrar verkligen genuint hur det kommer sig att du går till gymmet och tränar när du känner dig ”så sjuk”? 🙂 Inte första gången det verkar hända heller. Hoppas inte att du svarar ”alla får göra som de själva vill”, för JO absolut det får man, men det är så otroligt oansvarigt att smitta ner andra. Tänker på detta extra mycket nu i Corona-tider, ta ansvar och för inte smittor (vilka de än är) vidare.

  3. Cissi

    Undrar, hur tänker du om Corona nu när ni ska resa? Kommer ni att sätta er i självkarantän i 2 veckor då ni kommer hem? Om ni åker halvsjuka är det omöjligt att veta ifall det är er vanliga förkylning eller eventuell corona ni råkat ut för sedan då ni är påväg hem/hemma.

    Läste om en grabb som nekades flyga hem då han var hostig eftersom man befarade Corona. Tänker om det till och kan ställa till det på resan dit/hem för er 🤔

    Det är inte med elak ton jag undrar, jag ser dock på denna smittspridning med stor respekt. Respekt mot alla som riskerar att smittas om man själv bär med sig viruset 😊

  4. Sofie

    Ja det skulle vara SÅ kul om du började vlogga. Tror många skulle kolla då. Du kan lägga upp städvideos, träningsvideos, hur du sminkar dig, när du handlar/lagar mat. Skulle va så inspirerande och kul att se!

  5. Maria

    Felkoden är att bottenfiltret är igentäppt. Skrev på din story 😛 Vi har en likadan maskin som fått det felmeddelandet en gång 😛

  6. Linn

    Kolla med Moa Westöö (youtuber) angående redigering. Hon jobbar extra med att redigera Gravid vecka för vecka. Jättegullig tjej! Hon finns även på instagram

  7. Louise

    Vi ska också iväg i helgen, fast på skidsemester. Också varit livrädd för föris-bacillerna så mina tjejer har faktiskt fått vara hemma med mig den här veckan för att lindra smittandet. Man kan ju såklart bli smittad överallt men på föris vet man ju att bacillerna flöda så jag vågade inte chansa. Haha. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish