Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Era fördomar om mig, del 1

Bad er att skriva era fördomar om mig på instagram och här kommer mina svar och del ett! =) Tycker att det är så kul att läsa vad ni faktiskt tror om mig. Känns ändå som att ni känner mig rätt bra, så kul!

SANT! Men gillar också saker som inte är exklusiva eller märkes. Är en salig blandning av allt jag tycker är fint som fyller mina och barnens garderober, hemmet osv. Skulle aldrig köpa något jag inte tyckte var fint bara för att det var ”märkes”. Jag säger att fördomen stämmer men att det är väldigt blandat. Så det är absolut sant men det är lika sant att jag älskar loppis och typ H&M.

EXTREMT känslostyrd! Jag följer mina känslor till 100% oavsett vad för att jag vet att det är det som gör mig lyckligast i längden. Lyssnar inåt, följer mitt hjärta och min magkänsla. När jag börjar övertänka saker så försöker jag att känna istället. Och så agerar jag på det. Livet är för kort för något annat.

Haha, beror på vilken relation såklart. Men jag är rätt styrande av mig för det mesta. Men det beror helt på vem jag är med och hur den personen är.

Både sant och falskt! Jag kan vara väldigt känslig och då är jag nog sjukt needy. Men är också extremt självständig och klarar typ det mesta på egen hand. Så både och!

Haha, kan man vara för full av energi!? 😉 Nej, men jag förstår vad du menar och jag förstår också att dom flesta småbarnsföräldrar inte har energi. Det är sjukt tufft att vara förälder till små barn.. Jag har lite för mycket energi för att det ska vara okej egentligen kanske. Har svårt att sitta still och gillar att göra saker hela tiden.

Måste det ena utesluta det andra? Jag älskar familjelivet men är också nyskild och 24 år gammal. Så jag tycker om båda och tycker att dom kan funka jättebra tillsammans. Speciellt nu när jag inte har mina barn på heltid. Livet går ju i perioder och ibland har jag inte haft lust att festa eller dricka alkohol alls och ibland har jag haft det. Och så har jag gjort som det har känts bäst i stunden. Det viktigaste för mig är att festande och alkohol aldrig går ut över mina barn. Jag är mamma men jag är också Gabriella. Och jag unnar mig själv att göra det som känns kul för mig. Jag har bara det här livet och jag hade nog ångrat mig resten av mitt liv om jag bara satt snällt i soffan dom dagarna som jag inte hade barnen.

Att jag aldrig kan sitta still en hel dag är HELT sant. Kan inte ens minnas sist jag gjorde ingenting under en längre stund. Eller jo, sist jag hade hög feber och mådde dåligt så låg jag i sängen en hel dag.

Och att jag är för snäll stämmer också bra! Dock inte alltid. Kan också säga ifrån och låter mig inte bli överkörd. Så det är både och. Men jag är väldigt snäll för det mesta och speciellt mot dom som jag bryr mig om!

Men alltså tack! Blir så otroligt rörd!!

Helt sant! Jag borde verkligen vara mer engagerad men jag läser nästan aldrig nyheterna eller liknande. Får bara ångest av det för det mesta. Vad tycker ni? Ska man vara insatt fast man mår dåligt av att vara det eller är det okej att låta bli? Vet att det är rätt delade meningar om det. Sedan har jag absolut liiite koll men det är mest för att folk i min omgivning uppdaterar mig om stora händelser och saker som händer.

Både sant och falskt.. Det beror på dag och vad som händer i mitt liv. Men jag glömmer aldrig bort att se dom som står mig nära och jag bryr mig väldigt mycket om alla människor i allmänhet. Men absolut! Jag kan gå in i mig själv lite för mycket när det är mycket som händer i mitt liv.

Stämmer väldigt bra! Och det är det som ger mig problem med stress i överlag. Har väldigt höga krav på mig själv på alla fronter och känner ofta att jag inte räcker till hur mycket jag än gör. Försöker att jobba på detta men det är rätt svårt att arbeta bort..

Alltså wow, tack <3 <3 <3 Blir så otroligt glad. Så himla snälla ord! Tack snälla.

Väldigt sant! Vill ha en ”manlig man” om man kan säga så, haha =)

Ja, det är väldigt sant! Haha.. Och jag tänker varje gång att jag ska klä mig bättre nästa gång jag går ut.

Nja! Inte alls! Däremot så har jag bra inkomst och sköter min ekonomi väldigt bra för det mesta. Är dock väldigt bra på att unna mig saker och spendera pengar på mig och barnen. Brukar resonera så att jag ska unna mig nu när jag kan och är ung, frisk och mår bra. Man vet aldrig hur livet ser ut och att bara sitta på en stor hög med pengar ser jag ingen anledning till då framtiden ändå är oviss. Vill njuta av mitt liv här och nu. Sparar ju dock pengar ändå men det är inte mitt huvudfokus i livet. Ser pengar mer som ett bränsle till att överleva och göra roliga saker.

Nej, faktiskt helt tvärtom! Men ÄLSKAR att mysa också! Det är både och. Men skulle jag få välja bara sex eller bara mys hade jag valt sex alla dagar i veckan. Tycker dock om båda som sagt.

Ja, det stämmer väldigt bra! Får kryp i kroppen när det är stökigt eller smutsigt eller saker känns kaos i allmänhet. Vill ha allt på rätt plats både i livet, i hemmet och egentligen på alla fronter. Är väldigt ordningssam av mig.

Tack snälla, snälla du!! <3 <3 Tror att det stämmer. Känner mig väldigt bekväm i min roll som mamma till mina barn.

Haha! Stämmer säkert lite men det beror som jag skrev lite högre upp på vem jag är med och hur den personen är. Jag är rätt anpassningsbar men absolut väldigt styrande också. Kör dock inte över andra eller så och bossar inte runt med folk  =)

Men tack! Jag är helt klart nöjd men har verkligen mina osäkerheter precis som alla andra. Har mycket på mig själv som jag inte är 110% nöjd med men försöker att få bort sådana hjärnspöken.

Men åh tack! Stämmer jättebra. Är sjukt obekväm på bild. Men det beror inte på att jag inte trivs med mig själv eller tycker att jag är ful. Tvärtom! Är bara inte min grej att stå framför kameran alls.. Otrivs väldigt mycket med det.

SANT! =) Jag kan bli väldigt arg!

TACK! Stämmer väldigt bra! Jag är väldigt positiv som person och försöker alltid se saker från ljusa sidan.

Puss och kram fina ni! Vi hörs mer imorgon =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Johanna

    Jag har en fördom som inte kom med som jag saknade hehe: Du tittar sällan på filmer & serier. Och läser sällan böcker. Stämmer det? 😉 Inget behöver ju vara rätt eller fel, alla gör såklart som dom vill haha. Gällande nyheterna kan jag själv personligen få mer ångest av att inte gå in o kika då o då, det känns som att man är för mycket i sin lilla skyddade bubbla liksom… Så vänd på det! Man kommer uppskatta det man har så mkt mer om man ser hur illa andra har det. Ett tips är att bara scrolla igenom DN eller SvD dagligen för då får man en liten uppfattning om läget och bara att ha snappat upp en liten grej kan hjälpa en mkt i tex en konversation. 😄 Plus att man känner sig liite mer allmänbildad 🙃

  2. Profilbild
    Isabel

    Kul att läsa. Och vågat av dig att fråga om andras fördomar. Jag tror inte att jag hade velat veta riktigt. Hade nog blivit ledsen 😂

  3. Profilbild
    Hanna

    Vilken ögonfärg har Jason nu? Visst hade han blå ögon när han var liten? Har det ändrats och i så fall när ändrades det? Kram

  4. Profilbild
    Inez

    Håll koll på nyheterna det är såå viktigt❤️ Även fast det känns jobbigt så är det 100ggr värre för dom som ex upplever kriget i Syrien.Men skulle säga att det ännu viktigare att hålla koll på vad som händer i Sverige o dit närområde

  5. Profilbild
    S

    Det du skrev om nyheterna! Thats so me! jag får ångest av att vi lever så bra liv jämfört med dem. Sedan så blir man väl ändå uppdaterad av vad som sker i världen lite smått ändå? Det är ju inget som går obehindrat förbi en även om man inte läser eller ser på tv om det.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish