Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej finaste ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och ska filma ett superkul samarbete idag som jag tror att många av er kommer att älska. Det är ihop med Aim’n jag ska jobba och ni vet ju att jag har på mig deras tights var och varannan dag. Det känns därför lite extra kul att äntligen få göra något ihop! Kommer rabattkod också för er som är sugna på att handla något =)

Helgen har varit fin och vi har umgåtts med vänner större delen av tiden. Har tränat lite, haft en vilodag, sovit ikapp massor, storstädat huset och bara njutit av kidsen. Nu börjar två barnfria dagar och jag tänkte ta tag i massor av måsten.

Önskar er en fin dag! KRAM!

Bilder från helgen: 

Tog på barnen finkläder, tog med deras pappa och åkte till vännerna igår. En av mina närmsta vänners dotter fyllde sju år! Stora tjejen!

Det bjöds på supergott fika, barnen fick gå på skattjakt och jag fick babbla med mina tjejer om allt mellan himmel och jord. Vi ska ses på tisdag också och storhandla alkohol och godsaker inför helgens partyhelg. Är så peppad på att få åka iväg med alla mina fina tjejer och bara dansa och skratta. I helgen bär det av!

Åkte till Ikea efter kalaset och handlade lite sådant som behövdes + gick lite i butiker och åt tidig middag.

Och efteråt hade jag två trötta barn som fick spela på iPaden medan jag tränade en snabbis.

Fick finbesök en kväll och åt en lite ost och massor med godis. Handlade nämligen på Hemmakväll precis innan och köpte alla mina favvisar.

Jason fick också välja lite! Vi har väldigt olika godissmak kan jag säga. Sedan känns det ju som att han egentligen gillar all choklad som jag gillar mycket mer men det färgglada lockar väl.

Gjorde bananpannkakor till mig och barnen till frulle. 4 ägg + 2 bananer och vaniljpulver. Åt med grädde, varma hallon och hampafrön, mmm.

Har också hunnit träffas med Tove och barnen, fikat och hängt på bibblan en sväng. Bästa!

Kommentarer

  1. Ida

    Ååå när kommer det samarbetet upp? Har haft ögonen på ett par tights därifrån ett tag men varit lite för snål för att unna mig ett par..😂 perfekt med en rabattkod då ju, så känns det liiite bättre för samvetet och plånboken iallafall 😄😍

  2. Elsa

    Jag såg dig (och barnen) på gymmet igår och tänkte gå fram, men vågade inte riktigt och ville inte störa dig i träningen haha. Ville iallafall bara säga att jag brukar läsa din blogg och jag tycker du verkar som en så genuin och fin person, och som en bra och kärleksfull mamma! 😊 Och dina barn verkar ju också vara så fina!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish