Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Favoriter från Homeroom

Inlägget är i ett annonssamarbete med Homeroom

Med koden 20GABRIELLA får ni 20 % rabatt på ett helt köp till och med 1/3. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder. Ej rea, jotex, rowico, Philips, kök&hushåll. Koden kan användas flera gånger per kund.

Här kommer lite favoriter från Homeroom som jag älskar. Hoppas att ni gillar lika mycket som jag =)

Hur fina är inte dessa till barnrummet och barnens lekkök? Så prisvärda också! Ni hittar dom HÄR.

Och en brandsläckare borde jag ha köpt för längesedan egentligen. Så viktigt att ha hemma! Och denna var dessutom riktigt snygg. HÄR hittar ni den.

Soffbord – HÄR

Bänk – HÄR

Skål – HÄR

Fåtölj – HÄR

Glöm inte att ni får 20% rabatt med koden 20GABRIELLA på ett helt köp till och med 1/3. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder. Ej rea, jotex, rowico, Philips, kök&hushåll. Koden kan användas flera gånger per kund.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Homeroom 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish