Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Friyay

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er!

Jag är pigg och peppad på en helg med barnen. Vi har massor med roliga planer och jag tänkte hämta dom tidigt från föris idag och sedan får vi besök. Jason har önskat munkar till fika så det ska jag också se till att fixa + lite frukt och annat gott. Imorgon ska vi också hänga med vänner och på söndag ska vi på kalas. Och så ska jag ta med kidsen till gymmet också tänkte jag. Är ju alltid en extra ansträngning men när man ändå svettas av alla övningar så gör det ju inte allt för stor skillnad att jaga två vilda barn samtidigt också på sidan av, haha. Blir lite extra cardio bara =)

Hur fin är inte ryggen på denna tröja? Så mysig! Ni hittar den HÄR och just nu är det 50% rabatt på den. 

Tightsen som är mina favoriter (ni har nog märkt det, haha) finns HÄR.

Skorna finns HÄR.

Och så den lilla tofsen i sammet dagen till ära!

Puss på er! Ha en fin fredag!

Kommentarer

  1. Sara

    Hej! Jag har en fråga jag önskar du lyfte. Jag är gravid så har inte erfarenhet av detta ännu. När jag var liten gick jag på kalas själv men du skriver ofta att NI ska på kalas. Är detta något som alla gör nuförtiden? Eller är det för att alla är så små fortfarande? Hur ser kalasen ut 50/50 föräldrar/barn eller är det bara några få föräldrar? Och är kalasen helt anpassade för barnen och föräldrarna bara flyter med? Vad bjuder man de vuxna på? Hoppas du vill lyfta min fråga 🙂 kram och tack för en fin blogg!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är ju kalas för ett barn jag menar när jag skriver att vi ska på kalas! 🙂 det är ju barnkalas men eftersom att barnen är så små så är vi föräldrar med. Vi är ju i 98% av fallen också vänner med dom vuxna som bjuder in så då umgås vi vuxna med varandra och barnen leker, har skattjakt eller fiskedamm för att få godis, vi fikar osv. Alla äter samma sak. Tårta, ost och kex, kaffe, saft, frukt, bullar, kakor.. Brukar vara lite blandat! Ibland är det kalas där det är släkt och familj med också och inte bara andra barn/vänner och deras föräldrar och då umgås man bara allihop! Minglar lite, fikar lite osv. Jättetrevligt! 🙂 kram och tack för så fina ord.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish