Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Vi räknar ner dagarna till Gran Canaria och nu är både jag och barnen såå peppade! Håller verkligen tummar och tår för fint väder också. Känns så drömmigt att få komma iväg och bara njuta och speciellt nu när kidsen är så pass stora, förstår så mycket och leker så bra ihop. Räknar med ett par minuter per dag liggandes i en solstol iallafall 😉

– Kan inte ni tipsa mig om bästa skorna att ha på gymmet? Dom som jag brukade ha på gymmet började jag plötsligt att använda ute och nu är dom som vilka, vanliga uteskor som helst. Vill gärna ha ett par snygga från Nike, haha. Men har ni andra tips så får ni gärna tipsa. Vore perfekt om dom funkar till det mesta på gymmet, så behöver absolut inte vara några speciella skor för tunga lyft eller så.

– Köpte en sådan här laddare på IKEA här om dagen! Hur bra!? Tyckte att den var så himla fin så kunde inte låta bli. Och billig med! Har dock inte hunnit använda den ännu.

– Jag ska kolla mina födelsemärken nästa vecka! Känns så viktigt att göra det med jämna mellanrum och nu fick jag ett infall att det var dags då jag upplevt lite förändringar på några. Kollar ni regelbundet?

– Min favoritsmak på kvarg just nu är denna nedan! Sååå himla god verkligen. Äter den gärna till frulle + två ägg och lite fröknäcke.

– Min vän Jeanette tipsade mig om detta och jag fick smaka denna ”sallad” hemma hos henne för någon vecka sedan. SÅ god! Så jag måste tipsa vidare. Dessa tre tillsammans är en magisk kombo och jag är evigt tacksam mot henne att hon visade mig den där tuben i mitten. Är helt såld!

– Vad är det med alla killar som aldrig ger sig? Vet att jag är långt ifrån ensam om detta och det verkar som om vi är många tjejer som inte lyckas bli av med vissa män.. Tycker nästan att det är lite obehagligt när man blir spammad typ tre gånger om dagen av samma person som man inte har svarat till någonsin! Blir många blockar på instagram nu sedan jag blev singel. Tråkigt men sant tyvärr, haha. Så många som inte kan bete sig och om ni bara visste hur mycket dickpicks jag har fått nu på slutet.. Mår illa! Förstår inte hur man kan tänka tanken att någon som man inte känner som man aldrig har pratat med skulle vilja ha en bild av ens kön? Skulle själv aldrig ens tänka något i närheten av en sådan tanke.

– Jag är tråkig i år och ser varken Paradise Hotel eller Big Brother. Följer ni något av programmen? Är det värt att avvara någon timme på kvällen till detta eller är det dåligt i år? Känns som att jag egentligen inte riktigt har tid men har alltid tyckt att det är ett kul tidsfördriv och så är det ju skönt att vara i någon annans drama och tänka bort sitt egna liv för en stund. Inte för att jag inte älskar mitt liv utan mer bara för att det är skönt att stänga av hjärnan ibland.

– Älskar Therese Lindgrens idé om att designa och ta fram en ny trosa! Har faktiskt tänkt mycket på det där själv.. Att det knappt finns några bekväma trosor på marknaden som sitter snyggt OCH är sköna. Alltid något som skaver, inte får plats eller bara känns oskönt i överlag. Jag har ju alltid string på mig och dom trosorna som har varit skönast enligt mig av dom som jag har provat är H&M:s vanliga spetstrosor och trosor från Aim’n Sportswear. Hade inte Therese lagt fram denna idé nu så hade jag säkert haft lust att göra något liknande då detta är något jag har tänkt på i SÅ många år. Och jag vet att typ alla mina vänner håller med. VARFÖR finns det inga perfekta trosor där ute när det finns så många kvinnor som använder det dagligen?

– Det händer grejer med bloggen och jag ska snart ner till Stockholm och plåtas! Ska ta med mig ungarna också och det blir spännande att se hur det ska gå, haha.. Ska bli så roligt att få dela detta med er sedan och det blir en stor förändring efter att jag faktiskt knappt har ändrat något på bloggen under cirka fem års tid. Men förändring är bra ibland och jag tror stenhårt på detta =)

Kommentarer

  1. StrongerLife

    Nope jag kollar inte på något av Paradise Hotel eller Big Brother, har svårt för såna program, det mesta går bara ut på att pippa sig till seger. 😀 Men jag kan förstå att draman är kul att se.

    Är det denna resa som ni åker tillsammans på?
    Vad roligt att ni kan göra sånt. Och härligt med semester snart!

  2. Jenny

    Jag måste slå ett slag för Reebok! Hade alltid Nike förut men insåg att Reebok var så mycket skönare medan Nike må vara snyggare (ofta, inte alltid. Kan tillägga att jag har lite bredare fötter med höga fotvalv också 🙂 Hoppas du hittar några bra, som typ 1 diabetiker är man ju lite väl inpräntad i hur viktigt det är med bra skor, haha.

  3. Ninni D

    Hej! Du är så snygg, verkligen en förebild!
    Vart har du köpt den gråa tröjan på bilden, samt tröjan från föregående inlägg?
    Kram <3

  4. Ninni

    Hej! Du är så snygg, verkligen en förebild!
    Vart har du köpt den gråa tröjan på bilden, samt tröjan från föregående inlägg?
    Kram <3

  5. Kikki

    ALLA mina underkläder är från Hunkemöller. Köpte mitt första set därifrån för ca 4 månader sedan, dom var så sköna så jag kastade alla mina andra som bara skavde och inte alls satt bra och köpte nytt. 😍

  6. Megan

    Hej! Ett bra par skor som jag alltid tränar i är Nike downshifter både modell 7 och 8 funkar bra. Dom är snygga på och relativt platta så träningen blir väldigt stabil. Ett stort plus är att de inte är speciellt dyra heller, jämfört med många andra träningsskor.
    Grym blogg har du också måste jag få lov att säga nu när jag ändå kommenterar. Sluta aldrig vara du!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla för tips 😀 och åååh så glad jag blir! KRAM och jättetack för dom fina orden. Du anar inte hur mycket dom betyder för mig <3

  7. Fanny

    Hej.
    Hoppas du har mått bättre i dagarna!
    Stannade i meningen att du och barnen är peppade på gran canaria, blir det utan F ?

    Kram!

  8. Christine

    Tipsar dig om att gå med strumpor på gymmet istället för skor, när du tränar utan skor involverar du fler mindre muskler och mer balans = effektivare styrketräning. Om du känner dig tveksam, stå rakt upp och ner utan skor och be någon kompis att putta dig eller få dig från det stället du står på (inte våldsamt alltså, ha ha ha) pröva sedan samma sak fast med skor på att någon ska flytta på dig, pröva! Enorm skillnad!
    Ha en fin dag!

  9. Carina

    Det finns faktiskt perfekta string som jag börjat köpa och inte kan klara mig utan. Dom är från Lace Laboratory . Verkligen världens bästa string som du måste testa.

  10. Hanna

    Rekommenderar verkligen Adidas NMD! Så snygga och funkar utmärkt att både promenera/springa och styrketräna med 🙂 Självklart bekväma också!
    Kram

  11. Leoni

    Har du testat Lindex invisible trosor?! Det är dom skönaste trosorna som finns (enligt mig), ingen trosrand och finns i alla former (höga, låga, string, mamma osv) <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej faktiskt inte 😀 men nu när du säger det så har jag ju hört om dom förr. Måste prova! Kram och tack för tips <3

  12. Wilma

    Skulle inte F med till Gran Canaria? Eller har de blivit ändrade planer? Du är en stor inspiration och har hjälpt mig mycket efter att de tog slut mellan mig och min kille i höstas! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish