Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Tre nya

1. Denna jacka köpte jag i Göteborg för ett tag sedan men har helt glömt bort att visa er. Visst var den fin!? Föll för den direkt. Har dock inte hunnit använda den så mycket då jag hängde bort den och glömde den (!?) men nu när jag hittade den igen så blir det ändring på det. Den kommer från ZARA.

2. Denna fina stickling fick jag av min älskade Jeanette sist vi var där och åt middag. Tycker att bladen är så himla fina!

3. Minns ni att jag frågade er vilka skor jag borde köpa? Det blev dessa till slut! Fick så mycket tips om att dom är så bekväma och lätta på foten och det är dom verkligen.

Kommentarer

  1. Mia

    Det är ett palettblad, sticklingen. Finns hur många palettblad som helst. De är så fina, tacksamma att ha då det växer så galet mycket och lättskötta. Tex plantagen. De växer så mycket efter du köpt dom.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish