Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fina!

Gud vad tyst det har varit här inne. Förlåt för det. Jag har varit så himla ledsen och är faktiskt fortfarande. Idag har jag dessutom världens klump i magen då vi har hjärtkontroll för Jolie. Mår nästan illa av tanken! Så idag är en extra tuff dag och barnen får vara hemma från föris båda två.

En liten uppdatering om vad som har hänt sedan jag skrev här inne sist:

FREDAG: 

Hade min fina här och vi åt massor med gotta, såg film och bara myste. En perfekt alla <3 dag kväll när man är singel enligt mig.

LÖRDAG: 

Gick ut med Tove och tre tjejer till! Dom spelade dock världens sämsta musik när vi väl kom in på stället vi skulle till så det var väldigt tråkigt, haha.

SÖNDAG: 

Skämde bort mig själv med lite hemmaspa, tränade och åkte hem till en vän som bjöd på sååå god lasagne och ostbricka till efterrätt.

MÅNDAG & TISDAG: 

Har haft barnen och Jolie nattade sin häst som hon tyckte var trött hela tiden. Den skulle ligga i soffan under en filt och vi skulle alla vara tysta. Sötaste! Annars har jag som jag skrev bara varit ledsen och bara gjort precis det jag måste och inget mer.

Önskar er en fin dag. KRAM! <3

Kommentarer

  1. Lina

    Styrkekramar ❤️
    Måste passa på att fråga var de svarta byxorna är ifrån, så snygga och ser så sköna ut också! 😍🙈

  2. Kajsa

    Dig skulle jag vilja komma till på myskväll, när man ser vad du har att bjuda på. <3<3
    Du kanske har gjort ett inlägg eller skrivit om det förut, men hade varit kul och veta lite mer ingående om vad du brukar ha då. Jag är en allätare, så jag äter både kött och vego/veganskt. Hade varit kul att hitta något nytt att testa på. Blir tyvärr samma när jag och sambon har gotta. =)

  3. Åsa

    Lycka till på hjärtkontrollen! ❤️ Vet precis hur det känns, men oavsett besked så ser all duktig sjukvårdspersonal till att det blir bra i slutänden.

  4. Matilda

    Bra att du lägger allt åt sidan för att ta hand om dig, ibland även om alla måsten skriker så måste man känna inom sig hur man egentligen mår, fortsätter man alltid utan att stanna upp eller pausa för en stund, kommer inget gott ut ur det, du är en stark mamma. Alla förtjänar att uttrycka sina k ännslor och få KÄNNA dem. You go girl!

  5. Maria

    Fina du, kom ihåg att din och dina barn hälsa är det viktigaste allt annat är nonsens i jämförelse. Att bloggen ekar tom ett par dagar är inte viktigt i jämförelse med din hälsa. Ta hand om dig själv och dina fina barn. Lycka till på hjärtkontrollen idag <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish