Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

<3

Idag mår jag så himla dåligt. Är bara ledsen och så himla nere. Försökte skriva här inne tidigare men det gick verkligen inte. Tog emot helt och huvudet känns bara helt tomt. Har skrivit och raderat, skrivit och raderat, skrivit och raderat om och om igen. Kanske lika bra att bara låta bli idag och ta nya tag imorgon. Tårarna har bara bränt bakom ögonlocken men jag har ändå inte gråtit. Nej, hörrni. Idag mår jag bara inte bra.

Vi hörs imorgon. Stor kram på er <3 

Kommentarer

  1. Marielle

    Hoppas det känns bättre snart! Ibland är allt bara skit och då får man tillåta sig att känna så. Var snäll mot dig själv, var ledsen så länge du behöver. Kram!

  2. Helen

    Har aldrig skrivit här tidigare, men måste säga att du imonerar på mig på många sätt. Jag är betydligt äldre än dig och har egna ungdomar. Du känns genuin, en tjej med driv, men som fortfarande står kvar på marken och inte låter din framgång stiga dig åt huvudet. All kred till dig!!
    Ta hand om dig, och gör det du behöver för att må bra. Jag tittar in lite då och då, dina inlägg gör mig glad. Stor kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad fin du är, tack <3 jag blir så rörd och tacksam! Det är kommentarer som din som får mig att vilja fortsätta med detta. Du är för snäll. KRAM och du gjorde min kväll!

  3. Sara

    Stor kram på dig! De är okej att må så, att känna sig ledsen och upp och ner. Du har ju för sjutton gått igenom en massa tungt på sistone. Gråt, skrik, skratta, gråt igen, bara släpp ut allting. Och sen när du gjort det, kommer det kännas liiiite bättre❤️ Kram och hoppas du mår bättre snart. Och tänk inte på bloggen. Tillåt dig själv att vila från den ibland💖

  4. Matilda

    Önskar jag kunde ge dig en stor kram. <3
    Ta din tid. Och framförallt, det är helt okej.
    Unna dig lite god choklad, en varm dusch och några extra timmars sömn.

  5. Malin thuresson

    Man måste få ha sånna dagar också. Bra att du då lägger jobb åt sidan och bara tar hand om dig<3 hoppas att det snart känns bättre. Massa massa kramar finast du!

  6. Amanda

    Usch för sånna skitdagar! Hoppas du får en bättre kväll, och om inte det, en bättre morgondag 💞
    Kram och ta hand om dig!

  7. Karin

    Stackars dig 😔. Jobbigt med sådana dagar. Du behöver inte skriva i bloggen idag. Ta en timma i taget och ta hand om dig så gott det går. Kram

  8. Christina

    Man har ju sådana dagar också och det måste man få ha. Man får se till att vara snäll mot sig själv och ta hand om sig. Drick te och frossa i frukt och bär och lite choklad. 🍉🍇🍫Och gosa ner dig i soffan med en mysig filt och titta på något på tv och somna tidigt!
    Hoppas att du känner dig lättare i sinnet imorgon. Kram 🥰 Christina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish