Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgens

God morgon mina fina!

Hur mår ni? Jag mår jättebra och här kommer en liten status från helgen:

Mat: I helgen har jag tryckt i mig godis. Har haft ett sådant sug på allt sött och saker med socker i. Är typ chockad själv då det var längesedan jag kände så.. Har blivit massor med glass (Magnum mandel är min favvo, mmm), choklad, kakor, godis.. Har verkligen haft världens sockersug! Åt ett helt paket kakor igår kväll och var fortfarande sugen efteråt. Vad händer liksom!?

Tacksamhet: Är er evigt tacksam för att ni finner mig och mitt lilla liv så pass intressant att ni vill läsa här inne så pass ofta som ni faktiskt gör. Jag är chockad över att det är så många som vill följa oss och ibland håller jag verkligen med kommentarerna som dyker upp allt för ofta på skvallerbloggar om att jag är så himla tråkig och att det är svårt att förstå hur jag faktiskt kan ha en av Sveriges största bloggar… Jag är ju bara jag? TACK iallafall. Jag kan inte säga det nog ofta. Jag älskar er alla och ni är så viktiga för mig!

Träning: Har ju haft barnen hela helgen men fick faktiskt två fria timmar igår av deras pappa. Skönt! Passade på att träna och käka lunch med en vän. Är peppad på veckan och på riktigt slitiga pass. Har ju bara barnen onsdag och torsdag denna vecka och resten av dagarna ska jag träna långa pass och lyfta tungt. Kliar typ i kroppen av hur peppad jag är! Har redan planerat veckans träning och övningar lite smått. Jolie fick förresten följa med till gymmet i fredags och spela på iPaden för första gången i sitt liv. Hon var sjukt duktig på att lägga pussel, para ihop saker, måla och smälla ballonger i spelen. Blev väldigt imponerad!

Kommentar: Fick denna kommentar i helgen och den fick allt att stanna upp lite för mig. Blev så himla berörd och faktiskt lite stolt med. Det är många av er som har skrivit att ni har blivit inspirerade av mig att separera och att lämna en relation som ni inte har mått bra i på grund av olika anledningar. Och ja, att en relation är dålig kan faktiskt ha tusen olika anledningar. Inget förhållande är det andra likt. Jag vill verkligen inte inspirera andra till att separera bara plötsligt men blir samtidigt glad över att någon kanske har haft tankar på att göra slut och vågar ta det där sista steget tack vare mig. Man förtjänar att vara lycklig, man förtjänar det allra bästa och man ska lyssna inåt och våga ,möta sig själv i sina riktiga känslor. Livet är för kort för något annat.

Barnen: Har varit överlyckliga och i söndags så drog vi till Leos lekland med Tove och hennes familj. Fick springa upp och ner med Jolie typ 93939949 gånger i rutschkanan och kände typ ”detta gör jag aldrig mer” efteråt, haha. Båda barnen slocknade i sängen redan 18.30 efter att vi hade läst kvällssaga och borstat tänderna och jag passade själv på att ta en timmes vila innan jag tog tag i städningen och tvätten.

Fick för övrigt en så gullig kommentar på insta story igår kväll:

Blev så himla glad! Gjorde min kväll! 

Läskigt: Ni vet ju kanske att jag har varit mörkrädd sedan väldigt lång tid tillbaka. Trodde aldrig att jag skulle kunna bo i huset själv bara av den anledningen men min rädsla började släppa typ strax efter att barnens pappa flyttade ut. Är det inte märkligt ändå!? Förr vågade jag knappt vara ensam på nedervåningen om jag var ensam hemma och det var mörkt ute men nu bryr jag mig inte alls. Något läskigt i helgen har däremot varit att snön har rasat från taket (då det har varit plusgrader) och det låter så obehagligt. Så dom kvällarna som jag har hört det gång på gång så har jag faktiskt blivit lite mörkrädd igen för en stund och varit helt säker på att någon smyger runt huset fram tills att jag insett vad det faktiskt är som låter, haha.

Saknad: Ibland kan jag sakna att ha i lite löshår för att få längden sådär maxad. Tycker att det gör så himla mycket för helheten. Är dock inte jättesugen på att stoppa i något igen då det är så mycket att sköta men tanken slog mig faktiskt i helgen.. Vad tycker ni? Ja eller nej?

Påminnelse: Jag måste köpa ved så att jag kan elda. Det är ju så himla mysigt och jag har faktiskt saknat det dessa kvällar när det varit så dåligt väder ute + mörkt. Glömmer nästan bort att jag har en braskamin fast den är mitt framför näsan på mig varje dag.

Infall: Fick ett plötsligt ryck under fredagskvällen och vände upp och ner på precis allt här hemma. Rensade ur typ 10 påsar med allt från barnkläder till leksaker, mina kläder, skönhetsprodukter, inredning osv. Gjorde faktiskt detta tidigare i veckan med men var mycket sämre på att faktiskt RENSA då. Nu gjorde jag det ”på riktigt” och herregud vad skönt det är att bli av med saker som ändå inte används.

Lyx: Jag tycker att det är en sådan lyx med snittblommor hemma. Köpte så fina rosor på Coop för typ 70:- som gjorde så mycket för min myskänsla nu i helgen. Visst är dom sjukt fina för att vara köpta i vanlig mataffär? Nästan som om dom kommer från en blomaffär där man köper dom för typ 30:-/styck.

Jag: Har fått finnar runt munnen och det är typ det värsta jag vet när det kommer till ytliga saker. Blä. Tänkte direkt tillbaka på min graviditet med Jason då jag hade världens sämsta hy typ. Var längesedan jag hade så mycket finnar som jag har nu känns det som. Hoppas det går över igen snabbt men det både hoppas och tror jag! Annars är jag faktiskt sjukt glad och känner mig bara lugn och lycklig. Har jättemycket kul inbokat nu i veckan och är varm i hjärtat efter en så fin helg med barnen och vännerna.

Önskar er en fin och inspirerande start på veckan! KRAM! 

I lördags hade vi besök av min älskade, bästa Jeanette och barnen. Barnen fick göra egen pizza (så duktiga) och så lekte vi både inne och ute. Så mysigt!

Kommentarer

  1. C

    Angående finnar runt munnen! Det kan vara för att du tränar mycket! Kanske låter konstigt men jag fick mycket sämre hy i ansikte och övre rygg när jag började träna hårt och regelbundet på gym med tunga vikter =) gick från att typ aaaaldrig ha finnar till några spots i ansikte och rygg. min kille (jobbar som läkare + har mkt erfarenhet av styrketräning) sa att det nog beror på att jag var i en anabol fas med högre testosteronvärden. För mig gick det över snabbt och det gör det nog för dig med =) oooch så får man ju bara hoppas på att det är pga muskelbygge på G 😀 haha, massa kramar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, så kan det absolut vara!! Fick också massor på ryggen för några månader sedan men det har gått över nu som tur är. Skönt att det har en vettig förklaring 😀 kram kram a<3

  2. Ekot

    Det är bra gjort att rensa! Du är fantastiskt snabb, för mig kan en garderob ta en helg 🙂 Vart gör du av det du rensar bort och hur tänker du om att köpa nytt?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish