Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Mina tatueringar läker så fint och jag ska visa er direkt dom är helt fina. Har fått höra från typ alla jag träffat nu som har fått se att jag klär sååå bra i det och borde göra en sleeve, haha. Den är jag fasiken tvek på men jag håller med om att jag passade sjukt bra i en större tatuering på armen. Är så nöjd! Använder dessa varje dag nu:

– Jag börjar få lite ont i halsen. LIVRÄDD för att bli sjuk nu när träningen flyter på så bra och jag har så mycket planerat nu i dagarna. Håll tummarna för att jag slipper. Har ni varit sjuka mycket nu i början av året?

– Läser ni för era barn? Vi läser varje kväll och båda barnen älskar det. Tycker det är så mysigt då jag verkligen älskar att läsa böcker själv med! Fick låna böcker av Lovisa som ska med utomlands och jag längtar verkligen tills jag får ligga i en solstol med en islatte och bara försvinna in i handlingen. Kan tillägga att det är dom böckerna ur ”Fifty shades of grey” som jag inte har hunnit läsa än. Så ni kan ju förstå att jag är extra peppad, haha.

– Beställde två nya bikinis igår. Snart drar vi utomlands och jag är mer peppad än någonsin. Hela min kropp typ skriker efter sol och värme. Beställde också två toppar och ett par tights. Hoppas allt passar bra.

– Drömde att jag gifte mig i natt och hade typ panik när jag vaknade. Har fått frågan så många gånger om jag skulle kunna tänka mig att göra det igen och med tanke på vilken jäkla process det var att skilja sig så är jag typ tvek. Men om jag träffar mannen i mitt liv och han friar så kommer jag nog inte kunna säga nej ändå. Beror på hur bra han är på att övertala mig kanske,, 😉 Nej, vi får väl se. Men tror aldrig att jag kommer ha ett fokus på att vilja gifta mig eller ta initiativ till det. Skulle dock som sagt nog inte säga nej om jag blir kär och det känns rätt.

– I Newbies nya kollektion så får man matcha sina dockor med sina pyjamaser. Hur kul idé!? Barnen älskade det och rätt snabbt hade spindelmannen-figurerna fått pyjamaströjorna på sig här hemma. Så gulligt.

– Fick frågan igår på insta story hur jag äter och jag äter frukost, mellis, lunch, mellis, middag, middag nummer två och/eller kvällsfika. Så det blir ju en del ändå! Och så dricker jag oftast en gainer om dagen men brukar skippa det om jag känner att jag ätit tillräckligt bra och mycket. Älskar mat och blir typ aldrig mätt. Ibland undrar jag om det är något fel på mig, haha. Men jag har alltid varit så och varit hungrig konstant + alltid ätit sjukt mycket när jag väl äter dessutom. Som på bilden nedan kan ett mellis se ut. Älskar den där keson. Såå god!

– Ett snabbt tips till er som inte vill tvätta träningskläderna varje dag är att spraya lite linnespray på dom! Doftar ju sååå gott och så känns plagget fräschare direkt. Fick tipset av Emilia nu när jag var i Stockholm sist och jag har ju använt sprayerna från Washologi på allt från gardiner till filtar men inte ens tänkt tanken på att dom faktiskt kan fräscha upp ens tights också. Tips, tips!

– Fick ju jobba ihop med ett företag som har matkasse och dom levererar egentligen inte till Umeå i vanliga fall. Så glad att vi fick prova en veckas mat iallafall och har fått äta så himla gott nu i dagarna när vi lagat middag här hemma. Mmmm! Jolie och Jason har också ätit massor och då är det bra betyg!

– Jag är ju rätt så koffeinkänslig och blir skakig och illamående om jag dricker för mycket kaffe eller energidryck. Har dock knäckt min egna kod nu på senaste och jag klarar av att dricka ungefär en dryck om dagen så länge jag delar upp den lite och inte tar hela på en gång. Tycker att det ger så mycket att vara lite extra pigg innan gymmet. Kan ta i mycket mer och har så mycket mer kraft och energi! Vet inte om jag inbillar mig eller inte men blir typ sjukt taggad på ett helt annat vis och speciellt om jag är lite trött och har sovit dåligt eller lite. Orkar tyngre vikter och blir bara mer med i alla övningar. Tumme upp!

– I helgen väntar massor med jobb och ska också passa på att ha en ordentlig myskväll med mig själv. Ska äta ost och kex och massor med frukt, dricka ett glas vin och se någon mysig serie eller ta ett bad. Skulle egentligen umgås med en vän ikväll men hon har blivit sjuk så när barnen somnat så ska jag nyttja egentiden till max och sedan göra en rätt tidig kväll. Förhoppningsvis kan jag smyga upp tidigt imorgon och ta någon timme vid datorn innan mina små vaknar. Tycker verkligen om att ta vara på dagarna och maxa alla timmar redan från morgonen.

PUSS på er och trevlig helg! <3

Kommentarer

  1. Eida

    Hej Gabriella!
    Blir väldigt inspirerad av dina inlägg om träning och tycker det är så roligt att läsa! Har själv gymkort men i och med att jag börjat studera ett rätt tufft program så har jag varken tiden eller orken eller ekonomin till att betala för ett gymkort som jag tyvärr bara hinner använda några gånger per måndad.. Men känner mig väldigt inspirerad, mycket tack vare din blogg, till att börja träna mer hemma med yogamatta, några vikter och ett sådant där band som jag ser att du brukar använda dig av. Skulle verkligen uppskatta om du skulle vilja göra ett inlägg med övningar man kan göra hemma, ifall du har några tips på sådana?
    Tack för en fantastisk blogg! KRAM <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 men åh så glad jag blir 😀 kan försöka ordna ett sådant inlägg i veckan. TACK för så fina ord, blir så så glad!! KRAM <3

  2. Klara

    Synd ändå att du marknadsför produkter som inte kan leverera här i norr när du ändå bor här. Bor i Västerbottens inland och tänkte först ”vad spännande måste prova” men insåg ganska snabbt att vi hår uppe är exkluderade som vanligt 🤦🏼‍♀️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår absolut hur du tänker men jag har ju mest följare och läsare i Stockholm och Göteborg och där är ju detta aktuellt. Hoppas att du förstår <3 och vi får hoppas att dom kommer till Västerbotten snart med! Kram

  3. Josefin

    Hoppas du/ni slipper bli sjuka! Jag har jobbat 3,5 dagar de senaste 3 veckorna… vabbat resterande… Så hemma hos oss har vabruari definitivt anlänt..

  4. Ann

    Tips!Tips!Tips! Ha alltid rena kläder när du tränar. Kläderna sammlar in svet, bakterier och svampar som går inte att ta bort med bara un parfymerad spray. Duscha efter varje träning för att få bort toxiner som du har svettats. Att tvätta kläderna handlar inte bara att bli av med den dåliga lukten.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Äh, jag kan lätt ha samma kläder ett par dagar i rad när jag tränar ;p tror inte det är någon fara att jag tvättar dom var tredje pass istället för varje, kram

  5. Emelie

    Mitt barn hatar att man läser direkt ur en bok men älskar när man kommer på en egen historia. Och hon är med och gör den knasigare. Hon älskar att sätta ihop historier egna historier. 2,5 år dock så ibland förstår jag inte riktigt haha.

  6. Julia

    Om du skulle tipsa om ETT par ribbade träningstights, vilka skulle det då vara? Jag funderar på att börja träna 🙊
    Trevlig helg! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish