Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej finisar!

Gud så dagarna går snabbt. Helt galet! Idag har Jolie lite feber så hon får hänga med mig på lite jobb innan vi checkar ut och bara myser vidare här hemma. Ska bli så mysigt att göra helg med barnen. Tänkte köpa lite gotta så kan vi se på film och bara gosa i soffan ikväll. Annars  har vi rätt mycket planer under både lördag och söndag så hoppas verkligen att min lilla tjej är feberfri till imorgon så att vi slipper avboka allt.

Igår vek jag tvätt fram till 01.30 (hur sjukt, haha) efter att jag hade kommit hem från en världskväll med mina bästa brudar. Vi babblade ihjäl oss, åt massor med choklad och skrattade så att vi fick ont i magen. Så tacksam att jag har så fina, fina vänner. Hann också med ett benpass på gymmet och så fick jag äta både lunch och middag ute med andra vänner. Hann med mycket vänner igår som ni hör men det gäller ju att passa på under sin enda barnfria dag denna vecka, haha. Kommer nog att kännas så tomt utan kidsen nästa vecka för då har jag dom ju bara onsdag och torsdag.. Har dock redan bokat in spa och träning med några brudar på måndagskvällen och massor med häng med min älskade Tove typ resten av veckans alla kvällar. Hennes sambo jobbar sent så vi passar på att maxa tiden tillsammans då och kan hänga hela vägen fram till midnatt. Bästa!

Önskar er en jättefin dag! KRAM!

Mina älsklingar igår innan föris!

Helt död efter svettiga övningar. Körde mage igår också och såg typ lite magrutor som kom fram. Då har man kört hårt, haha.

Nytt till mig!

Såå god lunch! Älskar dessa vårrullar, mmmm. Och koriander som har blivit bland det bästa jag vet. Tyckte att det smakade tvål förut men ju mer jag har ätit det ju mer har jag gillat det. Glad att jag inte gav upp det helt för det är SÅ gott. Gillar ni koriander?

Detta märke på hårvård är bland det bästa jag provat. Har haft deras schampo och balsam med och ÄLSKAR detox-schampot som dom har. Nu har jag fallit för torrschampot med. Det är G R Y M T.

Åt pasta med Tove! Sååå gott. Minns dock knappt att det var gott för vi pratade så mycket, haha. Var helt inne i alla samtal. 

Blev såklart en fika på det med och vi provade semmelrulltårtan på Espresso House. Jag älskar ju semlor men dessa var en besvikelse enligt mig.

Fick avsluta kvällen såhär mysigt. Ääääälskar våra tjejkvällar. Kan leva så länge på dom. Älskar älskar älskar mina tjejer! Oj, vad mycket ”älskar” det blev i detta inlägg men känner mig så peppad och glad idag efter all energi jag fick samla igår.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish