Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Och hej fina ni!

Startade min morgon med att smyga upp innan kidsen och duscha läääänge, smörja mig med BUS, fixa håret osv. Hade på musik, drack en Clean och bara njöt av lugnet och att vakna till. Nu har vi precis fått i oss frukost och jag ska lämna barnen på föris snart och sedan väntar läkarbesök och jobb hela dagen lång. Har också tänkt träna och rensa lite här hemma idag. Har grejer överallt och är så trött på att ha överflöd av allt från kläder till leksaker, skönhetsprodukter och annat.. Känner att det är bättre att det kommer till nytta hos någon annan!

Annars ska jag träffa Tove när hon har slutat jobba och käka middag någonstans. Och mot kvällen så ska jag mysa med Hanna och Lovisa. LÄNGTAR efter alla mina tjejer och ser med andra ord väldigt mycket fram emot eftermiddagen.

Hur fina är inte dessa från Indiska!? Är ju som ni vet en riktig leopardtant (haha) så blev helt förälskad i dessa.

Puss puss puss! Ha världens bästa torsdag vänner!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish