Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Good morning

Idag är jag trött och känner mig så himla sliten. Längtar till ikväll när barnen sover och jag får ta en lång dusch. Ska försöka göra en tidig kväll också, känns som att jag behöver det. Tänkte mest bara kika in och säga hej innan jag drar igång dagen på riktigt.

Har förresten inte hunnit godkänna eller läsa alla era kommentarer än gällande plugg och jobb men jag ÄLSKAR att det är så många som delar med sig. Tycker det är så spännande att läsa mer om er, vilka ni är och vad ni gör.

DAGENS: 

Frukost: Två ägg. Ska dock äta mer men har inte hunnit göra det än. Brukar lämna barnen på förskolan och så äter jag en ordentligare frukost vid datorn sedan efteråt medan jag jobbar.

Kläder: Tights, enkel tröja och skönaste jackan.

Lyx: Det slog mig hur lyxigt det ändå är att jag kan starta värmen i bilen genom fönstret i barnens rum. Så skönt att bara kunna sätta sig i en varm bil när det är typ tio minusgrader ute.

Roligt: Tycker att det var så kul att många anmärkte på att Jason är otroligt lik mig som barn i förra inlägget. Jag har ju sagt det hela tiden!? Vet att många skriver att han är lik sin pappa men han är en kopia av mig som liten. Jolie är mycket mer lik sin pappa enligt mig! Dock så har hon min personlighet och mitt minspel, haha.

Bloggen: Har som sagt inte släppt igenom alla kommentarer i gårdagens inlägg så hittar ni inte er kommentar och har inte fått svar på det ni har skrivit så har jag bara inte hunnit än! Ser att många kommenterar igen och tror att kommentaren inte går igenom men jag godkänner alla manuellt. Tack för att ni tar er tiden att kommentera förresten. Får ofta höra att jag är en av dom få som arbetar med sociala medier som faktiskt svarar på sina läsares kommentarer och jag ser det som en självklarhet. Ni tar er ju tiden att skriva till mig och det minsta jag kan göra är att svara er. Uppskattar er alla så otroligt mycket. Ni är en så stor och viktig del av mitt liv! Vill aldrig sluta blogga på grund av relationen med er som jag kan ha bland kommentarerna. I år ska jag styra något i Stockholm där vi får ses allihop. Lutar mot att vi hyr en svit och bjuder in till världens tjejkväll! Blir pyjamashäng och fruktat överallt vill jag lova! 😉

Newbie: Wow säger jag bara. Newbie levererar år efter år och kolla vad mysig Jolies pyjamas är? Tycker att storlekarna är så himla bra dessutom. Den hon har är det 2-4 år på och den sitter bra på henne nu men kommer helt klart att passa lika bra på Jason om han bestämmer sig för att låna den. Tumme upp för plagg som funkar länge.

Igår: Postade all min bokföring för månaden, bakade nyttig chokladkaka med kidsen (recept kommer), hade middagsbesök, spelade in ett samarbete, jobbade, vaxade mig och pratade med en kompis i telefon i över två timmar.

Idag: Jobbelijobb, träning, tvätta och dammsuga soffan på övervåningen, vika och gå ut med tvätt (tvättade upp allt i tvättkorgen igår), äta lunch med en vän, betala fakturor på företaget, ringa ett företag om obetald faktura, vattna alla blommor på nedervåningen och plantera om ett elefantöra till Jasons rum. Ska också fixa naglarna senare.

Kram på er! Ha en fin, inspirerande och härlig onsdag.

Kommentarer

  1. Profilbild
    W

    Hej! Kommenterade i förra inlägget men skriver här så det blir enklare. Kan du inte göra ett inlägg med dina 10 bästa vinterhacks? Saker du gör för att få det mysigare, positivare och bättre nu på vintern under dessa kalla och tråkiga månader. Kram!

  2. Profilbild
    Jessica

    Det är verkligen många som pushar för lärare i inlägget (även jag gjorde det haha!). Hade jag varit i din situation med min personlighet, efter att ha läst kommentarerna så hade jag valt märkbare bara för att hahah.. jag ska alltid göra tvärtom vad folk säger!! Säger folk nej så är det ja. Säger folk vänster så är det höger som gäller. Som ett litet barn, ska alltid gå min egna väg 😂

  3. Profilbild
    Linnea

    Du har så himla fin stil på kläder och jag vet att du, när dina barn var mindre gjorde inlägg om snygga amningavänliga toppar. Ett sådant inlägg hade jag gärna sett igen då jag inte verkar hitta några snygga och bra toppar när jag letar. Amningslinnen ser ju så himla tråkiga ut. Behöver verkligen hjälp! Kram på dig och hoppas du har en fin dag ❤️

  4. Profilbild
    Sindy NİLSSON

    Brukar inte kommentera så ofta men läser din blogg dagligen och tycker du verkar vara en otroligt jordnära och varm person, samt en fantastisk mamma. <3 blir alltid så inspirerad av att läsa din blogg ska du veta! Brukar ibland även gå runt på ica med en av dina fruktfatsbilder framför mig för att få inspo till helgens gottigheter 😂 men tack för att det finns bloggar som dina, du är grym på det du gör! Glöm aldrig det! Det vore en dröm att få träffa dig en vacker dag.☺️Blogginlägg som du visar dina kläder är min favorit!
    kram <3

  5. Profilbild
    Frida

    Kan du inte göra inlägg och visa bilder när du gör naglarna? Fattar att du gör likadana varje gång. Men de är så kul att se ändå. Älskar naglar 😅😅😅🥰

  6. Profilbild
    Johanna

    Hej 😊 Jag har följt din blogg ett tag men aldrig kommenterat men känner att det är på tiden att skriva nåt! Din blogg är MYSIG, inspirerande, jordnära, varierande och det bästa med bloggen är alla recept samt träning. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      MEN SLUTA vad fin du är! Tack, blir så himla glad <3 stor kram fina du! 🙂 går runt med ett leende på läpparna idag tack vare dig.

  7. Profilbild
    Malin

    Vilka fullspäckade dagar du har! Riktig powermama och inspiration!💪🏻 Om man kanske skulle försöka samla energi till detsamma 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish