Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pengakåt, bekräftelsekåt och en låtsasrumpa?

Hej finisar.

Hoppas att allt är bra med er. Igår var jag en riktig zombie. Kom hem till Umeå 04.30 under måndagsmorgonen och klev upp 08.30 för att ta tag i bokföringen för januari. Hämtade kidsen på förskolan på eftermiddagen och hann sedan också träna, tvätta och städa (barnen hade varit i huset en del medan jag var borta så var lite smått kladdigt och stökigt ööööverallt), tvätta bilen och handla. Var så underbart att få hämta mina älsklingar och det blir korta dagar på föris denna vecka. Vill ha så mycket tid som möjligt med dom så tänker lägga mycket jobbrelaterat under kvällstid när dom sover.

GÅRDAGEN: 

Tanke: Läste inne hos Bloggbevakning och fastnade i kommentarsfältet där min skilsmässa diskuterades. Även Margaux som nyligen har separerat nämndes och jag vet att hennes skilsmässa är minst lika omtalad som min egna. Jag vill verkligen förklara för er ALLA att min skilsmässa har NOLL att göra med att jag är pengakåt eller bekräftelsekåt. Ja, jag har förändrats på olika vis med åren och bytt allt ifrån inställning till livet, klädstil, frisyr, sminkning och åsikter. Tiden går och åren går. Man förändras och man växer. Och det gjorde även vi i vår relation. Att vi har skiljt oss har ingenting att göra med mitt arbete eller att jag har en karriär inom sociala medier. Tror ni helt ärligt att jag tjänar mer pengar för att jag har skiljt mig? Nja.. Det stämmer inte riktigt. Och som sagt så har min skilsmässa och separationen över huvud taget iiiingenting med mitt arbete att göra. Detta är mitt jobb. Min skilsmässa har med mitt liv att göra. Mitt äkta och mitt riktiga privatliv. Och ja, jag bjuder in er i det också en hel del men jag har också en tydlig gräns på vad som är privat och vad som är offentligt. Skulle aldrig välja bort en partner för någon form av framgång eller bekräftelse? Och varför tror ni ens att framgången har med det att göra? Påverkar ju inte mig åt något håll om jag är i en relation eller inte.. Vet inte ens varför jag känner behovet att förklara men blir typ uppriktigt ledsen över att vissa kan tro att det faktiskt är såhär det funkar? Tror ni att jag är en känslokall robot som enbart bryr mig om pengar och framgång eller? Nej, så är det verkligen inte.

Sedan kunde jag inte låta bli att skratta högt åt att någon på blodigt allvar tror att det var min rumpträning som ledde till skilsmässan? Jag hade lika stor rumpa innan jag fick barn men tog väl inte lika bra bilder, haha.. Och att den är gjord av en kirurg var också typ det roligaste jag har läst men jag tar det som en komplimang.. Så stor rumpa har jag inte ens för övrigt, haha.. =)

Lycka: Att få hem barnen. På tal om kommentaren ovan om att ”välja bort familj” och ha barnen varannan vecka så har jag nog aldrig varit en så bra mamma som jag är nu. När jag väl har barnen så ger jag dom 110% av mig och all tid blir så värdefull. Har så mycket mer energi och är mycket mer kreativ och fantasifull vid lek. Vill hinna ge dom allt och minnen av fina dagar ihop med mig innan vi skiljs åt igen. Jag menar inte att jag på något vis vill höja varannan-vecka-livet till skyarna för så är det inte. Klart att man i grunden vill ha sina barn på heltid. Det är väl självklart? Men som jag har skrivit förut så blir inte livet alltid som man tänkte sig från början och då är det fint ändå att se det hela positivt. För det är ju såhär det ska vara nu!. Jag älskar livet som jag har idag och jag tycker om att sakna barnen, kunna göra bort saker som jag måste göra när jag inte har dom och sedan ha mer tid över dom dagarna jag faktiskt har dom. Jag får tid för mig själv och kan ge dom så mycket mer av mig då jag hinner ladda energi när vi är ifrån varandra. Och nu kommer säkert någon skriva att jag är en kass mamma som tycker att det finns bra grejer med att inte ha mina barn på heltid men då är det ju så men det kommer inte att röra mig i ryggen. Är det något jag vet så är det att jag är världens bästa mamma till mina barn och att min kärlek till dom är det starkaste i världen. Jag gör precis allt för dom och dom är min största drivkraft i livet till precis allt jag gör och kämpar för.

Igår gjorde vi det som barnen älskar mest! Badade med badbomb, åt godis (ja, ibland får man det på en måndag), myste, bjöd pappan på middag, spelade på iPaden, läste sagor och gosade i sängen en lång stund innan sovdags.

En smart grej: Hur smart var det inte att hälla över all gainer i denna välling/gröt-behållare från Twistshake!? Den håller ju tätt och ser till så att ingen fukt eller smuts tar sig in. Enkel att ha i skafferiet också så kan man ställa bort den stora påsen och bara fylla på ibland vid behov.

En tillbakablick: Igår kände jag sådan längtan efter sommar och värme. Jag älskar verkligen svensk sommar. Började tänka så mycket på hur fint det kommer att vara att bara kunna gå in och ut igen. Ha altandörren öppen och se barnen leka loss med alla grannbarn på gräsmattan! Längtar! Och längtar till att få fira midsommar med finaste vännerna med. Tror midsommar är min favorithögtid och mest troligt bara för att den faktiskt är under sommaren, haha.

Det märktes: Att barnen var hemma igen baserat på kylskåpsinnehållet! Standard att detta på bilden alltid finns hemma när det är mammadagar! Yoghurt (den där grekiska är sååå god men inte för tjock eller rinnig, tips!), mjölk (köper ALDRIG mjölk egentligen men efter att dom har druckit det på föris så vill dom ha det hemma med så nu får det väl finnas även i min kyl), müsli, mjuka mackor och låtsasskinka/salami, haha. Har också alltid apelsinjuice hemma när jag har kidsen.

Träning: Gårdagens träning blev supereffektiv vid cable crossen (ni ser ju hur mycket olika ”handtag” jag bytte mellan, haha) och så fick jag in lite mage på slutet med. Var helt slut och kunde knappt andas när jag var klar. Är rätt dålig på att ta pauser mellan och kör oftast bara på hela tiden när jag tränar själv. Tycker det är rätt skönt att vara riktigt slut efteråt

Godis: Igår ät vi dessa och dom är sjuuuuukt goda. Köpte på apoteket! Blev helt besatt så måste köpa nya igen idag. Så fräscha och dödar sötsuget direkt. Kunde dock inte låta bli att trycka hela påsen (med hjälp av barnen) ändå.

Komplex: ”Alltså kolla  hur sjukt stora bröst du hade här!?!?” sa en av mina bästa vänner när vi kollade igenom gamla videos på hennes mobil förra veckan. Och alltså ja.. Jag hade verkligen gaaalet stora bröst innan barnen och under tiden som jag ammade. Nu när jag har slutat har jag fått så mycket mindre och jag kan typ inte bestämma mig för vad jag tycker om dom. Ena stunden så gillar jag dom och tycker att dom passar bra på min kropp och ibland är det tvärtom och jag saknar att känna att jag har stora bröst. Detta är ju SÅKLART ett otroligt ytligt problem men tycker det är så viktigt att prata om sådant här då jag vet att så många känner igen sig. Man får mycket kroppsliga förändringar när man är gravid, föder barn och ammar och alla påverkas ju på olika vis. Och så ska man på typ något år lära känna sin nya kropp och bara försöka acceptera den. Jag kan vara ärlig och skriva att det mest är storleken jag tänker på när jag tänker på mina bröst då jag faktiskt är så nöjd med både formen och mina bröstvårtor fortfarande. Och det är jag väldigt glad för. Och jag ska inte klaga överdrivet mycket (vilket jag inte heller gör!). Men ändå.. Att gå från typ E-kupa till liten C-kupa har varit rätt jobbigt för mig. Och ibland gillar jag det också som sagt och tycker typ att jag ser mer nätt ut med mindre tuttar.. Medan jag i andra stunder vill gråta över det. Hur knäppt? Vet inte ens var jag vill komma med detta men på tal om komplex och sådant så är det ändå något jag tänker på en del när jag ser mig i spegeln.

Lyx: Det är inte alltid jag dukar upp fint när jag ska äta något gott, haha. Sanningen bakom mina egna myskvällar ser ni här nedan! Inte fullt så glammigt som fruktfaten och ostbrickorna som jag gör på instagram =) Var så sugen på min favoritost, marmelad och kex så kunde inte låta bli att dra fram det fast klockan var 23.00..

Önskar er en jättefin dag. KRAM! <3

Kommentarer

 1. Petra

  Vet att det viktigaste är att du trivs och känner dig bekväm med din kropp, inte vad andra tycker, men vill ändå säga att jag tycker att dina bröst är i proportion med resten av din kropp nu.
  Svårt att se via bilder dock att de varit såpass stora som ekupa förut. Jag hade själv E när jag var yngre och jag gjorde förminskning till C, vilket var bättre proportionerligt och jag var inte lika smal som du är. Tror vi är nästan lika långa om jag minns rätt. Jag är 173.
  Tyckte det var sån frihet att ha mindre då det fanns mycket mer bhar att välja från och funktioner hos en bh vart mindre viktiga. Innan var det alltid viktigt med breda axelband plus brett runtom för bra stöd. Alltså dagen jag kunde ha på mig ett linne med spagettiband….. Vilken lycka 😄
  Ville mest säga att du är fin precis som du är, men det är som sagt viktigt att du känner och mår bra i din kropp.

 2. E som i.. Elin

  försök att inte ta åt dej, det är ju en ”skvallerblogg” så nivån är inte direkt hög därinne 🙂 Som en van skrev, ta det med en nypa salt.
  Jag, och många med mig, följer din blogg och Instagram för att du är så himla öppen med allt. Det är en av sakerna som skiljer din blogg från ”alla” andras. <3
  Hur klyschigt det än låter.. ; Keep up the good work! 🙂

 3. A-L

  Jag brukar vara inne på bloggbevakning och läsa, tycker det ger ett annat persperktiv på de olika bloggarna. Men man får ta kommentarerna med en nypa salt, vissa är ju bara där för att skriva en massa elakheter.
  Jag är typ 13 år äldre än dig, jag har dessvärre inte följt dig innan skilsmässan så jag vet inte hur dina bilder var då, men jag har själv skiljt mig för ungefär 5 år sen och jag tror att det är normalt att vilja ”visa” upp sig lite mer efter ett långt äktenskap med samma man. Oftast skiljer man sig ju av flera anledningar har äktenskapet varit dåligt så har man ju oftast inte fått så mycket bekräftelse, och då kan det vara skönt att få det ibland, om det är genom rumpbilder eller annat spelar ingen roll 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Förstår vad du menar 🙂 Ja, så är det nog, haha 😉 Klart man förändras mycket vid en skilsmässa både till det yttre men även i huvudet. Det är ju en otroligt stor grej att gå igenom. KRAM <3

 4. Elin

  Åh precis vad jag behövde läsa om brösten efter graviditet och amning! Är själv där nu och försöker lära mig att acceptera mina nya små bröst, det är svårt. Jag är en liten person (kort och smal) så har aldrig haft superstora bröst men lagom till min kropp och alltid varit nöjd med dom. Nu är dom mycket mindre och jag gillar inte ens att se mig i spegeln utan bh 🙈 Gud vad ytligt detta låter men jag tror att det till viss del har att göra med att bröst förknippas med kvinnlighet, i alla fall för mig. Har du tips på hur man lättare accepterar sitt nya utseende så får du gärna dela med dig mer. Kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Förstår dig helt. Jobbar själv på det men kan dela med mig i ett inlägg. KRAM till dig och heja dig <3 du är perfekt som du är! 🙂

 5. Sara

  Förstår inte varför det inte redan är förbjudet att skriva anonymt på nätet idag med tanke på hur klimatet är. Usch! Du är den bästa mamma för dina barn, thats it!

  När det kommer till kirurgi så ett tips att vänta lite till. Har två barn och tycker oxå om formen och så. Men nu har typ luften gått ur 🙈 förr ville jag gärna ha större men man har hört så mkt problem som kan komma med det. Sen har jag sk täta bröst. Hört att det finns en viss ökad risk för bröstcancer (min mamma har samma och fick det för tre år sedan). Så när det kommer till mig själv så har jag accepterat mina kassar 😅

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Håller helt med dig <3 TACK! Förstår! Men huva vad hemskt att läsa 🙁 ja man ska vara nöjd med sig själv! 🙂 jag har inga tankar på att operera mig just nu! Kram <3

   1. Sara

    Jag kan styrka att det finns mycket problem som kan komma med en operation, eller i alla fall implantat. Jag hade det själv under 7 års tid och fick det som kallas Breast Implant Illness och jag är inte ensam, tusentals andra kvinnor upplever det. Jag tror personligen inte att implantat ska vara i våra kroppar, men det är såklart upp till var och en. Ville bara dela min erfarenhet, är nu utan bröst och har istället fula ärr och jobbiga minnen med svår sjukdomstid. Var rädda om er och tänk på vad man stoppar i kroppen, det gör jag verkligen nu <3

 6. Camilla

  Men fy f-n vad folk skriver sjuka saker! Jag vet inte hur jag hade reagerat på något sånt där. Jag tycker iallafall att du är en imponerande mamma och entreprenör! Din framgång är otrolig, du har lyckats med sånt som människor som levt dubbelt så länge inte ens kommit i närheten av. Kör ditt race! ❤️

 7. Johanna

  Min sambo köpte en behållare från twistshake till mig till mitt kaffe, så bra! Hade aldrig tänkt på de 😂 så nu har min dotter en till sin välling och jag en till mitt kaffe!

 8. Camilla

  Jag ser jättegärna ännu fler inlägg om övningar som du gör osv! Att du faktiskt lägger upp ”dagens pass” tex 😁

 9. StrongerLife

  Men herre gud vilka kommentarer och hur folk pratar om andras liv bara sådär, galet.
  Skönt att du inte tar åt dig. Men så råa människor kan vara. jädrans avundsjuka, äckligt

 10. Cissi

  Alltså kommentarerna om rumpan 😂 Dom tycker nog att den är för stor och snygg för att vara sann eftersom dom tror att den är fäjk 😉😁 Ta det som en komplimang från dom! 😄

  Jag har hängt här sedan innan du fick Jason och tycker att du alltid haft en sån stor och fin rumpa. Den har inte poppat upp nu, även om du kanske visar den mer iom din träning och de snygga byxorna som tar fram rumpan ännu mer 😍 När jag har mina ribbade amin säger sambon till mig: ”du visar upp hela rumpan”. Han menar att byxorna verkligen lyfter och tar fram rumpan ännu mer. Jag har lixom ingen rumpa, den är platt. Men i de byxorna alltså, då sker under 😍👌

  Har sett ”halvnakna” bilder och helkroppsbilder inklusive rumpa under åren här. Folk har nog inte sett det eller tänkt på det innan då du var i en relation. Du använder andra kläder nu som tar fram din kropp mer. Snyggt ju! Men folk är väl missunsamma och måste klanka ner..

  När man är singel är det inte ok att visa upp sig längre tycks folk resonera 😜😝🙈

  Du är supersnygg, självklart ska du få visa upp och vara stolt över dig och din kropp. Herregud du är ju påklädd och anständig för guds skull! 🙌

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Haha ;p jaa men ellerhur! Men alltså tack <3 ja, visst är det så! Kläderna hjälper ju att framhäva om man säger så! Håller med om att dom är sååå fina och sitter så bra på kroppen + formar till lite extra. Bästa! Nej, visst är det så! KRAM till dig och tack för så fina och peppiga ord. Du är bäst!<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler