Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag och dags att åka hemåt

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår toppen och befinner mig just nu i Göteborg. Idag börjar jag bila tillbaka till Stockholm för att gå på ett möte och ta emot lite produkter för ett jättekul samarbete som jag ska göra. Sedan fortsätter resan upp mot Umeå. Blir många timmar i bilen men det känns bara kul och jag kan verkligen säga att jag har blivit bättre på att köra under dessa dagar. Fick frågan om hur tusan jag vågar bila genom Sverige ensam när jag har haft körkort i typ två veckor men jag tänker väl mest att jag ändå ska göra det någon gång? Och jag har ju fått körkortet av en anledning och det är ju att jag faktiskt kan köra? Lika bra att bara göra det och lära sig köra i större städer och på större vägar direkt. Det har gått hur bra som helst och över förväntan. Är så glad för det och för att jag bara vågade! Har för övrigt också kört inne i både Stockholm och Göteborg massor förutom själva resan från Umeå och måste säga att jag tycker det är lättare att köra i Stockholm än i Göteborg av någon anledning. Tycker att Göteborg är mycket mer rörigt och speciellt runt centrum! Kanske beror på alla ombyggnationer dock men det är så jag har upplevt det iallafall.

Annars måste jag bara säga att wow vilka dagar jag har haft! Massor med jobb och fina möten med olika företag, kunder och samarbetspartners. Jag känner på mig att 2020 kommer att bli ett grymt år när det kommer till roliga jobb, samarbeten och kampanjer för mig. På sidan av allt detta är jag också sugen att hoppa på en utbildning och det kommer jag att berätta mer om framöver.

Den lilla tiden som jag har haft över har spenderats med Emilia på gymmet eller i hotellsängen. Vi har bara myst och vilat. Igår somnade jag två gånger medan vi hängde på rummet och det har inte hänt mig på typ år (!!).. Jag somnar liksom inte på dagtid och så är det bara. Har alltid något att göra som jag prioriterar innan och det kan vara tvätt, städ, barn, jobb eller annat. Var väldigt speciellt när hon väckte mig och båda gångerna blev jag lika chockad över att jag hade varit så pass rofylld att jag faktiskt lyckats somna till.. =)

Lite bilder från dagarna som har varit: 

Bilen har gnisslat massor sedan innan jag åkte från Umeå men jag tänkte väl att det skulle ge med sig vilket det inte gjorde. Var orolig hela resan ner och när jag väl var framme så ringde jag min BMW-säljare som sa att det nog bara är en sten eller något som har fastnat någonstans. När vi skulle bila från Stockholm så kände jag bara att jag inte orkar vara orolig i flera timmar till. Ringde en timme innan avfärd till en bilverkstad och dom tog emot mig direkt. Bästa! Så gulliga. Fick så bra hjälp och dom kollade verkligen allt, ”slog ur” alla stenar som fastnat och kollade så att alla däck satt fast då jag sa att jag var rädd att dom skulle lossna (ja, jag är töntig jag vet), haha. Så fint bemötande verkligen! Nu gnisslar ingenting och jag är nöjd och glad.

Fredagen i Stockholm var fullproppad. Under förmiddagen hann jag med två frukostmöten, ett träningspass, ett till möte, hämtade upp ett paket och en jacka som jag glömde kvällen innan på ett event och så mötte jag upp min redovisningskonsult och hämtade upp massor med papper och pärmar också. På tal om event förresten.. Kolla bilderna här nedan. Hur magiskt!?

Wow, wow, wow! Newbie och Borås Tapeter bjöd in till 10årskalas. Var så himla fint och bra uppstyrt. Så kul att jag fick komma.

Färdkost mot Göteborg!

Köpte också dessa som var goda men mina (recept HÄR) är såå mycket godare, hehe.

Hade på mig en så gosig tröja med så fin rygg att resa i. Har den i grått med.

Hamnade i tatueringsstolen hos Devisson (så grym!) här i Göteborg under fredagskvällen och vi höll på fram till midnatt. Smärtan var fruktansvärd och jag kan nog jämföra den med att föda barn. Att tatuera sig på andra ställen är helt okej men i armhålan och där på insidan av överarmen och speciellt under så lång tid är något jag inte skulle vilja ge min värsta fiende. AJ och AJ! Höll för munnen som ni ser på sista bilden nästan hela tiden och försökte profylaxandas, haha. I slutet var jag helt frossig och skakig och hade helt kopplat bort omvärlden. Är så glad nu i efterhand att jag tog mig igenom smärtan dock. Har med andra ord täckt över namnet som jag hade på armen och resultatet blev sjukt jäkla bra. Återvände till honom dagen efter också för en liten tatuering med stor betydelse men den visar jag i ett eget inlägg senare idag.

Denna utgick vi ifrån när vi gjorde skissen och tatueringen. Är en ros och en pion bredvid varandra och dom står för Jason och Jolie. Rosor och pioner är ju dessutom mina absoluta favoritblommor. Ska tillbaka om två veckor och fylla i den lite mer. Den blev SJUKT snygg och jag känner mig så himla cool med den, haha =) Ska visa er bilder när jag kommer hem. Men den går iallafall in i armhålan och lite ut på framsidan och baksidan av överarmen. Så den syns som mest när jag håller upp amen men även en hel del när jag har armen längs kroppen med. Den blev mycket större än vad jag tänkte mig från början men jag älskar det.

Bodde på Scandic Rubinen som jag har bott på alla senaste gånger som jag har besökt Göteborg. Älskar ALLT med hotellet. Så bra frukost, perfekt läge, så fina och fräscha rum, underbar takterass och grym restaurang.

Godaste frullen! Älskar att dom har så mycket glutenfritt också.

Vill alltid göra om mina badrum när jag bor på hotell, haha. Hur fint!?

Bland det bästa med att vara tillbaka i Göteborg är det ni ser på bilden ovan. Göteborg har mina favoritjuicer ööööverallt. Var så olycklig när vi hade flyttat upp till Umeå och dessa inte gick att hitta någonstans. Älskar denna smak, den med rödbeta och den med morot.. Och den med ananas.. Älskar ALLA. Mums!

Köpte en så snygg jacka! Den som jag håller i famnen på bilden. Typ en dunjackeliknande jacka fast i fuskskinn. Och så kan man dra åt den i midjan + att den har luva. Låter kanske konstigt men den satt så bra på mig att jag inte kunde låta bli att köpa den. Ska visa när jag kommer hem.

Även denna svarta mysjacka har jag bott i under helgen. Visst är den snygg? Har tydligen snöat massor hemma i Umeå så man kan väl säga att jag passade på att ha lite lättare kläder nu när det är lite varmare här i södra Sverige. Vet ju att den stora vinterjackan hänger där hemma och väntar på mig…

Igår kväll var jag själv på hotellrummet hela kvällen så jag köpte med kvällsfika och la mig i sängen och jobbade. Somnade rätt tidigt och det var så himla skönt! Så redo för en lång bilfärd nu! Så länge jag har mina glasögon och bra musik så kan jag typ köra hur länge som helst känns det som, haha!

KRAM på er och ha en underbar söndag <3 

Kommentarer

  1. Emilia

    Tips om du får stenar bland bromsarna (vilket är orsaken till gnisslet). Backa fram och tillbaka tills de lossnar. Gärna ganska kraftigt och många repetitioner. Då brukar det lossna 🙂

  2. Natalia

    Åh! Det känns som att du har blivit så himla modig och vuxen nu på sistone! Man önskar själv att man hade det positiva tänket i sitt liv för att orka och våga ta tag i saker och framför allt börja älska sig själv. Du är grym ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad fin du är, tack <3 ja, jag har börjat ta tag i saker för min egna skull och lyssnar inåt istället för tvärtom. Mår så otroligt bra av det, kram <3 och tack desamma!

  3. Natalie

    Folk är så roliga, varför ska man inte köra när man väl äntligen fått det där körkortet?! Jag har kört massor, nästan varje dag, och längre sträckor och roadtrips också sen jag tog körkort för 1 1/2 år sen. Folk hade väl åsikter om det också och garvade åt mig (”inte behöver du väl åka så mycket..”) men jag är nu otroligt trygg och säker bakom ratten och älskar att köra bil! Medan en släkting som inte vågat köra efter att hon fick körkortet nu inte kör bil alls för det är läskigt och hon är ovan och rädd. Jag har gjort massor av fel och misstag men det är ju så man lär sig 🙂 min mamma vägrar köra i innerstan efter 20 år med körkort medan jag gav mig in till innerstan veckan efter bara för att jag inte vill vara begränsad på samma sätt som henne. Heja dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      EXAKT! 🙂 håller helt med dig! Känner typ att det är nu jag lär mig som mest och sätter standarden på vad jag kan och vågar. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish