Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gemini

När man läser om stjärntecken så stämmer ju oftast mycket in på dom flesta som är födda i just det stjärntecknets datum. Jag är tvilling och på mig stämmer i princip allt. Både positiva och negativa sidor.. Tycker att det är så sjukt att det faktiskt gör det!? Men så är det och därför har det där med stjärntecken alltid varit väldigt intressant i mina ögon. Fascineras ni också av stjärntecken lika mycket som jag? Vad har ni för stjärntecken? =)

Såhär står det om tvillingen: Tvillingen är kvicktänkt och intelligent. De älskar att diskutera och prata och söker ständigt nya kontakter. De är mycket fördomsfria och ofta mycket ungdomliga. De gillar att ta del av nyheter och ta sig an och debattera kring olika problem, men oftast tröttnar de på ämnet innan de når fram till en lösning och har redan kastat sig in i en ny frågeställning, ett nytt projekt. Det pratar ofta fort och kastar fram den ena idén efter den andra i raskt takt och de byter åsikter ofta och gärna med motiveringen ”man kan väl ändra sig”.

Tvillingen är nyfiken och provar gärna allt som kommer i deras väg vilket gör att de ofta lär sig många olika saker men också att de kan gå på den ena niten efter den andra. De älskar att resa och röra på sig och deras nyfikenhet gör att de är mycket lätta att umgås med, men även om tvillingen är social och gärna frågar andra om deras problem så är de egentligen inte så intresserade av andras liv, vilket gör att de kan uppfattas som kyliga eller ytliga.

Tvillingen är oftast rolig och underhållande och de älskar humor. Tvillingen är flörtig och har lätt att prata med det motsatta könet. Men de har lite svårt för djupare känslomässiga relationer och de kan ibland tendera att hålla människor på avstånd. Trots detta så är tvillingen när de väl öppnar sig förvånansvärt känsliga .

Lämpliga yrkesval: Allt inom kommunikation, ex. Journalist, författare, dramatiker, reporter telefonist, lärare, eller yrken som innebär resor.

Tvillingarnas bra egenskaper
  • Kvick och spirituell underhållare
  • Intelligent och älskar att prata
  • Alltid ungdomlig
  • Livlig och nyfiken
  • Varm och kamratlig
  • Anpassningsbar
  • Äventyrlig som älskare
Tvillingarnas mindre bra egenskaper
  • En skvallerbytta
  • Ofta nervös och rastlös
  • Kan vara ombytlig och opålitlig
  • Ytlig i kärlek, mognar inte alltid
  • Ofta en dubbelnatur
  • Slug
  • Hoppar på många projekt utan att slutföra dem

Jag ville göra en tatuering som symboliserade mig och min egna styrka i den jag är. Och då kändes detta tecken så himla självklart. Jag har mina styrkor och mina svagheter och många av mina svagheter har jag väldigt svårt att acceptera. Så har det alltid varit. Jag kan ofta bli besviken på mig själv, känna att jag inte duger och har så extremt höga krav på mig själv gällande precis allt. Jag har ofta genom mitt liv tänkt saker som ”men varför kan inte jag bara tänka såhär istället?” eller ”varför måste jag alltid göra såhär?” eller ”kan jag inte bara agera såhär istället?”.. Jag dömer mig själv totalt i många fall och önskar att jag var eller tänkte annorlunda om saker. Jag önskar också ofta att jag kände annorlunda om saker. Jag har många gånger också klandrat mig själv för att jag har svårt att få känslor för andra människor både i vänskapsrelationer men också i kärleksrelationer. Djupa känslor för mig är svårt men när jag väl får riktiga känslor för någon så är jag också bra på att berätta och visa det + väldigt lojal och omtänksam. Har också många gånger varit arg på mig själv för att jag kastar mig mellan olika projekt och har svårt att slutföra saker, för att jag är så rastlös och har svårt att göra ”ingenting” och för att jag är bra på att byta åsikt fram och tillbaka och har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om saker i många fall och sedan hålla kvar i den åsikten. Blir verkligen ”vända kappan efter vinden”-beteende beroende på vem som lyckats övertyga mig just den dagen med sina ord och tankar.

För mig är denna tatuering en liten påminnelse om att jag är precis den jag är och att jag inte behöver förändra mig. Jag duger precis som jag är och det behöver jag ofta påminna mig själv om. Livet är för kort för att jag ska trycka ner mig själv för något som gör mig till just mig. Och att jobba på sina dåliga sidor är en sak men att totalt såga sig själv gång på gång är inte alls hälsosamt. 2020 ska bli ett år av självkärlek för min del. Så ja, denna tatuering blir en fin påminnelse om det. Att jag ska älska mig för just mig.

Kommentarer

  1. Malin

    Vilken fin tatuering och så fin symbolik 🤩 Jag är också väldigt fascinerad av stjärntecken och astrologi! ✨💫

    Visste du att vi även har ett ascendenttecken och ett måntecken? 🌙

    Jag är våg med ascendent i skorpionen och måne i vattumannen 😊

    Ascendenten symboliserar den yttre roll ”teatermasken” du tar på sig när du inte känner andra väl. Soltecknet (födelsetecknet) hur du uttrycker din identitet, lyser ditt ljus och ditt livsmål/kall och måntecknet ger inblick i din inre värld.

    Vet du din födelseort och exakt tidslag då du föddes kan du googla fram ditt ascendent- och måntecken 😊

    Kan också rekommendera ”Eat read love” på youtube om du fascineras av stjärntecken och tarotkort 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish