Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Topp tre

Glad över just nu:

– Mår så himla bra som jag skrivit flera gånger. Älskar mitt liv och känner att jag är precis där jag vill vara precis här och nu. Har bara en genuin lycka över det mesta.

– Bilen! Sparar så mycket tid så det är inte klokt.

– Att allt går så bra på förskolan för barnen och framförallt för Jolie. Har inte varit en enda ledsen min utan hon springer bara rakt in när vi lämnar henne utan att ens säga hejdå. Gör lite ont i hjärtat att hon är så obrydd men känns samtidigt så skönt att hon är så trygg och säker.

Tre minnen: 

– Ett så himla konstigt minne som typ förföljer mig är när jag var höggravid med Jason i magen och hade så mycket problem med mitt humör och hormoner. En gång bråkade jag och F och så slängde jag sönder min nya telefon rakt ner i asfalten (ja, den gick sönder nästan helt) för att sedan springa iväg och vägra att komma hem förrän han sa att det var hans fel att min mobil var trasig för att han hade provocerat mig så mycket att jag hade varit tvungen att slänga sönder den. Det var ju mitt egna fel såklart men det tyckte jag ju verkligen inte där och då! Detta är ju inte ett bra minne men skrattar ändå alltid när jag ser tillbaka på hur mycket problem jag har haft med aggressioner under mina graviditeter. Varje gång någon i min närhet nämner en sprucken mobilskärm så tänker jag på detta, haha.

– Ett av mina bästa minnen är när jag och Tove sågs igen när vi hade flyttat tillbaka till Umeå efter ett par år i Göteborg. Var så speciellt att ses med barnen (Jason var bara några månader då) och bara prata igenom allt som hade hänt och hände i våra liv. Vi hade redan en vänskap men där startade den relationen som vi har idag. Finns nog ingen som vet så mycket om mig som Tove. Finns inget som jag inte delar med henne och det är en så himla värdefullt att få ha det så.

– Min bästa familjeresa som vi gjorde var till Grekland när jag var gravid med Jolie i magen. Det var typ upp mot 30 grader i havet och vi badade precis hela tiden. Allt var bara så enkelt och härligt och det kändes verkligen som semester på riktigt. Ni vet en sådan där drömsemester där precis allt är som man vill att det ska vara när man reser med barn. Bra mat, vacker miljö, bra hotellrum, sååå varmt och fint väder.

Favoritprodukter: 

– Ardells lösfransar ”wispies”

– Skin smoothing cream från Dermalogica (har hängt med i så många år och jag älskar att testa nytt men faller alltid tillbaka till slut till denna)

– Min skrubb från Estelle & Thild

Bästa att dricka: 

– Nocco ”carribean pineapple”. Min bästa smak på energidryck just nu! Har också börjat falla allt mer för Clean och deras smaker. Så goda!

– Vatten! Finns typ inget godare än iskallt vatten och speciellt under eller efter ett träningspass.

– Jag älskar ju cola zero! Dricker jag läsk så är det alltid vad jag dricker. Bör tillägga att jag dricker läsk väldigt sällan över huvud taget. Testade att köpa nyheten med hallonsmak igår och tyckte inte att den var speciellt god.. Har ni provat?

Topp tre jobbiga saker: 

– Fick en kallelse till nästa hjärtkontroll som blir i februari och jag gruvar mig redan inför den.

– Kanske låter jättetöntigt men mina växter mår så mycket sämre på vintern och jag är så stressad över att dom ska dö helt. Har lagt så mycket energi och tid på alla och när dom typ tappar hälften av sina blad och blir gula så känns det som att allt var i onödan.

– Min ångmopp är trasig och har varit det sååå länge. Har inte orkat ta tag i det = jag måste skura alla golv på andra vis vilket för det första tar en evighet och för det andra aldrig känns 110% rent. En påminnelse till mig själv att fixa ett nytt munstycke till den snarast.

Tre saker som underlättar för mig: 

– Tvättmaskinen och torktumlaren! Är SÅ tacksam att jag bor i hus och har en av varje i tvättstugan.

– Google Home. En sådan bra grej att ha om man typ står med kladdiga händer men vill byta låt eller ställa ett larm eller skriva upp något i anteckningar.

– Att barnen har blivit så pass stora. Tycker det är så skönt att dom sover hela nätter, att dom leker tillsammans och att dom förstår så mycket.

Tre saker: 

– Jag älskar att duscha mitt i natten. Vet inte riktigt varför men då slappnar jag verkligen av till 110% och bara njuter.

– Jag svär jättemycket. Nu när jag bor själv får jag verkligen försöka tänka på vad jag säger och inte när barnen är hemma. Förut fanns ju F här och sa ”tänk på vad du säger framför barnen” var och varannan dag men nu får jag komma ihåg det själv.

– Mitt första samarbete när jag växte i bloggvärlden var 2014 och då tog jag emot en keps mot reklam, haha! Och sedan var det typ ett par trosor mot reklam.. Gud vad tiderna har förändrats och vad jag har lärt mig mycket. Idag har till och med arbetet jag utför ett namn och man jobbar helt enkelt som ”influenser”. Jag tycker själv egentligen inte alls om det ordet och tycker att det låter så fjantigt, hehe. Brukar bara säga att jag jobbar med sociala medier om någon undrar. Ser fram emot att se var detta kommer att leda och jag tror att allt detta med sociala medier bara kommer att växa sig allt större nu inom dom närmsta åren. Förut blev företag snopna om dom hörde av sig och man sa att man tog betalt för ett reklaminlägg. Idag får jag dagligen mail om jag inte kan skicka över min prislista för vad inläggen faktiskt kostar. Idag VET företag att man tar betalt och influenser marketing har blivit riktigt stort. Att jag har fått arbeta med så stora företag och kunder tycker jag känns så himla häftigt på många vis. Tycker att det är spännande hur mycket som har utvecklats på bara ett par år och att jag har fått vara med och följa det från att det var något helt annat.

Yrken som jag är sugen på: 

– Mäklare (som jag faktiskt funderar på att börja plugga till redan i år)

– Socionom (finns ju en dröm någonstans ändå att plugga på universitetet till socionom, beteendevetare, marknad och kommunikation eller lärare)

– Livscoach som jag rätt nyligen har börjat läsa mer om och som jag blir så sugen på (hur häftigt och kul hade inte det varit!?)

Favoritplagg just nu: 

– Mina ribbade tights såklart (älskar att jag typ har ett par i varje färg!?)

– Min gosiga morgonrock. Den är så himla mjuk och varm men samtidigt känner jag mig så fin i den då den är rätt kort och så fin i modellen. Älskar att ha den på morgonen!

– Har beställt en grå, lång, stickad kofta och är så himla övertygad om att den kommer att vara en ny favorit i garderoben. Har velat ha en sådan jättelänge men inte hittat den perfekta. Denna är avslappnad men ändå sjukt fin. Så blev så himla glad när jag nu äntligen gjorde det!

Godaste jag vet att äta just nu: 

– Alla typer av majskakor och riskakor

– Sushi

– Lyxshake (eller grädden på den, haha)

Tror ärligt inte att ni förstår min kärlek till grädden som är på toppen av denna. Har faktiskt bett om en hel mugg med bara grädde en gång och betalat för en lyxshake. Och så sitter jag där och trycker i mig den med en sked, haha!

Kommentarer

  1. Sophie

    Växterna mår sämre under vintern för att ljuset försvinner och det blir mycket varmare och torrare luft inomhus. Luftfuktare och extra växtbelysning dagtid brukar göra susen 😀

  2. Marielle

    Det är just det där med lyxshaken som gör din blogg till en av de bästa. Visst är det trevligt med alla fina bilder du lägger upp och dina inlägg är välskrivna och underhållande, men att få läsa om hur du beställer en hel mugg grädde och äter gör mig bara så himla glad! Härligt, knäppt och mänskligt. Och den där grädden är sjukt god!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså TACK <3 blir så glad!! 😀 STOR kram till dig, du gjorde min dag (eller ja, det är ju natt nu men du förstår ;))

  3. Amanda

    Jag relaterat så mycket till det där du skrev om dina växter. Nu är jag inte så bra på att ta hand om dom överhuvudtaget men märker ändå att dom mår så mycket sämre nu under vintern. Blir typ stressad när jag ser att dom börjad tappa massa blad och bli gula och fula haha
    Skönt att jag inte är ensam om det 😉
    Man märker verkligen i dina texter att du mår så mycket bättre nu. Blir så glad för din skull! Stor kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur! 🙁 haha ja, det känns ju skönt att man kanske inte är den som gör att dom mår dåligt iallafall. Blir ju en bekräftelse på det när flera har samma, kram kram och TACK <3

  4. Annika

    Jo, Gabbi, jag förstår. Den är så god att äta med skeden och sugröret! Särskilt tillsammans med chokladsmaken. Blev alltid på dåligt humör om det var en person som snålade med grädden tills jag läste ditt life-hack. Att be om extra grädde. <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish