Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Hej älskade ni!

Hur mår ni? Jag mår jättebra och är sjukt peppad på en ny vecka! Kliar i fingrarna över alla projekt som jag har på gång och allt jobb som ligger framför mig känns också kul. Och så har jag massor av roligt inbokat i veckan med vänner och med kidsen. Blir med andra ord en sjukt bra vecka!

Men hörrni! Först och främst! I fredags klarade denna morsa uppkörningen! WIIIHO! Så nu måste jag bara klara teorin så är körkortet mitt. Har ju redan misslyckats en gång med EN poäng ifrån godkänt… Så i veckan ska jag plugga ihjäl mig och jag ska få hjälp av min underbara granne också. Hur tur har jag inte!? Så så tacksam för att jag har fått världens bästa människor i huset bredvid. Uppkörningen gick faktiskt jättebra. Han tyckte att jag körde lite aggressivt men sa att det flöt på och fungerade så fick godkänt ändå. Började gråta av lättnad när han sa att jag klarade det, haha..

Annars fyllde min bebis två år igår.. Känns så sjukt! Vi hade lite kalas för dom allra närmsta och sedan städade jag resten av kvällen, lagade middag och tvättade. Min bror kom över en sväng också och käkade med oss.. Innan barnen skulle sova drog jag med dom till gymmet en sväng med. Och när vi var hemma igen och dom hade somnat så var jag hungrig som tusan och myssugen efter att jag hade jobbat klart vid datorn.. Ringde F och han ville komma över och äta tacos med mig och sova över. Så fick avsluta veckan på bästa vis =)

Dagens skratt: 

Hittade dessa hos min vän Fayme och garvade ihjäl mig.! Den första är SÅ jag. Ser typ ut sådär när jag käkar mitt i natten och hör något ljud utanför huset, haha! Och den andra är bara så kul så kan inte sluta skratta.

Dagens pepp: 

Behöver påminna mig själv om allt detta varje dag! Väldigt tänkvärt och väldigt sant.

Lite bilder från helgen: 

Blev inbjudna hem till Jeanette och barnen och fick göra egen pizza (med massor av chevré, honung och typ ALLT jag älskar), barnen lekte loss och vi mammor babblade. Blev dessutom bortskämda med presenter när vi skulle åka hem. Alltså min fina, bästa Jeanette! Så tacksam att jag får ha henne i mitt liv och att hon är en av mina allra bästa vänner.

Kidsen fick haka med mamma till gymmet. Dom skötte sig bra i vanlig ordning!

Saba och söta Melle kom hit och vi käkade så god linscurry (recept HÄR) som är en av mina bästa rätter. Sååå god och barnen bara vräker i sig. Och så blev det såklart ostbricka efteråt och rosé från Barcelona. Vi satt och svepte på tinder, skrattade ihjäl oss, babblade och kollade på amerikanska Bachelor.

Kolla vad jag köpte i helgen förresten. Har nu borrat hål precis överallt och hängt upp allt möjligt. Kände mig som en riktigt händig kvinna och var så stolt efteråt. Skickade bilder till F och han ba ”allt är snett och osymmetriskt”… Haha! Aja, jag lär mig väl med tiden. Ska visa er vad jag hängde upp sen!

Fick hem lite nytt smink och annat som jag beställt. Dessa två fyndade jag på Kicks rea och nyanserna är ju magiskt fina. Eller hur!?

Redo för gymmet!

Mötte brorsan och åt på MAX. Och så hjälpte han mig att hämta alla tårtor och handla till kalaset. Så himla snällt!

Efter kalaset så drog jag och tränade som sagt och FY vad stark jag var av någon anledning. Lyfte typ 15 kg mer än vad jag brukar och fick till ett grymt benpass. Hade sådan kraft och energi i hela kroppen som bara ville ut. Älskar den känslan och det var ett tag sedan jag hade den. Klart att jag utmanar mig själv varje dag på gymmet men nu var det som att jag hade någon jäkla urkraft i mig, haha. Ni skulle ha sett mig! Och så hade jag ju kidsen där med så var tvungen att vara effektiv. Möttes sedan av denna härliga kommentar:

Det värsta var att detta inte var den enda som skrev såhär.. ALLVARLIGT!? Blir så sur och trött och irriterad och ledsen. Tar inte åt mig men HATAR momshaming som ni kanske redan vet. SLUTA bara. Ni ser ju mitt svar där under. Orkar inte ens förklara mig mer. Möttes iallafall av över TUSEN kommentarer från er på insta story. Blev så stärkt och peppad. Ni är helt fantastiska. Så himla glad att jag har er och för att ni är så vettiga, kloka och omtänksamma. ALL kärlek till er.

  

Tack igen för att ni är bäst! Önskar er en jättefin start på veckan. STOR kram från mig!

Ps: Såhär god tacos åt jag inatt, haha! =)

Kommentarer

  1. E

    Grattis till supersöta Jolie, och grattis till att klarat uppkörningen!! Hoppas de löser sig med teorin!
    Men så man får göra uppkörningen först nu? Förr var man tvungen att klara teorin först för att få boka uppkörningen ens.

  2. N

    Grattis till uppkörningen! Jag klarade heller inte teoriprovet direkt, hade också en poäng ifrån… Sååå surt ju. Men nästa gång så klarar du det! Kram <3

  3. Hanna

    Haha det bästa båda mina barn vet är när dom får följa med till gymmet. Fattar inte riktigt varför för lekhörnan där är inte särskilt imponerande. Men tror att dom känner sig viktiga och stora när dom får följa med i ”min” värld.

  4. Anonym

    Grattis till uppkörningen! Fantastisk känsla när man tar körkortet! Jag vill helst inte ta med barnen till gym på vardagarna för då har dom varit lång dag på förskola& skola med många barn/ stoj och stim och tycker det är bra med en lugn stund hemma. Därför blir träningen hemma efter att dom lagt sig, Alla tänker och tycker så himla olika så man får hitta sitt sätt!

  5. Tua

    Förresten glömde säga det. ALLA människor som skriver elaka kommentarer till dig. Kom ihåg, dom har ingen hjärnan, dom har föds med en frigolithjärna😃 och kan själva inte återkomma med något bra själva deras egna liv!😄 blir rosenrasande när jag får veta att folk ska skriva så dumma kommentarer till dig, brinner av!😤 ingen ska någonsin skriva dumma saker till dig!!

  6. Tua

    Grattis till uppkörningen! Jag klarade uppkörningen på första försöket, men inte teoriprovet. Men efter ett tag klarade jag även teoriprovet och i maj går min prövotid ut, då har jag haft mitt körkort i 2 år utan att tappa det, vet folk som har tappat körkortet för att dom inte varit rädd om det. Va rädd om körkortet när du får det, ännu än gång grattis!:)

  7. Josefine

    Jag kan bara önska att jag har samma energi som du har när jag blir mamma. Är i vecka 23 och känner mig redan otillräcklig eftersom jag inte vet någonting om något och jag vet att ekonomin kommer bli svår!
    Cred till dig som har så mycket energi, själv ligger jag på soffan för det mesta. 🙈😋

  8. Johanna

    Du är grym!! Och snart är körkortet ditt, är på riktigt så imponerad av dig! En sann inspiration, du visar ju att ingenting är omöjligt!

  9. Veronica

    Du är så jäkla bra!! Skiten som en del skriver grundar sig i avundssjuka lr så mår dom så dåligt så det ända som gör att dom mår ”bra” är att få andra att må dåligt. Du är bäst❤️❤️

  10. Emma

    Grattis till uppkörningen grymt jobbat! Och tråkigt med sådana kommentarer, vad spelar det för roll om de får hänga med till gymmet en stund på sin födelsedag, de tycker säkert bara att det är kul.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh tack <3 ja, visst är det så!! Dom var så trötta ändå efter en heldag av kalas så dom tyckte det var rätt mysigt att bara hänga där en stund, kram <3

  11. Johanna

    Stort grattis till körkortet!!! Tror du kommer ha det i vilken stund som helst. 🙂
    Jag känner en viss ångest kring att jag varken har tid eller ork till att ta tag i det där körkortet just nu, men känns svårt att kombinera med en sjuksköterskeutbildning på helfart och lite jobb vissa helger. Men men, går väl inte att göra allt samtidigt tyvärr. Sen har jag en fråga (lite oklar i sammanhanget kanske haha!), men är du svartsjuk av dig? Jämför du dig lätt med andra? Intressant att höra bara. 🙂
    Kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack, vad fin du är. Men gud, känn inte så! Var sak har sin tid. Man hinner inte göra allt på en gång!! 🙂 Det kommer när det kommer. Alltså nja.. Det är nog både och. Får jag anledning att vara svartsjuk så är jag nog det. Men har jag ingen anledning till det så är jag inte det. Om du förstår vad jag menar? Kram <3

  12. L

    Men oj, vilken dålig mamma du är. Tränade du??? Det får man absolut inte göra. Tänk på din stackars dotter.
    NU VAR JAG IRONISK. Vad är det för folk som finns i denna värld? Inte undra på att världen ser ut som den gör idag med så många tragiska människor. Kan vi inte bara vara överens om att vi tycker olika, tänker olika och att det finns fler rätt än ett rätt.

  13. Christina

    Först och främst; Grattis i efterskott till Jolie!!! Hur fantastisk är du inte?! Dina barn ska vara sååå lyckliga som har en så fin och omtänksam mamma. Blir också sååå trött på folk som har en massa åsikter. Snacka om att lägga fokus på fel grejer. Varför skulle det vara ett problem att du tränar på din dotters födelsedag? Det är väl för sjutton inte det enda ny gör den dagen….. ??? Åh så roligt att uppkörningen gick bra! GRATTIS! Råplugga nu så har du snart klarat teorin också. Håller tummarna. Stor kram och ha en underbar dag /Christina

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack!! Vad rörd jag blir av så otroligt fina ord!! <3<3 ELLERHUR!! Stor kram till dig och detsamma 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish