Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Inlägget innehåller annonslänkar

Och hej finisar!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår bra och har träningsvärk i hela kroppen. Var på gymmet i två timmar igår i väntan på Tove som jag fikade med sent igår kväll. Hann köra igenom hela kroppen och kunde typ knappt gå efteråt. Var helt skakig i benen och ville kräkas, haha.. Hatälskar den känslan! Jag kan nästan känna mig lite febrig när jag har lyft riktigt tungt och kört stenhårt. Någon som känner igen sig?

Idag börjar jag iallafall dagen med inskolning för Jolie och sedan har jag körlektion. F hoppar in och tar barnen en sväng då trots att det är min dag. När jag får tillbaka dom i eftermiddag så åker vi till våra älskade vänner och gör egen pizza, myser och bara är. Bästa fredagsmyset!

Annars blir helgen rätt så lugn. Senare ikväll får jag besök av en av mina bästa vänner. Vi ska äta ost och kex och dricka vin när barnen har somnat och bara babbla massor. Känner att jag behöver en sådan kväll! Och så har vi ju kalas för vår lilla tjej på söndag. Blir ett rätt så litet kalas med bara dom allra närmsta och det känns himla skönt. Ska ordna lite godispåsar till fiskdammen redan ikväll så att det är bortgjort. Känner att jag har noll energi till att stressa över ett kalas så ska försöka förbereda allt jag kan redan nu dagarna innan.

Önskar er en fin dag! KRAM!

Igår lunchade jag med min fina vän Malin!

Älskar känslan av att vara nyduschad, insmord med brun utan sol och ha stylat håret ordentligt. Är redo för helg med andra ord!

Har ju fastnat totalt för denna serie för håret nu! WOW säger jag bara. Det blir så otroligt mjukt och glansigt av dessa. Tips, tips! HÄR hittar ni dessa fast i lite mindre format. Just nu med väldigt bra rabatt!

Och denna olja lägger jag i när håret är fuktigt. Den doftar magiskt! Finns HÄR. Och värmeskyddet också. Typ godis! Finns HÄR.

Har testat dessa och måste tipsa vidare! Smaken håller sig så länge. Brukar annars alltid köpa Extra med melonsmak men dessa har jag verkligen fastnat för nu.

Igår var det ljust och sol och jag blir såå lycklig av det! Hoppas på fler sådana dagar nu =)

Kommentarer

  1. Beatrice

    Hur får du dina pillerfikusar att hålla sig fina?? Min torkade o tappade bladen direkt den kom in, även fast den aldrig torkade ut 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish