Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Och god morgon fina ni!

Hur mår ni? Har arbete och plugg börjat rulla igen nu? Hur känns det? Hoppas att ni känner er utvilade efter julledigheten.

Var helt slutkörd igår när jag äntligen kom i säng vid midnatt. Vi var ju på kalas för min älskade bonusson (haha, ja Toves barn känns ju typ som mina egna då jag har känt dom hela deras liv och umgåtts så nära med dom) som fyllde hela fem år. Tiden går FÖR fort! Vi hade det så trevligt iallafall och Jason grät när jag sa att det var dags att åka hem. Han hade haft så himla kul hela kvällen med alla vännerna och dom lekte zombielekar inne på barnens rum tills alla var helt svettiga, haha.. Kom hem sent med kidsen och bar över dom till sängen, storstädade hela huset, fakturerade och bloggade, pratade i telefon med en av mina närmsta vänner + lagade och åt tacos, rensade garderoben i hallen och tog en dusch.

Igår var förresten Jolies första dag på föris och inskolningen hade gått jättebra. F ska ta i princip hela inskolningen vilket känns jätteskönt då jag på något vis inte alls är redo för detta och Jolie helt klart hade känt av min osäkerhet i det hela. F sov här också från måndag till tisdag och det var mysigt och väldigt smidigt med inskolningen då förskolan ändå ligger på samma gata som jag bor på.

Idag ska jag lämna av barnen till F och lite senare ska jag fixa naglarna, träna och övningsköra. Har en hel del jobb och en större kampanj att ta tag i idag också så håller tummarna att jag hinner göra det och att resultatet blir som jag önskar.

Ha en fin onsdag! Kram!

Fick förresten frågor om var vi ska resa och när! Jag bokade faktiskt samma ställe som jag har varit på två gånger förut med barnen bara för att resorna till Gran Canaria är så lättillgängliga från Umeå denna tiden på året. Är typ svårt att hitta något annat om man vill resa med barnen, ha det enkelt och ha all inclusive. Tänkte först Mexico eller Thailand men då vill jag åka två veckor och F kunde verkligen inte det med sitt plugg + att vi hade behövt ta oss till Stockholm först då och jag orkar inte den extraresan som förmodligen hade tagit två dagar till av oss. Så vi kör säkra kort nu när kidsen är med och drar till OBC på Gran Canaria i en vecka. Blir precis i början av mars och jag ska bara njuuuuuta. Tänker mig att jag bara ska äta gott, njuta ihjäl mig av sådan lyxig kvalitetstid med barnen i värmen, träna, promenera massor, dansa loss på Lollo och Bernie-discon, bada och ligga i en solstol och läsa böcker. Nedräkningen börjar nu och det är strax under 60 dagar kvar till avresa. Jason skrek av lycka när jag sa att vi ska träffa Lollo och Bernie igen. Vi har ju bott på OBC flera gånger förut både i Gran Canaria och Grekland och han ÄLSKAR verkligen Lollo och Bernie. Nu är ju Jolie så pass stor också att hon kommer att förstå och vara så mycket mer med och jag längtar så efter att få se henne bada, springa runt på stranden och hänga i leklandet som dom har där.

Kommentarer

  1. Sandra

    Jag började jobba förra torsdagen, kände mig inte alls redo att börja jobba 🙈 men nu känns det väl helt okej men inte riktigt haha..
    hoppas att du har haft en fin dag
    Kram

  2. Vera

    Gud vad kul!! Ett litet tips är OBC på Cypern det är så fint och man blir så bortskämd med all-inclusive❤️❤️❤️

  3. Tua

    Åh vad härligt! Jag åker med min familj till Thailand den 29 februari och blir borta 2 veckor, Thailand är verkligen helt underbart, men det jobbiga är flygresan det tar ju sin lilla tid att komma fram. Vi åker med norwegian från Stockholm direkt till Bangkok😁 Om ni ska åka till Thailand så hör gärna av dig till mig. Jag har varit på dom flesta ställena i Thailand och vet verkligen vart man ska åka🥰

  4. Christina

    Hej, så skönt att inskolningen går bra! Håller med dig, det är svååårt – man lämnar ju bort det finaste man har. Samtidigt vet man att det kommer bli så bra! Vilken effektivitet. visst vill man städa och röja nu på det nya året…
    Lycka till med körningen, ska också köra idag och nu innan läsa mer teori. Hur gå det med den för dig? Så härligt med Gran Canaria, vi funderar också på att resa igen och det verkar ju jättefint där ni ska bo. Vi har varit i Bahia Feliz med barnen och det vore ju kul att testa något nytt. Tack för inspiration och fina bilder. Stor kram Christina Hoppas att detta kommer fram, skrev ett häromdagen som inte finns med (trots tack för kommentar)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst är det så! 🙂 <3 Det går framåt men lite segt just nu. Ska göra ett ryck så att jag får körkortet någon gång nu, haha! STOR kram <3

  5. Sara

    Vilken resebyrå bokade du med? Ving? 😀 vill också åka till Gran Canaria i vinter men så drygt när man bor uppe i norr och behöva ta sig till Arlanda (bor i Luleå 🙈) Kram du är bäst ❤️

  6. Michelle

    Fina Gabriella ❤️ Haha måste bara dela med mig om en rolig sak. Satt på bussen påväg till jobbet och läste din blogg (bor i Stockholm) kollar upp och ser att tjejen som står upp i gången bredvid mig också läser din blogg samtidigt 😂 har följt dig sen du bodde i Umeå första gången och då hade du ca 20k följare på instagram.. har följt med på din resa med flytt till Göteborg, under båda dina graviditeter, flytten till Umeå och skilsmässan. Du är en underbart genuin och fin människa och jag önskar dig all lycka i livet.
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej men sluta!! Vad kul!! <3 och alltså så himla glad jag blir att du har hängt med så länge 🙂 du är för fin! Din kommentar gjorde min kväll <3 största kramen till dig och jag önskar dig verkligen detsamma. TACK för så fantastiskt fina ord <3 <3

  7. Molly

    Åh dit ska vi också åka men senare i vår. Läste om dina tidigare resor dit häromdagen för att få lite inspiration och såg då att du varit så missnöjd så blev lite förvånad när ni åker dit igen hehe. Men antar det är helt ok där och det bådar ju gott i för min resa också. Blev lite osäker när jag läste hur ni upplevt förra redan nämligen. Vad har nu bokat för hotellrum? Undrar lite hur bred dubbelsängen är då vi samsover med 2 barn precis som du!
    Fint ni åker tillsammans! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi var lite missnöjda med en del saker ja men det känns ändå som bästa alternativet om vi vill resa från Umeå och ändå ha ett lite fräschare hotell.. Tänker att många hotell på många vis är ännu värre, haha.. 🙂 <3 har bokat så att vi har två sovrum nu så att vi kan dela upp oss lite mer! Men man ryms helt klart i sängen med två barn, vi sov så under vår förra resa. KRAM <3 och ha en underbar resa! <3

  8. IJ

    Du är saknad på youtube! Förstår att du har mycket att göra men tänkte bara fråga om du har funderingar på att arbeta på den plattformen något iår? Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish