Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra och idag börjar Jolies inskolning. Är så nervös men också peppad för hennes skull. Hon är SÅ redo. Jag däremot är iiiinte det. Men det handlar väl mest om henne i allt detta så får lägga mina egna känslor åt sidan. Hon är ju ändå två år på söndag och så framåt och social. På tal om att hon snart är två år så beställde jag tårtor igår till kalaset + handlande pynt, ballonger, allt till godispåsarna och presenter. Så det börjar bli klart inför hennes dag och det känns jättebra.

Igår kväll satt jag och åt ost och kex och kollade på Bachelorette Australia medan jag jobbade och började gråta av hur fin kärleken kan vara. Såg avsnitt efter avsnitt och bara grät mig igenom allt det fina dom sa till varandra. Satt på riktigt och snöt mig och tårarna bara rann. Vet inte ens varför men blev bara så berörd! Kände mig som världens fjant men guuud vad jag kan bli kär i kärleken och av att se när andra känner så otroligt starkt och mycket för varandra och visar/säger det till varandra. Det är så fint när man får vara sådär kär och att det dessutom får vara besvarat. Nej, gud. Jag älskar verkligen kärlek, haha. Alla förtjänar att vara kära och lyckliga för det är verkligen den bästa känslan i hela världen.

Nej, tillbaka till verkligheten. Idag har min förkylning i princip släppt helt och jag hoppas att det fortsätter såhär. SÅ glad att den gav med sig på bara någon dag. Trodde ärligt talat att jag skulle bli sjukare för varje dag denna vecka men ibland ska man väl ha tur!? =) Ska träna, jobba bort lite och ikväll ska vi på kalas. Har längtat ihjäl mig efter Tove då det var över en vecka sedan vi sågs. Har så mycket att babbla om. Och jag vet att Jason har saknat sin bästis med. Blir en bra kväll med andra ord!

Önskar er världens finaste tisdag! KRAM!

Har en proffsfotograf med mig (även känd som min son) var jag än går nu för tiden och han vill alltid fota ALLT med både min mobil och sin iPad. Och jag klagar såklart inte. Här var vi på väg till stan för att äta hamburgare till lunch (hade lovat Jason), köpa allt till Jolies kalas och träna. Jason sa att han kommer att sakna att åka buss när mammas bil kommer efter att jag hade pekat på en bil som är likadan som den jag ska köra snart. Lovade honom att vi såklart ska åka massor av buss iallafall. Älskar era barn också att åka buss!?

Min älskade, underbara Jolie.

Fick frågan hur jag gör med barnen på gymmet och jag vet att många tycker att det är omöjligt.. Men man får ta det lite för vad det är. Det är två barn och det är ett gym, haha.. Barn är barn och dom är ju som dom är. Så länge dom håller sig i lekrummet så är jag nöjd! Och det gör dom oftast men ibland kan det bli lite jaga fram och tillbaka. Jag anpassar mig efter barnen men oftast får jag till ett riktigt bra pass trots att jag har med dom. Blir mer effektivt och lite mer att tänka på men det går i 9/10 fall väldigt bra.

På kvällen slog vi in presenter till bästisen och Jason fick välja helt själv vad vi skulle köpa till honom på affären.

Kommentarer

  1. Sofie

    Är lika dan när jag tittar på The Bachelorette! Sitter o ler hela programmet och blir avundsjuka hur kära o fina de är möt varandra. Måste bli bättre på att visa min kärlek till min sambo påminns jag om så jag också får ha det så 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish