Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens frågaOkategoriserade

Senaste frågorna och svaren

Hade frågestund på instagram igår och tänkte att jag svarar på alla frågor här istället. Hoppas att ni tycker att det är kul!

Hur mår du? 

Väldigt bra faktiskt. Tar varje dag för vad den är och försöker alltid att vara positiv oavsett vad. Vissa dagar är SKIT och då tänker jag bara att det är en dålig dag, inte ett dåligt liv. Jag grejar den dagen också liksom.. Men i det stora hela så mår jag riktigt bra precis här och nu. Känner mig peppad och glad över det jag lever i och det jag har framför mig.

Finns det någon kille i ditt liv? Är det många som söker kontakt? 

Är egentligen så less på den här frågan som jag på riktigt får säkert tre gånger om dagen på storyn på instagram, haha.. Men jag ber ju om den ändå på något vis när jag håller frågestunder så får skylla mig själv! Ni är ju typ mer peppade än mig på att jag ska börja dejta och träffa någon. Det är fint ändå. Såhär svarar jag idag.. Kanske, kanske inte! Jag håller allt det här privat och för mig själv. Om jag träffar någon eller inte vet ingen utom jag typ. Men jag kan skriva såhär.. För mig krävs det EXTREMT mycket för att jag ska vilja vara med någon även om det handlar om att bara ses rätt kravlöst eller enbart ligga. Jag har liksom annat som jag hellre lägger tid på och jag är extremt kräsen. Inte för att jag tycker att jag är världens snyggaste eller bästa människa utan mer för att det bara krävs väldigt mycket för att jag ska bli intresserad och vilja lägga tid på en kille. Så lyckas man få mig intresserad så är man faktiskt väldigt unik! Har svårt att få känslor och har svårt att fastna för någon. Men lyckas man så är det stort.

Och som svar på andra frågan så JA. Väldigt många faktiskt! Är rätt chockad men tänker att det samtidigt kanske inte är jättekonstigt med tanke på att jag är offentlig också och många säkert har hört om skilsmässan och sådär… Har pratat med ett par stycken (och även träffat) men avslutat det snacket lika fort för det känns liksom inte som att det kommer att ge mig något. Låter säkert som världens kaxigaste men det är inte min mening! Jag är bara sann mot mig själv och orkar inte lägga tid på något som jag ändå inte vill. Då lägger jag hellre tid på mig själv, mina barn eller på att städa, sova, vara med en kompis eller något annat som känns mer viktigt. Tycker redan nu att tiden är knapp.

Hur är relationen med F? Ska ni utomlands tillsammans? 

Den är faktiskt väldigt bra just nu. Han är ju den viktigaste personen i mitt liv fortfarande och för mig kommer det alltid att vara viktigt att vi kan kommunicera för barnens skull. Och allt utöver det är bara ett stort plus. Haha, ja jag tror det. Har bokat resan iallafall. Han har varit rätt svår att övertala då han har mycket i skolan men tror att jag har lyckats =)

Det första du gör när du vaknar och det sista du gör innan du ska sova? 

När jag vaknar är det olika men oftast så tar jag på mig trosor och stor tröja och går ner och gör frukost. Är alltid vrålhungrig när jag vaknar på morgonen. När jag ska sova så smörjer jag alltid in händerna, fötterna och läpparna i sängen. Mitt bästa skönhetstips! Blir som en inpackning över natten.

Fem saker du måste ha i kylskåpet? 

– Ägg (äter det varje morgon)

– Kvarg (mitt bästa mellis – jag köper oftast den utan smak)

– Tacosås (äter ju tacos hela tiden så behövs ju en del, haha)

– Ingefära (dricker vatten med ingefära och citron nu under vinterhalvåret)

– Bananer (perfekt till mig eller barnen som mellis eller till bananpannkakor, i gröten, i yoghurten eller vad det nu kan vara)

Tror du att du och F kommer att hitta tillbaka? Älskar ni fortfarande varandra? 

Ingen aning. Man vet ju aldrig vad som händer i livet. Svarar samma här som på första frågan – kanske, kanske inte! SJÄLVKLART älskar vi varandra. Älskar honom så otroligt, otroligt mycket. Man blir ju familj efter tio år tillsammans. Han är dessutom min största, första kärlek i livet. Blev kär i honom när jag var 14/15 år liksom..

Hur planerar du din träning? Vilar du exempelvis benen dagen efter du har kört dom eller kör du helkropp varje dag? 

Jag kör oftast igenom hela kroppen lite lätt i början och sedan avslutar jag med fokus på någon muskelgrupp den sista halvtimmen typ. Kör ju rätt lätta vikter på överkroppen så funkar bra att gå igenom allt varje dag. Vet att många tycker att man kanske inte ska göra så men det har funkat väldigt bra för mig och jag får dom resultaten jag önskar så jag kör på.

Har du och F fortfarande sex?

Alltså denna fråga gör mig också knäpp! Var säkert 20 stycken som ställde den igår.. Men om ni nu måste veta så händer det väl ibland ;p Förstår inte det spännande i detta, haha.

Var det småbarnsåren som påverkade ert äktenskap? Varför skiljde ni är egentligen? 

Nej <3 Kommer inte att skriva om vår skilsmässa eller specifikt vad som fick oss att gå isär. Det är vår privata ensak och så kommer det alltid att förbli. I respekt till F och även till mitt privatliv.

Sover barnen hela nätterna? Sover dom tillsammans? 

I det stora hela JA. Men ibland så krånglar sömnen för mina barn med.. Oftast sover dom jättebra och inga uppvak vilket är så skönt. Ja, dom sover tillsammans och dom sover i min säng när jag har dom (tillsammans med mig) och likadant hemma hos sin pappa. Vi älskar samsovning!

Vill du ha fler barn? 

Alltså ja och nej. Just nu känner jag NEJ. Vill göra så mycket annat i mitt liv. Men när man väl är kär så brukar man ju känna helt annorlunda så orkar inte planera eller tänka på det där med fler barn. Det får bli som det blir. Men jag kan absolut tänka mig fler barn i framtiden.

Vad saknar du mest med att ha ett förhållande? 

Någon att somna med och vakna med, någon att mysa med i soffan på kvällarna, någon att planera framtiden med och göra saker med. Någon att bara få dela allt med och bolla grejer med i vardagen. Någon att ligga med när jag känner för det, haha.. Nej men typ så. Det är väl ändå rätt mycket jag saknar trots att jag njuter av mitt ”nya” liv enormt mycket med. Båda har ju sina för och nackdelar. Jag har ju aldrig levt själv och jag måste säga att jag gillar det mycket mer än vad jag trodde att jag skulle. Men ja, det är mycket jag saknar med att ha ett förhållande också. Väldigt mycket. Iallafall om förhållandet är bra och man har det bra tillsammans.

Vilket är ditt favoritmotto just nu? 

”Det som är menat för mig kommer jag att få”, ”ät och var glad” och ”följ alltid ditt hjärta”. Mina tre favvisar just nu och typ sedan en evighet tillbaka.

Skulle du kunna sova i samma säng som barnen med en ny kille?

Oj, konstig fråga, haha.. Nej, hade jag haft någon kille över nattetid så skulle jag nog se till att det inte var när jag hade barnen hemma. Och om dom var det så skulle jag nog välja att sova i något annat rum med honom. Men i framtiden om det blir seriöst och om det är en person som ska vara en del av mitt och vårt liv så ser jag inga konstigheter alls i det.

Hur mycket gick du upp under varje graviditet? Har du fått bristningar? 

14 kg per barn. Nej, inga bristningar.

Har du någon gång varit så krossad att du känt att du inte orkar mer? Har du tips på hur man kommer bort från dom känslorna? 

Men gud ja.. När Jolie föddes med allvarligt hjärtfel så var det tårar överallt. Ville inte leva mer, visste inte hur jag skulle kunna leva vidare utan henne (visste ju inte vad hjärtfel innebar och allt bara svartnade för mig när vi blev inlagda) och allt var bara mörkt. När jag hade gråtit klart så vände jag på det hela och bestämde mig för att kämpa för min dotter istället. Orkade hon så orkade jag och det fanns liksom inga andra alternativ. Idag har jag inställningen att allt kommer att bli bra och lösa sig. Vi vet inte hur vägen kommer att se ut men det vet man aldrig ändå. Ett friskt barn kan ju bli plötsligt sjukt och så länge hon mår bra så är jag tacksam. Hon kommer att överleva och vi klarar allt tillsammans. Hon är stark och jag med. I januari 2018 så trodde jag ALDRIG att livet skulle kännas bra igen då det var det värsta beskedet jag har fått i hela mitt liv. Idag känns det helt orimligt att jag kände så trots att hon fortfarande har och alltid kommer ha ett allvarligt hjärtfel.

Mitt bästa tips är att hålla ut. Livet vänder från en dag till en annan och det mesta löser sig. Man klarar mer än vad man tror och med rätt inställning kan dom molnigaste stunderna i livet ändå överlevas. Man får försöka att se det timme för timme eller dag för dag istället för att försöka se in i framtiden och få panik eller känna sorg. Livet är här och nu och vi vet inte ens om vi får en morgondag. Och är man på botten så kan man bara ta sig uppåt. Det viktigaste är att våga känna. Det är okej att gråta, det är okej att allt gör ont. Och ibland läker inte tiden alla sår men vissa saker blir enklare att leva med om man får ge det tid. Vissa saker kommer man aldrig över och vissa saker kommer alltid att göra ont men det mesta blir överkomligt med livets gång.

Hur känns det i nuläget att du behöll huset? Både bra och dåligt? 

Det känns BÄST. Det är mitt bästa beslut någonsin när det kommer till materiella saker. Jag har jobbat så hårt för det här huset och det kändes bara så fel att släppa det. Jag vet att jag vill bygga hus igen någon gång i framtiden men jag vet också att jag skulle kunna tänka mig att bo här hela livet. Så mycket älskar jag mitt hus. Älskar grannarna, läget, att barnen har så mycket plats och yta. Tacksamheten att jag kan bo kvar här själv är total. Det enda negativa jag kommer på är att jag måste skotta och det gör jag typ ändå inte, haha.. Slarvar som tusan med det. 😉 Annars känns allt bara helt underbart på den fronten.

Tror du att du kommer att träffa ditt livs kärlek igen? Hur skulle du vilja att ett framtida förhållande var?

Ingen aning! Förväntar mig väl lite att jag inte ska behöva göra något speciellt för att få mitt livs kärlek utan att han plötsligt ska stå på min bro och säga att han vill dela livet med mig. Skämt å sido. Nej, men vad vet jag? Vi får väl se. Jag lägger mitt fokus på mig och mitt egna liv just nu så får allt annat komma naturligt. Och om inte så inte. Och hur jag vill ha ett framtida förhållande? Jag har inte tänkt så mycket på det men det viktigaste för mig är att få vara med någon som får mig att känna det där lilla extra. Jag tycker att kemin som man har mellan sig är det viktigaste som finns och allt annat faller sig naturligt. Någon som vågar säga ifrån och ge mig lite mothugg ibland, någon som vill göra saker med mig, resa med mig, vara uppe sena kvällar med mig och bara vara.. Bara leva det bästa livet med mig! Nej, jag vet inte. Har inte tänkt så mycket på det.

Hur går det med det nya livet? Flyter det på med barnen? 

Skulle säga att jag aldrig har varit en så bra mamma som sedan vi gick isär. Självklart är tålamodet fortfarande som det är men jag jobbar på det. Har så roligt med barnen och vi skrattar så mycket ihop så det är inte klokt. Sedan är mina barn också trotsiga, jobbiga och billiga på blocket ibland, haha. Jag tror att alla föräldrar kan känna så och klart att det blir mer påtagligt när man är själv i flera dygn med sina kids med noll hjälp. Men samtidigt blir det också lättare att återhämta sig när jag har några dagar ifrån dom här och där vilket ger mig mer energi och kraft + tålamod när jag väl har dom. Man vill ju också ta vara på tiden man får med dom till fullo när man väl har dom vilket gör att kvalitetstiden blir total dom dagarna som jag inte är barnfri.

Sämsta egenskap hos en kille? Och bästa? 

Dom mest avtändande egenskaperna enligt mig: självgod, feg, ingen drivkraft, velig och dålig på att ta beslut eller initiativ. Och bästa.. Hmm.. Alltså det snyggaste som finns är väl när en kille är sjukt snygg men inte vet om det själv. Någon som vet vad han vill över huvud taget och vågar vara spontan, vågar leva livet och tar vara på varje dag, vet vad han vill och vågar köra på det. Det är attraktivt.

Hur lång är du? 

169 men brukar avrunda uppåt och säga 170, haha.

Vad är det roligaste med ditt jobb? 

Att det är så utvecklande och fritt. Och att jag får träffa så extremt mycket inspirerande och häftiga människor. OCH NI!!! <3 <3 <3 Jag älskar allt med mitt jobb och skulle inte byta det mot något i världen.

Hur sover du med lockat hår för att hålla det fint? 

Lös fläta eller boll på huvudet. Och så lockar jag eventuellt till främre slingorna precis vid ansiktet om dom släpper. Längderna brukar hålla till nästa tvätt.

Vad är du mest nöjd med utseendemässigt på dig själv och personlighetsmässigt? Varför? 

Min rumpa och mina ben (för att dom känns vältränade och bara allmänt bra på min kropp), mina ögon (haha tro det eller ej trots att jag så sällan kollar in i kameran), mitt hår (för att det är tjockt som tusan), min näsa (för att den är liten och rak typ) och mina tuttar (trots att dom är mycket mindre än förut så älskar jag fortfarande formen och mina bröstvårtor osv).

När det kommer till min personlighet så tycker jag om att jag är så positiv, glad, framåt och social. Jag tycker också om att jag alltid är ärlig och vågar säga vad jag känner och tänker utan att lägga för mycket vikt i om det jag känner eller tycker skrämmer bort andra eller är ”för mycket” för andra. Sedan säger jag aldrig något elakt men ni förstår nog vad jag menar. Tycker också om att jag har väldigt mycket vilja och drivkraft och att jag vet vad jag vill. När jag väl vet vad jag vill så vet jag bara och allt har blivit så himla bra trots att det från början många gånger kanske har känts helt orimligt eller för mycket. Jag kör på till 100% och ger allt när jag väl tror på något eller vill något i mitt liv, oavsett vad det är. Jag är också stolt över att jag vågar lyssna inåt, tro på mig själv och följa min magkänsla och mitt hjärta.

Hur mycket väger du? 

INGEN aning. Äger ingen våg. Men gissar på att jag väger runt 65 kg om inte ännu mer nu när jag har blivit större i och med all träning. Vägde mig sist på Universum i Göteborg på deras ”rymdavdelning” och då vägde jag runt 63-64 om jag inte minns helt fel.

Favoritostar? 

Jag älskar Castellos brieost. Den som har typ svart förpackning. Den heter ”creamy white” (googlade nu). Älskar också getost (med honung mmmh) och rökt ost från Falbygden (som typ ingen gillar utom jag, haha).

Hur var du innan du blev gravid första gången? Var du redo för att bli mamma?

Ärligt så NEJ. Nu när jag ser tillbaka var jag så inte redo. 19 år gammal och mitt uppe i jobb och fest. Men jag växte in i min roll under dom nio månaderna och när Jason kom upp på mitt bröst så var allt så självklart. Han var och är mitt allt och det finns inget som jag inte hade gjort för honom. Mitt band till mina barn är det starkaste som finns och jag älskar så att hela kroppen värker. Jag tror att man blir redo om man inte är det. Iallafall i dom allra flesta fallen. Och man har ju som sagt nio månader på sig. Och hur jag var? Jag jobbade HELA tiden, festade massor och hade sena myskvällar med F.. Tränade jättemycket, shoppade mycket.. Funderade inte så mycket och levde bara på.

Några bilder på mig från tiden precis innan jag plussade. 19 år och så stor men ändå så liten, haha. 

Och måste förresten tacka er så mycket för alla fina ord ni lämnade igår. Typ dom två här nedan. Vill egentligen dela alla men blir lite för självgod då och känns skumt att sitta och skriva ut massor med fina ord om sig själv. Ville iallafall lyfta att jag har läst allt och verkligen blir så glad och tacksam. Blir så himla rörd av hur fina ni är. Älskade ni! <3 Jag älskar er!

Om ni undrar något mer är det bara att fråga i kommentarsfältet. KRAM!

Kommentarer

  1. Maria

    Har följt din blogg så länge och är imponerad över hur du tar dig ann saker stenhårt oavsett vad det är. Jag undrar dock likt en hel del andra. Du och F verkar fortfarande vara attraherade av varandra och vilja ha varandra (sexuellt). Varför skiljde ni er direkt och inte bara separerade? Nu har ni ju iof 6 månader betänketid då ni har barn men undrar ändå varför ni gick direkt på skilsmässa? Du verkar vara en så kul person, skulle vara så kul att träffa dig när du är i Stockholm 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      TACK för så fina ord! Jag delar ju inte allt på min blogg så förstår att det kanske känns konstigt utifrån.. 🙂 Men vi gör det som känns bäst för oss och håller alla anledningar till varför osv privat. Och vad kul! Blir så glad! Tveka inte att komma fram om du ser mig 🙂 KRAM <3

  2. Anna

    Ni älskar varandra, ni har sex, ni reser ihop, ni sover över hos varandra, ni har filmkvällar ihop….Allt förutom att bo ihop, kanske bara satsa på ett särbo-förhållande? 😅

  3. Sofia

    Haha känns faktiskt bra att det inte bara är jag som ligger med mitt ex ibland 😉. Snart 1 år sen vi gick isär efter en massa bråk som vi inte orkade ta itu med DÅ. Försökte hålla sams efter uppbrottet för sonens skull, men gnagde ändå mestadels på varann. Sen kom en kväll efter ett par månader, vi var bjudna på samma födelsedagsfest och ansåg att ”hej, vi har kul ikväll. Vi håller sams för kompisens skull” 🙄😂. Ja.. den natten slutade i hans säng 😅🤭. Sover hos honom kanske 2-3 gånger i veckan; ibland har vi sex. Ibland skedar vi bara, och ibland delar vi bara säng. Vi älskar fortfarande varandra, men om vi någongång kommer flytta ihop igen? Det vet jag inte, inte just nu i alla fall 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh vad mysigt 🙂 skönt att höra att det inte bara är vi som har en ”konstig” relation just nu ;p <3 KRAM och tack för att du delade med dig. <3

  4. Sindy NİLSSON

    Skulle inte du kunna göra en video med en tutorial för hur du fixar ditt hår? Du har alltid så otroligt fint hår!

  5. Thilda

    Jag brukar aldrig kommentera men nu känner jag att jag måste det. Det verkar som att du och F inte alls nödvändigtvis behöver skiljas. Ni har fortfarande en dragning till varandra vad det verkar och att ha sex är ett första steg. Jag vill tipsa dig om att lyssna på ljudboken ”BULLSHIT! De 10 dummaste myterna om varför inte relation inte kan hålla”.
    Stor kram fina du!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för tips!! <3 men det är ju så mycket mer som ligger till grund för varför vi går isär än vad vi har gått ut med. Att vi har sex och älskar varandra är ju inte allt. Men vi får väl se vad framtiden ger oss, kram finaste du!<3

  6. Johanna 🌸

    Nu kommer jag med en jobbig kommentar. 🙈 Jag tror att du och F har hittat tillbaka om 3-4 månader. Jag tror att vissa människor hör ihop och utan att känna er så tror jag verkligen att ni gör det. Människor behöver växa, ibland måste det ske på olika håll bara.

    Ber om ursäkt om du tar illa upp! Fattar att det kan vara jobbigt med allt tyckande. Hur som helst, vad som händer och vad ni än gör – så hoppas jag att ni är o blir lyckliga.,

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha vi får väl se <3 orkar inte planera något utan ser bara vad som händer och tar varje dag som den kommer. Tar inte alls illa upp <3 Stor kram till dig fina!

  7. Nanna

    Undrar bara hur du tänker kring att vilja sova i samma säng som barnen och en annan kille som inte är deras pappa samtidigt?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vilja sova i samma säng? Skrev jag att jag VILL det nu? Tänker att om barnen i framtiden får en bonuspappa så kommer han att bli familj med oss alla och då blir det ju helt naturligt att sova i samma säng, mysa, kramas och allt som hör till att vara en familj! Kram <3

      1. Nanna

        Ta det lugnt nu.. jag har varken kritiserat dig eller varit nedlåtande., skrev att jag undrade hur du tänkte kring det men kanske borde varit mer specifik. Jag förstår att du får mkt negativ kritik och du får taggarna utåt men alla vill inte dig illa och jag är en av de som EJ vill det. Du skrev aldrig att du ville det utan att du ej såg några konstigheter i de och därför antog jag att det va en vilja om de väl händer.. men som sagt mitt fel att inte vara MER specifik i mina frågor Elr undringar och aldrig anta nåt igen. Kram på er med!

    2. E som i.. Elin

      om hon träffar en ny och det blir allvar så de flyttar ihop, ska barnen aldrig få sova med dem då eller.. fattar inte det konstiga? Eller den nya får snällt gå till soffan om någon av barnen vaknar och vill sova med sin mamma? 😛

  8. Ella

    Jag tror folk är så nyfikna för att den största orsaken till varför många småbarnsföräldrar bryter upp är pga utebliven lust och spänning, alltså sex. Jag tycker det är ASKONSTIGT att ni skiljt er, men ni älskar varandra och har sex. Asså förstår ni vilket grymt förhållande ni har 😂 har förstått det som att ni bråkat mycket osv. Men att ni fortfarande attraheras av varandra och har sex tycker jag är superfaschhinerande, alltså verkligen från hjärtat 😁😂 Jag blir dödsnyfiken verkligen. 🤩

  9. A

    Har din familj ställt upp för dig och barnen mer nu sedan skilsmässan? Annat än din bror tänker jag för ni verkar ju ha en superfin relation!😊 kram!

  10. N

    Alltså haha skrattar så mycket åt ditt svar på sexfrågan 🙈 För mig är det helt otänkbart med sex med min exman. En av anledningarna till att kärleken dog var att vi ej hade sex på drygt ett år efter vi fått vårt sista barn 😅

    1. E

      Så olika man kan vara, Förstår inte varför de ska behöva ta slut pga att man inte har sex, och dessutom direkt efter man fått barn, det är ju rätt förståeligt. Kroppen kanske inte är som den va innan på ett bra tag för vissa, det borde väl ändå alla respektera speciellt om man är ett par sen länge. Men jag tänker väl efter den gamla läran kanske då jag är lite äldre än genomsnittet läsare här antar jag. hahah

  11. Therese

    Du som brukar använda tights, vilka är favoriterna? 😍 Letar efter bra träningstights som är snygga och håller sig på plats. ☺️

  12. Veronika

    Så fine svar! Virker som du har vokst en hel del mentalt siden skilsmissen 🙂 Spurte deg for litt siden, vet ikke om du har svart på det, men kan du legge ut et innlegg om alle dine Aim’n klær? 😍

  13. Emelie

    Men visst är det så att du inte skyddar dig? Jag har för mig att du skrivit det! Och om du ligger med F och det skulle ta sig, vad skulle hända då? 🙈 kramar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha tyckte redan att den förra frågan var för privat men svarade ändå ;p detta var ännu mer privat så väljer att inte svara alls 😉 kram! <3

  14. Nicky

    Hej finaste du, kul med så långa och ordentliga svar! Man märker att du verkligen lagt tid på att ge ärliga och detaljerade svar och inte bara svara snabbt och kort. Jag undrar hur du gör med håret iom att du tränar typ varje dag? Blir det inte fett/svettigt, tvättar du det typ varje dag då? Det är något som får mig att dra mig ifrån att gymma så intensivt då jag varken orkar eller hinner tvätta håret varje dag då jag har rätt tjockt hår. Kör torrschampo men det känns inte såå fräscht efter max två ”lager”. Har du något supertips?😘🥰

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina <3 men vad kul att du tycker att svaren var bra! 🙂 Jag kör torrschampo och så tvättar jag håret 2-3 gånger i veckan eller har uppsatt när det känns fett och äckligt. SÅ har tyvärr inga mirakelknep 🙁 kram <3

  15. Isabelle

    Hej! Tänkte höra om du har något tips för att starta eget företag? Var börjar man?😀 Blir så inspirerad till att starta eget och jobba hårt som dig🙏🏼🥰

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag fick hjälp hela vägen av min redovisningskonsult 🙂 men verksamt.se körde jag via! Kram <3 och tack för så fina ord!

  16. Sabina

    Hej! Jag tror ni kommer hitta tillbaks till Varandra! Jag tror att nät man blir ihop då tidigt som ni är man egentligen inte redo för seriöst förhållande! Tror att de flesta behöver en tid av ”oseriöst” levande. En tid där men kan leka a sig då att säga! Har man det inte när msn är ung, tar min igen det när msn är äldre 🙂 Själv är jag 36 och träffade min man vid 25 års ålder. Så hann leka av mig innan! 🙂
    Önskar dig all lycka till oavsett!

  17. Elin

    Du har väldigt fina lockar i ditt hår! Vad använder du för locktång? 😍 (Sorry om du redan svarat på det tusen gånger😇) Så svårt att hitta en bra!

  18. Johanna

    Hur kan man vara så snygg hela tiden?! Förstår inte. Önskar man hade lika bra bröst med 🙄 Men men… Livet är orättvist haha.
    Undrar vad du var för favoritfilmer/serier? Kollar du på några på Netflix/HBO? Några intressen vi ej hört så mycket om i bloggen? Vore kul att veta, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish