Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Livets första tofs

Sedan jag fick en dotter så har det varit en milstolpe att få sätta upp hennes hår i en tofs. Låter så himla fjantigt att skriva att det är en milstolpe men det var faktiskt flera som skrev att det är just vad det känns som när jag delade en av bilderna nedan på instagram igår. Min älskade, stora tjej! Två år om en vecka och alldeles underbar. Är så förälskad i henne och ser så mycket fram emot att få följa hennes resa genom livet.

Jag satt och pillade i hennes hår igår och plötsligt insåg jag att ”wow, det går ju faktiskt att göra en liten tofs av detta”.. Och när det väl gick så blev jag sååå glad! Plötsligt kändes hon så stor. Nu kan hon liksom ha en liten tofs även om den är just liten! Skickade till F och han svarade ”hon har samma ruggiga hårkvalitet som jag”, haha.. Jag har ju extremt tjockt och mycket hår så jag hoppas att hon får ärva det av mig och att det kommer mer framöver. Men det tror jag nog att det gör!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish