Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Dags att resa hem!

Hur mår ni? Jag mår jättebra och idag åker vi hem! Här kommer dagens status =)

– Dags för rutiner, bra mat och massor med träning. Ska beställa hem mat idag när jag sitter på flygplatsen så att jag får en leverans med massor av gott och hälsosamt (och choklad, haha) på måndag. Känner att jag måste börja med matlistor igen så att jag kan planera kosten lite bättre.

– Igår fick jag mail från min redovisningskonsult angående min första vinst från mitt bolag och jag blev helt tårögd. Inte över pengarna egentligen utan mer för att mitt första bokslut är gjort och jag har jobbat så hårt under 2019. Gjorde en high five med mig själv och är så stolt över mig. Får man vara det utan att låta extremt skrytsam? Jag är verkligen det! Känner så mycket power i hela mig just nu och då känns det som att jag klarar allt i hela världen, oavsett vad jag vill ta mig an. Den känslan är oslagbar!

– Nu längtar jag tills jag får pussa på mina barn! Snart får jag ju äntligen det och jag tror att resväskan kommer att få stå stängd ett bra tag innan jag tar tag i tvätt och uppackning. Nytt år och nya prioriteringar. Brukar alltid känna sådan stress över att packa upp och få allt på plats men idag får det vänta. Ska bara gosa med kidsen och ta en lång dusch med inpackning, ansiktsmask och allt annat som får mig att må bra. Detta år har jag lovat mig själv att ta hand om mig själv mer och tänka bort sådant som inte är lika viktigt. Jag och barnen är det viktigaste, allt annat kan vänta.

– Vet ni vad jag på riktigt genuint längtar till näst mest efter mina barn? Mina sena tacosmiddagar i soffan i min ensamhet och massor med tända ljus och gosiga tofflor. Blir full i skratt när jag tänker på att det faktiskt är något jag LÄNGTAR efter. Finns inget som slår min tacos, har sådana cravings på det efter en vecka utan, haha.

– Tre tänkvärda saker: 

 

Igår

Jag har tagit hemmaträning till en ny nivå här borta. Har stått i vår minimala hall och gjort benböj innan vi ska ut och så har jag fyllt en väska med vattenflaskor och tränat med den med som vikt på morgonen innan alla vaknar, haha.. Och hade med mig små vikter till axlar och armar också. Så dom + gummiband, väskan med vattenflaskorna och ankelvikter får sammanfatta träningen den senaste veckan. Ska bli kul att komma hem till gymmet och jag har hunnit läsa massor om träning, kollat upp roliga övningar och är bara allmänt taggad på att utvecklas framåt nu. Något som jag vll jobba extra på framöver är mina inre magmuskler och jag mailade faktiskt en PT som är specialiserad inom just detta igår så ska träffa henne och få lite tips, råd och hjälp.

Igår blev det massor med promenader och hur vackert är det inte!? Kommer sakna denna fantastiska miljö!

Min älskade Saba! Vad hade jag gjort utan henne? Vi har känt varandra i 13 år och jag har verkligen inget filter med henne. Hon är en av mina allra närmsta vänner! Vi kan babbla om precis allt och jag älskar henne så. Mina barn älskar henne också så himla mycket och har gjort från första stund. Och vi har så himla mycket interna grejer och saker att garva åt tillsammans som sträcker sig långt bak till grundskolan. En sådan där vän som man bara vet att man alltid, alltid kommer att ha och som aldrig någonsin skulle svika en.

Smakade denna igår och den var så god och smakade multivitamindryck!

Och så solnedgången i vanlig ordning som var helt M A G I S K.

Kommentarer

  1. E

    Kollade på bilder från januari 2019 och man ser sån stor skillnad på din kropp från då och nu! Dina ben är mycket större… Har ungefär sån kropp som du hade för ett år sedan nu så då tänker jag att jag kan bli lika vältränad som dig om ett år om jag sätter igång med träning detta året haha! Har fått 2 barn på 1,5 år så inte prioriterat träningen riktigt men nuuuu så 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      KÖÖÖÖR! <3 <3 det bästa jag har gjort är att komma igång med träning och kost igen efter så lång tids uppehåll. Kan jag så kan du, kram! <3

  2. Nadja

    Åh! Nu blev jag taggad när du nämnde veckkomatlistor😍 kan inte du skriva ut sina listor varje vecka! Behöver inspiration och har testat många av dina rätter tidigare, de e så goda!! Jag och sambon håller på bli hälsosamma nu, så vore kul att få inspiration av dig❤️

  3. Ida

    Kan du inte börja dela med dig av matlistor igen som du gjorde förut ett tag? Blev sååå inspirerad då till att äta mer veg! Skulle vara kul med typ en typisk ”inköpslista” när du handlar och sen en veckomatsedel på det typ. En typisk matdag etc. Lite önskeinlägg från mig som läsare haha, älskar mat!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish