Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er!

Imorgon på morgonen åker vi hem och det ska bli så skönt att få sova i sin egna säng igen. Samtidigt så vill jag stanna för alltid. Känner mig så fri och levande här. Älskar känslan av att bara finnas, andas, leva och känna det där pirret i hela kroppen. Har blivit alldeles för mycket sovmorgon, vin, skavsår (har promenerat typ 30.000 steg om dagen, hur sjukt!?) och supersena kvällar. Men vad gör det om 100 år? Är så lycklig i hela kroppen och kommer att komma hem med massor av ny energi och pepp. Kunde inte ha fått en bättre start på detta år än denna resa. Så tacksam. Och vet ni? Bokade precis en resa åt mig och F och kidsen med.. Så om cirka två månader bär det av igen. Kommer att berätta mer om det framöver!

Önskar er en helt underbar fredag. All kärlek och stor kram!

Fick se detta igår och blev så glad! Jag är ju på omslaget för Glossybox och frontar hela boxen nu i januari. Vore så kul om ni alla ville vara lite extra systerliga och köpa en box denna månad. Och berätta gärna vad ni tycker. Tycker själv att denna box är helt underbar och proppfull med lyxiga saker. Perfekt om man vill ta hand om sig själv lite extra eller precis som jag är mamma och vill lyxa lite med härliga produkter. Lite ”spa-känsla” och sprayen som man får med är typ en av dom bästa produkterna jag har provat. Är helt såld på den och man får ett sådant galet glow! Kommer mer info och inlägg om detta inom kort. Men det är en ära att få arbeta såhär med Glossybox som jag faktiskt började prenumerera på för första gången i tidiga tonår.

Och såhär ser jag ut idag:

Min kompis är så rolig och hälften av bilderna hon tar på mig blir alltid selfies på henne själv eller hennes fötter, haha! Och så tror jag att hon fotar mig men egentligen tar hon bilder på annat. Blir många skratt när jag går igenom kamerarullen sen. Typ såhär kan det se ut när hon precis har vaknat och jag ber henne fota mig… Och ja, det är sjukt kallt på nätterna på hotellet så tjocksockar är skönt att ha =)

Igår gick vi runt i Barcelona och jag blev helt till mig över massor med ställen då jag har så starka minnen från min första resa hit som var typ 2013. På ett ställe hade vi suttit och druckit sangria i flera timmar och jag hade precis tatuerat mig kvällen innan. Minns att hela revbenet var ömt och att jag inte kunde ha bh eller tighta kläder på mig vilket gjorde att jag hade ett löst linne utan något under som hela tiden blåste åt sidan så att man såg mina bröstvårtor. Slutade med att jag gick och höll för hela tiden och gick med armarna i kors över bröstet, haha. Skämdes så himla mycket och ångrade mig så djupt över att jag hade tatuerat mig. Har så mycket fina minnen härifrån så att det inte är klokt. Älskar Barcelona och känner fortfarande att det är så många gator här som jag inte har varit på och saker som jag vill upptäcka och se. Kommer aldrig tröttna på denna stad. Barcelona, du har mitt hjärta.

Igår satt vi och drack vin i kvällssolen. Magiskt!

Är hungrig hela tiden!

Promenerade heeela dagen igår! Har så ont i fötterna efter nyårsnatten + alla promenader men det är så värt det.

Lunchade på ett av mina favvoställen här i Barcelona som heter Flax & Kale. Dom har så mycket vego, rawfood och hälsosamt. Älskar det! Brödet är glutenfritt och juicerna kallpressade och sjukt goda trots att dom innehåller typ kål och persilja. Brukar oftast bruncha där då deras brunch är MAGISK men vi hann inte dit i tid för det och jag fick prova lunch för första gången vilket var alla tummar upp det med.

Dom har så mycket goda bakverk också som är hälsosamma. Mums!

Mina brudar matchade i jeans och vita skor =)

Tänk att få ha en sådan här strelitzia hemma! DRÖM! Det är nog ett av mina livsmål när det kommer till mina växter.

Blev burgare till middag med men här fick man ta ett papper och kryssa i allt man vill ha och så skräddarsyr dom burgaren efter vad man har kryssat i =) Sååå kul idé och sjukt gott var det med! Jag tog med salsa, parmesan och massor med majo. Så gott!

Som sagt, hungrig hela tiden! Kolla dom här marängerna, mmm!

Fick se en helt magisk himmel också innan det blev mörkt. 

Och här har jag SÅ mycket minnen ifrån min första resa. Fick typ pirr i magen av att vara på detta ”torg” igen =) Ni sitter säkert och skrattar åt detta inlägg för jag vet inte hur många gånger jag har skrivit ”magiskt”, ”bubblor i kroppen” eller ”pirr i magen”, haha! Ber om ursäkt för det /övertaggad tjej

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag får problem med magen av gluten + sår på tungan. Har inte förstått vad det beror på men är rätt säker på att det är det då alla problem försvinner när jag låter bli det under en längre tid! 🙂 och direkt jag äter det kommer det tillbaka. Ska kolla upp det närmre. Kram <3

  1. Malin

    Hur ser du på klimat krisen med tanke på alla rabattkoder du ger ut plus att du verkar flyga en hel del? Förhoppningsvis flyger du enbart utomlands och inte inom Sverige. Men skulle vara intressant och veta hur ni influencers tänker kring era betalda samarbeten mm nu när välden står i brand pga klimatförändringarna.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kolla mitt svar under förra inlägget 🙂 tror inte att vi influensers kan hållas ansvariga för att världen står i brand direkt heller.. Finns ju rätt mycket annat som påverkar EXTREMT mycket mer. Alla konsumerar ju och jag gör reklam för saker men förväntar mig ju också att alla tar eget ansvar och inte handlar saker som dom kanske inte vill ha eller behöver bara för att reklamen finns där. Kram <3

      1. Malin Larsson

        Självklart är influencers inte ansvariga för att världen står i brand och att andra saker påverkar mer. Men att du ska skylla ifrån dig och säga att alla ska konsumera smart, köpa bara det dom behöver och vill ha osv är väldigt motsägelsefullt med tanke på att konsumtionen har ökat i och med influensers. Hade du velat att folk skulle handla bara det dom behöver och det dom absolut vill ha då borde du ju inte ge ut rabatt koder från första början. Rabatt generellt gör ju tyvärr att folk handlar bara för att det är rabatt och tänker att dom ”sparar” pengar. Hade folk inte handlat mer pga rabatter skulle rabatter ju inte finnas överhuvud taget. Sen så konsumerar alla det är sant men det handlar om hur man konsumerar och hur mycket man konsumerar. Man behöver trots allt inte handla från affärer man kan handla i princip allt second hand. Vill du uppmuntra till hållbar konsumtion borde du rekommendera butiker som myrorna, stadsmissionen, röda korset osv, Jag förstår att du och jag har väldigt olika åsikter i detta men jag måste säga att det sticker i ögonen när en person med såpass många följare använder sitt forum för att öka konsumtion (vilket händer när det finns massvis med rabbat koder) när man skulle kunna göra så mycket andra som hjälper miljön. Att tjäna pengar på att förstöra miljön känns för mig ett sjukt. Istället för att bara skylla på varandra o säga att andra saker påverkar så mycket mer osv tycker jag att man själv ska ta ansvar. Vilket jag inte tycker att du gör.
        Jag läste igenom det du skrev tidigare och ifall du väntar på att ”någon högre makt” ska göra något så kommer det att ta väldig tid. Hade politiker velat agerat i frågan hade dom redan gjort det. Folk har trots allt klimat demonstrerat som galningar. Därför bör personer med en stor plattform som kan inspirera andra att vara klimat vänliga ta mer ansvar tyvärr så gör ni ju tvärt om. Egentligen är det helt sjukt att dom som demonstrerar som mest är i åldrarna 14-19. Sjukt att det är den generationen som ska behöva ta på sig ansvaret. Medans andra bara ska skylla ifrån sig.

  2. Erika

    Vad heter hotellet ni bor på? Rekommenderar du det? Hur många nätter blev ni borta? Ser verkligen helt magiskt ut och vill verkligen åka dit, har aldrig varit där tidigare. Du är så himla fin, du behövde denna resa och mer därtill 👍😀🙂

  3. Arianne

    Ser riktigt härligt ut, roligt att du delar med dig av dessa bilder, blir minst sagt ännu mer sugen att boka nästa resa! 🙂
    Att få pricka för vad man gillar till hamburgaren vore verkligen något att prova! Säkert tidskrävande för dem men positivt för oss som kund!

  4. M

    Hej! ☺️ Hur tänker du kring flygresor och miljökrisen som vi befinner oss i? Sen jag själv blev mamma blir jag nästa svimfärdig av tanken på vilken typ av jord min dotter och hennes eventuellt framtida barn kommer att få växa upp på och tanken på att vi förbrukar slut jordens resurser flera månader innan årets slut är så sjukt skrämmande tycker jag. Ibland kan jag bli lite bitter på andra som reser med flyg, konsumerar nya kläder/produkter och ”unnar sig” var och varannann dag.
    Jag menar absolut inget hat med min kommentar (även om jag förstår att min bitterhet lyser igenom) men jag är mest nyfiken på hur du som en kärleksfull mamma till två fina barn tänker. Du skulle kunna inspirera så sjukt många till mer hållbar vanor 🙂 Det finns ett test man kan göra på klimatkalkylatorn.se för att ta reda på hur många jordklot som skulle behövas för att man ska kunna fortsätta ha den livsstil man har i dagsläget. Jag har gjort testet och är absolut inte nöjd med mitt resultat men är beredd på att göra mitt bästa för att avstå flygresor och fast fashion shopping för min dotter och andras döttrar och söners skull. Känner du att det finns mer som du kan göra än att äta vegetarisk? ☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag blundar väl lite som många andra… Kanske inte jättebra men jag tror ärligt inte att jag kan göra så mycket som privatperson och rädda klimatet utan att det sitter mer högre upp eller vad man ska säga.. källsorterar, promenerar mycket, äter bara vegetariskt och skänker vidare kläder och saker som inte används. Jag är inte perfekt och skulle nog inte kunna välja bort att resa helt som det ser ut idag. Jag gör det jag kan i det som känns som rimliga ramar för mig själv och det tycker jag att alla ska göra. Tror att jag precis som du skulle bli väldigt bitter och sur på människor som reste och shoppade om jag inte gjorde det själv så därför fortsätter jag göra det – då det faktiskt är något jag vill göra. Låter kanske väldigt egoistiskt men man lever bara en gång och jag försöker att göra det som känns rätt och bra för mig. Och hade jag vetat att allt hängde på mig så hade jag slutat genast, men det är långt ifrån så det ser ut och det måste göras ändringar högre upp för att det ska bli så pass stora förändringar att det faktiskt gör skillnad. Jag kan inte påverka vad andra gör och tycker att alla ska göra det dom vill och kan själva. Och så hoppas jag att fler politiker och människor med stor makt tar initiativ till större förändringar. Hoppas att du förstår vad jag menar. klart jag också håller med om att alla kan göra något och att små saker blir något stort i slutändan men det är såhär jag tänker iallafall 🙂 och jag är långt ifrån perfekt eller osjälvisk. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish