Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina <3

Idag ska vi bruncha någonstans och promenera lite. Jag ska försöka hitta ett gym med för vore sååå skönt att få träna ordentligt. Har mest kört korta pass utan vikter på golvet på hotellrummet och det är ju inte jättekul när man är van vid annat. Ska njuta ordentligt nu och imorgon för på lördag så bär det av hemåt. Dagarna går alldeles för snabbt!

Önskar er en underbar torsdag. Stor kram!

Vi har promenerat så mycket här! Det är så kul att upptäcka. Från att det såg ut såhär och molnen låg över hela himlen:

Till detta! Och det är sååå härligt när solen kommer fram!

Och så småhandlar vi varje dag. Allt från goda ostar till baguetter, choklad, chips och bananer. Jag och en av mina vänner pratar redan om att åka tillbaka till sommaren. ÄLSKAR Spanien och älskar Barcelona och alla ställen runt omkring.

Kommentarer

  1. Christina

    Åh så härligt att bara utomlands!
    Det är något speciellt med Medelhavsländerna…. ❤️Där finns ju till exempel palmer 🌴 bara en sån sak! 🥰Njut av tiden i Barcelona! Stor kram
    Christina

  2. Mona

    Hej! Jag vann luckan med posterstore.se men har fortfarande inte fått något mejl gällande vinsten. Är det på g?
    Kram!

  3. R

    Jag funderade på en sak, hur reagerade barnen på ett till boende? Tyckte dom det var ”konstigt” eller blev det en naturlig övergång? (Så naturligt som det kan bli)

  4. Isabelle

    Hej fina Gabriella! Jag vann luckan med ett presentkort på Aim’n, men har inte hört något från er. Så vill bara kolla när/hur jag får tillgång till det? Hör ni av er på mail eller hur går det till? Hoppas att du har en fantastisk resa 💕💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina <3 såg ditt mail och skickade det vidare till ansvarig där! Hör av dig igen om dom inte hör av sig, kram <3 och tack fina du!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish