Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej onsdag!

Och hej på er!

Alltså jag vet inte vad jag ska skriva men VILKEN kväll vi hade igår! Har nästan inga ord att förklara med! Det var så otroligt mäktigt och häftigt att få fira nyår i Barcelona bland alla glada människor och jag har aldrig träffat eller sett så mycket folk på samma ställe i hela mitt liv tror jag! Vi drog ut vid 22 och dansade fram till 07 imorse. Timmarna bara försvann och den känslan är bland det sjukaste jag har varit med om. Mina fötter värkte och det gör dom fortfarande, haha. Vi kom hem vid 11 och jag vaknade vid 15. Mår faktiskt otroligt bra idag och tänkte försöka ta någon promenad eller köra lite hemmaträning snart. Några av tjejerna är iväg och köper hamburgare och jag bara njuter av lugnet.

Fick frågan om vi alla som är med på resan är mammor och det är vi inte! Vi är två mammor och två utan barn. Och på tal om barnen så saknar jag dom SÅ mycket. F skickar uppdateringar hela tiden på vad dom har för sig och det är så mysigt att följa. Dom har åkt pulka, umgåtts med hans sida av familjen som är där och hälsar på över nyår och har det så bra. Innan jag somnade när vi hade kommit hem så var jag så glad över F och att just han är pappan till mina barn. Jag har aldrig någonsin behövt oroa mig för att vara ifrån barnen för att jag vet att han tar hand om dom precis lika bra som jag. Han har alltid pushat mig till att åka både när vi var ett par och inte och jag litar på honom till 100% vilket gör att jag bara kan koppla bort och njuta när jag är iväg. Finns noll oro i min kropp och det känns bara så himla fint att det kan få kännas så.

Jag längtar hem en del men ändå inte. Tycker att det är så fint att få den här egentiden och bara kunna lägga fokuset på mig, på att få vila, sova, hänga med vänner och känna mig lycklig och lugn. Vet ju att jag snart är hemma igen och då börjar vardagen rulla igen. Av någon anledning så är jag helt pirrig i kroppen när jag tänker på att det är första januari och att det är 2020. Ni vet den där känslan av att något kommer att bli så himla bra? Den har jag verkligen gällande detta år. Det känns verkligen som att allt kommer att vara just.. bra? Jag är så peppad och redan nu i januari har jag så mycket kul inplanerat och inbokat.

Önskar er en underbar start på året! KRAM!

Hade på mig skönaste och snyggaste tightsen och sammetströja från Nelly.

Haha var tvek på om jag skulle lägga upp denna bild men detta är alltså jag klockan 06:30 inne på toaletten. Var så svettig och slut men så lycklig. Har haft en så bubblande känsla i kroppen sedan vi åt middag igår kväll. Min brun utan sol ser ju härlig ut med blixt men jag bjuder på den.

Vi var ute på Opium här i Barca och dansgolvet var helt fullt. Folk var helt galna och även vi hann dansa lite på borden. Den här kvällen och natten kommer jag att bära med mig hela mitt liv.  

Och så åt vi världens godaste falafel efteråt! Detta ställe har både jag och en av dom som jag är här med pratat om enda sedan vi bokade resan då vi båda har ätit här tidigare. Det är så gott och fräscht och själva falafeln är den godaste jag har ätit någonsin. Skickade tusen bilder till F och ringde honom till och med på FaceTime för att jag var så exalterad över att jag var där igen, haha.,, Vi var ju där sist tillsammans.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish