Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dan för doppardan

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er. Alltså woooow vilken helg jag har haft. Lite för mycket alkohol men gud vad jag har skrattat. Nu blir det en vecka med bra mat och ett försök till mer sömn. Känns verkligen som att min kropp behöver det.

I fredags blev det middag ute och sedan blev det drinkar och massor med tjejsnack. Och i lördags så blev jag upphämtad strax innan middag och så bar det av till Patricia (hennes mormor är min faster, haha) och jag fick äntligen kolla in deras underbara, nybyggda hus. Blev helt kär! Vi lagade och åt middag tillsammans med två tjejer till och sedan kom alla andra. Vi körde julklappsspelet, massor med lekar, skrattade så att vi grät och dansade. Och så blev det utgång såklart! Avslutade min kväll hos mina grannar som jag mötte upp ute och vi satt och drack vin och babblade tills att det nästan var morgon. Älskar mina grannar! Så himla underbara människor.

Förresten! Nu har jag och tre tjejer bokat vår resa och vi flyger till Barcelona den 28e. Är sååååå lycklig! Är ju inte det varmaste stället att åka till men vi kände att det blir perfekt för oss fyra som vill äta gott, dricka gott, promenera runt mycket osv. Barcelona är ju min favoritstad i livet året om så det pirrar i hela kroppen av tanken på att jag om ett par dagar ska få spendera en hel vecka där.

Önskar er en underbar måndag! Hoppas att ni inte stressar allt för mycket såhär dagen innan jul. KRAM!

Alltså det syns inte här men jag hade på mig SÅ sköna tights i skinn (fake såklart). Dom sitter typ lika skönt som träningstights men är sjukt snygga samtidigt. Och jag älskar ju bekvämt och snyggt på samma gång. Måste ta på dom någon mer gång nu framöver så får ni se bättre bilder. Det är mina favoritbyxor/tights just nu helt klart.

Så mysig fredagskväll! =)

Julklappsspelets innehåll var mest snuskiga saker, äääälskar det! Så jäkla kul och vi alla dog av skratt tusen gånger om och shottade varje gång vi fick en etta på tärningen. Jag vann den stora, svarta saken på bilden ovanför, haha! Fanns också allt från självlysande kondomer till den där moroten som ni ser lite i bakgrunden på bilden, snuskiga kortlekar osv.

SÅ fint hus! Och dom har gjort det mesta själva. Är så imponerad! Och så har dom världens utsikt och bor precis vid vattnet.

Tror vi var 12 tjejer totalt i lördags!

Godaste fördrinken på glögg, cava och massor med is!

Och väl ute tog det inte slut, haha.

Åkte hem till F och sov efter min utekväll som slutade tidigt på morgonen som sagt. Vi skulle ändå mötas upp tidigt dagen efter så det passade perfekt. Jag låg och sov halva morgonen och sedan köpte vi sushi till sen frukost/lunch. Mot eftermiddagen åkte vi hem till mig.

Haha måste bara visa er… Såhär ser jag alltid ut hemma typ. Gamla tofflor och träningstights.

Mys med pappa!

Vi myste bara hemma i ett par timmar och sedan åkte jag till gymmet. Därifrån hämtade min lillebror mig och och när jag kom hem så hade F lagt barnen. Då var det dags för tomteverkstad och att slå in barnens alla klappar! Tog som vanligt mycket längre tid än vad vi trodde och strax innan midnatt var vi båda hungriga. Blev tacos såklart! Sååå gott. Kom i säng alldeles för sent som vanligt men det var det värt.

Kommentarer

  1. Rebecca

    Min jul började på värsta tänkbara sätt, min kärlek och även pappan till min 4åriga son valde att avsluta våran relation. Livet vändes helt upp och ned och man vet inte längre hur livet ska fortsätta.

    Hoppas du får en fantastisk jul!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Allt kommer bli bra.. DU är stark <3 lovar dig att allt kommer lösa sig även om det inte känns så! KRAM och detsamma <3

  2. Ida

    Åh vad kul att åka iväg till Barcelona! Åker också utomlands över nyår. Drar till USA den 27nde ska bli så härligt. God jul, kram❤️

  3. Karin

    Grattis till nyårsresan! Den är du SÅ värd. Fint att läsa hur du och F hjälps åt med barnen och kan umgås ”som familj” trots att ni har separerat. Om min sambo och jag måste gå skilda vägar (vilket jag hoppas att vi slipper) kommer jag att ha er som förebilder 🙂.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish