Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Igår och idag

– Tiden med min lilla tjej har gått så snabbt. Nu börjar hon snart förskolan, iallafall på sin pappas dagar. Jag har inte riktigt bestämt mig för om hon ska gå när jag har henne eller inte.. Är så inte redo men jag tror fasiken att hon är det. Vet inte än.. Får se hur inskolningen går och får göra mitt beslut baserat på det. Annars är planen att ha henne hemma till i höst. Igår njöt jag lite extra av henne och vi hade så himla roligt. Vi har typ precis samma humor och hon härmar dessutom allt jag säger så det kan ju inte bli bättre, haha!

– Jag var så himla, himla trött och slutkörd igår kväll. Försökte plugga teorin men höll på att somna hela tiden.. Kunde inte ens skriva ett blogginlägg utan att somna till. Längtar tills denna vecka är över för då kommer mitt liv att bli lite lugnare och jag kommer att få tid över till att sova, haha.. Har sovit kanske fyra timmar per natt denna vecka. Känns inte alls bra! Och blir extra trött av att det är så mörkt ute också.

– Köpte så fina pyjamaser till barnen igår! Med dinosarier till Jason och med körsbär till Jolie. Älskar dom!

Hittade dessa på Åhléns. Tycker dom har så mycket fina barnkläder och bra leksaker! 

– Och på tal om att handla kläder till barnen så har jag gjort det med! Minns ni att jag skrev att barnen knappt har kläder som passar? Har nu påbörjat påfyllningen av garderoben och jag hittade mest till Jolie. Ska kika runt mer på nätet åt kläder till Jason. Gillar ju att klä honom i typ Mini Rodini, Molo och Adidas och blanda med lite H&M, ZARA och Gina Mini typ.. =) Åt Jolie är det enklare att handla i butik.

Handlade också barnens julkläder men dom får ni se på julafton! 

– Fick till ett träningspass igår iallafall men det blev ett rätt kort sådant. Försöker lägga mycket fokus på mage nu och att hitta övningar som stärker dom inre magmusklerna men även övningar som trycker ihop magmusklerna under tiden som man gör dom (ex. plankan). Tanken var att Jolie skulle sova som vanligt men hon vaknade efter tio minuter och ville vara med på allt. Så jag fick använda henne som vikt, låta henne se Daniel Tiger på min telefon och jaga efter henne tills jag insåg att det var lika bra att åka hem.

Kläderna kommer från Aim´n Sportswear. 

– Min son är så otroligt jobbig just nu.. Får man säga så!? Tror aldrig jag har skrivit dom orden såhär förut på bloggen. Men han har typ aldrig varit i en sådan fas som han är i nu. Han är å ena sidan världens gulligaste, kramas och pussas hela tiden och ser efter sin syster SÅ fint Men att lyssna? Han lyssnar sämre än någonsin. Vet att jag skrev om detta tidigare och det var så många som kände igen sig vilket såklart alltid är lika skönt. Han gör precis motsatsen till ALLT jag säger och med ett stort leende på läpparna. Och just nu gäller det verkligen ALLT jag säger.. Han testar verkligen alla mina gränser just nu och mitt tålamod tränas till max.

Han älskade sin nya dinopyjamas iallafall och ville ta på sig den direkt igår. Om ni undrar vad han har på hakan så har han ramlat utomhus på föris i onsdags. 

– Hämtade äntligen ut skyddet till min grill, haha.. Bättre sent än aldrig. Hoppas att den fungerar nästa år trots att den varit utan skydd i ett par månader nu. Men jag tror att det borde gå bra. Hatar att jag alltid kommer på sådan här lite för sent.

Igår var grannbarnen här och Jason var i himlen. Han ÄLSKAR verkligen våra grannar och det är så fint att se hur exalterad han är när dom kommer över.

– Senare ska jag ut med min fina Jeanette och fira hennes födelsedag i efterskott. Känns så bra att få bjuda ut henne lite på middag och något glas vin. Världens finaste vän har jag!

– Fick hem en miljömedveten bok från ett UF-företag igår. Brukar vanligtvis aldrig skriva om sådana här utskick men tyckte att detta var så himla bra, påhittigt och kul. Roligt för barnen att få bli miljömedvetna redan i tidig ålder och att man kan få läsa om det tillsammans med sitt barn på ett vis som är anpassat efter barnets förståelse.

– Jason hade gjort så fint pyssel på förskolan igår och när vi kom hem så hängde vi det i granen med en gång. Han hade gjort två kottar och sa att han skulle hänga dom i pappas gran. Och så frågade jag om han inte kan hänga en i mammas gran ändå och det gick han med på. Haha =)

Nu då? Har körlektion nu på morgonen men först ska barnen lämnas hos F. Ha en fin dag! KRAM! <3

Kommentarer

  1. Isabell

    Hej Gabriella!
    Har inget med inlägget att göra men jag skulle behöva tips, du verket vara en sån klok och fantastisk människa<3

    Jag och min sambo har två barn, minsta är tre månader. Jag har haft en tuff graviditet och haft ont efter förlossningen och har därför knappt haft något sexlust..

    För några dagar sen hittar jag en lösvagina(?) som min sambo har köpt utan min vetskap..
    Jag blev otroligt chockad och sårad vilket min sambo hade noll förståelse för…
    Jag mår nu så fruktansvärt dåligt och kan inte kolla på honom utan att tänka på det och det känns som att detta var sista droppen för att vårt ej så fungerade förhållande skulle trasas sönder helt. Snälla behöver verkligen tips och råd? Överdriver jag eller har jag rätt att känna såhär? 🙁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du <3 men tack!! Blir så glad! 🙂 Men gud, det förstår jag verkligen.. Nej, du överdriver INTE alls.. Hade känt precis samma sak.. Det är ju fortfarande så nära efter förlossningen och ni har så små barn så det är ju självklart att sexlusten inte är där än!! <3 så var det för mig med! Det är typ nu senaste halvåret jag vill ha mycket sex igen.. Tycker du ska prata med honom ordentligt om detta och kolla om det kanske är läge att prova parterapi och bara få prata igenom alla tankar och känslor så att man får förklara för varandra vad man känner tillsammans med en tredje part som kan hjälpa lite på traven. KRAM <3 hoppas allt blir bra <3

  2. Camilla

    Det hade kunnat underlätta att du är konsekvent och faktiskt inte låter honom få som han vill hela tiden. Barn är smarta!

  3. Emma

    Ja så får man säga om sina barn! Vet precis hur du har det. Vår 3,5-åriga tös kan vara riktigt påfrestande på nerverna med jämna mellanrum. Struntar totalt i vad man säger och säger att det är hon som bestämmer och att vi ska lyssna. Alltså man kan ju bli galen för mindre

  4. Becca

    Bara ett råd i all välmening ifrån en förskolepedagog:) Jag tänker att det är svårt att basera ditt beslut på hur inskolningen går.. Det är väldigt vanligt att det kan gå mindre bra under inskolningen och senare bli kanon och tvärtom,dessutom viktigt att föräldern är bestämd och säker i sitt beslut så att barnet också blir mer tryggt och vet vad som gäller. Sen förstår jag absolut att du vill vara hemma länge med barnen-förskola och skola kommer och det är ingen stress.. Mvh Rebecca

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja,precis. Så är det ju! Jag har dock alltid lovat mig själv att om mitt barn gråter när jag lämnar hen så lämnar jag hen inte. Förstår att det du säger stämmer till 110% men jag följer min magkänsla och i och med att jag ändå jobbar hemma så går det ju bra <3 kram! <3

  5. Michaela

    Hej, jag undra lite hur ni göra med ekonomin när det kommer till barn kläder, leksaker osv. Köper du o så dela ni hälften eller står de som köper allt? Kram

  6. Caroline Karlsson

    Hej!
    Jag beundrar din disciplin. Som tex gå å träna fast att du är trött. Har du något tips på att hitta motivation till att gå å träna. Eller för att hålla motivationen uppe? Trots småbarn och trötthet..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack <3 alltså jag brukar ba gå dit och så blir det i värsta fall ett lite sämre pass bara. Men hellre ett sämre pass än inget alls, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish