Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nytt hår!

Fick så fint hår nu inför jul och nyår av min bästa Amanda på FORMA i vanlig ordning. Har gått hos henne i ett par år nu och hon och Matilda är verkligen Umeås bästa frisörer. Är så stolt över mina vänner som har kommit så långt och över att dom blev helt fullbokade typ direkt dom öppnade trots att salongen var helt ny. Verkligen girlpower! Kan verkligen varmt från hjärtat rekommendera alla att fixa håret just hos dom. Vet ingen som brinner för färg, form och hår som dom gör. Bästa tjejerna!

Här satt jag och väntade på att Amanda blandade färgen. Får alltid sådan där vit kräm runt hela pannan och på tinningarna för att inte färgen ska sätta sig på huden. Smart!

Så mysigt!

Och såhär blev håret: 

Är så glad över att mitt hår har vuxit ut så bra nu efter graviditeter och amning. Hade ju i löshår under en väldigt lång period men har varit utan i nästan ett år nu (om jag inte har räknat helt fel). Känns så skönt!

Kommentarer

  1. Carina

    så fin i håret du är .. tappar sjukt mycket hår fortfarande men jag hoppas att det stannar upp snart, använder hairtalk,
    kan du inte göra ett inlägg om julklappstips till dom små ?? Behöver lite ideer till min 4 åringa son

  2. Lovisa

    Hej! Jag har en fråga angående dig och F. Det har ju framgått flera gånger är ni fortfarande har sex med varandra. Och det är ju er privatsak. Men det jag inte förstår är hur kan ni skilja på att bara vara vänner och ha sex? Att ni vill kyssas osv fast det är över. Att ha sex är ju ändå intimt och ifall det finns några känslor kvar från något håll är det ju inte schysst mot den andra. Och även om inga känslor finns kvar på det planet då kan ju jag istället bli att jag inte alls vill vara fysisk. Hellre skulle vela ha en KK, där det fysiska är nytt och spännande. Bara nyfiken på hur det fungerar i praktiken att fortsätta. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Finns ju mycket i ett förhållande som måste fungera för att man ska fortsätta vara med varandra. Sedan har jag ju aldrig sagt att vi har sex just nu! Kram kram <3

    2. E som i.. Elin

      fast det är väl inte så konstigt att det är lätt att man fortsätter ligga. Bara för att man inte vill dela sin vardag med varandra och inte är kära i varandra så är man ju bekväma med varandra..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish