Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej älsklingar!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra förutom att mitt ansikte är sååå ömt efter gårdagens behandling. Älskar microneedling och ser fram emot resultatet som kommer att synas nu inom närmsta dagarna. Det är så värt smärtan och känslan under tiden! Många undrar ju hur det känns att göra microneedling och jag skulle jämföra det lite med att tatuera sig typ.. Känns lite likadant och så gör det lite olika ont beroende på hur hårt man trycker och var i ansiktet man gör det. Jag gjorde min behandling hos Hudkliniken Norr här i Umeå denna gång och ska dit igen om några veckor för ännu en behandling.

Fick annars en inbjudan igår hem till en av mina vänner (som jag också är släkt med) att förfesta på lördag hemma hos henne med massor av härliga brudar. Och ja, sedan blir det utgång! Ska bli sååå roligt! Ska också med andra ord äntligen få se hennes nybyggda hus som ligger preciiiis vid vattnet. Det är så drömmigt och som dom har kämpat med bygget länge nu. Är så imponerad av henne och hennes sambo! =)

Dagens planer då: 

– Skotta snö! Går inte att ta sig upp på vår uppfart alls just nu, hehe.. Skjuter alltid på skottningen tills det verkligen behövs. Man ser typ inte ens hur man tar sig till huset för stunden. Då är det dags!

– Ordna lite jobbrelaterat. Har fått in jobb i mellandagarna nu också så blir inte så ledig som jag trodde men det gör inget då jag älskar det jag håller på med.

– Träna! Blir rygg och ben och lite rumpa idag. F ska faktiskt hänga med mig på gymmet idag så han hjälper mig att fota lite åt er! Så får ni se mina favorit ben/rump-övningar som så många har frågat efter! Har förresten gjort något med min axel IGEN och den blir ju aaaaldrig bra oavsett vad jag gör. Ska boka tid hos min naprapat snart igen då den på något vis låser sig hela tiden. Hatar att vara överrörlig och får alltid problem med mina leder på grund av detta. Fick det beskrivet för mig när jag var gravid med Jason och min höft låste sig så att jag inte kunde gå, haha. Att det funkar lite som ett kugghjul och på mig hoppar detta kugghjul lite snett då  jag är så rörlig och fastnar sedan på fel plats vilket gör att det blir knäppt.

– Frisörbesök!

– Sen lunch med min fina Lovisa! Som jag har saknat henne!

– Ska träffa en vän som är mäklare och prata lite framtid i eftermiddag. Jag är ju sugen på att plugga mäklare men vet inte riktigt vilken väg jag ska gå då jag aldrig kommer att komma in på något program och det närmsta är dessutom i Luleå. Tror intagningspoängen är lika höga som typ läkare och jurist om jag förstått rätt? Så jag kommer att behöva gå någon form av omväg och är sugen på att veta vad jag har för alternativ =)

– Tjejkväll hos Tove. Blir nog vin, ostbricka och massor med tjejsnack! Lyxig tisdag med bästistid och gotta!

Gårdagen gick i ett och jag hade ett telefonmöte direkt på morgonen följt av dubbla körlektioner och sedan ett skype-möte på det gällande ett större samarbete nu i vår. SÅ peppad på att berätta för er vad det gäller! Och sedan käkade jag lunch snabbt, tränade i en timme och gick på microneedlingen. När jag väl kom hem så ville jag ba ha mjukiskläder och tofflor. Åt godis och glass, dammsög, tvättade, jobbade lite och spelade för hög musik. Tände ljus överallt, var osminkad, hade smutsigt hår i tofs och bara njöt av lugnet. Tänkte ta en lång dusch när jag hade pluggat klart teorin för kvällen men bestämde mig för att jag inte orkade det. En av mina närmsta vänner brukar alltid säga ”jag njuter av att vara ful ibland” och exakt så kände jag igår. Ville bara ha mitt skitiga hår ifred och bo i en stor tröja och gamla tofflor. Bästa myskänslan!

Mina tofflor är jättegamla från Shepherd. Tror att jag fick dom innan jag födde Jason. Dom är helt förstörda invändigt då jag har gått sönder dom helt, haha. Men dom är lika sköna för det. Tightsen hittar ni HÄR och dom är så sjukt mjuka och gosiga. Sitter tight utan att klämma åt om ni förstår hur jag menar.

 

Och såhär sitter tightsen över rumpisen!

Och hoodien hittar ni HÄR. Den är så gosig och otroligt varm. Älskar att den har luva också.

Såhär såg förresten mitt ”problemområde” i ansiktet ut igår efter att det röda hade lagt sig lite. Dom röda prickarna/fläckarna som ni ser är där vi har kört lite extra då jag har kvar lite ojämnheter/mindre ärr från min första graviditet då jag fick sjukt mycket problem med finnar runt munnen. Efter microneedling så är huden HELT knallröd och sedan blir den mindre och mindre röd med timmarnas gång och man får nästan lite vita fläckar istället. Och alla små finnar, ärr osv blir helt, helt knallröda (dom blöder ofta en del under själva behandlingen också). Efter ett par dagar lägger sig även den rodnaden och man tappar lite hud. Sedan blir man renare och fräschare än någonsin i ansiktet! Har ju gjort detta ett par gånger förr som sagt och är helt såld.

Avslutade med en kylande mask! Så skön känsla att ansiktet får frysa lite efter att man fått tusen nålstick och hela fejjan svider, haha.

Vackra Alina som har kliniken! En så varm och vänlig människa som har arbetat med detta i 13 år! Hon är grym!

På tal om hud och hudvård! Har börjat använda denna som rengöring istället den som jag annars kör från Dermalogica. Gillar att den är extremt mild men ändå rengör. Tumme upp! Bra pris med!

Plåtade drömmigaste jobbet för Hemmakväll igår! Älskar deras godis! Fick med mig ett X antal kilo hem också så det var lite farligt. Kan ju inte sluta äta när jag väl har börjat. Dock så gillar jag i princip bara choklad och lakrits. Så blev mycket av det =)

Just nu: Inkladdad i BUS sedan någon timme tillbaka och ska duscha av mig det nu innan det bär av till frissan.

Och återigen! ÄLSKAR ER! Så tacksamt att få logga in och bara se vad ni har skrivit. TACK! Tack för att ni finns. Känner så mycket kärlek till världens bästa och förmodligen största tjejgäng! Vi har ju alltid haft den känslan här inne genom alla år och jag älskar att vi håller i den och alltid delar erfarenheter, tankar och pepp med varandra. Vill typ styra ihop något i Stockholm där vi får ses allihop och ba ha myskväll med fruktfat typ. Går det!? Skulle det vara kul!? Måste snacka ihop mig med något hotell och ordna detta nästa år. Med tanke på att jag har 40-55.000 unika besök i veckan och en miljon sidvisningar i månaden så kanske det blir svårt att rymma alla men vi får väl göra det tusen gånger om, haha =) Nej men allvarligt, hade det varit kul att ba ses och mysa på något hotell med gotta och tjejsnack? Ska fasiken styra upp något till våren/sommaren i så fall! TACK för alla era fina ord och peppande kommentarer. Tack för att ni motiverar och inspirerar mig!

KRAM på er! <3

Kommentarer

  1. S

    Hej! Det är inte alls höga intagningspoäng på mäklare, åtminstone inte i Luleå. Tror definitivt du skulle kunna komma in antingen på gymnasiebetyg el högskoleprovet. Lycka till!

  2. Elin

    Hej!
    Är gravid och behöver lite sköna kläder som inte ”klämmer åt” och tightsen såg så sköna ut! Men när jag klickar på länken kommer jag bara till Nelly.coms första sida, har du namn eller något på dom så jag kan söka efter dom? 😇 Tack på förhand 🥰

  3. E

    Du är så gullig och din blogg så genuin. Längtar efter träningsinläggen! Skulle älska om du gjorde videos i gymmet för att visa hur man kommer igång. Jag går ofta på pass men känner mig rätt vilsen i gymmet.

  4. Anonym

    Är de flesta av dina vänner också separerade eller barnfria? Tycker det är svårt att få till tiden att träffa kompisar då familjen tar mest tid, måste bli liknande med de kompisar du har som lever med barnen jämt? Alltså menar självklart att man är fri och kan gå ut ändå men skulle nog själv ha svårt att gå ut varannan helg ändå.

  5. Sindy NİLSSON

    oh my gosh är en bra rumpa 🙂 Jag älskar blogginlägg som visar dina kläder. Det är verkligen inspirerande. Jag skulle vilja se fler av dessa blogginlägg och tack för en fint bloggår

  6. Johanna

    Vad skönt med microneedling, skulle också vilja göra men det är rätt dyrt va? Lyx att du kan unna dig det! <3 Blev så nyfiken på mäklare och gick snabbt in och kikade lite (alltså har ärvt det här med siffror av min pappa, vet inte varför jag tycker att det är så intressant men jag har bra koll på antagningsstatistik osv haha herre….) och jag tror absolut att du skulle kunna komma in på Fastighetsmäklare i Luleå (kanske kan man läsa mest på distans och bara åka upp på tentor osv)? Det är 0,9 på HP i höstas och i Gävle var det 0,7 på HP. Vet dock inte hur det funkar med utbildningen, kanske är det mycket obligatoriska seminarier osv (som man dock brukar kunna ta igen genom en restuppgift).
    Kanske värt att kolla upp det också? För jag tror absolut att du skulle kunna skriva 0,7-0,9 på HP med lite plugg!! <3
    Haha sorry om jag går för långt, vill verkligen bara väl! Vet själv hur det är med utbildning, slet med HP en termin för att komma in på läkare (som jag ska ta en termins uppehåll från nu pga stress).

    Kram till dig!
    Vet själv hur jobbigt det är med stress, tror att träning är super för att balansera! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det kostar ju en del men tycker det är sååå värt det! 🙂 <3 Tack för tips!! 🙂 SÅ fint att du tog dig tiden. Tror jag ska plugga en distansutbildning i Stockholm som jag bekostar själv. Alltså wow, så grym du är. Heja dig <3 <3 och kom ihåg att ta hand om dig själv, så viktigt att lyssna på kroppen. KRAM <3 och ja, det tror jag med!

  7. Christina

    Tack själv! Är alltid då trevligt att kika in här! Du har en härlig mix och du är en så inspirerande person. Fortsätt som du gör och lycka till med ditt körkortsplugg och allt annat också! Och ja så kul med träff! ❤️Christina

  8. Tina

    Tack för en fin blogg. Skulle behöva tips på en bra mascara som är rätt skonsam mot bade ögon och fransar då jag upplever att mina är lite sköra. Kanske du eller någon av dina läsare har något bra tips?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gillar den jag har nu! Kan visa den i ett inlägg imorgon! Minns inte vad den heter och den är svår att få tag i också… Men någon annan i kommentarsfältet kanske har koll också? 🙂 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish