Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Julkalender, lucka 17

Inlägget är i ett annonssamarbete med Campadre

Nu har du chansen att vinna 2 presentkort från Campadre värde 1000 kr styck. Campadre är en mötes- och marknadsplats som tillhandahåller unika erbjudanden inom mode, hem och inredning, sport, elektronik, resor och andra livsstilsprodukter där deras inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. I produktportföljen märks premiumvarumärken som By Malene Birger, Replay, Sail Racing, Odd Molly, Markslöjd, Smeg, CRAFT och många fler. 

För att tävla –  motivera varför just du ska vinna och följ @campadrescandinavia på instagram. Vinnaren dras i morgondagens lucka. Lycka till!

Och vill ni handla hos Campadre så ger rabattkoden JOSS10 10% rabatt på hela sortimentet  Koden är giltig from idag t.o.m 24/12

Inlägget är i ett annonssamarbete med Campadre

Vinnaren av gårdagens lucka blev Jonna med motiveringen:

”Hej Gabriella! BÄSTA LUCKAN EVER 😍
Jag jobbar som barnskötare sedan sju år tillbaka på en förskola.. det har varit fantastiskt o världens bästa jobb men nu väntar flytt då jag kommit in på förskollärarutbildningen! 🤗 nu ska jag sluta och snart säga hejdå till världens bästa kollegor. Fantastiska kollegor som krigar vecka efter vecka ♥️ jag skulle så gärna vilja pynta hela personal rummet och bjuda på världens sjukaste godis-fikan 😍!! Allt jag behöver för att fixa detta finns såklart på hemmakväll! Med presentkortet kan drömmen om en storslagen fika bli av 😍🤗 Kram Jonna!”

Grattis, du kommer att bli kontaktad inom kort!

Kommentarer

  1. Lovisa

    Önskar vinna i denna härliga lucka då campadre ofta har så mycket fin inredning! Jag har nyligen flyttat hemifrån till min första egna lägenhet och det vore fantastiskt att få unna sig lite fint att piffa den med! Under vintern är det dessutom många i familjen som fyller år och på campare finns det presenter för alla. Hade varit härligt att få skämma bort sin kära familj med lite fina gåvor.

  2. Johanna

    Skulle vara så härligt att få unna sig lite extra fint nu i vintermörkret. Med två små barn och heltids student så glömmer man bort sig lite, så detta skulle verkligen pigga upp!

  3. Emma

    Har precis flyttat till en annan stad och börjat studera. Och kan konstatera att en students plånbok inte är något att hänga i julgranen direkt. Med detta presentkort skulle jag kunna unna mig själv något, min garderob ekar tomt så den skulle behöva lite nya fina plagg samt lägenheten skulle behöva piffas upp lite! Hade varit perfekt att få shoppa lite efter denna hektiska höst och få unna sig lite för att ha klarat alla höstens tentor!!

  4. Jasmine

    Skulle vara jättekul att vinna detta då skulle vilja unna min sambo att få in lite fint i vårt hem som vi håller på att renovera just nu!

  5. Natali

    Jag önskar vinna detta presentkortet så min mamma kan få inreda sin nya lägenhet med en massa fint. Hon har varit så stark och lämnat min pappa efter 30 års fysisk misshandel och psykisk våld och nu äntligen fått en egen lägenhet efter att ha mellanlandat hos mig ett tag. Hon vill inte ha något från deras gamla hus då hon får väldigt dåliga minnen av sakerna och behöver allt nytt. Detta skulle hjälpa henne mycket. ❤️

  6. Sanna

    Efter två täta graviditeter såg inte kroppen ut som innan och jag kunde inte ha mina vanliga kläder. Nu har Jag tränat och nått min målbild. Därför skulle det vara så roligt att få köpa lite nya kläder efter allt kämpade. Skulle bli överlycklig om jag vann. Följer givetvis på Instagram också.

  7. Evelina nordberg

    Drömmen ju! När min varukorg på campadre har ett värde på cirka 1000kr men varje gång prioriterar jag något till barnen så hade detta varit bästa julklappen ever

  8. Hannah

    Efter 4 kiddos, en separation och nu ett nytt liv förtjänar jag lite nya kläder helt enkelt, piffa upp vardagen lite och inte minst min lite tråkiga garderob🤣

  9. Emma

    Det vore kul att få unna sig själv något riktigt fint i klädväg. Alla pengar läggs just nu på renovering och kläder till barn. Om jag absolut måste köpa något till mig själv blir det alltid det billigaste jag kan hitta. Skulle kännas lyxigt med något extra fint

  10. Marie

    i höstas fick vi reda på att min mans cancer är obotbar o han får nu palliativ vård.Vi har redan kämpat på i 2 år med operationer o behandlingar.Så varför bör jag vinna?? Det är dags att börja ta hand om mig själv i detta o skulle jag vinna skulle nya träningskläder vara det som beställdes..Att gå på promenad och andas in frisk luft,stärka kropp o knopp.
    Ser att det är många andra som oxå kämpar o vill vinna detta,så de är verkligen en uppskattad jullucka 😊

  11. Wilma

    Önskar vinna detta fina presentkortet som jag vill ge till min älskade mamma i julklapp. Vi har inte alltid haft det lätt då vi stött på tuffa motgångar och utmaningar som vi tillsammans har tagit oss igenom. Hon är min största motivation och förebild i livet och om jag kunde så skulle jag ge henne hela världen. Hon har alltid stått vid min sida även fast mina beslut inte alltid varit så kloka. Hon är ju trots att anledningen till att jag står där jag är idag och jag älskar henne mest av allt❤️ Heja mamma!

  12. Cornelia

    Tänk att få unna sig lite lyx, här går man i kläder från innan graviditeten. Tio kilo kvar men får dra på mig mina tygstycken som korvskinn 😂😭 noll motivation till att gå ner 😅

  13. Jenny

    Som ung småbarnsmamma och student hade det varit obeskrivligt tacksamt att för en gångs skull göra något för mig själv, med detta presentkort <3

  14. Emma Burgos

    Jag vill vinna för jag älskar Campadre. Har varit medlem där länge och är alltid så nöjd med både produkterna de tar in och de beställningar jag gjort. När jag vill köpa något kollar jag Campadre först om det finns inne där.
    Även om jag inte alltid beställer något så älskar jag att bara surfa runt på sidan och se vad de har och vad som kommer komma in..

  15. Johanna

    Hej Gabriella :)!
    Vad glad jag blev att se den här tävlingen. Har haft en helvetes kväll då mina barn i omgångar väckt varandra. Fick nyss min son på fem månader att somna för natten och tårarna forsade när jag såg din story på Instagram. Jag vill vinna för att kunna unna mig något, jag tänker alltid på mina barn i första hand (som alla mammor och pappor gör) eftersom deras pappa/min man arbetar på annan ort och kommer hem var fjärde till femte vecka. Deras behov är så mycket större än mina men med tiden har jag faktiskt glömt bort mig själv och din story fick mig tänka till. Om jag ändå ska tänka på mig själv för en stund så är shopping ett perfekt tillfälle och när man endast lever på föräldrapenning så är din tävling något man inte tänker skrolla förbi. Många kramar / Johanna.

  16. D

    Jag önskar vinna detta presentkort i julklapp till min fantastiskt fina mamma som stått vid min sida i så många motgångar under åren som varit. Jag var sjukskriven i flera år fram tills i oktober nu i höst när jag började arbetsträna i samarbete med Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Och idag är jag lycklig över att återigen kunna kalla mig anställd och jag ser fram emot min första lön på flera år – i januari. Dessvärre skrevs jag ut från min sjukpenning redan nu i december eftersom i och med mitt anställningskontrakt så denna månad finns mamma återigen där och stöttar mig som alltid, och denna gång ekonomiskt om det behövs. Nu vill jag så väldigt gärna redan nu tacka henne och ge henne en möjlighet att beställa en julklapp efter eget tycke innan julen är här, ty denna månad är budgeten mer än lovligt tajt pga. mina omständigheter. Men lycklig är jag ju ändå. För år 2020 ser ljusare ut än någonsin. Mamma förtjänar förstås hela världen på det sätt hon alltid finns där i lycka som motgång. Hon är så glad och stolt över mig och säger att min anställning i sig är den bästa julklappen. Men.. ett presentkort från Campadre vore jag så tacksam om jag fick skämma bort henne med ändå… <3 Hon förtjänar det verkligen!

    Tack för en fantastisk blogg & God Jul, Mvh! / D (önskar vara lite anonym om det är okay) =)

  17. My

    Åå! Vilken underbar lucka! Efter fyra år hemma med barnen är det dax att ta klivet ut i arbetslivet igen, Det vore ju helt underbart att kunna uppdatera den obefintliga mamma-garderoben 😂

  18. Ellinor

    Efter ytterligare en förlossning är kroppen förändrad och noll amningskläder som passar under vintern. Behöver verkligen uppdatera garderoben och vill känna mig extra snygg igen!

    Har gillat på Instagram (heter Ellinorida)

  19. Caroline

    Herregud vilken fin vinst🌟🎊
    Om jag hade turen att vinna så skulle jag utan tvekan ge den till min underbara svärmor. Hon har under 1 1/2 års tid kämpat stenhårt med att gå ned ca 25 kg i vikt. Är full av beundran för hur hon har gjort denna resa. Från att vara en person som aldrig ha tränat, till att gå på gym & träna flera gr i veckan.
    Dessvärre har hon nu råkat ut för en tråkig skada i ryggen, vilket gör att hon inte får träna på 4 månader. Skulle vilja peppa henne & unna henne nya kläder som passar henne. Vet att hon skulle bli så otroligt glad. Det är hon verkligen SÅ värd ❤

  20. Sofia

    Åh vilken vinst!
    Jag skulle bli jätteglad om jag vann då jag känner att allt är lite hopplöst just nu. Jag har en extremt turbulent stämning på arbetet med chefer som inte borde vara chefer och varslingar till höger och vänster. Samtidigt försöker jag och sambon köpa vår första gemensamma lägenhet men det har varit tufft. Det är inget man gör i ett svep utan det tar tid. I över ett halvårs tid har jag sagt att så fort vi har köpt lägenhet så söker jag nytt jobb. Motivationen är på botten men jag vill inte lämna min fasta tjänst som jag har. Men jag ger inte upp! Däremot skulle det vara fantastiskt att få köpa en snygg dräkt med kavaj och kjol som jag kan ha som morot inför kommande jobbsökande! Jag har länge velat ha en fin marinblå kavaj bland annat🌟🙏🏼 Ha det så fint🥰

  21. Kimberly

    Om jag vann skulle jag köpt nya underkläder till min sambo, väntar bebis nr 2 och ja underkläderna blir mindre 🙈 och jag köpte nya underkläder till sambon för inte så länge sedan men eftersom jag knappt kommer in i mina egna har jag använt hans nya kalsonger när vi ska sova så om jag vann skulle jag köpt nya till honom först o främst och blir det en slant över så köper jag kanske ett par till mig själv.

  22. Sandra Ö

    Hej 🙂 åååh vad jag skulle vilja vinna detta presentkort till min älskade mamma! Hon har 3 olika sorters cancer (hon mår lyckligtvis bra) och har utmattningssyndrom och sjukskriven. Många vänner har försvunnit och hennes stora nöje i livet just nu är att förbereda sig för att bli mormor i februari (hennes största önskan och nu har jag uppfyllt den) och att åka och handla på Ica och Lidl och framför allt hitta fynd på Campadre. Därför jag önskar vinna detta presentkort så hon kan få shoppa sina prylar hon vill ha. Hon gör allt för familjen och andra så hon om någon förtjänar att unna sig lite saker efter allt hon genomgår just nu. Kram Sandra <3

  23. Maria

    Campadre! Hur många gånger i veckan är jag inte inne där och lägger massor av godbitar i kundkorgen, för att sen klicka mig vidare utan att ha köpt något? Det är märkligt det där, att det känns lite som att behovet uppfylls en smula bara av att lägga grejer i kundvagnen men inte fullfölja köpet.

    Det är så det brukar vara för mig eftersom jag är nyseparerad och får vända på slantarna för att jag och min lilla son på 1 år ska få det att gå runt. Vi klarar oss bra, men det vore förstås magiskt att vinna presentkorten och helt enkelt få unna mig och min guldklimp något fint. Håller tummarna!

  24. Emelie

    Hej Gabriella!
    Som nyblivna tvåbarnsföräldrar blir det ganska naturligt inte så mycket fokus på mig och min man, all tid och energi läggs såklart till stor del på barnen. Det hade varit så kul att vinna dessa presentkort att överraska min man med, att få skämma bort oss själva lite mitt i allt. ♥️

    Ps. Följer nu campadrescandinavia på instagram

  25. Malin storm

    Vilken vinst. Jag skulle bli super glad om jag vann. Då skulle jag köpa något fint till mej själv. Jag köper sällan något till mej, prioriterar barnen i första hand. Har varit mammaledig länge nu så ekonomin är inte på topp.

  26. Linda R

    Råkade göra sönder min absoluta favoritlampa när jag skulle byta ut den mot adventsljusstaken. Så ett presentkort på Campadre skulle absolut gå till en ny, assnygg fönsterlampa!

  27. Anna Ek

    Wow!! Vilken drömtävling! 😍
    Efter två täta graviditeter så är inte kroppen riktigt som den var innan, så kläderna i garderoben stramar åt lite här & där. Hade varit såå roligt att vinna detta och få unna sig själv något riktigt fint🥰
    Hoppas på tur🍀 Kram Anna

  28. Josefine Rosengren

    Åh vilken lyx-lucka!! Jag skulle gärna vilja vinna 2 presentkort som jag kan ge bort till min mor som aldrig nånsin unnar sig själv nånting utan sätter alla andra först. Det skulle verkligen kännas fantastiskt att kunna ge något sånt till min kära mamma 🥰🥰

  29. Anna

    Wow!! Vilken drömtävling! 😍
    Efter två täta graviditeter så är inte kroppen riktigt som den var innan, så kläderna i garderoben stramar åt lite här & där. Hade varit såå roligt att vinna detta och få unna sig själv något riktigt fint🥰
    Hoppas på tur🍀 Kram Anna

  30. Therese sandberg

    Nu behöver den här mamman en liten spark i baken att komma ur den sköna träningskläder fasen som jag just nu befinner i mig i . Ja innan jag tappar det helt 😂

    Vad vore inte då bättre än att vinna ett härligt presentkort så man kan klicka hem lite godbitar och känna sig lite fin igen 😍

  31. Linnea

    Som nybliven småbarnsmamma så finns det tyvärr inte så mycket pengar över till att unna sig själv fina saker. Därför hoppas jag vinna det här presentkortet så jag kan unna mig något fint nu till nya året. Det tror jag både jag och lilla dottern skulle må bra av 🙂 kram

  32. Anna williamson

    Åh vilken julklapp🧡 jag hade så gärna unnat både mig själv en liten julklapp från mitt favorit märke by malene Birger och även min käre man, han förtjänar det bästa!:)

  33. Matilda

    Detta vore en heeelt underbar julklapp som avslut på detta år!!😍 även ett väldigt bra tillskott till mig och min pojkvän som inom kort ska flytta hemifrån vilket inte är det enklaste när man är studenter .. 😬

  34. Emil

    Jag skulle vilja vinna av den enkla anledningen att jag vill bjuda min sambo på något lyxigt hotell. Vi båda jobbar mycket och jag har en son sedan tidigare som hon tagit sig an som sin egna. Det är en ganska tuff vardag då båda jobbar väldigt mycket och sen är det bara hem och busa. Skulle vara skönt för båda två att få egentid, även om båda såklart njuter av tiden med den lilla! Vi försöker även få ett barn tillsammans så vore underbart att försöka få lite tid för det också, haha.

    Följer på Instagram: bachatazed

  35. Alena

    Som småbarnsförälder med två barn har jag varken tiden eller pengarna till att unna mig något, prioriterar inte mig själv just nu. Vakna nätter, med få timmar sömn och tandsprickning på gång som suger ur kraften ur mig. Med detta presentkort hade jag haft möjligheten att köpa mig något nytt så jag kan känna mig fräsch och levande. Unna mig själv något eftersom jag förtjänar det. Vi mammor är så grymma!

  36. Michelle

    Hej Gabriella, tack för en fin blogg och en spännande tävling!

    Jag och min sambo lever sen en tid tillbaka på existensminimum vilket såklart aldrig är roligt men vi tar oss igenom det och blickar framåt till bättre tider. Min sambo har två tvillingtjejer på 6 år och det hade varit så roligt att få göra en liten resa med dom, eller köpa ett fint klädesplagg. Vi har inte kunnat handla nya glas, skålar mm på evigheter heller vilket behövs. Hoppas hoppas på tur och oavsett så god jul och gott nytt år!! 🥰🥰

  37. Stina

    Varför just jag ska vinna är för att jag så gärna skulle vilja få chansen till att unna mig något snyggt, Är en hårt kämpande ensamstående två barnsmamma på heltid, sätter alltid barnen först och fixat allt som behövs till mina två prinsar, så att unna sig själv finns inget utrymme för. Så att få denna chansen att vinna detta grymma presentkort hade varit guldvärt! Tack för att du inspirerar varje dag med dina grymma bilder och inställning till livet 🙌❤️

  38. Sanna A

    Åh det här skulle jag verkligen vilja vinna till mig och min kära vän och kollega Sanna (ja vi heter Sanna båda två😂🙈). Hon har haft en sjukt intensiv höst där hon både utmanat sig själv genom att ta sig an en helt ny roll på jobbet samt att rodda ett varannan vecka-liv sen ett par år tillbaka samt sitt nya förhållande. En separation är aldrig enkel även om man vet att den är rätt och även om det med tiden blir lättare är det inte alltid som samarbetet funkar som man vill. Men trots det så kämpar hon på, det är gråt, skratt, svett och tårar. Trots det finns hon alltid där för en. Jag skulle så gärna vilja vinna ett presentkort till henne då hon aldrig har råd att unna sig något själv. Så jag håller alla mina tummar ❤️

  39. Charlotte

    Jag sitter och tittar på campadre flera dagar i veckan och drömmer mig bort om att få unna mig nya kläder då barnen alltid går först, vilka jag gärna gör uppoffringar för. Men vore så kul att få unna sig något till sig själv, eller kanske nya sängkläder eller något som jag själv verkligen vill ha. Något jag egentligen borde träna på

  40. Sofia ingvarsson

    Hej Gabriella! för det första, jag älskar att följa dig och läsa din blogg och har gjort det i såå många år nu och blir lika inspirerad varje dag🥰 jag skulle så gärna vilja vinna detta då jag alldeles nyss klivit ut i arbetslivet efter tre år på universitetet och inte riktigt fått ordning i budgeten och livet än så det skulle kännas himla fint att få lyxa till det lite! 🥰🤗

  41. Jennie

    Jag skulle så gärna vilja vinna detta för att få lyxa lite extra nu till jul. Det finns så mycket annat än saker till mig själv som måste prioriteras… så att få vinna detta vore helt underbart!

  42. Josefine gustafsson

    Jag skulle vilja vinna då jag håller på med viktresa som kommer förändra hela min livsstil och jag har tyvärr inte de pengarna att lägga på nya kläder just nu då jag är arbetslös så de skulle vara perfekt för mig att vinna sen så skulle jag ta och skämma bort min mamma med något fint då hon förkänna de 🥰

  43. Madeleine

    Hur drömmigt hade det inte varit att kunna få skämma bort sig själv lite. Jag glömmer allt för ofta bort mig själv i vardagen med två barn och allt runt omkring. Det hade varit så behövligt att få kunna köpa några nya plagg, kanske något fint till hemmet eller varför inte hudvård. Det hade garanterat lyst upp min tillvaro 😍

  44. Gisela

    WOW! Snart lider föräldraledigheten mot sitt slut och det är dags att börja jobba jag har precis fått mig ett nytt jobb. Vågade mig att söka mig ifrån det som inte gjorde mig lycklig och känner mig riktigt stolt att ha fått ett nytt jobb under min föräldraledighet. Ibland behöver man bara våga för att vinna denna gång var det min tur att vinna så himla roligt och härligt. Det gick och WOW jag är stolt. Denna härliga vinst skulle jag behöva för att uppdatera min garderob efter en föräldraledighet och kräkbebis som spytt ner hela min garderob ex antal ggr och fått tvätta mina kläder alldeles för mycket.
    Vore guld!

  45. Viktoria

    Tack för en underbar och inspirerande blogg 😍
    Efter att ha blivit varslad och nu fått ett nytt jobb så vore det underbart att få vinna dessa presentkort och få inhandla lite nya kläder inför mitt nya jobb 😍

  46. Alex

    Det är kanske inte många killar som går in här och tävlar, but here I am. Jag vet att min flickvän är här inne och läser varje dag, och det muntrar alltid upp henne så därför tänkte jag ge dethär en chans o tävla om dessa presentkort till henne. Hon ska få köpa sig såntdär som jag själv ser som onödigt men som gör henne själv så glad. Krimskrams eller ännu 5 par trosor eller en till vas osv. Ja, sånt som jag ofta suckar till haha! Det skulle jag vilja ge henne

  47. Hannah B

    Hej! Åh detta skulle verkligen vara guld för en student mitt i tentaplugget. Ekonomin är ju inte på topp under december och januari, ännu mindre för en student. Tur att man pluggar till ekonom haha! Kram <3
    (hannahbjork på insta)

  48. Emelie

    Vilken perfekt lucka idag! Med dessa presentkort hade jag unnat mig själv lite nytt och fräscht inför det nya året. Det är inte ofta man kan unna sig lite spontant såhär när man har studiebidrag som enda inkomstkälla😂 så dessa presentkort hade gjort mig väldigt glad och tacksam!

  49. Alexandra

    Hej Gabriella! Älskar verkligen din julkalender, men den här luckan är nog mest i min smak! med dom här presentkorten hade jag unnat min pojkvän en ny tränings-garderob. Hans stora intresse för träning kräver inte bara mycket kläder, utan också countless timmar av tvättande efter flera ombyten varje dag😂 Men det här är hans intresse, och jag vill supporta det såklart. Därför, såhär i juletider, skulle jag vilja beställa hem lite nya kläder till honom. mjukisbyxor, schyssta t-shirtar och ett par skor. Det är inte ofta han unnar sig själv det, så det förtjänar han 🙂

  50. Ronja

    Hej Gabriella! Jag skulle såå gärna vilja vinna detta presentkort. Jag befinner mig just nu i någon slags livskris & lyckas inte hitta mitt nya jag & den jag utvecklats till som mamma. Det här skulle kunna hjälpa mig på vägen till att hitta min nya stil & mitt ”nya” jag.
    Ha det fint ♡ Kram

  51. R

    Hej Gabriella! Jag skulle såå gärna vilja vinna detta presentkort. Jag befinner mig just nu i någon slags livskris & lyckas inte hitta mitt nya jag & den jag utvecklats till som mamma. Det här skulle kunna hjälpa mig på vägen till att hitta min nya stil & mitt ”nya” jag.
    Ha det fint ♡ Kram

  52. Julia

    Efter att jag och min pojkvän i somras tog examen bestämde vi oss för att investera i en gemensam bostad. Något som så länge känts så overkligt och långt borta på något sätt. Men vi hittade det mest perfekta lilla stället som passar båda våra personligheter. Men det är OTROLIGT dyrt att flytta hemifrån😂 och det var väl en tanke man innan flydde lite från att inse. Så just därför hade jag använt presentkorten från Camprade till att köpa lite nytt och fint till lägenheten❤️. Bra knivar till min matintresserade pojkvän, nya kuddfodral och några fina vinglas. Sånt som annars kanske måste bortprioriteras när så mycket annat måste inhandlas. Det hade varit en fin julklapp till oss själva😊💕 Håller alla våra tummar❤️

  53. Sanna G.

    Jag skulle vilja vinna denna magiska vinst eftersom jag vill ge mig själv den uppskattning jag faktiskt förtjänar. Jag har nyligen tagit mig igenom en svår seperation och kommit ut som en starkare, lyckligare och tryggare person på andra sidan Det har varit flera tuffa år jag lämnat bakom mig där jag fått sätta mig själv sist i alla lägen. En relation som inte varit speciellt sund har jag insett såhär i efterhand. Att vinna detta pris skulle vara som en revansch för mig själv där jag får unna mig några fina plagg och tänka på själv för en gångs skull Jag är värdefull och mitt liv räknas också. Tack för en kanonblogg!

  54. Matilda

    Åh det här skulle kännas guld värt att vinna😊. Jag skulle så gärna vilja köpa saker till hemmet då det fått lagts lite på hyllan då jag pluggar och inkomsten inte är så hög just nu. Men detta hade hjälpt lite på traven att få köpa några fina saker till hemmet och kanske något till mig själv. 😊god jul till dig!

  55. Sara

    min syster och hennes kille håller just nu på att leta efter doms drömhus. Vore så himla roligt att få överaska dom med en fin inflyttningspresent när dagen är kommen. Hon stöttar mig i allt så vore så kul att få överaska henne. Dom har värkligen så fin inredning som skulle passa henne så bra i smaken. Kram och så rolig tävling.

  56. Emelie

    Det här är en lucka helt i min smak😍 efter att jag i somras slutat gymnasiet och precis börjat på högskolan i Stockholm har jag genomgått en lättare identitetskris😂Sjuksköterskeprogrammet är någonting jag länge drömt om, men jag förväntade mig inte en sån här psykisk påfrestning som högskolan innebar för mig. Jag kände mig helt plötsligt ful i allt jag hade på mig och jag var inte bekväm i mina kläder längre. Jag skänkte bort alla mina kläder, eller gav till kompisar, och nu har jag istället svårt att hitta min egen stil. Just därför VET JAG att de här presentkorten hade gjort mig så stor nytta.⭐️ Campade har ju allt man kan tänka sig, och det hade varit helt fantastiskt att få plocka ut en ny garderob, med smycken och hela köret😍 jag hoppas, hoppas, hoppas på den här vinsten❤️
    Kram Emelie

  57. Martha

    Detta skulle vara den perfekta julklappen för mig själv! Någon gång måste man ju får unna sig själv något fint också, och som jag längtat efter de. Hoppas på vinst så man får förnya den tråkiga nuvarande garderoben.

  58. Matilda

    Storslagen vinst… ett enda stort julbord av allt vad man kan önska. Låt mig vinna och få förgylla decembermörkret med olika attiraljer som glädjer min yttre som inre själ/miljö.
    Håller tummarna 🤞

  59. Linnéa Holmberg

    Åh skulle så dela detta med min kompis jag pluggar med. Vi pluggar till sjuksköterska och har haft två tuffa terminer, skulle så gärna vilja överraska henne med detta i julklapp, vi båda är småbarnsmammor och har mycket i livet så skulle vara en jättekul bonus på vårat hårda arbete 😍😍

  60. Amanda

    Vore otroligt kul att få köpa något extra fint till mitt och min sambos första gemensamma boende ❤️ kanske någon fin spegel eller ljusstake som jag tittat in…

  61. Johanna

    Jag önskar jag kunde vinna, för att få unna mig själv och min vän! Vi båda har börjat på nya jobb i höst och knappt haft tid för att göra något tillsammans. Med dessa kort kan vi ha en kväll med bubbel och fira just oss!

  62. Jenni

    Hej! Här kommer min motivering! Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna ge bort lite presenter till nära och kära. Jag bor hemma och båda mina föräldrar är sjuka/ sjukpensionär, vilket betyder att dom oftast inte har råd att unna sig nånting större.. Jag själv har ju igen riktig inkomst så jag har svårt att kunna unna dom något fint. Min dröm är att kunna ge dom något riktigt fint som jag vet att de skulle bli riktigt glada av. Sen så skulle jag ge en present till min älskade kille, han har funnits där för mig i svåra tider och skulle vilja visa min uppskattning på riktigt. Perfekt såhär i jultider då det inte blir så mycket presenter för vår del..
    God Jul!!

  63. Petra Nilsson

    Jag har sedan jag blev mamma blivit väldigt dålig på att prioritera mig själv. Unnar mig väldigt sällan något och ett presentkort att nyttja på saker för att glädja mig själv hade varit väldigt härligt att ha

  64. Petra

    Jag har sedan jag blev mamma blivit väldigt dålig på att prioritera mig själv. Unnar mig väldigt sällan något och ett presentkort att nyttja på saker för att glädja mig själv hade varit väldigt härligt att ha

  65. Rebecca

    Åhhh blev alldeles stjärnögd av denna lucka och vågar knappt säga det. Men vilket habegär jag fick.. . Jag är så tacksam över allt livet gett mig. Efter en hemsk relation träffade jag en underbar man och nu är vi en stor härligfamilj med ”mina”, ”dina” och ”våra” barn. Vi rodda vardagspusslet och har roligt i vardagen. Men hösten har varit lång och mörk, och min man har varit väldigt sjuk i perioder. Det känns nästan fult och otacksamt att klaga, men ibland går livet upp och ner. Eftersom vi haft en ansträngd ekonom på sista tiden har jag inte velat lägga pengar på mig själv, men drömma kan man. Fullkomligt älskar Campadre, det finns så mkt fint, i både klädväg och inredning. Tänk att få klicka hemnågot snyggt bara till mig själv. Skulle vara evigt tacksam för denna klapp, som så mycket skulle förgylla min vardag. Tack för otroligt peppande och ärlig blogg/Rebecca

  66. Victoria

    Hej Gabriella.

    Jag skulle vilja vinna detta till mig själv för att livet är så värdelöst ibland.
    Har idag fått göra slut med någon jag är så himla kär i, för att jag måste tänka med hjärna istället för hjärta.
    Jag har sån hjärtesorg så att det stundtals känns svårt att andas o som att vad som än finns kvar där inne försöker klösa sig ut.

    Jag vet att det såklart blir bättre och mitt beslut är rätt men idag känner jag mig bara som ett enda stort fel.

    Kram.

  67. Ida Gustavsson

    Åhh! Precis min lucka! 😍😍
    Vi håller på att renovera huset och har hittat så mycket fint på deras hemsida som jag skulle vilja köpa! Detta är inte möjligt i dagsläget då både sambon och jag vabbar vår lilla bebis som kom 3 månader förtidigt 😣 detta hade verkligen varit världens bästa julklapp för våran familj ❤️❤️ stor kram💕

  68. Sofia

    Jag skulle verkligen behöva en ny garderob. Har inte unnat mig någonting under mina 3 år som mammaledig. Är alltid barnen som har kommit först, och visst är det ju lite roligare att köpa till dom också 🙈 Men nu behövs det verkligen, tror nog gubben skulle uppskatta det lite också 😂

  69. Emma Sjögren

    Tack för en jättebra blogg! Följt dig sedan du var gravid med Jason😍
    Denna lucka skulle jag så gärna vilja vinna! Jag är student och har två små barn, vilket innebär att ekonomin ofta är ganska tajt.
    Det som prioriteras är ju såklart det som behövs till barnen och hemmet.. är ofta inne och ”fönster”handlar inne hos Campadre, finns så mycket som skulle vara så kul att få unna sig själv och speciellt nu inför jul och nyår när det är extra kul att få piffa till sig.
    Håller verkligen tummarna för att lyckan är med mig denna gång.
    Fortsätt med din inspirerande blogg, har faktiskt hakat på din trend och börja tränat mera😊 kram och god jul💕

  70. Therese

    Att kunna få unna sig något fint från Campadre skulle vara underbart, skulle lysa upp i vintertiden att få glänsa i något fint ❣️

  71. Susanne Weidenhag

    Hej Gabriella.
    Wow vilken tävling 😮
    Jag skulle om jag vinner, köpa mig lite nya träningskläder. Jag har gått ner 20 kilo men efter en längre tids sjukskrivning så behöver jag prioritera pengar till annat. Men hade varit så kul att få känna sig snygg på gymmet.

    Mvh Susanne

  72. Sara

    Åh älskar att handla på Campadre med alla grymma priser, detta hade gjort mig överlycklig att vinna!! Hade unnat mig något fint till vårat nya hus som vi äntligen flyttat in i efter mååånader av väntan, och kanske någon liten fin grej till mig själv också. Var evigheter sedan jag köpte något åt bara mig, som gravid och snart tvåbarnsmamma så skämmer jag helst bort alla andra ☺️

  73. Mathilda Rahn

    Som en trött småbarnsmamma men 2 små en på snart 3 år och en på 7 månader så glömmer man ofta bort sig själv i alla vardagsgrejer. Jag hade velat vinna detta och unna mig några nya kläder som inte är nerspydda eller så🙈☺️❤️

  74. Emma Larsson

    Åh wow vilken grym lucka 🥰
    Jag är föräldraledig med vår andra dotter och njuter för fullt, jösses vad man älskar de små. Samtidigt är det lätt att glömma bort sig själv mitt i alltihop, sätter ofta mig själv i andrahand. Har nu tagit ett steg i rätt riktning och köpt ett gymkort för att kunna stärka min kropp, så den håller många år till. I mars är det dags att börja jobba igen, på fabrik med mestadels karlar. Riktigt gött att skita ner sig och inte tänka på smink osv men väl hemma hade jag önskat att unna mig själv lite mer fina saker än vad jag gör idag. Fyller år på lördag och med sambo till sjöss och familj 90 mil bort så firar jag med mina små troll. Detta hade verkligen varit en fantastisk present till mig själv, där jag äntligen kan unna mig något fint ❤

  75. Sandra Rönnblom

    Som student med en liten budget skulle det vara otroligt att få chansen att vinna presentkort till Campadre🙏 sen så fyller jag 27 i slutet av december, det skulle vara fantastiskt att kunna beställa hem lite nya kläder och smycken inför födelsedagsfest och nyår. Kram på dig! Hälsningar Sandra

  76. Emma

    Efter ett tufft år med dödsfall och motgångar både i arbete och i privatlivet, så lyckades jag och min man trots allt köpa ett hus. Många övertidstimmar och slit ligger bakom oss i 2019 och vi ser nu fram emot 2020 som ska bli vårt år!
    Huset är inte i toppskick och vi ska renovera och fixa mycket, så detta presentkort hade verkligen vart en sån rolig julklapp att ge mig själv! Älskar bloggen, älskar din girl power, sluta aldrig stå upp för dig själv ❤️

  77. Isabella

    Vilken toppen lucka! 🥰
    Skulle vilja vinna detta för att kunna unna mig något nytt. Till och med kanske hittar en och annan julklapp till någon som jag håller kär. Även skämma bort mina underbara små barn lite också 🥰

  78. Nadja andersson

    Åh detta skulle vara så kul att få vinna😍 eftersom jag själv inte unnar mig nått utan det mesta går till dottern. Sen vore det som en liten uppmuntran då jag ligger ny opererad och mår så dåligt.

  79. Nadja

    Åh detta skulle vara så kul att få vinna😍 eftersom jag själv inte unnar mig nått utan det mesta går till dottern. Sen vore det som en liten uppmuntran då jag ligger ny opererad och mår så dåligt.

  80. Ida

    Åh! Efter en minst sagt tuff graviditet kom vårt andra barn i september. Föräldraledig med en 3-åring och en 3 månaders har sina utmaningar 😅 Nu önskar jag något till BARA MIG!

  81. Emelie

    Att vara mamma till två är inte alltid lätt.
    Kulorna rullar, ja man har det inte så fett.
    Har nu lagt alla pengar på julklappar till dom små.
    En julklapp till mamman? Ja, då skulle hon må!

  82. Minna

    Det här känns som en tävling precis för mig. Så sällan som jag unnar mig själv nånting, efter 2 barn tätt har dom alltid behövt nått nytt. Och eftersom jag verkligen vill komma igång med träning igen efter några års slappande skulle de passa perfekt med en ny garderob som motivering 👌

  83. Tea

    Vill skäma bort mamma med hudvård och annat eftersom hon är så stressad med sitt jobb, plugg och allt hon har att tänka på. Dessutom fyller hon i januari och vill ge hennne en bra lugn födelsedag. Så tänker att detta skulle vara en bra sida att hitta saker att ge åt henne. Vill bara säga att du är en stor inspiration, <33

  84. Bella

    Jag skulle vilja vinna och ge bort ett eller båda av presentkorten till min mamma som fyller 60 i år <3 Som uppskattning för att hon varit världens bästa och starkaste person som har uppfostrat mig och mina tre syskon helt på egen hand. Med detta presentkortet MÅSTE hon unna sig något till sig själv (som hon annars är väldigt dålig på)

  85. Mathilda

    Fina Gabriella,
    Jag vill börja med att säga till dig att du verkar vara så otroligt stark och positiv i den nya vardagen du och dina barn landar i just nu. Jag vet, av egen erfarenhet, hur tufft det kan vara. Så en stor kram ❤️
    Jag är själv mamma till 3 busiga killar i åldrarna 7, 5 och 1,5. Jag har precis avslutat mina studier och ska börja ett nytt jobb i februari. Då jag efter ett par tuffa CSN månader inte riktigt haft ekonomi att prioritera mig själv på ett tag hade denna vinst varit så oerhört tacksam och välbehövd så jag kanske kan ta mig mig nåt nytt, fint första dagen på nya jobbet 😁👏 Håller tummarna! /En sliten 3-barns krigare

  86. Linn

    Jag har spanat in en ljusstake och en lampa från markslöjd på campadre ett bra tag redan. Skulle vara så roligt att vinna dessa presentkorten så kunde jag överraska sambon med lite ljus nu i december mörkret. Håller verkligen tummarna nu! Så himla bra lucka, som att du läst mina tankar haha!

  87. Sandra

    Vilken lucka!😍
    Hade varit så lycklig om jag vann detta och fick möjligheten att klicka hem lite fina kläder. Har precis fått nytt jobb och har ett litet hopp mellan lönerna, så hade verkligen varit överlycklig om jag kunde handla hem lite julklappar och kanske en julklapp till mig själv, för att jag varje dag kämpar och sliter för att ha råd med allt 😇
    God jul till dig och fina familjen, önskar er allt bästa!❤ ni är helt grymma! 💕

  88. Matilda E

    Hej Gabriella! Älskar verkligen din blogg! Läst den under flera år dagligen. Och är den enda jag följt så ambitiöst 😍

    Skulle gärna vilja vinna denna lucka då min garderob är 2storlekar för stora efter en graviditet och en massa överskotts kilon som jag även tappade samtidigt. Vore en dröm att få fylla på den med nya fina & fräscha kläder, speciellt inför min premiär jobb start efter nyår 😍🙏🏻 Håller alla tummar!!

  89. Matilda

    Hej Gabriella! Älskar verkligen din blogg! Läst den under flera år dagligen. Och är den enda jag följt så ambitiöst 😍

    Skulle gärna vilja vinna denna lucka då min garderob är 2storlekar för stora efter en graviditet och en massa överskotts kilon som jag även tappade samtidigt. Vore en dröm att få fylla på den med nya fina & fräscha kläder, speciellt inför min premiär jobb start efter nyår 😍🙏🏻 Håller alla tummar!!

  90. Linda

    Jag önskar att vinna detta pris för mig och mina systrar och vår fina älskade mamma som kämpar mot cancer. Skulle vilja att vi delar på shoppandet och det skulle ge ett litet guldkorn i denna vardag som är så tung.
    Önskar alla en fin och fridfull jul 😊

  91. Lina

    Det hade varit så roligt att vinna presentkort hos campadre😍har en 9 månaders tös som är mitt första barn. Därför prioriteras hon i första hand såklart. Med detta presentkort hade jag unnar mig själv något fint då det inte alltid finns pengar över till detta när man är mammaledig.
    Håller tummarna,tack för en fin blogg❤️👌🏻

  92. Martina Årfors

    Skulle vilja vinna då vi ansökt om ny lägenhet och jag älskar att inreda. Att få vinna 1000kr skulle hjälpa oss att hitta något fint till nya lägenheten!

  93. Neda

    Jag vill vinna så att jag kan handla lite saker till min lilla syster som fyller år i februari. Hon vill gärna matcha halsband med mig, så tänk va kul att få ett presentkort och handla äkta silver, som inte blir missfärgad. Sedan vill jag unna mig själv att köpa nya klädesplagg som jag behöver. Brukar bara handla på second hand eftersom jag inte har nån jobb än utan är arbetssökande. De pengar jag får är från min man, och vill såklart köpa nånting till min man i julklapp. Hoppas turen är på min sida den här gången. Kram <3

  94. Gabriella

    Min käre syster flyttar hemifrån för första gången nästa år. Det är ganska dyrt att bo ensam & möbler kostar en hel del. Sen ska det ju komma till tex inredning mm. Hon har fått en del olika grejer redan. Men tänk att överraska henne med att hon själv får välja vad hon vill till sin lägenhet! Skulle vara en jättebra inflyttningspresent som jag tror vem som helst skulle uppskatta 🙂 kram

    Följer givetvis på instagram: gabriellalindberg

  95. PennyWille

    Åh vilken lucka. Skulle vilja vinna till mig själv (skämskudde). Har varit hemma sedan Januari förra året pga graviditet, fick barn nr 2 i April och har sedan dess inte unnat mig något. Barnen går ju alltid först, men nu kanske det är min tur.. Vi köper bara julklappar till barnen så det här skulle bli den enda julklappen under granen till vuxen (till mig!) Håller tummarna!

  96. Lina

    Hej! 😀
    Jag skulle gärna vilja vinna dessa presentkort för att kunna skämma bort min pojkvän i jul. Både han och jag älskar kläder och han är inte alls en sådan pojkvän som väntar och suckar utanför omklädningsrummet när jag testar kläder. Istället är han den som springer omkring och hittar saker som han tycker att jag skulle passa i, och oftast så blir det att jag köper med mig något hem som jag inte alls hade trott att jag skulle köpa! Tyvärr är det ju inte så bra för ekonomin, men snäll är han som ser vad jag passar i. Därför skulle jag vilja ge honom dessa presentkort, så att han kan köpa saker som han önskar sig! Så får jag vara moderådgivare för en gångs skull 🙂
    Massa kramar och tack för en fin blogg! 😀 <3

  97. Eleonor Sjöberg

    Jag skulle vilja vinna för att få unna mig själv något, har slitit så hårt senaste året med arbete inom vården på heltid samt pluggat till undersköterska under tiden som jag samtidigt hade en tung graviditet som gav mig världens vackraste son. Jag är snart färdigutbildad och kan då äntligen titulera mig som undersköterska och skulle vilja ge mig själv en fin present när jag är klar 😍

  98. Emma

    Har precis börjat studera och flyttat från min hemstad och kan konstatera att en fattigstudents plånbok inte räcker långt. Med detta presentkort skulle jag ha möjlighet att unna mig något snyggt till lägenheten men framförallt något till min garderob som ekar tomt, minns inte senast jag kunde köpa något till mig själv. Detta presentkort hade varit en perfekt present till mig som en ”bra kämpat” present efter denna hektiska höst full med tentor. God jul!

  99. Linnea

    Förlåt haha men förstod inte riktigt varför du valde den vinnaren som hade lagt samma kommentar ttp 20 gånger men de är inte min grej, orättvist tycker jag mot andra bara 🙂

  100. Emma

    Att bygga nytt bo kräver en hel del så en julklapp som denna vore inte helt fel. Med detta fina kort kan jag få mycket gjort, jag sliper löpa men kan ändå köpa. Detta presentkort mig skulle passa så jag slipper stå vid någon kassa.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish