Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Svar på gårdagens frågor

Igår så bad jag er att ställa frågor till mig på insta story och här kommer några av dom + svaren! =)

Jag skulle ljuga om jag sa att den var bra. Och den är inte dålig heller. Den är helt okej och för barnens skull så försöker vi att hålla den så bra som möjligt.

Ja, vi pratar typ varje dag om saker som rör barnen. Och vi pratar mer vänskapligt ibland också. Som sagt, vi har verkligen inte en dålig relation och vi är långt ifrån ovänner. Men sedan är ju relationen trasig på många vis också. Tror det är ofrånkomligt vid en separation men jag tror också att det kommer att bli bättre och enklare med tiden.

Träffar ingen just nu!

Ja, med en person! Men nu har jag bestämt mig för att lägga allt som har med killar att göra på hyllan ett tag. Är så ointresserad som det går att bli just nu och för mig krävs det rätt mycket för att jag ska vilja umgås med någon, ligga med någon eller vad det nu kan vara. Jag har rätt svårt för att få känslor och engångsligg är verkligen inte min grej. Klart att det hade varit kul med en kk men även där tycker jag att det krävs något särskilt och det funkar bara inte med vem som helst. Mer än såhär kommer jag inte att skriva om detta =)

Men vad snäll du är! TACK! Alltså mitt bästa tips är BUS! Lägger på lite varje dag i ansiktet efter dagkrämen. Det gör så mycket att ha lite färg i ansiktet. Och så smörjer jag kroppen med brun utan sol en gång i veckan kanske. Fixar håret noggrant efter att jag har duschat och så håller det sig hela veckan vilket gör att det känns fint och stylat fram tills nästa dusch. Kör på samma sminkning varje morgon och den tar mig max fem minuter. Det har jag tid med! Man får hitta små knep som gör att man känner sig fin och fräsch samtidigt som det inte tar allt för mycket tid. Solpuder, torrschampo och fransböjare är tre saker som jag måste ha varje dag som gör mycket för mig. Och så smörjer jag alltid in fötter och händer och ibland hela kroppen innan jag ska sova + lägger på läppbalsam =)

Nej, jag ska fortsätta att heta Joss då barnen också heter det + att jag har byggt upp hela mitt varumärke med det namnet. Jag hette Hansson innan!

Ja, det gjorde vi faktiskt. Eller det var väl jag som startade det egentligen men han hjälpte mig med en del och han stod på 50% av det förut. Nu äger jag det själv och har dessutom bytt namn på det till ”Gabriella Joss AB”. Han kommer fortfarande hit och hjälper mig ibland med att fota, filma och sådär.. Ibland gör han det för att vara snäll och ibland får han betalt =) Kram!

Om saker som har hänt och som har varit. Att vi har olika åsikter och uppfattningar om situationen med skilsmässan och situationer som har varit innan.

Alltså hur sjukt det än låter så JA! Jag är inte ens nästan lika rädd som förut. Går jättebra att vara på nedervåningen dygnet runt nu (förut var det jättejobbigt för mig att vara där nere om det var mörkt ute och jag var ensam hemma) och jag tänker inte på det så mycket. Gör en high five med mig själv för jag trodde aldrig att jag skulle sluta vara rädd och definitivt inte såhär snabbt. Sedan är jag fortfarande mörkrädd och måste exempelvis alltid låsa in mig i sovrummet när jag ska sova och är ensam men det är en annan sak, haha =)

Vi firar tillsammans i år! Känns bäst för barnen. Vi firar i huset här hemma hos mig och barnen!

Denna är SÅ svår. Jag fastnar inte lätt för någon och dom få som jag väl har fastnat för genom mitt liv har varit så olika. Allt handlar om kemi och känslor och det är något man bara inte kan styra. Ibland så finns det bara där och då går det inte att stoppa. Men utseendemässigt vet ni ju redan att jag gillar skägg, haha. Inte långt skägg men ”vanligt” (kan man kalla det så!?). Jag tycker också det är sexigt när en kille kan gå sin egna väg, vågar vara sig själv, säga vad han tycker och tänker och inte är feg för nya saker.

Jag hoppas ju såklart det då jag trots allt bara är 24 år gammal. Det är klart att jag vill få leva ihop med någon som jag är jättekär i, vill resa med, vara spontan med, skratta med, ha familj med, dela livet med.. =) Just nu vill jag inte träffa olika killar och letar inte. Jag tror på att det som händer är menat och att det som ska komma in i ens liv alltid gör det oavsett om man vill eller inte. Samma sak med saker som inte är menade för en.. Jag tror verkligen att det inte spelar någon roll hur hårt man håller i något om det INTE är menat för en. Det kommer ändå inte att vara ditt om det inte var menat för dig. Och tvärtom som sagt!

Spanien och Barcelona helt klart!

Några mål/drömmar: 

– Jag vill känna mig ekonomiskt oberoende när jag är typ 40.

– En till dröm som handlar om pengar.. Har ett mål om att jag ska kunna spara så som jag gör idag till barnen och hjälpa dom att köpa var sin lägenhet när det är dags. Jag har själv haft noll hjälp ekonomiskt eller med att ta mig ut på bostadsmarknaden och det är riktigt svårt idag för unga. Så jag vill kunna ge mina barn den tryggheten och hjälpen. Det vore en riktig dröm!

– Ett kortsiktigt mål just nu är ju att klara både teori och uppkörning och ha körkortet klart innan januari är slut.

– En dröm är ju såklart att få vara kär och att det är besvarat. Att få träffa och vara med min ”vuxna” kärlek. Minns att en av er som läser bloggen beskrev detta så fint att jag satt med tårar av den kommentaren. Hon skrev att hon träffade sin första kärlek vid 14 års ålder. Att dom levde ihop i över 10 år men att det till slut var dags att gå skilda vägar. Dom älskade varandra men kärleken och passionen fanns liksom inte längre. Dom var för olika men det var samtidigt för svårt att släppa varandra då grundkärleken fanns trots att båda visste att det var dags. Det tog ett par år men till slut separerade dom. Hon levde singellivet i några år med allt vad det innebär och plötsligt så stod han där, hennes ”vuxna” kärlek. Det var så fint att få läsa just det där om att det är okej att man har en första kärlek men att man också sedan kanske får en chans till sin ”vuxna” kärlek. Det är klart att det är rätt svårt att hålla ihop när man träffas som i princip barn.. Man utvecklas olika, växer åt olika håll, förändras, vill olika, blir olika.. Men ja, det var bara fint att få höra någon annans historia som faktiskt slutade lyckligt. Det är en dröm jag också har. Jag trivs bra själv och skulle aldrig hoppa in i något bara ”för att”. Men om kemin finns där och jag hittar någon som vill vara med mig lika mycket som jag vill vara med honom så finns det nog ingen bättre känsla.

– Jag vill lära mig att stressa ner och sluta sätta så hög press på mig själv. Jag är verkligen expert på att trycka in mig själv i ett hörn med för mycket saker på axlarna. Jag har redan blivit bättre på att tacka nej till saker, våga säga ifrån om något inte känns bra och ta mitt mående mer på allvar. Men jag vill bli bättre på att sova mer, inte ha stresskänsla i min kropp så ofta som jag har nu och att känna att jag är okej och att jag inte behöver göra mer än det jag redan gör.

– En konkret dröm jag har är också att hitta mitt drömjobb och det jag vill göra sedan när jag är klar som ”influenser”. Vet inte när detta blir men jag lär väl känna när jag är redo och när ni är trötta på mig, haha! Men jag vill så gärna känna samma kärlek till arbetet som jag gör idag. Mitt mål är att precis som idag känna att jag brinner för det jag gör, att jag vill göra det hela tiden på fritiden och att det är kul, givande och utvecklande. Med tanke på hur mycket tid man spenderar till arbete så känns det viktigt att få jobba med något som man inte vill ha semester från. Något som man längtar till varje dag. Så känner jag idag.

Går runt naken (tror såklart alltid att ingen granne kan se mig, haha) och lyssnar på Britney Spears. Känner sådan girlpower när jag lyssnar på hennes musik och det sitter nog mycket i att jag faktiskt köpte varenda skiva med henne från att jag var sju år typ, haha! Min kompis erkände nyss för mig att hon känner precis samma och att det även är hennes guilty pleasure så nu drar vi alltid igång Brittan på högsta volym när vi umgås och bara skrattar ihjäl oss och går loss totalt. Älskar det!

Barnen har tagit det extremt bra. Tycker inte att det märks allt för mycket på dom. Ibland kan Jason säga att han saknar pappa när han är hos mig eller tvärtom när han är hos F. Men då ringer vi varandra med FaceTime bara =) Barnen har typ varit det minsta ”problemet” i detta. Märks att dom mår bra när jag och F mår bra. Ibland är det rätt beslut att gå isär och det är nog aldrig rätt att stanna för att man tänker att det är bäst för barnen. För det bästa för barnen är att ha två lyckliga föräldrar, även om det är på var sitt håll. Det mesta löser sig alltid längs vägens gång och barnen kommer mer i kläm av att leva i ett olyckligt hem tror jag. Kommer att gå jättebra för din tvååring. Våra barn är precis lika glada som alltid i det stora hela. Sedan kan jag tänka mig att det kanske blir värre om man tjafsar mycket eller så genom skilsmässan och det har vi också gjort men inte så mycket i barnens närvaro.

Nu tror jag att det får räcka med frågor för idag men svarar på fler imorgon! Och så vill jag tacka er för alla sådana här kommentarer som ni lämnade i frågeinlägget. Ni är så fina och jag är SÅ inte värd alla komplimanger som ni överöser mig med. Älskar er alla!

Tack för att ni finns och hoppas att ni får en fortsatt fin måndag <3

Kommentarer

  1. Julia B

    Jag skulle också vilja se en “hur man lockar håret”-video! Du får gärna också berätta hur du får lockarna att hålla. Mitt hår håller sig verkligen aldrig lockigt i mer än 3 timmar, såå tråkigt 🙁 Kram!

  2. Yenni

    Hej! Bara en tanke kring det där med den vuxna kärleken, oavsett när i livet nästa kärlek dyker upp och den känns helt rätt så kommer man fortfarande kunna hamna i samma ”problem”, att man växer isär, vill olika saker osv eftersom man aldrig slutar att utvecklas och växa som människa. Jag tror liksom inte att det blir annorlunda om man träffar sin kärlek senare eller tidigt i livet. Det krävs bara otroligt mycket engagemang idag oavsett för att kärleken ska hålla mer än 10-15 år, Det känns som att det blivit vanligare med att folk engagerar sig i ”kortare utsträckning” i sina relationer och därför har fler under sin livstid istället. Om man generaliserar lite grovt. Inget fel med att uppleva många olika kärlekar i sitt liv, bara så det känns som det fungerar för många många. Känns ytterst ovanligt att man bara har en genom hela livet liksom eller två för den delen.

  3. Emelie

    Vilken bus använder du? O har du några tips på när de gäller att använda de eller att tänka på? // en som aldrig testat men grymt nyfiken på de 🤪

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ida Warg 😀 jag köper den som redan är färgad och applicerar med vanten bara. Är själv inget proffs men tycker det blir bra, kram <3

  4. Cassandra

    Måste bara säga hur sjukt inspirerande du är och älskar din blogg skrollar alltid igenom här flera gången dagligen 😍

  5. Maria D🦋

    Hej! Skulle inte du kunna göra en video med en tutorial för hur du fixar ditt hår? Du har alltid så otroligt fint hår!

  6. Cammy

    Vad tråkigt att er relation har blivit ett mellanting. Om jag inte minns fel så var ni ju typ bästa vänner i början av separationen och därför har väl folk fortsatt tro det men tror nästan att det är oundvikligt att bli osams när det gäller något så stort i sitt liv. Hoppas verkligen att er relation fortsätter som den är nu eller blir på lite bättre vänskaplig nivå ❤ tänker på dig! Ni är båda starka som gör allt ni kan för era barn. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nja, inte bästa vänner 🙂 <3 relationen är rätt lik som den var i början. Den är ju bra men absolut inte som innan om man säger så. Beror på hur man definierar bra och dåligt, kram <3

  7. Olivia

    Hur lyckas du hålla håret så fint i en hel vecka?! 😩 Tycker det mesta går ur första natten när man lockat det, det trasslar sig osv.. Hur gör du med håret när du sover för att de ska vara fint nästa dag? ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Inte en hel vecka men tills jag duschar nästa gång 😀 brukar sova med en lös knut eller fläta och när jag stylar det så har jag i hårvax så håller det, kram <3

  8. Emilia

    Hej!
    Jag är också nyfiken på din träning. 🙂 har 2 barn varav yngsta är 9 veckor, så jag stressar inte över det. Vill börja lite för jag tycker de skulle vara kul och må bra av det. 🙂 när tillfälle och ork ges! det jag skulle vilja ha tips om är dina övningar med sånt band du brukar köra med 🙂 för ben och rumpa. Kram <3

  9. Jenny

    Känner igen mig lite i det där med ”vuxna” kärleken… är faktiskt väldigt fint också. Va tillsammans med en kille från det jag var 17 tills 20. Vi hade tre fina år och trots att relationen i sig inte utvecklade mig så mycket så utvecklade jag mig själv ändå. Det var rätt att det tog slut och det var rätt att när jag var 22 år så träffade jag min ”vuxna” kärlek. Ser man tillbaka på våra liv så var det ren tur att vi INTE träffades tidigare för då hade det varit kaos haha. Kram på dig och håll fast vid tron om att den vuxna kärleken kommer ❤️

  10. Alexandra J

    En super konstig fråga som jag tänkt på länge. Varför träningar typ ingen i svarta kläder? Det är alltid blå, beige, rosa osv men aldrig svart. Vet du kanske svaret? och en annan fråga. Nääär kommer dessa bra övningar för rumpan. längtar såå <3

  11. Elis

    Hej! Jag önska du kunde skriva mer om din träning. Jag är själv mamma till 2 små och träningen ger mig en sån energi och tror faktiskt jag är en mycket bättre mamma när jag väl tar mig tid att fylla på med kraft till allt vad vardagen innebär. Blir själv inspirerad när jag läser andra bloggare som tränar för att bli starka och må bra för sin egen och för sina barns skull🤗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad kul att du vill det 😀 ska försöka göra det lite mer. Vill så gärna inte hetsa till träning 🙂 Men lite bättre på att dela med mig ska jag bli, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish