Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon måndag!

Och hej fina vänner!

Har längtat efter att få sätta mig vid datorn och bara skriva av mig. Har ju för rätt längesedan bestämt mig att jag inte skriver inlägg på helgerna utan då lägger jag mer fokus på mig själv, vara lite ledig, ta tag lite mer i samarbeten och mail osv. Så får jag mer tid till att skriva på inläggen under veckorna. Måste erkänna att det är rätt ofta jag bara vill kika in och säga hej. Börjar alltid sakna er, haha.

Helgen har varit underbar och vi har hängt med vänner i princip hela tiden. Och denna vecka som kommer  är jag sjukt peppad på! Den ser ut såhär: 

– Idag ska jag göra microneedling och det ska bli så himla skönt att få lite mer lyster och glow i huden. Känner mig så trött och grå och typ…glåmig? Uppdaterar er med hur det gick. Innan det ska jag hinna träna, ha dubbla körlektioner, ordna ett samarbete med Hemmakväll och såklart lämna av kidsen hos F.

– På tisdag ska jag till frisören. Längtar ihjäl mig! Så lyx och det är min bästa egentid någonsin. Att mina frisörer är mina vänner är ju också ett stort plus för då får man babbla av sig och bara njuuuta av deras sällskap med =)

– Jag ska eventuellt till Stockholm på fredag för jobb och julavslutning om jag lyckas boka om mitt teoriprov som egentligen är under fredag förmiddag. Ska kolla upp det idag. Om nästa tid är för långt bort så skippar jag Stockholm och stannar här i Umeå.

– I helgen ska jag springa en sväng på stan och handla dom sista julklapparna. Får se om jag lyckas få med mig någon vän och göra det till en heldagsgrej med lunch och lite gym eller om jag bara åker dit en snabbis själv.

– Ska lägga en stor beställning på barnkläder. Barnen har vuxit ur ALLT. Och då menar jag verkligen A L L T. Jolie har typ bara 86 i sin garderob fast hon har 92 och Jason behöver 110/116 men har mest 104.

– Jag och Tove ska ses på tisdag och det känns sååå mys. Vi sågs ju igår men uppskattar stunderna vi får nu så sjukt mycket mer i och med att hon jobbar hela tiden nu. Är så ovan vid det då vi varit hemma samtidigt i flera år. Tiden blir mycket mer värdefull nu.

– Ska luncha med en vän som står mig nära och det känns så kul! Vi brukar få in en lunchträff i veckan ungefär då det passar bra med hennes jobbtider.

– Jag och tjejerna som jag ska utomlands med över nyår ska ju boka resan denna vecka. Vi har fortfarande inte bestämt exakt vilket resmål det blir men det ska bli kul att sätta sig och kika runt på allvar och boka. Läääängtar efter värme!

– På onsdag och torsdag har jag kidsen och då blir det såklart häng med vänner och så tänkte jag att vi ska hitta på något kul bara vi tre också. Funderar på badhuset då Jason har tjatat om det i flera veckor nu! 

Har blivit mycket lussebullar i helgen! Har lyckats köpa färska och varma bullar varje gång. Mmmm! Jag älskar saffran. 

Pluggeliplugg. Hela helgen lång. Vill så så så gärna klara teorin nu.

I fredags åkte vi spontant till min fina vän Hanna och hennes familj. Dom hade besök av några andra vänner redan så blev ett stort gäng barn. Så kul för dom små att leka ihop! Sedan slängde vi ihop lasagne, pratade om allt mellan himmel och jord, tog ett glas rosé och så fick vi skjuts hem av pappan i familjen mot slutet av kvällen. Vilka vänner vi har! Ni vet när vänner verkligen blir familj och man står varandra så nära. Så tacksam för att vi får ha det så och uppskattar tiden vi får tillsammans så mycket. Och att barnen får växa upp tillsammans. Tack livet.

Lördagsmasken gav mig faktiskt finnar i hela ansiktet, haha.. Denna gick inte bra överens med min hy. Däremot så älskar jag Lush ”mask of magnaminty”. Den är en dröm för huden!

Fixade i garderoben och hängde upp alla tröjor som tagit SÅ mycket plats i lådorna. Nu är det lite mer rymligt men jag har för mycket kläder för mitt egna bästa. Måste skänka bort lite snarast. Som ni ser så älskar jag ju croppade hoodies.. Men det har ni nog inte missat.. F frågar mig hela tiden varför jag har typ 20 tröjor som ser likadana ut, haha! Jag tycker ju själv inte att dom gör det men nu när jag ser dom bredvid varandra sådär så kan jag nog hålla med.. Lite iallafall 😉

En mami som är redo för ett pass på gymmet!

Barnen hakade på såklart! Dom får såklart inte springa runt såhär utan dom håller sig på lekavdelningen. Däremot så hade vi precis gått på toa här och dom sprang tillbaka till leksakerna och iPaden så snabbt dom kunde =) Älsklingarna!

Har varit hemma hos vänner och blivit bjudna på fantastiskt fika, mycket lek och pyntat pepparkakor + byggt små pepparkakshus. Blev så imponerad av Jason. Han är så pysslig.

Mot kvällen fick jag spontant besök av en vän och hon sov över här också. Mys! Tog fram allt gotta jag hade i kylen och fick ihop en liten ostbricka iallafall. Rätt bra ändå för att vara oplanerat måste jag säga!

Mina älsklingar! Så kär i dom och det bästa som finns är att krypa ner mellan dom när det är läggdags. Måste erkänna att jag har börjat uppskatta att sova utan dom med dom nätterna som jag inte har dom. Lika bra att tänka positivt och det finns ju ändå rätt mycket positivt med det också.. Saknar dom SÅKLART men att ha hela sängen för mig själv och slippa uppvak är rätt så skönt. Hade aldrig klarat det längre perioder men i och med att vi har 2-2-3 så blir det rätt lagom att bara få återhämta sig några nätter och sedan vara på topp i föräldraskapet när vi väl ses. Kan också erkänna att det känns värre än någonsin när jag har dåliga dagar med barnen dom dagarna jag har dom. Det har faktiskt hänt det med trots att jag majoriteten av tiden sedan skilsmässan har varit en bättre mamma än någonsin. Men dom dagarna när det har varit mycket trots och tjafs blir extra tuffa just för att jag faktiskt inte har dom på heltid och vill att all tid ska vara bra. Det går ju såklart inte men ni förstår nog hur jag menar. Får lära mig att hantera dom känslorna längs tidens gång.

Alltid läsa bok efter bad och tandborstning. Smörjer också barnen med fet kräm vaaarje kväll nu. Huden blir ju så känslig och torrare den här årstiden. Speciellt om man badar ofta!

Vår älskade, älskade Elsie fyllde 7 år. Det är Toves äldsta! Alltså herregud vad tiden går fort och jag blir så känslosam när jag tänker på henne som liten bebis och hur hon typ knappt kunde stå utan höll i sig i vardagsrumsbordet och tog stapplande steg. Och nu går hon i skolan!? Vi var på kalas igår iallafall och det var så roligt!

Hoppas att ni alla får en fin och inspirerande start på veckan! Dagens kloka ord får bli dessa: 

KRAM på er!!

Kommentarer

  1. Selina

    älskar dom här inläggen med dina fina och mysiga bilder från vardagen, får sån feelgood känsla av det/dig! har jag en dålig dag går jag gärna in på din blogg och kan scrolla bland äldre inlägg och mår SÅSÅSÅ mycket bättre ❤️ har följt många bloggar och influenser genom många åår utan att kommentera nånsin, men du är en sån genuin förebild för mig och ger dig mer än gärna uppskattning och pepp!!! så tack för att du är just du och inte har nått emot att visa oss livet på bästa sätt utan att försöka förfina eller hetsa, KRAM ❤️

  2. Ida

    Du kommer fixa körkortet! Du är bäst. Tog själv för ca 2 månader sen! 62/65 på teorin & felfri uppkörning!
    Vill tipsa dig, elevcentralen är jättebra, men – det är lätt att lära sig frågorna utantill. Så ett tips inför provet kolla på youtube, det hjälpte mig SÅ mycket. Finns så många bra videos, även ”körkortssidan” finns på YT & Insta. Vissa saker ”finns inte” på elevcentralen, man måste läsa böckerna osv också.
    LYCKA TILL ❤

  3. Julia G

    Gabriella!! Jag klarade nyligen teorin. Jag körde elevcentren precis som du, ”stjärnmarkerade” frågorna jag tyckte va svåra och köttade.

    Sista veckan köpte jag även körkortonline, deras tester är mycket bättre tycker jag! Jag betalde 99kr för 1 vecka tror jag att det var. Helt klart värt!

    Jag klarade teorin första försöket och fick 59 poäng 🙂 mycket pga körkortonline..

  4. Linnea

    Kul att det går bra med körkortet! Vill bara tipsa om att inte göra för mycket frågor då det lätt blir att man lär sig frågan och vilket svar som hör till, då blir teoriprovet jobbigt eftersom dom har liknande men inte samma frågor på Trafikverket. Testa hålla för alternativen och se om du kan svara innan du väljer ett, då vet du att du har kunskapen 😊 Stor kram och kämpa på, Med vänlig hälsning, trafiklärare längre ner i landet

  5. nett

    Hej, missade tyvärr din frågestund, men såg att du hade fler frågor att besvara så jag testar att ställa den här så får du svara sedan när du har ny frågestund om du orkar eller vill 🙂 Vi är en familj på två vuxna och ett barn som fyller fyra år nu i början av året, ett par veckor innan dottern fyller fyra år så är vi beräknade med vår lilla tvåa. Vad tycker du var viktigt att vara förberedd på när barn nr 2 kom? har du tips på hur man skall hantera, vara i allt? detta barn är oerhört välkommet för oss då det är femte gången jag är gravid men vi har endast ett barn, men på något sätt är jag så rädd att man inte skall räcka till eller att man skall tappa bort varandra på något sätt både vad gäller oss som föräldrar och syskonet. Vi har förberett dottern så gott och pedagogiskt som vi tycker att hon skall få åka med pappa och hämta hem bebis och hon skall få ha storasyster kalas när bebisen kommit för att vi skall uppmärksamma att hon blivit storasyster (när släkt och familj kmr på besök för att se på bebisen så har vi vänt det till i våra ögon hennes fördel) vi har meddelat släkt o familj att de nödvändigtvis inte behöver köpa saker till bebisens ankomst utan fokusera på storasyskonet istället. Vi som familj gör allt tillsammans utom någon gång ibland när ngn av oss föräldrar har egentid, så vi är väldigt sammansvetsade och det kan göra mig orolig inför tvåans ankomst, men visst borde man fortsätta leva så och låta tvåan bara hänga med i det? Mannen jobbar natt och skift så innebär att allt ansvar nattetid och även dagtid ”då han arbetat” ligger på mig. Det gör mig orolig klarar man att natta om två barn om de vaknar osv? Förlåt för en lång fråga men mycket som rör sig i huvudet nu vi är i vecka 32 så allt börjar närma sig 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish