Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lycklig mami

Alltså iiiiih! Blev så lycklig i hela kroppen idag när en av mina vänner ringer upp och säger att vi ska dra utomlands över nyår! En hel vecka barnfri med bara sol, bad, drinkar, fest, middagar, sovmorgon och framförallt VÄRME. Kan ni snälla tipsa mig om resmål som är bra nu? Det ska vara riktigt varmt dygnet runt! Vi är mest troligt fyra tjejer som åker och vi är helt barnfria. Så vill veta allt om hotell, mat, platser, allt! Snälla tipsa mig och oss så att vi hittar bästa stället för vår vecka. Kram! Hoppas att ni har en fin helg!

Några bilder från när jag var utomlands med Tove! Sååå mys att åka med vänner =) 

Kommentarer

  1. S

    Åh var försiktiga om ni åker till Dubai. Tjejresa med alkohol osv i ett land där man kan få fängelse för att ha blivit våldtagen. Har inga tips, men hoppas ni får en kul vecka!

  2. Jessica

    Dubai alla dar i veckan för 1 vecka.
    Har varit där 4 gånger och kan varmt rekommendera de. Dyrt att leva, äta och shoppa, men billigt med boende och ex taxi.
    Faaaantastisk mat, fantastisk shopping på världens största varuhus – Dubai mall, sinnessjukt stort och häftigt. Ni måste se Dubai fountain show medans ni äter en god middag på närliggandes restauranger.
    Finns härliga vattenland (Aqua waterworld rekommenderar jag) och ljuvliga stränder – både privata och allmänna. Helt enkelt en 5 stjärnig stad med ALLT man kan önska sig – och framförallt VARMT! 😍

  3. StrongerLife

    Shiiiit vad kul och vad mysigt !!!! Åh det är ju drömmen att få komma bort till värmen på nyår!
    Ska det vara europa så kanske gran canaria är varmt, det brukar det ju vara året runt. Men annars skulle jag nog säga Dominikanska Republiken, vackert och varmt!! Mexico, ja det finns massa men jag vet inte om det ska vara Europa eller världen över?
    Lycka till att hitta, det kommer att bli asgrymt.

  4. Caroline

    Madeira, så vackert, mycket sevärdheter och aktiviteter, underbar mat och mycket shopping. Ända minuset är att temperaturen ligger på 15-25 grader. Annars är Kap Verde ett hett tips! Väldigt varmt och underbara sandstränder. Men boka ett stort hotellkomplex som har flera restauranger, pooler, nattklubb osv då det bara är öken utanför. Egypten är också jätte bra! Så fin snorkling och även där stora fina hotellkomplex som har allt.

  5. Alma

    Vad kul att åka iväg till värmen!🌞 Jag undrar över dina aimn-tajts (seamless), har du dem i 7/8-längd eller vanlig längd?😊

  6. Nathalie Gustafsson

    Håller med de andra. Inte Thailand för bara rn vecka. Minst 2v ska man åka då. Något närmre. Men är tyvärr dålig på tips. hoppas ni hittar något! Kram

  7. Therese

    Dubai vädret är super där nu varmt och skönt.
    Verkligen en resa göra med tjej gänget finns massor att se och uppleva farliga är shopping 😉
    Atlantis The Palm är en ren upplevelse i sig bara bo på det hotellet.
    Ramada Downtown är med super och ligger bara några minuters promenad från Dubail Mall.
    De två hotellen kan jag rekommendera de vi brukar bo på när vi varit där och erfarenhet av.

  8. Maria

    Dubai och/eller Abu Dhabi. Kom precis hem därifrån. Lagom lång flygresa (ca 6-7 timmar från södra sverige) och klimatet är amazing! Ca 28-30 grafer på dagen ca 23-25 grader på natten. Allt är väldigt rent, välordnat, säkert och internationellt. Skall åka tillbaka snart igen.

  9. Ewelina

    Eftersom det ”bara” är en vecka känns det lite thigt att åka till Thailand (lååååång flygresa) får typ 5 dagar där. Lite ovärt kan jag tycka 😂. Men jag rekommenderar i alla fall Gambia. Solsäkert. Trevligt folk. Bra mat. Solsäkert delux. Brukar vara omkring 30-35 grader 👌😍. Kolla upp vaccin osv. Samt sitt pass. Kap Verde är också rätt okej 👌

  10. Tua Hampusson

    Rekommenderar Thailand, Bangkok! Men en vecka i Thailand är lite, skulle rekommendera att va där i minst 2 veckor, då hinner man se det man vill se, och shoppa. Det är billigt i Thailand också!😘

  11. Nicole

    Jag gillar kap verde. Lagom lång flygtid för en vecka plus att det alltid fläktar lite så man kan sola utan att bli heeeeeelt genomsvettig. Och stränderna är såååå bra. Hur långa och breda som helst. Har varit på Sal 2 ggr och haft all inclusive och båda gångerna bott på vila do farol (via ving)

  12. Maria

    Skulle åka till Dubai. Bra uteliv, sol och värme:). Även lagom flygtid (6 h)och knappt tidsskillnad . Thailand är nog lite väl långt för en vecka när flygningen tar nästan 12 timmar.

  13. Åsa

    Låter härligt och väl värt! Har tyvärr inte något tips om resmål, men det blir nog bra vart ni än kommer – sällskapet är förmodligen viktigare än stället!

  14. Karin

    Kanarieöarna är en chansning på vintern eftersom det kan regna och vara kallt. På södra Gran Canaria och turistorterna på alla öarna kan det vara varmt dagtid men nätterna är rätt kalla. Det blåser som du säger också och havet är kallt! Dessutom är inte alla pooler uppvärmda. Vill man gå sommarklädd dygnet runt får man vänta till i april-maj innan man åker dit.
    Jag tyckte Kap Verde som du fick tips om lät intressant! Ha en underbar resa.

  15. Sindy NİLSSON

    Åh så underbart! Jag var så glad för dig!
    Phuket / Tayland Jag skulle säga den vackraste platsen i världen.Jag tycker du borde gå <3
    Bali är ett mycket trevligt ställe. Vi var där förra året, och jag beundrar det verkligen.

  16. J

    Med tanke på att det är en vecka så minskar valmöjligheterna (tycker jag!). Vi åker också utomlands över nyår och kan bara vara borta en vecka och då valde vi bort tex Mexico dit det är 11-12 timmars flygresa, + en tidsskillnad på typ 5-6 timmar. Känns inte värt när man bara är borta en vecka :/ jag vill verkligen slå ett slag för kap Verde! Var där en vecka förra julen och hade mellan 26-30 grader och strålande sol varje dag! Folk klagar på att det blåser, och ja det ska man inte sticka under stolen med, men det var helt klart behagligt. Det gjorde det möjligt att sola utan att svettas ihjäl haha, så jag tycker inte man ska välja bort det bara för att man tror det blåser kallt haha för det gör det inte!! 😍 helt fantastiska stränder, maten var supergod, människorna så trevliga! 8 timmars flygresa och -3 timmar i tid!

  17. alice

    mexiko!!! royalen riviera!! de är dock all inclusive och inga festställen i närheten.. men hotellet är jättefint och mysigt och trevligt och stort!! men Mexiko är varmt över nyår och jäääättefint!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är så!? 😀 För när jag var på Gran Canaria var det rätt kallt typ dygnet runt nästan. Men kanske är skillnad. Visst blåser det mycket där? Har för mig att det gjorde det när jag var på Fuerteventura sist, kram <3

      1. Jennie

        På fuerteventura blåser det alltid mycket. Brukar kalla det för vindsurfar ön. På Gran Canaria och Teneriffa däremot så blåser det inte alls lika mycket.
        Dock så håller jag med om att det är kallt på kvällarna. Har använt mig av vinterjacka då det är så kallt enligt mig på kvällarna. Och då var jag där i 3 veckor över jul och nyår. Så om du ska ha det varmt dygnet runt så skulle jag nog inte rekommendera kanarieöarna på grund av kalla kvällar.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish