Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Friyay

God morgon!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår superbra efter världens bästa kväll med Tove igår. Vi drack bubbel, åt jordgubbar och choklad, såg Bachelor och pratade ihjäl oss. Hon har ju börjat jobba så himla mycket så vi ses inte riktigt varje dag som förut, haha.. =) Och då blir det extra mycket att prata om och vi var långt ifrån klara när det var dags för henne att åka. Så tacksam att jag får kalla henne för min bästa vän och att hon alltid finns där oavsett vad. Och att våra kids dessutom är prick lika gamla och även dom bästisar är ju bara för fint. Satte mig iallafall och pluggade teori när hon åkte trots att klockan var runt midnatt och sedan tog jag bort sminket, la på en ansiktsmask som man kan ha över natten och däckade. Var så trött!

Snart får jag hem barnen som äntligen är helt friska (hoppas det får förbli så ett tag) och då ska vi bara mysa hemma innan vi tar oss iväg till gymmet. Ska köpa var sitt kinderägg åt dom i vanlig ordning och ikväll jag försöka lägga dom tidigt och sedan plugga heeeeela kvällen. Nu har jag som sagt snart mitt teoriprov och jag vill så gärna klara det.

Önskar er en jättefin fredag. Stor kram!

Igår kom F hit på morgonen en stund efter att han hade lämnat Jason på förskolan. Han sa redan kvällen innan att han skulle komma tidigt men jag trodde inte på honom då vi pratade sista gången vid 02.. Var helt säker på att han skulle komma sent och försova sig. Det blev tvärtom och när han plingade på dörren så var jag helt nyvaken, halvnaken och jättestressad, haha. Fick mysa lite med Jolie en stund iallafall och fixade mig snabbt för dagen medan dom var här. Sedan hade jag dubbla körlektioner och efter det tog jag tag i lite jobb innan det var dags för Jasons lucia. Så glad att han hann bli frisk och fick vara med då han var så peppad på att vi alla skulle komma och titta när han sjöng.

Alltså min älskling!! <3 Mitt hjärta gör volter för denna kille!

Slog in en present till honom också som han fick öppna efteråt. En klocka som man dessutom kan tvätta i tvättmaskinen. Han blev sååå glad!

Fick hem detta bud också. Wow! Finaste julklappen! Älskar att dom fick med mitt namn också. Tack snälla Sephora! Känner mig så bortskämd.

Åt middag med en av mina närmsta vänner igår också efter att jag hade tränat. Mys att bara ses en snabbis.

Och så har jag fått upp denna! Hur fin!? Från Markslöjd. Kände väl att jag kan ta in lite mer jul i huset ändå =)

Förresten! Köpte dessa två med för att boosta ännu mer nu och slippa bli sjuk. Inbillar ju mig själv att jag håller mig frisk av all ingefära jag trycker i mig varje dag. Lägger också i vitlök i all mat nu trots att jag hatar det (det är det värsta jag vet i matväg ;p) för att det är en sådan hälsobomb. Och kryddar mitt te med gurkmeja, haha! Äter också massor med apelsiner och broccoli. Har börjat läsa så mycket om just mat och hälsoeffekter och just nu läser jag Food Pharmacy som jag fått så mycket tips om från er förr men inte tagit tag i. Hinner inte läsa så mycket just nu men när körkortet är klart så ska det läsas massoooor. Kanske är lite motsägelsefull för ni vet ju hur mycket jag älskar skräpmat och choklad också =) Men jag skulle säga att jag just nu äter nyttigt till 80% och resterande är mer mat för själen. Skulle aldrig kunna vara glad om jag inte tillät mig själv att äta allt jag vill ha när jag blir sugen.

Var sååå slaskigt igår och så himla dåligt väder. Och halkigt med, usch!

Längtar och drömmer mig tillbaka till dagar som dessa: 

Jag älskar ju sommar och värme! Det är typ det enda jag tänker på varje dag när jag kliver utanför ytterdörren. Tankarna går typ ”men herregud varför bor jag här där det är kallt typ jämt förutom tre månader per år!?”, haha.. Hade jag inte haft barnen så hade jag nog flyttat utomlands ett tag. Men nu blir det ju verkligen inte aktuellt =) Men vill resa så mycket mer än vad jag gör just nu egentligen. Om jag har tur så ska jag faktiskt spendera nyår utomlands med några tjejer. Vi får se om dom lyckas lösa det med jobb men jag håller tummarna för det.

Kommentarer

  1. Christina

    Vilken söt tomte du har! 💓
    Min äldsta kille var också tomte igår i sitt luciatåg i skolan. Tiden går så fort och nu går han i 3:an. Visst är den bra Food pharmacy, Älskar den- rolig och lärorik! Kan även rekommendera Eat Clean skriven av Kristina Andersson. Jag älskar också nyttig och bra mat men ääälskar också ALLT sött och onyttigt. Stor kram och ha en skön helg! Beundrar din styrka och stort lycka till med körkortspluggandet. 🥰Christina

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men visst 😀 <3 åååh, vad mysigt! 🙂 Ja, det är ju så.. Helt galet. Tack för så bra tips 😀 haha, låter som jag 😉 Tack för så fina ord och hoppas helgen är underbar <3 kram! <3

  2. Maria D🦋

    Woow! Ska du resa utomlands ? Vilket land ? Jag hoppas att du kan åka utomlands. Du ÄR en powerkvinna 💪. Och en förebild för mig på många sätt❤️❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish