Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Två glädjande brev

Igår fick jag två brev som gjorde mig lite glad och peppad på livet, haha.

1. Äntligen står jag själv på lånet på huset. Eller ja, äntligen och äntligen. Inte direkt så att jag har längtat efter det men nu är det gjort iallafall och allt är klart. Nu äger jag huset 100% själv och det känns konstigt och läskigt men samtidigt bra. Så tacksam för att jag har världens bästa bankman som hjälper och har hjälpt mig med precis A L L T med min ekonomi och gör det bästa för att jag ska ha det så bra och enkelt som möjligt. Guld värt när jag själv är väldigt intresserad av att min ekonomi ska se bra ut och flyta på men kanske inte har stenkoll på olika typer av sparanden, fonder, räntor osv. Känner mig alltid så vuxen när jag sitter på banken och diskuterar räntor, fonder, sparanden till barnen, pensionssparande osv. Är dock glad att jag har tagit tag i allt sådant här redan nu i tidig ålder och ser till att barnen får sina barnbidrag varje månad och att dom får växa långsiktigt, att jag lägger undan till min pension både privat och i mitt bolag, sparar på flera olika konton osv.

Jag tror att jag var 19 år när jag tog tag i min ekonomi. Den dagen jag fick veta att jag var gravid slutade jag handla upp alla mina pengar och bestämde mig för att jag skulle spara för att kunna ge mitt framtida barn en bra framtid. Innan det hade jag till och med dragit på mig massor av krediter för att köpa skor. Jag vet inte om ni minns det men jag shoppade ju skor från Jeffrey Campbell var och varannan månad och många av dom paren var på faktura. Skämdes så mycket för detta och har försökt förtränga det då det bara var så… dumt? Men idag är ju allt avbetalt och klart sedan länge vilket känns så skönt. Dom enda lånen jag någonsin kommer att ha nu och för all framtid är bolån och billån. Har till och med klippt sönder mina två kreditkort som jag hade förut.

2. Detta brev blev jag gladast över kan ni ju förstå! Jag har ju fått ta om mitt cellprov flera gånger då min livmodertapp tydligen är väldigt bakåtböjd vilket gör att det är svårt att komma åt den (så fick jag det förklarat för mig av barnmorskan iallafall). Är ÖVERLYCKLIG att jag kan släppa detta nu och att ingen behöver hålla på och pilla mig där nere nu på ett par år (förhoppningsvis). Slänger in en påminnelse till er alla som har hoppat över ert cellprov att göra det! SÅ viktigt och går ju så snabbt + är livsviktigt. Jag tänkte ju skita i det först men det var ni som peppade mig till att ta tag i det ändå. Så nu gör jag detsamma till er.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sofi

    Ska du vaccinera dig mot livmoderhalscancer? Jag hade grava cellförändringar som jag fick operera bort, och hade jag inte redan haft det samt varit gift så skulle jag nog överväga det 🙂 grattis till bra besked oavsett!

    1. Profilbild
      Mäl

      Ska vaccinet ha någon effekt ska det tas innan man är sexuellt aktiv. Senare i livet är risken väldigt stor att du redan blivit utsatt för HPV-virus ändå!

      1. Profilbild
        Jonna

        Nja, har man haft sex med flera personen har man sannolikt kommit i kontakt med något av HPV-virusen ja, men det finns fleeeera som orsakar livmoderhalscancer. Så att det inte skulle ha effekt stämmer ej.

    2. Profilbild
      S

      Har ingen verkan om man redan blivit utsatt för viruset. Vaccinet ska tas inom en viss ålder och helst innan du är sexuellt aktiv. Dessutom är inte cellförändringar inget farligt så länge man går på sina kontroller och behandlar ev. Förändringar. De som får livmoderhalscancer enligt min läkare är de som inte går på sina kontroller.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish