Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina!

Förlåt för dålig uppdatering men det var fullt upp igår med dubbla körlektioner, sjuka barn och massor med jobb. Hann storhandla på kvällen också och städade halva natten efter att jag hade pluggat teori i någon timme. Har så mycket i huvudet just nu och då är min bästa terapi typ att ställa saker på plats, tvätta, dammsuga och skura. Fördelen med mycket tankar är väl att jag har ett extremt välstädat hus =) Och då var jag ju städgalen innan också. Blir bara extra, extra städat när jag är tankspridd, haha. Har förresten läst någonstans att kontrollbehovet kring att städa kan finnas för att man innerst inne egentligen känner att man inte har kontroll över saker i sitt liv.. Och så städar man och håller rent för att man då känner att man har kontroll över något iallafall. Tror ni att det stämmer?

Önskar er en underbar dag. KRAM!

Köpte massor med ny lera till barnen som dom älskar! Finns det något barnen kan göra i en evighet så är det att hålla på med deg.

Älsklingarna!

Fick hem en så fin bok på posten som är typ en ”utvecklande dagbok” där man fyller i saker varje dag själv men som också är full av massor av tänkvärda ord och citat. Jag kan ju låtsas att jag kommer att ha tid att fylla i den men knappast. Den var fin att ha framme iallafall då omslaget är i linne. Alltid något =)

Tände massor med ljus hemma igår kväll också. Blir så lugn av det och alla mina doftar maaagiskt gott. Köper nästan bara sådana med vanilj och vill typ äta upp dom, haha. Trivs så bra hemma i mitt hus och är så tacksam över att jag vågade bo kvar ändå. Har inte varit allt för farligt att skotta och sådant ännu. Och så har jag ju så många omkring mig som jag kan ringa om det är något vilket såklart är en trygghet.

Jag som inte ens gillar glass särskilt mycket älskar ju denna så äter typ en per kväll. Vet att det inte är nyttigt med allt sötningsmedel men min kropp reagerar ändå bättre på det än på socker så det får bli så just nu. Men ska försöka fasa ut det. Ikväll ska jag prova att göra egen glass och har fryst in banan och jordgubbar. Tänkte mixa med typ lime, lite honung och turkisk yoghurt. Ni får recept sen om det blir gott.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Amy

    Det finns en JÄTTEBRA ljudbok som heter Körkortsteori 2019 – hett tips! Jag lyssnade på hela säkert 7 gånger om och vissa delar ännu mer inför mitt körkort i somras. Fick bara 2 fel (vilket stör mig väldigt mycket haha, man får inte veta vilka frågor det var, bara inom vilket tema). Sedan finns det bra gratisquiz på körkortssidan.se som jag gjorde många gånger också. Ska även erkänna att jag läste hela teoriboken också. OCH juste, Sunne trafikskola på youtube har GRYMMA videos – de hjälpte mig supermycket. Lycka till!

  2. Profilbild
    Johanna

    Så sjukt!! Mitt favoritcitat som fick mig att brista i tårar. Tack. Vilket fint tecken det blev, behövde det. Tack tack tack. Många år sen jag stötte förbi det. Tack.

    Bra med din ekonomi, så klokt. Skönt med cellprovet också. Exakt samma för mig. Kram

      1. Profilbild
        Josefin

        Finns såklart olika sötningsmedel, men det jag lärt mig av min läkare efter att jag blivit svårt sjuk av att bl.a bo i mögel, är att många sötningsmedel som finns i sk ”zero”-produkter slår ut tarmfloran, och påverkar därmed immunförsvaret enormt. Jag var tidigare en storlonsument av fun-light med kvarg, Pepsi max osv eftersom jag trodde det var ”nyttigt” eftersom det inte var några kalorier…. Men men. Man lever och lär. Nu blir det bara vatten 🙂

  3. Profilbild
    M

    Det stämmer, när man känner att man inte har det städat i sitt inre så vill man känna att man iaf kan städa i det yttre.
    Allt har sin tid och allt händer av en anledning, Ta hand om dig. ❤️

  4. Profilbild
    Hondjuret

    Jag tror absolut att det finns en sanning med detta ang, städ/kontrollbehov! Jag var sådan i många,många år…
    Om jag hade rent och inte kaos omkring mig så kunde jag låtsas både för utsidan och min egen insida att jag var balanserad, kontrollerad och hade full koll! Det funkade ett tag… Men tyvärr inte i längden! Inte för mig i alla fall!
    Nu är vi självfallet olika och jag är ganska övertygad om att du är hundra gånger starkare än mig men var lite observant… Spring inte ifrån dig själv och dina känslor … tyvärr kommer dom oftast ikapp!!

    Krya på små älsklingar och lycka till med körkort och allt omkring i livet!
    Stor kram du starka kvinna! 🙂 <3

  5. Profilbild
    Maria

    Jag är precis som du städar när jag är stressad och tappar kontrollen. kan svabba golv i panikångest. Min psykolog jag gick till förut sa att det är precis som du läst att när man känner att man inte har kontroll i livet så tar man till medel som gör att man känner att man har kontroll. För mig är städning något jag har koll på. För min man blir det jobb och att snickra.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish