Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bilder från senaste tiden

Mötte upp F och kidsen när jag hade tränat och åkte och handlade med dom! Och så åt vi sushi innan vi skiljdes åt med. Så konstig känsla att inte åka hem som en hel familj men det är ju såhär det ska vara nu. Känns bra att vi på något vis ändå klarar av att umgås. Inte alltid det går heller då det såklart aldrig är lätt att skilja sig. Många verkar tro att vi är bästa vänner och att allt har rullat på hur enkelt som helst. Men så är det inte.. Däremot har vi respekt för varandra och tänker på barnens bästa hela tiden båda två. Kunde inte ha önskat en bättre pappa till mina små och är glad att vi har samma inställning till väldigt mycket i livet och barnuppfostran/hur vi vill ha det med barnen. Aldrig något tjafs om det och vi tar varandras tankar om barnen på största allvar. Känns bra att kunna lyfta sådant som rör kidsen och alltid få vettiga svar tillbaka.

Har verkligen tränat så mycket på senaste och ärligt talat så är det nog den som räddar mig genom precis allt nu när mycket känns jobbigt. Mår alltid så otroligt bra när jag är färdig och blir motiverad av att tävla med mig själv och lyfta tyngre och tyngre. Sedan kopplar jag faktiskt bort precis ALLA tankar när jag tränar och blir ett med musiken i öronen och att bara kötta typ. Och den känslan är extremt beroendeframkallande och jag vill ha den en stund varje dag iallafall.. Tänk er att bara tömma huvudet på precis allt innehåll och bara känna sig stark och grym för en stund. Börjar faktiskt bli sjukt stark nu rent fysiskt också måste jag säga. Så stolt över mig själv!

Alltså dagarna med min lilla minime är bäst. Hon driver mig till vansinne flera gånger om dagen då hon är så extremt viljestark så att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Men jag imponeras och inspireras av henne. Hon vet verkligen precis vad hon vill och vill hon något så ger hon sig aldrig. Tänk att min ettåriga dotter är min största inspirationskälla i livet redan nu? Wow, vad den här tjejen kommer göra stora saker i sitt liv. Jag bara känner på mig det. Ska bygga upp henne och stärka henne i allt det hon redan är så att hon alltid vågar ta plats, vara självsäker och gå sin egna väg. Hon tar inte skit från någon och jag älskar det. Ska se till så att det alltid får förbli så.

Ska snart rensa ur lite på hennes rum och skänka bort gamla kläder som inte passar och sådant. Är så bra på att samla på mig saker men är faktiskt väldigt bra på att rensa bort dom också, haha. Men det tar alltid emot lite måste jag erkänna =)

Och min stora älskling då! Han är underbar! När jag kom fram till förskolan för att hämta för några dagar sedan så var det första jag möttes av på hans hylla byxorna som han hade på sig på morgonen.. Blir så fundersam då dom varken var smutsiga eller nerkissade och gick sedan in i lokalerna för att se vad dom hade för sig. Och då stod han där i shorts och pysslade på en julgran. Pedagogerna berättade att han bara hade tagit av sig brallorna och så var det med den saken, haha.. Då insåg jag att jag hade blivit lurad av min fyraåring. Han vill ju klä sig själv varje morgon och får han bestämma så är det shorts som gäller. Har försökt förklara att det är alldeles för kallt för att ha det just nu och till slut gick han upp och bytte om till byxor. Egentligen hade han alltså tagit på sig byxorna över shortsen och sedan tagit av dom direkt han kom fram till föris och jag hade åkt därifrån. Kände mig faktiskt grundlurad på riktigt. Han är inte dum 😉

Vi var ute en tidig morgon och skottade. Känner mig som powerkvinna när jag står där ute och lassar snö medan barnen springer runt, gör galenskap, faller, börjar gråta osv. Och så plockar jag upp dom gång på gång, tröstar, pussar, jagar ifatt dom när dom är för nära stora vägen där bilarna kör, försöker sysselsätta dom, stoppar dom i snösläden och skottar med dom i osv. Haha, jag vet att det är standard och att det inte är en big deal. Alla som har hus skottar. Men för mig är det nytt att sköta precis allt själv och jag tycker att det går rätt så bra som jag har skrivit förut. Heja mig!

Alltså mina små!! Älskar ihjäl mig så mycket hela tiden. Så lyxigt att få krypa ner hos dom på mina dagar. Jag hatar ju att sova själv!

Såhär såg min son ut på väg hem från förskolan för att jag sa att vi ska äta macka till mellis och inte pannkakor.. Till slut gav jag med mig och vi gick och handlade bananer för att kunna göra bananpannkisar. Jason ska ju alltid hjälpa till i köket så dom blir inte jättevackra men sjukt goda! Prova om ni har barn hemma och inte redan har gjort det. Dom kommer att älska det.

Mitt bästa recept som går snabbast:

2 bananer

4 ägg

2 1/2 msk fiberhavregryn

Vaniljpulver efter smak (jag använder det på bilden)

Gör såhär: Mixa ihop allt och stek i smör eller kokosolja. Brukar steka i smör åt barnen! Och så äter vi med kvarg och hallon som jag kokat upp bara. På bilden hade jag hallonkvarg men naturlig är egentligen godast tycker jag i och med att pannkakorna redan är så söta.

Klurar lite på allrummet nu och ska fixa lite där uppe för att få lite mer värme och ta in typ mer naturmaterial och så. Kommer bli jättefint till allt det grå. Blir någon extra grön växt med. Har också beställt en ny tavla till tavelväggen då den längst ut till höger bara hänger där tillfälligt efter att jag tog ner bilden på mig och F där vi pussas. Behövs en lite större egentligen för att det ska se bra ut.

Har hängt så mycket med min lillebror och det är sååå mysigt att bara ses snabbt för middag eller att han kommer förbi hos mig en sväng. Bästa! Vi har haft sjukt tight relation hela livet förutom i tonåren typ.

Kommentarer

  1. Sophie

    Det är så fint att få vara med på din resa och se dig i din ”nya plats i livet”. Tänk, så mycket bra som ändå kommit ur er separation trots allt, tänk vad mycket du fått reda på att du visst klarar av! Det är sjukt strongt av dig att dessutom orka blogga så detaljrikt mitt i allt det jobbiga och nya. 🙂

  2. Linn

    Så roligt att läsa om Jason och shortsen. Min 3,5 årige son vill ha shorts jämt och säger ”jag vet mamma, short först sen byxor”. Varje dag innan förskolan har han tagit på sig shorts under. Ibland tar han av sig till shorts där men ibland har hand dom under byxorna och är nöjd av att bara veta att han har dom på sig

  3. Malin

    Är så sjukt imponerad av dig! Starka kvinna ♥
    Är verkligen glad för att ni har en så fin relation trots allt ni gått/går igenom, och vad fint ni fixar med barnen så att ni får umgås med dem så ofta som möjligt. Hur reagerar barnen när ni ses som över lunchen t ex, för att sen gå på olika håll igen?
    Sist vill jag bara skriva att du är så himla vacker, på både in- och utsidan. Och du verkar ha så fina och sunda värderingar ♥

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså vad fin du är <3 du anar inte hur rörd och tacksam jag blir för dom fina orden!! Dom reagerar typ inte speciellt mycket.. Är mest i mig det gör så himla ont tror jag. Dom säger bara "hejdå" och så vet dom att vi ses snart igen då vi ju kör 2-2-3 vilket gör att dom inte är ifrån mig eller F särskilt länge. Stor kram och tack igen. Blir så otroligt glad <3

  4. Julia

    Hej! Har också en ettåring eller snart är hon 15 månader och viljestark som få. Dock va hennes syster det med men. Så tror väl att det är rätt normalt för ettåringar 😉
    Du skriver att Jolie aldrig tar nån skit hur menar du med det? Fundersam mamma och vem skulle hon ta det ifrån? Menar hon går inte på förskola.
    Vi behöver absolut rusta våra barn att bli starka, speciellt våra döttrar.
    Hoppas på svar och hoppas ni har en fin em. Kramis

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt 😀 hon tillåter sig inte bli överkörd av andra barn och inte äldre barn heller. Hon vågar stå på sig och ta plats och blir oftast inte blyg eller tillbakadragen. Vi träffar ju mycket barn och människor över huvud taget även om hon inte går på förskolan! 🙂 Kram kram fina du och detsamma <3 <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha yes 😀 jag ska väl bli bättre på det någon gång men jag tar inte alla strider heller. Klart vi kan äta pannkakor om han verkligen vill 😉 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish