Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tankar just nu

– Alltså jag är så trött av mig.. Snälla säg att det är årstiden och att jag inte har fått någon sjukdom, haha.. Blir så orolig när jag typ konstant håller på att somna när jag sätter mig ner någonstans. I tv-soffan, på bussen, med barnen när dom ska nattas osv. Fattar inte vad det är för fel på mig. Någon annan som är tröttare nu än på somrarna? För jag sover exakt lika mycket (eller kanske ska säga lite med tanke på att jag sover typ 5-6 timmar per natt) som alltid men är så otroligt mycket tröttare.. Och då äter jag ändå nattljusolja, e-vitamin, b-vitamin och d-vitamin.. Så borde inte vara brist på några vitaminer heller..

– Någon av mina grannar hade släpat tillbaka min soptunna från vägen så när jag kom hem i helgen så var den på plats igen. Sopbilen hämtar dom längs den större vägen precis bredvid vår väg. Och jag blev sååå glad när jag kom hem och den bara var på plats sådär magiskt! Hur gulligt!? Vet dock inte vem det var då jag redan har förhört två av mina grannar om det och dom säger att det inte var dom. Men jag har verkligen så fina grannar och kunde inte ha haft bättre människor på gatan. Så kul att nästan alla har barn i samma ålder med!

– Tandborstningen med Jolie är fortfarande heeelt omöjlig för mig. F säger dock att han alltid lyckas borsta på henne morgon och kväll när hon är hos honom. Mina barn har alltid kört med mig mycket mer än med honom av någon anledning, haha.. Jolie beter sig exempelvis helt annorlunda med mig och med honom. Hon är mycket ”jobbigare” med mig. Barnen vet väl att jag inte är lika konsekvent och alltid ger med mig till slut oavsett vad det gäller. F är mycket bättre på att sätta gränser och hålla dom. Är det någonstans jag brister i föräldraskapet så är det i mitt tålamod (haha) och även i att jag alltid, alltid lägger mig till slut. Jag är den där föräldern som det fungerar att gnälla och tjata på. Jag får alltid dåligt samvete och säger ja till slut oavsett om det gäller godis eller vara uppe extra sent. Måste verkligen jobba mer på att att det faktiskt är nej som gäller när jag säger nej och inte ge med mig på saker och ting så som jag gör idag hela tiden.. =)

Här är vi nyvakna och försöker borsta tänderna på varandra. Jag provar fasiken med allt men hon vägrar. Har till och med köpt en eltandborste till henne. Det funkar lite bättre men bara i typ fyra sekunder… =)

– Nu har jag gjort klart dom sista flyttarna av elavtal, försäkringar, bredband osv.. Så allt står i mitt namn nu och jag skulle säga att skilsmässan är klar. Vi ska bara skriva på dom där sista papperna efter 6 månader. Jag tycker att det har varit sjukt jobbigt att skilja sig rent praktiskt.. Om ni bara visste hur många gånger jag har tänkt att jag ”önskar att vi bara var sambos” under denna process men jag ångrar ingenting. Så tacksam för allt vi har fått tillsammans i livet och för att just F var min första kärlek. Hade aldrig varit där jag är idag utan honom. Han är den finaste människan som finns och jag kommer alltid att älska honom och vara tacksam för att han är pappa till mina barn.

– Är det något plagg jag älskar så är det en byxdress som sitter perfekt. Jag har en svart, en grå, en militärgrön och en blommig som jag ÄLSKAR och har faktiskt precis fått hem en till med dragkedja som sitter åt i midjan och är lite smutsgrå typ.. Måste visa er direkt jag provar den! Så himla snyggt plagg som man verkligen både kan klä upp och ner beroende på vad man har till. Och för mig som är så bekväm av mig så är det ju också perfekt då det känns som att ha på sig pyjamas typ.

Denna är nog min favvo av alla jag har! Den är så mysig i materialet också. 

– Igår fick jag en kommentar som verkligen berörde mig.. Satt med tårar i ögonen när jag läste för mådde rätt dåligt igår kväll. Och då var det bara så fint att få läsa så mycket fina ord. Jag älskar er så mycket. Ni är en så stor del av mitt liv och finns det någon influenser här i världen som uppskattar sina läsare och följare så kan jag lova er att det verkligen är jag. För jag förstår fortfarande inte varför flera, flera tusen vill följa mig, läsa om mig och dessutom hejar på mig. MIG? Varför? Alltså.. Ni är ju bäst i världen. TACK för allt genom alla dessa år <3 Så tacksam!

Jag är ju dessutom som ni vet en person som sätter extremt hög press på mig själv gällande exakt allt och det är ju något jag försöker träna bort varje dag. Är expert på att trycka ner mig själv och fokusera på alla fel jag gör istället för att tvärtom höja mig för det jag är bra på. Tänker också på allt jag hade kunnat göra BÄTTRE i alla situationer osv. Min självkänsla är verkligen kass och det värsta är att den var ännu sämre förut. Däremot så har jag alltid haft sjukt bra självförtroende och trott på att jag klarar allt jag tar mig an och vill göra i livet. Vill jag något så grejar jag det oavsett vad det är. Det är jag på något vis stensäker på.. Men att älska sig själv, inte döma sig själv för hårt, inte sätta för hög press på sig själv osv är jag långt ifrån hemma på..Men jag hoppas väl på att jag ska fortsätta jobba med detta. Året var nog 2014 när jag upptäckte skillnaden mellan självförtroende och självkänsla på riktigt och då skrev jag såhär på min blogg:

Självkänsla och självförtroende har alltid varit samma sak för mig fram till att jag läste Mia Törnbloms böcker om just.. självkänsla. Jag har så länge jag kan minnas alltid varit jävligt säker i vad jag KAN göra men inte alls lika säker i att jag DUGER. Nu när jag på senare år för en gångs skull har lärt mig skillnaden så blir det enklare att jobba på det och försöka bli bättre på att förstå att jag är bra och duger precis som jag är. Anledningen till varför jag skriver detta inlägg är för att jag väldigt ofta får mail och kommentarer från tjejer som vill ha tips på hur man jobbar på sin självkänsla och ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte.. För jag har fortfarande så mycket problem med den själv. Jag tror nog att det är rätt vanligt att man som tjej har för höga krav på sig själv och inte känner att man är bra nog.

Självförtroende har jag som sagt alltid haft. Jag tar det jag vill ha och jag vet att jag klarar dom mål jag sätter upp. Vill jag lyckas med något så vet jag att jag gör det, vill jag flytta från ena sidan av Sverige till den andra så vet jag att jag kan lita på mig själv och göra det osv. Just självförtroendet hos mig själv är en egenskap som jag alltid har varit sjukt stolt över och tagit vara på. Vill jag så kan jag och jag har förtroendet för mig själv när det kommer till just det jag KAN. 

När det sedan kommer till själva självkänslan så är det en heeeelt annan historia. Jag är jääääkligt osäker på mig själv HELA TIDEN. Inte på det jag klarar av att göra utan på MIG. Det är något som jag verkligen borde bli bättre på att jobba med och det är också ett långsiktigt mål jag har i livet. Jag har lovat mig själv att när jag är 90 år (om jag nu lyckas bli så gammal med tanke på allt solarium,skräpmat och rökning, haha..) och kollar tillbaka på mitt liv så ska jag fasen ha GRYM självkänsla. Har ni några tips på hur man jobbar med den? Mitt bästa tips till tjejer i samma sits är att läsa just böckerna SJÄLVKÄNSLA av Mia Törnblom. Hon är så härlig och det känns nästan som om man har en tjejkompis inne i boken. Någon som kommer med råd, peppar och stöttar. Jag älskar öppna och ärliga människor som är rakt på sak och hon verkar vara en sådan person enda ut i fingertopparna. 

Ja hörrni, jag vet inte ens var jag vill komma med detta inlägg men ibland är det bara SÅ skönt att skriva av sig lite och veta att det finns några tusen stycken som kanske känner något liknande eller kanske något helt annat kring ämnet. På tal om självförtroende så har jag faktiskt haft med mig samma “livsmotto” sedan tidiga år och det är just “vill jag så kan jag”. Och på tal om motton så har jag annars alltid levt efter “ÄT OCH VAR GLAD” (man kanske förstår det baserat på alla mina mat/choklad/fikabilder, haha) och “är man inte först så är man sist” (jag är nog den mest viljestarka och tävlingsinriktade personen som finns). Nu känner jag att det kanske är dags att sluta skriva och att detta inlägg spårar ur totalt.

Haha, jag skäms alltid så mycket när jag läser mina egna blogginlägg som är ett par år gamla av någon anledning ;p Jag var alltså typ 19 år när jag skrev detta och idag är jag 24.. Och jag kan ju säga att jag fortfarande har samma ”livsmotton” idag =) Och något mer jag kan säga är att jag har bättre självkänsla idag och det är mycket tack vare F. Han har verkligen hjälpt mig att bygga upp mig under alla dessa år som vi har varit med varandra och fått ner mig på jorden i hur bra jag är när jag svävat iväg i hur värdelös jag själv anser att jag är många gånger. Och det är faktiskt fortfarande honom jag ringer när jag behöver pepp i det. Men ja, den är fortfarande dålig. Och jag jobbar på det! Målet är ju att känna att jag är tillräckligt bra en vacker dag. Och det ännu större målet är att få mina barn att känna så redan nu så att dom aldrig hamnar i dom tankarna som jag själv har om mig själv många gånger.

– Är så sugen på att börja plugga till hösten nu när Jolie ska börja på föris också.. Det är ju mäklare eller socionom som lockar mig mest fortfarande just nu. Beteendevetare, någon utbildning inom marknad och sociala medier och lärare hade också varit kul! Jag vill så mycket och det är så mycket som intresserar mig.. Så beslutsångesten är total! Har ju redan pluggat gymnasielärare förut men hoppade av och flyttade till Göteborg.. Alla godkända kurser räknas dock fortfarande som godkända (ringde faktiskt och frågade för ett tag sedan) så skulle kunna hoppa på där jag slutade. Samtidigt så vet jag inte om jag ska avvakta ett tag till och ifall det blir för mycket då jag rätt så nyligen ändå startade mitt egna AB och det har gått så bra såhär långt och i höst har jag ju drivit det i ett och ett halvt år ungefär. Jag älskar ju att ha många bollar i luften och tror ändå att jag skulle få ihop både sociala medier, barn, hem och studier. Så får ni vara med på den resan med och hänga med mig i plugget! Nej, vad svårt. Ska klura på detta nu ett tag till innan det är dags att söka mot våren.

– Inatt drömde jag att jag var gravid och vaknade i paniiiiik! Finns inget jag vill så lite som det just nu, haha.. Drömmar om graviditet kan man tyda såhär:

”Drömmer du om att vara gravid kan det betyda att du att bär på ett projekt, en idé eller tanke som du håller tillbaka.”

I framtiden vill jag faktiskt ha fler barn har jag ju ändå känt nu på slutet. Kände ju för ett tag sedan att jag aldrig mer vill igen men kändes så hemskt så lämnar det öppet istället tror jag. Mitt liv blir ju aldrig som jag planerar ändå så det är väl lika bra att bara lita på att det blir bra och precis som det ska vara i slutändan.

Känns som ett helt annat liv att jag faktiskt har haft två barn i min mage. På bilderna var jag gravid med Jolie i magen! Så häftigt och trots att jag hatade att vara gravid på alla vis så var det så värt alla gånger om och jag hade genomgått det 100000 gånger till för att få mina barn. 

Kommentarer

  1. Profilbild
    Hanna

    Hej Gabriella,
    Hoppas att allt är bra med dig. Jag vill mest skriva att jag tror att du skulle bli en fantastisk socionom. Jag pluggar själv till socionom och det är det bästa beslutet jag någonsin har tagit. Älskar att få mer förståelse för hur vårt samhälle funkar, varför människor agerar som de gör osv. Det behövs genuina människor som dig i socionomyrket som dessutom har hjärtat på rätt plats. Förresten! Kolla på ” The Push ” på Netflix. Det är lite sådant som vi har pluggat om du vill få ett litet hum om det. Det är en dokumentär som handlar om ett socialt experiment. Syftet med den är att se om man kan genom manipulation och grupptryck få en annan människa att begå ett mord. ” Försökspersonen ” har ingen aning om att hen deltar i experimentet och alla runt om kring denne är skådespelare. Jag rekommenderar den starkt för det är så himla himla bra!

    Skulle du bestämma dig för att plugga till socionom så tror jag inte att du kommer ångra dig. Kram på dig och ha en fin vecka.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina <3 men tack för att du delade med dig och tack för tips. Vad fin du är som tror att det hade passat mig också. Blir så glad, kram <3 och detsamma!

  2. Profilbild
    Ida

    Hej! Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Blir bara så nyfiken på dina kommentarer nu om skilsmässan och att allt vore lättare om ni bara varit sambos. Skulle gärna läsa varför? Inge illa menat utan bara nyfiken. Tack för en bra blogg.

  3. Profilbild
    Jasmine

    Hej Gabriella! Jag skulle vilja tipsa om en bok som jag läser just nu! Den heter Lyckofällan och den handlar om tankar som kommer till en och hur man kan lära sig att leva med dem och förstå dem! Jag tycker att den hjälpt mig mycket och det är därför jag tipsar om den! Älskar din blogg förresten och läser hela tiden! Kram

  4. Profilbild
    Emma

    Tipsar om sociologiutb. (inriktning socialpsykologi eller sociologi). Det öppnar upp dörrar för såväl arbete inom socialt arbete (vilket jag gör) eller mot reklam.

  5. Profilbild
    Cissi

    Ang vitaminbrist.. Ta ett större test på vårdcentralen där du ser ifall dina kosttillskott faktiskt hjälper. Om din kropp tar upp det du ger den. Bästa sättet att få reda på sina nivåer/brister. För höga värden är inte heller bra, beroende på vad det är. Järnvärdet kan ge trötthet, förvirrad hjärna, anfåddhet m.m. som symptom. 5-6h är väldigt lite sömn. Hjärnan/kroppen behöver 4h sammanhängande sömn. 8h/natt för en vuxen är klokt att sträva efter även om bara 6h ”funkar”. En pressad småbarnsvardag med dålig sömn tar väldigt hårt på kroppen -på sikt. Det som funkat tidigare kanske inte längre funkar för din kropp. Till slut protesterar den. Lite som att en bägare rinner över. Du tränar ju mycket mer nu jämfört med förr oxå. Kroppen behöver såklart mer återhämtning ju mer den presterar 😊

    Ljuset, eller rättare sagt avsaknaden av ljuset påverkar oxå måendet. Dessutom är det ju vintertid nu, många mår sämre under vintertiden just för att den krockar med ”kroppens egna klocka”. En liten timme hit eller dit GÖR skillnad för vissa 😊

    Våra barn är oxå ”jävligare” mot mig än pappan. Men det är troligen för att dom känner av mitt korta tålamod, dom triggas av det. Jag är så tjurig och ger mig inte vid trots och tjaffs, blir lätt grinig/sur. Och det är såklart något barnen tar efter. Det triggar dom till att tjura och jävlas med mig tills man är nära psykbryt ibland 🙈 Önskar jag kunde ha lika bra tålamod som när jag bara hade 1-2 barn. För varje barn blir tålamodet mindre. För mig alltså. Blir inga fler barn här 😅 ..möjligen en sladdis då våra fyra barn flyttat hemifrån typ 😂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för alla tips och råd 😀 <3 haha ja, det är nog så! Kan tänka mig det ändå 🙂 Haha åååh, förstår dig helt 😉 ni har ju ändå rätt många barn också redan! Kan knappt tänka mig hur det är med fyra! Kram kram <3

  6. Profilbild
    Neki

    Hej, undrar vart du köpt “sittdynan” som du har under sänghimmeln? Hade med behövt någon liknande men hittar ingenstans. Skrev i ett tidigare inlägg oxå. Kram

  7. Profilbild
    I

    Hej Gabriella!
    Är precis som du och lever i träningskläder typ… varje dag!
    Men till min fråga, Den grå tshirt- klänningen med lite ”släp” framtill du har på en av bilderna här ovanför, minns du var den är köpt? <3

  8. Profilbild
    Fanny T

    Älskar din blogg och har följt dig sen du plussade med Jason❤❤
    Vill bara säga att du är helt fantastisk och utstrålar självsäkerhet och är en riktig powermama! 👩‍👧‍👦
    Jag pluggar själv till socionom och älskar det! Kan verkligen se dig som socionom!!
    All lycka!
    Kram❤

  9. Profilbild
    Victoria

    Testa appen ”rocka munnen” som är gjord av folktandvården. Funkar superbra på min dotter som inte heller gillar att borsta tänderna:-)

  10. Profilbild
    Ty

    Att endast sova 5-6 timmar per natt ÄR tyvärr inte hållbart även om man haft möjlighet att göra så under en lång period. Tillslut hinner tröttheten ikapp och det du utsätter din kropp för genom att sova så pass lite som du gör kan ha allvarliga konsekvenser. Tänk också på att du tränar mer än vad du gjorde för något år sen plus går igenom en skilsmässa som orsakar stress. Allt detta kombinerat kan inga extra vitaminer i världen fixa. Jag skriver verkligen inte detta för att vara elak utan för att jag varit precis som du och det slutade med utbrändhet och skador jag kanske kommer leva med livet ut.

    Du borde verkligen prioritera din sömn, det finns liksom inget viktigare än att få tillräckligt med sömn. Speciellt inte när man är så aktiv som du är! Läs boken ”why we sleep” så kommer du garanterat omvärdera dina sömnvanor. Ta hand om dig! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har varit så i flera år för mig så är ingen fara just nu <3 Tar igen mig någon gång i veckan med lite sovmorgon! Men tack snälla för omtanken, betyder så mycket för mig. STOR kram <3

    2. Profilbild
      E

      Men hur ska man göra om man inte kan styra sin sömn pga småbarn? Har sovit 2-6 timmar per natt i 3 år nu. Upplever att jag ändå är hyfsat pigg oftast..känns som kroppen vänjer sig, förut hade jag varit helt död! Men menar du att det skadar ändå? Som sagt hade gärna sovit mer men har 2 småbarn som vaknar varje natt

  11. Profilbild
    Mia

    Varför hatade du att vara gravid? Nyfiken 🙂 vet att du mådde väldigt illa/kräktes ett tag men var ju inte hela graviditeten?

  12. Profilbild
    Johanna

    Om du inte redan gjort det, testa folktandvårdens app Rocka Munnen! Det fungerade med min son när det var besvärligt med tandborstningen 🙂

  13. Profilbild
    Amanda

    Har du testat tandborstspelet? Det är en app från folktandvården som funkade för mina barn. Annars kan man testa att låta barnet borsta dina tänder samtidigt. Ibland har vi gjort en deal att de får borsta själva en gång per dag

  14. Profilbild
    Jenny

    Hej! Det finns en app som heter Rocka munnen den kan hjälpa ibland vid tandborstning. Så är de där att va konsekvent, jag vet är oxå mamma till 2 & 4åring. Så känd de som de kör mer mig som mamma och testar allt. De gör de inte med pappan.

  15. Profilbild
    Jessinas

    Hej Gabriella,
    Jag har följt dig på instagram från start och ett tag bodde vi i nya Kvillebäcken i Gbg samtidigt!
    Men nu till min fråga.
    Jag har svårt för min familj, har för mig att du inte står så nära din familj?
    Kontakten med min mamma har aldrig varit toppen bra och nu blir den bara jobbigare och jobbigare. Hon är en negativt laddad person som jag helt enkelt vill ha avstånd ifrån.
    Har du några råd? Hur ska jag göra för att ta avstånd utan att det blir för uppenbart?
    Vet att du har fullt upp med ditt. Men jag ser upp till dig och dina val i livet och vill ha tips från någon som är erfaren när det kommer till olika situationer.
    Hejja dig, och lycka till med allt ni kommer klara alla förändringar.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 men vad kul!! Nej, jag har ingen relation alls med min mamma och min pappa är ju död så! Förstår dig helt i dina tankar och jag har själv valt att ta avstånd på grund av lite olika anledningar. Tror att det bästa är att vara ärlig och göra det tydligt hur jobbigt och svårt det än känns. Jag har på något vis landat i att det är såhär det kommer att vara för resten av mitt liv och har så många andra omkring mig som finns där och bryr sig så jag klarar mig ändå. Och så har jag tagit upp kontakten med släkten på pappas sida igen som är ENORM. Har fyra syskon på den sidan bland annat och massor med kusiner, faster osv. Så det känns jättekul! <3 Kram och tack för så snälla ord!

  16. Profilbild
    Fanny

    Det kan vara bra att kolla upp hur din sköldkörtel mår. Det är vanligt att få hormonrubbningar efter graviditeter. Ett väldigt vanligt symptom för hypotyreos är just extrem trötthet. Jag fick hypo efter mitt första barn. De prover som behöver tas är tsh, t3 och t4. Krya på dig! ❤️

  17. Profilbild
    Lisa A

    Hej!
    Har ni testat appen ”talking ginger”? Vi använde den mycket på vår son när han var mindre och vägrade borsta tänderna och det hjälpte oss. Han tyckte det var kul att få borsta kattens tänder och sen så fanns det både spel och pussel i appen som han kunde få testa efter han borstat tänderna 🙂

  18. Profilbild
    Elin

    Vill börja med att säga tack för en fin och ärlig blogg! Trots att vi lever olika liv (25 år,pluggar,sambo,lägenhet,inga barn) så känner jag igen mig otroligt mycket i dig. Blir imponerad över ditt driv och att du vågat så mycket i livet. Vågar bryta normer och göra det det bästa för dig (och barnen). Din text idag om självkänsla kände jag igen mig otroligt mycket i, du satte verkligen ord på mina känslor och tankar kring det! Vill bara avsluta med att skriva att du är en grym mamma! och även om jag inte har barn så har jag erfarenhet från att arbetat på förskola i 4 år och vill dela med mig lite om tankar kring att vara konsekvent/sätta gränser. Du har god självinsikt och helt rätt i att i det långa loppet är det så värt att ta de jobbiga fighterna och vara konsekvent och tydlig. Ger en trygghet för både dig och barnen. Att vara det som pedagog på förskola är otroligt mycket lättare än i rollen som mamma till sina barn, men vill ändå peppa dig att utmana dig att bli ”bättre” på det. Välj 1-2 saker till att börja med som du vill vara konsekvent med och följ den linjen stenhårt. Även om det dåliga samvetet kommer fram eller andra jobbiga känslor så försök vända det till att du gör något bra när du är konsekvent <3 Pepp och kramar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för så fina ord, blir så otroligt glad. Och tack snälla för peppen och för kloka ord med. All kärlek och stor kram <3

  19. Profilbild
    Johanna

    Men hallåååå, du sa ju att du gick och la sig tidigt vid 00 haha? Jag måste sova minst 8h annars är jag slut hela dagen, så inget fel på dig 🙂 bara lite sömnbrist tror jag <3 Väldigt dålig kombo med mörkret 😉

  20. Profilbild
    Eva

    Visst kan din trötthet bero på mörker och årstiden men jag tror även att skilsmässan slitit på dig. Det är ju en väldigt tung period även om den känns rätt. Du har ju även tusen järn i elden hela tiden verkar det som 🙂 Glöm inte bort tid för återhämtning. Ta en dag och gör ingenting, eller en dag med lugn skogspromenad, varmt bad och god mat. Tänk också på att även om träningen känns som den ger energi kan det bli för mycket. Sköt om dig!

  21. Profilbild
    Anna Ed

    Har (hade) samma problem här med vår lille som är 2 veckor äldre en Jolie. Jag skrev ut en stor stjärna på ett A4 papper så köpte jag guldstjärne-klistermärken. Varje gång lillen borstar tänderna får han springa till köket och klistra en stjärna på pappret. Det funkade så bra i början, han kom verkligen igång. Och nu bryr han sig inte om att klistra märken längre.

    Obs, ge bara en stjärna åt gången, Annars kan det bli onödigt bråk att dom vill klistra fler än en 😉

  22. Profilbild
    Hanna

    Ett tips angående trötthet kan vara att kolla upp dina järnnivåer på VC! Jag hade precis samma känsla för ett tag sen och visade sig sen att jag hade sjukt låga järnvärden! Bara nån vecka med järntillskott så märker man verkligen skillnad direkt😊 Kram du är grym!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish