Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Julkalender, lucka 10

Inlägget är i ett annonssamarbete med Siggesta gård

Nu har du chansen att vinna en härlig weekend på Siggesta gård för dig och din partner/vän eller hela familjen i vår! Dessutom ingår matning av våra alpackor som bor på gården. Värde från 2000 kr.
(gäller t.o.m. april 2020)

För att tävla, motivera varför du ska vinna en weekend på Siggesta gård i vår.

Vinnaren dras i morgondagens lucka. Lycka till!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Siggesta gård

Vinnaren av gårdagens lucka blev Mona med motiveringen ”Men gud vilken rolig tävling! Hade helt klart använd presentkortet för att piffa upp mammas hus. Enda sen jag flyttade hemifrån för ett halvår sen så har jag velat ge henne en present då jag vet hur ledsen hon är över att jag inte bor hemma längre. Ekonomin har dock inte räckt så långt för en student som jag. Därför hade jag velat överraska min fantastiska mamma med en massa posters. Hon har länge pratat om att hon vill ha upp något på väggarna hemma men hon tar aldrig tag i det. Hur kul hade det inte varit att åka hem till henne medan hon är på jobbet och bara sätta upp en massa posters överallt?? Hade varit så fruktansvärt kul att se hennes ansiktsuttryck när hon kliver in!:)”

Stort grattis, vi kommer att kontakta dig inom kort! =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Caroline Göransson

    Nej men snälla nån!! Detta är PRICK vad jag och min bästis behöver! Jag har en 22 månaders och och 3 månaders bebis hemma och min bästis fick barn 6 dagar efter min yngsta! Livets liv! Vi skulle verkligen behöva sova ut en helg på landet, bara vi och alpackorna! Hoppas hoppas!! Kram

  2. Profilbild
    Cammy

    Vilken härlig vinst! Jag skulle så gärna vilja vinna och dra med mig mina två bästa tjejkompisar. De har ställt upp i vått och torrt under alla år och nu har vi alla tre precis fyllt 30. Jag är både småbarnsmamma till 2 sötnosar och student så det är liiite dåligt med pengar just nu. Detta känner jag verkligen skulle visa min uppskattning för mina vänner ❤

  3. Profilbild
    Isa

    Jag vill vinna denna weekend och åka med min sambo och hund. Vi jobbar båda skiftesjobb och har sällan en ledig helg tillsammans och när det finns ledig tid för varandra spenderas den i matbutiken eller andra ”praktiska” ställen. 🙁 Hade varit magiskt att få åka på en weekendresa och vara med varandra utan vardagens måste!

  4. Profilbild
    Susanne

    Åh! Jag och min sambo har haft en väldigt tuff tid nu senaste veckorna och har precis börjat hittat tillbaka till varandra. Våra barn har fått stå ut med mycket under dessa veckor också och nu känner jag bara att vi alla skulle behöva en paus från allt detta och få komma iväg och rå om varandra och hitta tillbaka till den där kärleksfulla familjen som vi alltid varit!

  5. Profilbild
    Stina

    Om jag skulle vinna vill jag åka med ensam med min femåriga son. Vi har inte haft så mycket tid tillsammans ensamma eftersom han fick en lillebror i augusti. Sen att man får mata alpackor är en sådan mysig bonus som jag är övertygad om att min son kommer tycka är så himla kul!

  6. Profilbild
    Thess

    Åh va mysigt! Om jag hade vunnit skulle jag ta med mig min son på 4 år och min pojkvän. Då jag varit ensamstående med min son på heltid sedan han var 1 år, har min och sonens relation alltid varit väldigt tight, han har följt med mig överallt på jobbet, i skolan, till vänner, gymmet you name it. Har aldrig tidigare introducerat en kille för honom och nu med min pojkvän med i bilden har sonen haft lite svårt att släppa in honom. Min pojkvän är väldigt fin mot min son och trots att sonen inte alltid är speciellt charmig pga. Svartsjuka så är min pojkvän otroligt omtänksam och snäll mot sonen. Denna resa skulle vara ett perfekt tillfälle för oss att få umgås och göra något roligt tillsammans.

  7. Profilbild
    Emelie

    Jag skulle vilja vinna då detta skulle vara ett perfekt resemål för mig och min sambo. Sen han har börjat nytt jobb och jag nyligen blivit sjukskriven har vi varken haft tid och framförallt ork att orka umgås så mycket som vi borde och såklart vill göra. En weekend skulle göra vårat förhållande så gott! Vilken lyx att bara få åka iväg vi två!

  8. Profilbild
    Emelie

    Jag skulle bjuda med min älskade pojkvän och nyblivna sambo på detta. Han finns alltid där för mig i alla lägen och jag skulle vilja överraska honom med detta. Då jag är student så är inte ekonomin den bästa, därför hade jag så gärna velat vinna detta och ta med honom på övernattning. Dessutom är jag veterinärstudent (dvs älskar djur!!) och har aldrig träffat en alpacka så detta hade varit ett lärorikt tillfälle samtidigt som jag skulle få lite kvalitétstid med min pojkvän:)

    Kram❤

  9. Profilbild
    Lina L

    Jag och min nära vän Catten älskar djur och har en gemensam dröm om att bo på en gård och föda upp alpackor. Vi har dock aldrig träffat några alpackor så detta vore en bra start på att förverkliga en dröm! Att dessutom få lite härligt kompisgäng låter som gjort för oss!

  10. Profilbild
    Lina

    Jag och min nära vän Catten älskar djur och har en gemensam dröm om att bo på en gård och föda upp alpackor. Vi har dock aldrig träffat några alpackor så detta vore en bra start på att förverkliga en dröm! Att dessutom få lite härligt kompisgäng låter som gjort för oss!

  11. Profilbild
    Sandra

    Är för
    Tillfället så slut att jag bara vill fälla en tår , tänk så fantastiskt d vore o se fram emot detta i vår ..med två små hemma som lyckats få alla infektioner man kan tänka sig , o lyckats smitta även mig .. mannens fot i veckan gick av , så synd att ja inte på honom kan ställa krav ! Jag sliter o jobbar hårt – tänk sån lycka om priset blir vårt

  12. Profilbild
    Emina

    Åh, Jag och min man har knappt haft till till varandra med två små busiga barn. Hade varit så avkopplande att komma iväg bara vi två och bara få va ❤️❤️❤️

  13. Profilbild
    Farmor

    Att kunna ge denna till son och sonhustru med ett presentkort på barnvakt.
    En perfekt present att ge 2 slitna småbarnsföräldrar.

  14. Profilbild
    Matilda

    Jag hoppas det inte är för sent att vara med i denna tävling.
    Jag önskar vinna detta åt min kära mamma med fästman. Hon är den mest fantastiska mamman jag kan tänka mig, verkligen en stor förebild för mig. Tyvärr brottas hon med ständig värk av sin Fibromyalgi, trots det är det sällan hon klagar.. Under hösten har även hennes allmänna hälsa sviktat lite och tvingat henne sänka tempot. Hon är en helt fantastisk mamma, partner, vän, chef… Försöker alltid vara bästa möjliga medmänniska till alla runt henne och ser det fina i alla, hjälper alla andra framåt. Hon sätter alltid oss andra i första rum.. Hon om någon både behöver och förtjänar att få komma ut på en gård, vila och bara njuta. Och sätta sig själv i första rum för en stund.
    Jag håller tummarna av hela mitt hjärta

  15. Profilbild
    Lina

    Wow! Det här skulle vara så fantastisk för vår familj! Jag, sambo och vår ettårige son, jag kan säga redan nu att han skulle bli helt galen i alpackorna och klappa händerna så fort han såg dem haha. Det vore så mysigt med lite familjetid tillsammans på ett så härligt ställe, nästa år är nämligen fullt upp för oss. I maj gifter sig min sambo och jag och i juni blir vi tvåbarnsföräldrar så det vore fantastiskt att strax innan det kunna rå om oss själva och vår älskade son lite. Dessutom fyller min sambo 30 år i april och det här skulle vara den ultimata överraskningen till honom. Stor kram! <3

  16. Profilbild
    Viktoria

    Åh! Skulle så gärna vilja vinna! Vad är bättre än tid med sina närmaste. Vi har haft det skittufft rent ut sagt denna hösten. Hade så gärna tagit med mig familjen och ”fått tillbaka” lite tid som sjukdom tagit ifrån oss i höst, både sjukdom av lite allvarligare sort och förskolesjukor som avlöst varandra på ett helt obeskrivbart sätt hela hösten. Känns som vi är under vattenytan mesta tiden för att bara komma upp till ytan och ta ett nytt andetag.
    Men vi är väl långt ifrån ensamma om detta så vill skicka ett stort Hejja rop till alla småbarnsfamiljer som kämpar dag som natt, vecka ut och vecka in för att att få allt att gå ihop, och ändå lösa guldkant i vardagen för barnen!! Vi är alla grymma! 💪🏻

  17. Profilbild
    Erika

    Jag skulle vilja vinna och överraska min sambo med detta. Vi kommer sällan iväg på saker tillsammans och har aldrig överraskat den andra med något liknande förut. Kanske skulle detta kunna va starten för en positiv spiral?

  18. Profilbild
    Maja

    Nej men oj så mysigt det ser ut! Om jag hade lyckan att vinna skulle jag åka tillsammans med min mormor <3 Jag vet att hon hade blivit glad från topp till tå av att få komma iväg och umgås med mig! Sen är det lite kul för vi kollade på bonde söker fru ihop i höstas och då var dom på Siggesta gård och jag minns att hon kommenterade den härliga atmosfären där! Det hade varit så kul att få ta med mormor på en sådan här grej!:)

  19. Profilbild
    Therese

    Jag skulle gärna vilja vinna för att kunna skämma bort min sambo med en minisemester. Han har fått stå ut med en axeloperation, ett nytt besked om sin pappas cancer, min bipolaritet, en valp och tre barn på detta.. kan känna att vi behöver rå om varandra en stund. Skulle betyda så mycket för oss!

    Tack för en bra blogg som visar alla sidor i en vardag. Många kramar!

  20. Profilbild
    Rebecka Westin

    Vilken härlig tävling! Jag skulle vilja vinna detta fantastiska pris då jag och min man verkligen behöver umgås på tu man hand utan barnen. Ekorrhjulet och det pressade livet med en bebis + en två-åring tär på relationen, speciellt när man väldigt sällan får avlastning utifrån. Jag avskyr när stämningen oss emellan blir dålig för att livspusslet är kämpigt att få ihop och min fantastiska man förtjänar en fantastisk fru. Men det är inte alltid så lätt att vara den bästa versionen av sig själv.. En helg borta bara jag och min man skulle vara även för våra barns skull då vi blir bättre föräldrar om vi hinner med varandra också. Hoppas verkligen på vinst och just att få åka iväg i vår skulle passa så otroligt bra då vår bebis är så pass stor då att det skulle gå att lämna honom ett tag. Skulle se en eventuell vinst i detta som en vinst i sig att jag tagit mig igenom månader utav nattamning och få avnjuta en weekend borta! Stor kram fina Gabbi <3

  21. Profilbild
    Moa

    Min svägerska, mamman till min sons tre kusiner och min allra bästa vän fyller 30 år i januari. Jag hade delat detta med henne, alla som är föräldrar där ute vet hur välbehövligt det är med pauser ibland. Vi älskar alla våra barn men behöver en paus ibland och det vill jag unna henne.

  22. Profilbild
    Jennie

    Vilken fantastisk tävling, jag tävlar sällan men med den här vinsten så måste man ju försöka! ❤ Jag skulle vilja vinna detta för att kunna bjuda min blivande man. Han är verkligen den bästa personen jag någonsin träffat och tar så extremt väl hand om mig och våra hundar. Då jag jobbar på socialtjänsten blir det långa och tunga dagar för min del och trots att min sambo också har ett tungt heltidsjobb så fixar och donar han hemma, lagar mat, handlar osv. Under denna höst har vi äntligen efter tre års letande köpt hus och min sambo jobbar hela dagarna och åker sedan direkt till huset för att renovera så att vi ska kunna flytta in innan jul. Han är ute med våra hundar i ur och skur och trots att han säkert är dödstrött så klagar han aldrig. Därför skulle jag vilja ta med honom till Siggesta gård så att vi tillsammans får slappna av och umgås i lugn och ro utan vardagens alla måsten. Tror han skulle bli otroligt glad och överraskad!

  23. Profilbild
    Felicia

    Jag skulle vilja vinna för att spendera mer tid tillsammans med min familj. Min storebror har flyttat hemifrån sen flera år tillbaks och jag flyttade till en annan stad för ett och et halvt år sedan. Vi är en familj som är väldigt nära och är bästa kompisar så vi gillar därför att umgås mycket. Däremot är det svårt att få till det då vi bor på olika ställen så detta hade suttit perfekt. Finns inget som slår kvalitetstid med sin familj<3

  24. Profilbild
    Sofie

    Jag och min sambo har för två månader fått vårat andra barn en älskad liten kille, men två småbarn ger inte utrymme för egentid och vuxentid därför skulle vara mysigt att få spendera ett dygn med min sambon

  25. Profilbild
    Sofie

    Jag och min sambo har för två månader fått vårat andra barn 👶🏼 en älskad liten kille, men två småbarn ger inte utrymme för egentid och vuxentid därför skulle vara mysigt att få spendera ett dygn med min sambon ❤️

  26. Profilbild
    Malin

    Åh jag skulle så vilja ta med min sambo till Siggesta Gård. Har haft och har en riktigt jobbig tid då jag har fått diagnosen livmoderhalscancer, vilket såklart är påfrestande för hela familjen. Då jag varit så svag har min sambo fått göra det mesta här hemma med barnen, matlagning, städning, hämtning och lämning med mera, så vore de så kul att överraska honom med en lyxig weekend. Vore underbart att få åka iväg på någonting bara vi två ❤️

  27. Profilbild
    Malin Lindqvist

    Att få tiden att räcka till är inte lätt,
    Med två småbarn hemma blir man ibland svett,
    Att hitta tid för varandra är ofta svårt,
    Ibland orkar man inte och det slutar i gråt
    Att på Siggesta gård få bo en natt, det hade varit som att hitta en skatt

  28. Profilbild
    Julia

    Hade varit super härligt att vinna detta för mig och min närmsta vän.
    Hon är en en fantastisk människa som får vara så stark just nu när dom håller på att utreda deras 8 månaders son, så med på tok för mycket sjukhusbesök, för lite sömn och för lite energi hade det vart så fint att få vinna detta så hon kan få vila upp sig och slippa allt vad sjukhus heter för en helg.
    Håller mina tummar!!

  29. Profilbild
    Evelina A

    Fina Gabriella 😍 Jag skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska upplevelse till min fina syster och hennes sambo som precis igår avslöjade att deras långa längtan om att bli gravida nu har gått i uppfyllelse! De är verkligen värda denna upplevelse för att de ska få komma ifrån hemifrån och bara tänka på varandra eftersom att de enligt mig är väldigt dåliga på det. När de inte arbetet på sina jobb, arbetar dem på gården med alla djur och de har alltid något projekt på gång. Om de skulle vinna denna upplevelsen skulle jag självklart ställa upp och ta hand om djuren för det är de värda! ❤️

  30. Profilbild
    Evelina A

    Jag skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska upplevelse till min fina syster och hennes sambo som precis igår avslöjade att deras långa längtan om att bli gravida nu har gått i uppfyllelse! De är verkligen värda denna upplevelse för att de ska få komma ifrån hemifrån och bara tänka på varandra eftersom att de enligt mig är väldigt dåliga på det. När de inte arbetet på sina jobb, arbetar dem på gården med alla djur och de har alltid något projekt på gång. Om de skulle vinna denna upplevelsen skulle jag självklart ställa upp och ta hand om djuren för det är de värda!
    Kram!!

  31. Profilbild
    Evelina A

    Jag skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska upplevelse till min fina syster och hennes sambo som precis igår avslöjade att deras långa längtan om att bli gravida nu har gått i uppfyllelse! De är verkligen värda denna upplevelse för att de ska få komma ifrån hemifrån och bara tänka på varandra eftersom att de enligt mig är väldigt dåliga på det. När de inte arbetet på sina jobb, arbetar dem på gården med alla djur och de har alltid något projekt på gång. Om de skulle vinna denna upplevelsen skulle jag självklart ställa upp och ta hand om djuren för det är de värda! ❤️

  32. Profilbild
    Linnea

    Jag och min sambo har pratat om att vi vill utforska Sverige mer, vi bor långt uppe i norr och har ganska långa avstånd att resa för att besöka även södra delarna av landet. Att få åka på det här vore helt fantastiskt att få överraska min sambo med och få mata alpackor (!!!) vet jag hade fått mig och framförallt min sambo att asgarva av glädje 😃😍

  33. Profilbild
    Maria Jonsson

    Jag hade verkligen velat ta med mig min blivande man på denna weekend 🙂 Vi planerar midsommarbröllop och en liten get-away hade varit ett fantastiskt litet avbrott i stressen med planering och småbarnslivet! Att de dessutom har alpackor är ju en bonus, då det är min älsklings favoritdjur haha.

  34. Profilbild
    Maria

    Hej, jag skulle jättegärna vilja överraska familjen med övernattning på Siggesta. Vi har haft en väldigt tråkig och motig höst, då jag var gravid i 8:e månaden med vårt tredje barn fick min sambo en stroke och allt vändes upp och ner. Sen har vi renoverat ett badrum och haft sån otur med firman och de har fått riva allt och börja om, så renoveringen har dragit ut massor på tiden. Inte kul, det skulle varit klart tills bebisens nedkomst men så blev det inte. Massa hantverkare i huset med en nyfödd är inte roligt. Vi känner oss helt utmattade och våra äldre barn skulle nog också uppskatta en avkopplande tripp till nåt mysigt ställe, där vi bara kan vara en familj och vara med varandra utan nåt annat att tänka på.

  35. Profilbild
    Karolina

    Vilket fint pris 😍 jag skulle vilja vinna denna weekend till mig och min pojkvän. Efter att jag kom in på min drömutbildning flyttade jag 50 mil från min pojkvän, familj och vänner. Jag saknar pojkvännen varje dag och vi gör vårt bästa för att ses så mycket som möjligt. Tyvärr är vi båda studenter och har inte mycket tid eller ekonomi att göra något speciellt när vi ses. Att vinna detta fina pris skulle betyda jättemycket för oss. Om vi vinner priset skulle vi få tid för varandra och njuta.

  36. Profilbild
    Elin

    Brukar inte vara med i tävlingar men detta skulle verkligen vara mysigt att vinna. Jag och min man firade 10 år tillsammans i november men vi gjorde ingenting. Eller ja vi åt lite finmiddag med barnen. Vi gör aldrig någonting bara vi, Har aldrig barnvakt och har haft en ganska tuff period med mycket tjafs, sjukdomar osv. Vi har tre barn på 5, 3 och 4 månader så vardagen bara rullar på och man glömmer verkligen bort varandra. Håller tummarna för vinst!

  37. Profilbild
    Josefin

    Om jag skulle vinna det här skulle jag ta med min man och vår dotter som blir 1 år i januari. Perfekt present för henne som inte riktigt än uppskattar paket så en upplevelse med djur vore ju helt magiskt att kunna ge henne för hon ÄLSKAR verkligen djur och att vara ute!

  38. Profilbild
    Annelie

    Jag skulle så gärna vilja överraska min sambo med detta i julklapp. Han ställer upp för mig och barnen i vått och torrt, och har alltid ett leende på läpparna. Nu behöver vi lite tid tillsammans eftersom mycket av vardagen består av just vardagssysslor, läxor, mat, tvätt, aktiviteter osv…

  39. Profilbild
    Mikaela Stenmark

    Jag skulle vilja vinna denna weekend för att få en massa tid ihop med min sambo & våra två små barn som förövrigt älskar allt som har med djur att göra. Att få komma bort från vardagen & alla måsten. Att få umgås med familjen en hel helg utan att någonting annat kommer i vägen för ens planer skulle verkligen göra mycket för oss. Att få ge barnen denna överraskning när vi inte kommer kunna åka hem & träffa min familj & släkt på Gotland nästa år, att få se deras lycka & stora leende- det skulle göra hela mitt år.

  40. Profilbild
    Elin M

    Jag skulle så gärna vilja vinna denna weekend för att boosta mitt äktenskap mitt i småbarnslivet med en 3 månaders och en snart treåring. Att få ny energi mitt i livet skulle göra oss gott hela familjen så vi kan få vara de bästa föräldrar vi vill åt våra älskade barn. ❤️

  41. Profilbild
    Jeanette

    Vilken superhärlig tävling! Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän för lite mys och egentid tillsammans. Hon har precis genomgått en separation och jag är helt övertygad om att något sånt här skulle pigga upp henne enormt. Att få chansen att överraska henne med det här skulle ju bli den bästa julklappan ever!!

  42. Profilbild
    Emelie

    Jag vill börja med att säga ett genuint och varmt TACK för din öppenhet med skilsmässan, jag och min make sitter just nu i riset och kämpar dagligen för att hålla ihop familjen, att läsa dina inlägg ger mig värme och gemenskap, jag känner mig inte ensam i min situation, du ger mig både mod och perspektiv!💗

    Just därför skulle jag av HELA mitt hjärta vilja vinna denna tävling.
    Jag och min man tacklar just nu igenom dagarna som småbarnsföräldrar åt 2 barn samtidigt som vi är i en svår fas i vårt äktenskap. Vi älskar varandra men har inte tid för varandra, dagarna går i ett och vi har kommit till den fasansfulla tiden där vi spenderar mer tid åt våra skärmar i en varsin divandel i soffan på kvällen när barnen somnat, istället för att ta vara på varandra. Vi har det väldigt kämpigt just nu och har precis påbörjat parterapi hos familjerådgivningen för att ge ett sista ärligt försök med professionell hjälp. Vårt största mål just nu är att få komma iväg tillsammans bara han och jag, ta vara på varandra, se varandra och bara njuta av att bara vara vi igen, detta är något som brister i mig bara när jag skriver det då jag saknar min man något fruktansvärt, trots att vi träffas varje dag.
    En weekend tillsammans skulle kunna lägga lite ljus och guldkorn i vår just nu kämpiga vardag, för att vi ska kunna återhämta oss och fokusera på bara oss två, vi har skapat denna familj tillsammans och älskar varandra med hela våra hjärtan men pga flera jobb och barn så brister vår egentid något fruktansvärt.
    Håller mina tummar hårt, så jag kanske kan få möjlighet att få superduper nödvändig och mysig kvalitetstid med min man!! ❤️❤️🤞🏼
    Kram!

  43. Profilbild
    Nathalie

    Jag skulle vilja åka tillsammans med min sambo. Vi har två barn (2 och 5 år) och jobbar mycket båda två. Vi får ihop livet bra tillsammans men det är svårt att få egentid bara vi två, man gör allt och vill göra allt som en familj och glömmer nästan bort varandra ibland😊

  44. Profilbild
    Therese

    Det här hade jag velat vinna till min äldsta dotter och hennes flickvän! De bor 50 mil ifrån varandra och hinner inte ses så ofta eftersom de båda jobbar i veckorna. Detta hade varit så kul att få ge dem i julklapp så att de får en härlig grej att göra tillsammans 🤗❤️

  45. Profilbild
    Madeleine

    Skulle ta med mig sambon och vår Dotter som nu är 8 månader för en mysig weekend där vi bara tänker på oss. Första tiden (och första barnet) med en liten gör de lätt att man vill vara alla till lags och man tror att man hinner mer än vad man gör! Skulle vara så kul att få överraska min lilla familj med en mysig weekend!

  46. Profilbild
    Madeleine

    Skulle ta med mig sambon och vår Dottee som nu är 8 månader för en mysig weekend där vi bara tänker på oss. Första tiden (och första barnet) med en liten gör lätt att man vill vara alla till lags och man tror att man hinner mer än vad man gör! Skulle vara så kul att få överraska min lilla familj med en mysig weekend!

  47. Profilbild
    Fanny

    Jag skulle vilja vinna detta för mig och min familj, efter tuffa småbarnsår där vi båda föräldrar är studenter hade det känts härligt att få skämma bort hela familjen och njuta av lite tid från hemmet, tillsammans <3

  48. Profilbild
    Anna

    Åh jag hade gärna velat vinna! Jag är gravid i vecka 5 efter ett MA och försöker klara av denna graviditet utan oro dag för dag. Vore helt underbart med en lugn helg med maken där det bara är vi två så vi får varva ner, andas och reflektera ❤️

  49. Profilbild
    Alice

    Gud va kul med tävling ❤️
    Jag skulle vilja vinna denna weekend till mig och min sambo. Skulle vilja ge honom något extra då han alltid finns där och ställer upp för mig,
    Vi skulle behöver åka iväg och bara ta hand om varandra då de kan vara svårt när vardagen bara rullar på.

    Kram till dig fina

  50. Profilbild
    Jasmine

    Jag skulle vilja ta med min sambo på en weekend för att vi knappt några år hunnit prioritera sådant runt semestrar av olika skäl! Skulle vara jättekul att åka iväg och bara vara!

  51. Profilbild
    Emmelie

    Idag sa jag upp mig som socialsekreterare, med nya mål som kurator. Ett år sedan jag blev drabbad av en utmattningsdepression och redan kommit såhär långt. Skulle vara välbehövligt att åka iväg med min bättre hälft och fira livet tillsammans, att fira att vi klarar av livet, ATT vi lever och att vi orkar ❤️

  52. Profilbild
    Elin Calles

    Åh! Förstå så mysigt? Jag har efter ganska tuffa år bakom mig relationsmässigt hittat någon som får mig hjärta att kittla! Någon som får mig att fnissa som om jag vore ett litet barn! Kärlek kan vara tuff! Men hur fantastiskt fint är det inte att vara löjligt kär i en annan person? Min tid är nu! Jag vill ta med honom dit! <3

  53. Profilbild
    Sandra R

    Vi är en familj på 5 person som bor i Umeå..Jag skulle vilja efter tre barn inom loppet på 7 år åka med min man på en weekend och ta med barnen. Vi har nyligen köpt hus som innebär massor med renovering och tid. Både pengarna och tiden har liksom gått åt till renoveringen och nu är det dags att lägga ner allt på familjen istället. Detta hade varit så perfekt för oss.
    Efter allt slit senaste åren hade vi verkligen behövt tid för oss och vilken grej för barnen att se framemot ♥️

    Kram från oss

  54. Profilbild
    Sandra

    Vi är en familj på 5 person som bor i Umeå..Jag skulle vilja efter tre barn inom loppet på 7 år åka med min man på en weekend och ta med barnen. Vi har nyligen köpt hus som innebär massor med renovering och tid. Både pengarna och tiden har liksom gått åt till renoveringen och nu är det dags att lägga ner allt på familjen istället. Detta hade varit så perfekt för oss.
    Efter allt slit senaste åren hade vi verkligen behövt tid för oss och vilken grej för barnen att se framemot ♥️

    Kram från oss

  55. Profilbild
    Matilda

    Åh detta hade varit så mysigt för mig och min man, vi gifte oss i augusti och har två små söner , vi har inte kommit iväg på något sådant på tu man hand, detta hade varit så otroligt mysigt att få ge detta till min man , så bara VI två ,får ro om varandra 😊❤.

  56. Profilbild
    Johanna

    I januari fyller min sambo 30 år. Kände direkt när jag läste om dagens lucka att den hade passat oss perfekt. Ett dygn bara vi två. Bort från vardagens stress. Och att få överraska honom. Han gör allt för mig – nu vill jag ge tillbaka.

  57. Profilbild
    Ronja

    Åh hur underbart hade inte de vart 😍 min sambo fyller 30 nu innan jul & jag gyller 30 i början av januari . Hade vart så mysigt o komma iväg.

  58. Profilbild
    Malin

    Det skulle göra mig så gott om jag vann den här övernattningen på Siggesta gård!
    Jag är gravid igen men kan inte njuta helt för att min mamma ligger på sjukhus igen.
    För 2 år sedan så var jag gravid med min dotter efter en lång tids försök. Men innan jag ens fick bli lycklig och njuta av graviditeten så blev min mamma sjuk och fick under en lång tid vård.
    Nu händer samma sak igen och jag måste sätta mig själv åt sidan.
    Det har inte funnits något utrymme för egentid där jag kan känna lugn och njuta av att vara gravid igen. Med en sån här vinst kan jag verkligen få lov att släppa allt och komma iväg med min sambo.
    Håller tummarna 🤞🏻
    Kram

  59. Profilbild
    Michaela

    Åh, Återhämtning är precis vad jag skulle behöva! Småbarnsmamma som inte sovit ut på flera år och som inte har varit i närheten av att åka iväg på en weekend. 🙈 tänk att få ladda på lite ny energi att komma hem med till familjen ❤️ Hade varit super lyxigt!

  60. Profilbild
    Lovis

    Men vad härligt! Jag skulle vilja vinna för att jag och min sambo båda kommer plugga och ha både dålig ekonomi och svårt att hitta tid för att göra annat. Att komma iväg från vardagen och få njuta av lugn med den jag älskar mest på en plats distanserad från plugget är ju bara dröm 😍

  61. Profilbild
    Nimo

    Åh vilket grymt pris!! Jag skulle vilja vinna den här för att komma undan skolan och tentaångesten. Skulle passa mig så bra för jag kuggade min första tenta så kommer inte ha något ”jullov” utan de blir att plugga, plugga, plugga. Det här skulle bli perfekt som pepp inför tentan och något att se framemot!❤️

  62. Profilbild
    Emma j

    Jag skulle vilja vinna denna weekend för att få tid att spendera med min man. Vi firar 10 år tillsammans den 15/12 så det hade varit oerhört roligt att få överaska med denna lyxiga weekend.

    1. Profilbild
      Nimo

      Åh vilket grymt pris!! Jag skulle vilja vinna den här för att komma undan skolan och tentaångesten. Skulle passa mig så bra för jag kuggade min första tenta så kommer inte ha något ”jullov” utan de blir att plugga, plugga, plugga. Det här skulle bli perfekt som pepp inför tentan och något att se framemot!❤️

  63. Profilbild
    Samanta

    Efter denna tisdag som inte alls slutade bra så skulle det vara skönt med en avkoppling och få andas, hitta styrkan och få släppa allt runtomkring för en kort stund.

    Jag behöver det och min sambo likaså. Att få ett besked om att man behöver bli uppsagd (trots att man skött allting med betalning osv..) några veckor innan jul och börja leta nytt boende är en stress som jag aldrig vill uppleva igen, men jag vet att vi kommer lyckas och ta oss igenom detta.

  64. Profilbild
    Jessica

    Skulle verkligen vilja ge detta till min sambo så vi kan komma bort från vardagen och hitta tillbaka till varandra igen. Då våran vardag just nu består av att försöka finnas till 100 % för våran son på 15 månader som utvecklas förfullt till en liten mini människa. Samtidigt lever vi just nu i total renoverings kaos som just nu stannat av pga att sambon gått in i väggen både fysisk och psykiskt av alls stress över allt som måste fixas på vårt hus innan snön och kylan kommer på riktigt och mitt i detta händer det också en familjetragedi då hans lillasyster precis gick bort. Så för att få komma iväg och glömma vardagen för en liten stund skulle denna weekend på Siggesta gård vara underbart.

  65. Profilbild
    Sarah PN

    Jag önskar vinna den här presenten till min bästa vän som lyckades bli gravid efter 3 års försök, men som nyligen fick komplikationer och därför var tvungen att avbryta graviditeten i vecka 24. Hon och hennes sambo behöver komma bort hemifrån och ”bara vara”, de behöver ta hand om varandra nu och jag hoppas de kan få chansen att göra det genom att få det här i present av mig.

  66. Profilbild
    Sarah

    Jag önskar vinna den här presenten till min bästa vän som lyckades bli gravid efter 3 års försök, men som nyligen fick komplikationer och därför var tvungen att avbryta graviditeten i vecka 24. Hon och hennes sambo behöver komma bort hemifrån och ”bara vara”, de behöver ta hand om varandra nu och jag hoppas de kan få chansen att göra det genom att få det här i present av mig.

  67. Profilbild
    Linnea

    Denna tävling skulle jag verkligen vela vinna till min pappa! Jag skulle jätte gärna vela bo där själv också med familjen men min pappa skulle verkligen förtjäna detta,. Han hade (9!) hjärtinfarkter i år, så man vet aldrig hur länge han faktiskt har kvar här på jorden även han nu fått operera in en pacemaker.. så att få ge detta till pappa/morfar hade han nog uppskattat massor, han ger oss så mycket och vill så gärna visa min uppskattning!

  68. Profilbild
    Jenny

    Åh vilken bra tävling! Den här vistelsen hade varit den perfekta överraskningen till min sambo som fyller 40år i januari. Vi har inte så mycket pengar att lägga ut för att fira honom efter jul eftersom det blir skralt i kassan då vi har 6 barn tillsammans och såklart prioriteras de även om vi ibland hade behövt komma iväg och rå om varandra! Därför hade det här varit ett ypperligt tillfälle för att både överraska på födelsedagen samt även ett vilotillfälle för två trötta föräldrar ☺️🌸

  69. Profilbild
    Elina

    Låter helt underbart!!
    Som trebarnsföräldrar till våra underbara töser så saknas tiden att komma i väg själva.
    Hade bjudit med min underbara man på denna vistelse för lite mysig egentid.

  70. Profilbild
    Elin o

    Jag och min man skulle behöva en mysig stund tillsammans, precis som alla föräldrar och par men jag insåg att jag nog är liiite mer sliten än jag trott när min äldsta dotter på 2,5 år sa till mig i morse ”oj mamma, du ser ut som mormor 👵🏻” hjälp 😂😂

  71. Profilbild
    Elin

    Jag och min man skulle behöva en mysig stund tillsammans, precis som alla föräldrar och par men jag insåg att jag nog är liiite mer sliten än jag trott när min äldsta dotter på 2,5 år sa till mig i morse ”oj mamma, du ser ut som mormor 👵🏻” hjälp 😂😂

  72. Profilbild
    Ingrid

    Med start i februari fyller mina fem barn år inom loppet av cirka tio veckor. Att få åka till Siggesta gård hade varit en fin present för såväl vår yngsta som fyller ett till vår äldste som fyller 12. Med många barn, och de tre yngsta från fyra år och neråt, var det flera år sedan vi hade möjlighet att åka på någon form av semester med övernattning (vi har ständigt haft en nyfödd eller så har jag varit gravid och inte orkat). Framförallt skulle jag vilja unna vår äldste son det; det är han värd som ständigt får anpassa sig efter sina fyra småsyskons behov.

  73. Profilbild
    Lina

    Nu i januari tar jag sjuksköterskeexamen, med en 6 månader gammal dotter. Att ha en liten bebis och samtidigt kunnat slutföra utbildningen i mina drömmar hade aldrig gått utan världens mest fantastiska sambo. Därför önskar jag få vinna den här luckan, både för att få skämma bort mig själv (för fan va grymt att jag faktiskt tar examen!?) och för att få överraska och skämma bort mina fina sambo, Han har gjort allt och lite till för att jag ska kunna få göra detta och är förutom världens bästa pappa till våran dotter även världens bästa stöd för mig i alla lägen och förtjänar verkligen det lilla extra!

  74. Profilbild
    Josefin Andersson

    Låter hur mysigt som helst, hade tagit med min partner. Precis nyblivna föräldrar som skulle behöva komma iväg och ro om varandra.
    Hoppas verkligen på att vinna, ser ut som ett perfekt ställe för oss att kunna koppla av lite på.
    Håller alla tummar🥰

  75. Profilbild
    Patricia Sonefors

    Wow! Vilken lucka! Önskar så gärna ta med mig min man på denna oförglömliga weekend! Efter en hektisk och turbulent höst och vinter med fyra små barn, sjukdomar, vabbande och där vi arbetat om varandra hela tiden vore det så härligt och framförallt välbehövligt att ladda batterierna tillsammans. Kvalitetstid, lugn och ro där vi bara kan ägna tid åt varandra. Prata, äta, sova och umgås med mannen i mitt liv vore en fröjd för både kropp och själ!

  76. Profilbild
    Malin

    Åh! Skulle vilja vinna detta och bjuda upp min bästis som bor i Skåne och som har det tufft nu med break från sin sambo och allmän livskris. Hade varit så jäkla mysigt! ❣️

  77. Profilbild
    Linn

    Åh vad mysigt!! Jag har inga egna barn tyvärr men skulle vilja ta med mina älskade brorsbarn dit då vi inte ses så ofta som jag vill och det vore kul att göra någonting tillsammans som vi alla kommer komma ihåg när dom blir större <3

  78. Profilbild
    Sandra

    Vilket underbart ställe!
    Jag skulle jätte gärna vilja ta med min bästa vän hit! Vi möttes i spanien för ca 2 år sedan och arbetade tillsammans där. Efter vårt säsongsarbete var över fick vi tyvärr skiljas åt vilket var som att skijas från en familjemedlem, hon betyder allt för mig.
    Nu bor vi i olika länder med många mils avstånd. Då jag har haft en väldigt tuff period i livet, hade det varit som en dröm att få ta med henne hit och få tid tillsammans och bara kramas och prata ut om allt!

  79. Profilbild
    Sara

    Hade så gärna velat vinna detta, då min man och jag firade 10 år för två år sedan men har tyvärr inte kommit iväg och firat det. Hade vart perfekt avkoppling från vardagen med 4 barn. Hoppas hoppas hoppas att jag vinner så jag kan överraska han och ge han detta i julklapp

  80. Profilbild
    Linn

    Wow! Detta skulle ha varit den perfekta julklappen till min kära mamma! Vi hinner knappt träffas längre efter att jag tog studenten då jag bor ca 50 mil från henne och jobbar heltid så jag kan nästan aldrig åka hem.. Skulle vara underbart att få dela en mysig mor och dotter weekend med henne och då jag jobbar inom vården har man inte riktig råd med en sådan julklapp. Nu håller jag tummarna och tår!😍

  81. Profilbild
    Karolina fredriksson

    Vilken upplevelse! Jag och min man har inte gjort mycket alls på tu man hand de sista åren, på grund av att vi fått två barn på relativt kort tid. De senaste 4 åren har därmed mestadels bestått av graviditet, förlossning, ta hand om småbarn – repeat. Vilken upplevelse det skulle vara att lämna barnen en helg för att besöka denna plats! Jag hoppas vi vinner 🙂

  82. Profilbild
    Te

    Åh, jag är inte längre en ung mamma, eller småbarnsförälder. Jag är 35 och har en MAGISK tonårstjej. Jag skulle vilja vinna för att få unna mig sömn som ej är i en bäddsoffa för att dottern har drömrummet, träffa alpackor för att det står i min bucket list och se nåt annat än nåt av mina 3 jobb. Inte så lockande motivering men den är 100% ärlig ❤

  83. Profilbild
    T

    Åh, jag är inte längre en ung mamma, eller småbarnsförälder. Jag är 35 och har en MAGISK tonårstjej. Jag skulle vilja vinna för att få unna mig sömn som ej är i en bäddsoffa för att dottern har drömrummet, träffa alpackor för att det står i min bucket list och se nåt annat än nåt av mina 3 jobb. Inte så lockande motivering men den är 100% ärlig ❤

  84. Profilbild
    Caroline

    Wow. Jag försöker vårda mitt förhållande medans jag är ensamstående mamma. Jag önskar kunna vinna detta så min kära kille stannar ett tag till 😅🤣

  85. Profilbild
    Emma

    Skulle behöva vinna detta för att få sova med min man igen. Sen barn två föddes har vi sovit med varsit barn, så det där spontanmyset har det blivit dåligt med. Kort och gott- vi behööööver verkligen en helg för bara varandra (hoppas mormor och morfar vill passa barnen).

  86. Profilbild
    Daniela

    Skulle vilja vinna för vi väntar vårat andra barn så hade varit mysigt att få komma iväg och gjort någonting bara jag och killen innan vi har två bebisar hemma om några månader ☺️

  87. Profilbild
    Madde

    Vi.hade 25-åriga bröllops dag i år och skulle åka iväg å fira den meen har ännu inte kommit iväg. Kanske är det dags nu å åka iväg å rå om varandra utan barn, barnbarn & stödbarn. Det får turen visa 😀

  88. Profilbild
    Jennie

    Bästa tävlingen! Vem behöver inte något underbart att se fram emot efter denna dystra höst?! Skulle ta med min sambo och vår älskade son till detta underbara ställe! Och drömmen för vår djurälskande son att få träffa alpackor!

  89. Profilbild
    Melissa Tran

    Oj vilken härlig lucka! Jag har alltid drömt om att ta med mamma på en liten weekend resa då vi båda är så upptagna med jobb och knappt hinner umgås med varann. Tänk hur härligt det hade varit att överraska mamma med det som present till jul? Då vi är en familj på 8 pers så räcker inte ekonomin till med en hel familjeresa men jag kan inte tänka mig någon tacka nej till en avslappnande weekend resa.

  90. Profilbild
    Kristina schneier

    Jag och min man skulle behöva denna vistelsen då vi hastigt miste vårt barnbarn som bara blev 1 mån. Vår son och svärdotter bodde hos oss i 2 veckor och efter det har vi stöttat och hjälpt dem med allt vi kan. Skulle va så skönt att få bo på en gård och vistas i naturen.
    Kram❤️

  91. Profilbild
    Kristina

    Jag och min man skulle behöva denna vistelsen då vi hastigt miste vårt barnbarn som bara blev 1 mån. Vår son och svärdotter bodde hos oss i 2 veckor och efter det har vi stöttat och hjälpt dem med allt vi kan. Skulle va så skönt att få bo på en gård och vistas i naturen.
    Kram❤️

  92. Profilbild
    Veronica Ståhl

    Åhhh vilken härlig upplevelse! Efter 4 år med sömnlösa nätter (japp jag har en 4 åring här hemma som fortfarande vaknar om nätterna) skulle det vara fantastiskt att få dela en weekend med min man. Att få ladda batterierna och bara få vara sig själv. Extra häftigt att få mata lamorna 😀 Jag är sjukt imponerad över alla föräldrar där hemma som kämpar med sina barn. Ni är guld värda! <3

  93. Profilbild
    Cornelia

    Åh vad mysigt!!!
    Jag hade så gärna velat ta med min mamma dit. Jag sitter och klurar för fullt på vad jag ska ge henne i julklapp, och detta hade varit helt perfekt!!
    Jag och min mamma har under en period haft det ganska tufft mellan varandra, vi har i vanliga fall en väldigt fin relation till varandra, men på grund av jobbiga orsaker haft det väldigt jobbigt.. Att få ta med henne på en resa som denna och få tillbringa kvalitétstid med varandra på detta ställe, som hon förövrigt har pratat om, hade varit helt fantastiskt. Hon hade uppskattat det så mycket. Även jag, då vi behöver få rå om varandra och umgås igen<3 Detta skulle hon verkligen behöva. Få komma bort från jobb och stress och bara ha det mysigt.
    Kraam<3

  94. Profilbild
    Olivia

    Åh vad mysigt det låter! Jag skulle verkligen vilja vinna detta och överraska min partner eftersom vi båda har väldigt dålig ekonomi då vi är unga och en av oss bara har ett extra jobb. Vi har aldrig rest utomlands efter snart 4 år tillsammans och vi har det kämpigt att få ihop en fin julklapp till varandra. Det hade verkligen varit hur mysigt och kul som helst att få överraska honom med en weekend 🙂

  95. Profilbild
    Lisa

    Jag skulle vilja vinna detta till mig och min bästa vän. Vi har båda fullt upp med familj, barn och arbete, vilket gör att vi både glömmer bort och inte hinner med att prioritera varandra. Att få åka iväg tillsammans med henne hade varit så välbehövligt

  96. Profilbild
    Neda

    Den här vinsten skulle jag dela tillsammans med min man. Han fyller år i mars och han har sagt att han vill uppleva nya ställen med mig istället för att få materiella saker. Tänk att få ta min man på ett hemligt ställe som han inte ska få veta om tills vi är framme. Att spendera helgen med bara min man och att få sova ut på helgen, det hade vi behövt. Vi har en 2 åring som vaknar kl 6 varje dag så en helg utan kaffe vore underbart <3

  97. Profilbild
    amy

    Åh skulle verkligen passa helt perfekt att vinna det här då jag och min sambo gifter oss i Maj. Dessutom har vi inte åkt iväg på tu man hand sen vi fick vårt första barn förra året i juli.

  98. Profilbild
    Mikaela

    Jag skulle vilja ta med min man, vi gifte oss i augusti igår men tyvärr inte haft råd att åka på någon bröllopsresa, denna tävling skulle vi båda uppskatta att vinna och få ro om varandra ordentligt! Hålet tummar och tår,

  99. Profilbild
    Janina Eklund

    Åhh, vilken underbar vinst! 😍 Kan inte låta bli att delta. Hade jag mot all förmodan vunnit denna härliga weekend hade jag tagit med mig min fina lilla familj och speciellt så hade jag tagit med mig min fina och underbara mamma som ställer upp för oss så himla mycket i vardagen. Har i dagsläget inte råd att unna oss någon semester alls (lever på studiebidrag), så detta vore helt enkelt riktigt underbart att få se något nytt och spännande! Min lilla dotter på 4 år hade såklart också älskat att se på alpackor, världens häftigaste djur enligt mig! 🙂 Hoppas på drömvinsten!!

  100. Profilbild
    Karin Lindahl

    Men ååå vilken fin julklapp till hela min familj Att få samla alla och få göra en gemensam tripp och få umgås på ett mysigt ställe tillsammans. Alla mina tre barn är annars upptagna med olika sorters träning. Detta hade verkligen varit en perfekt julklapp att få glädja familjen med

  101. Profilbild
    Olivia

    Men vad härligt! Två trötta småbarnsföräldrar skulle verkligen uppskatta lite tid tillsammans, det är så lätt att glömma varandra när barnen är små. Vi har inte sovit utan barnen sedan de kom, äldsta är 3,5 år och minsta är 9 månader. Just nu längtar jag efter ett dygn med min man, bara vi två, sovmorgon och god mat för att sedan komma hem utvilade och glada till våra små hjärtan, det är dock svårt att unna sig när vi endast har en lön att leva på (föräldrarledig) så den här vinsten skulle vara en dröm!

    Kramar Olivia

  102. Profilbild
    Lotta Lindvall

    Åh vad jag vill ge min man & mig detta!
    Han som står bredvid mig under min cancerresa.
    Idag har jag gjort min sista cellgiftsbehandling för denna gång. Han kämpar med mig när biverkningarna slår till med full kraft. Vi vet att cancern kommer ta mitt liv – vårt liv. Det enda vi vill är att skapa minnen tillsammans, att njuta tiden som är kvar. Älskar honom ända in i hjärteroten ❤️

  103. Profilbild
    Jennifer

    Gud vilken rolig lucka! Och vilken möjlighet!
    Det gäller att vårda relationer så just därför skulle jag så himla gärna vilja överraska min mamma med detta.
    Vi har haft det väldigt tufft senaste året med både tråkiga sjukdomar och dödsfall inom familj/släkt.
    Min mamma är en klippa och har ett hjärta av guld mot allt och alla.
    Skulle vara så härligt att få dela just detta med henne, komma iväg bara hon och jag, mor och dotter tid.
    Och framför allt bara andas, ta det lugnt och släppa allt för en stund♡

    Jag håller alla tummar och tår på att jag vinner!! =)

  104. Profilbild
    Caroline Hallander

    Vi haft ett tufft år!💔 I januari när jag var höggravid och vi skulle vara som lyckligast drabbades min man av en hjärtinfarkt. Livet en abrupt vändning och det tog lång tid för oss att komma på fötter igen. Jag skulle så gärna vilja dela denna upplevelse till min familj. De är så värde det! ❤️❤️❤️❤️

  105. Profilbild
    Moa

    Vilken perfekt julklapp detta hade varit till mig och min sambo 🙂
    Vi har precis köpt ett hus efter att ha letat i 7 år och för drygt en vecka sen så opererades vår dotter på 1 år för en polyp hon hade på hornhinnan vid födseln, så det har varit en jobbig men ändå väldigt bra höst. Då jag är mammaledig med så är ekonomin inte så bra och vi köper inte julklappar till varandra, men detta hade ju verkligen varit en rolig grej att komma med 😊 speciellt nu innan vi får ett hus att ta tag i 😅😍

    Tack för en bra blogg 💜

  106. Profilbild
    Josefin

    Har varit tillsammans med min man i 10 år och gifta i tvp. Det har gått upp och det har gått ner som det gör för de flesta. För oss väldigt mkt ner men vi är inne i en sån positiv spiral just nu och jag har aldrig varit mer kär tror jag! Hade varit så mtsigt att spendera ett dygn med bara honom då vi aldrig unnar oss den egenlyxen. Vill ju alltid ha med barnen 😉

  107. Profilbild
    Beatrice

    Dagens lucka är 👌
    Jag skulle vilja ta med min sambo, och mina två barn som jag har varannan vecka.
    Vi har under en tid haft det jobbigt då vi varit arbetslösa bland annat, och inte kunnat åka iväg. Hade som plan att åka till Lisebergs julmarknad och sova på hotell nu innan jul, men även detta fick vi ställa in. Både vi och barnen gillar djur och dem hade tyckt om det här jättemycket! Det hade blivit en fin resa för oss, att komma iväg lite! Håller tummar och tår!

  108. Profilbild
    Karin

    Wow, det är min dröm att bo där! Min familj åker dit ibland på somrarna och går på backluckeloppis. Det är så trevligt och vackert. Vi brukar ta en glass på kaféet och drömma om att övernatta. Det är ju väldigt fint där och inte riktigt vår prisklass tyvärr. Skulle jag få möjligheten att bjuda min mamma skulle vi båda bli överlyckliga, Hon förtjänar att skämmas bort med lyx efter ett kämpigt år med utbrändhet. Håller tummarna för att jag får ge henne en unnig mor-dotter weekend 🙂

  109. Profilbild
    Ida

    Hej finaste! Jag och min sambo har just gått och blivit särbo, fast är fortfarande tillsammans efter 11 år. Vi har fått tre barn och varav en av dom är extrem prematur, så vi får haft otroligt tufft under en lång tid. Jag känner hur vi sakta glider ifrån varandra och speciellt nu när en lägenhet har kommit in i bilden. Ingenting jag egentligen vill men vardagen äter upp oss. Vi behöver all kärlek man kan få för att ta oss ur det här & hitta tillbaks, för han är verkligen min dröm. Tyvärr finns det inget spa eller liknande i Lappland (gällivare) och vi har aldrig rest söderut. Så.nu håller jag tummarna att få ge detta i julklapp åt honom (oss) som en upplevelse eftersom pengarna redan är på minus. Kram till dig ♡

  110. Profilbild
    Frida

    Skulle vara så underbart att få åka och få lite egentid med min sambo😍 Vi blev nyblivna föräldrar i höstas och det har verkligen blivit en omväxling i vardagen. Helt underbart men vissa perioder har varit väldigt jobbiga också, och det kan vara lätt att man glömmer bort varandra. Tror att vi båda skulle behöva komma iväg och slappna av lite så att vi får ny energi till vår relation! ❤️

  111. Profilbild
    Sarah

    Det här skulle vara perfekt för mig och min man. Han pluggar borta i 9 månader och vi ses endast på lördagar och då ska jag jobba varannan av dom. Vi har noll tid för varandra. Vi skulle verkligen behöva komma bort och unna oss lite familjetid, hela familjen. Just nu handlar allt om extrem logistik och överlevnad. Jag förstår att det är många som lever i detta pussel varje dag och jag beundrar dessa människor väldigt mycket.

  112. Profilbild
    Gabriella La Torre

    Åh den här upplevelsen skulle jag vilja dela med min dotter 13 år. Hon är värd det så mycket, att få åka iväg ensam med sin mor, då hon alltid måste dela uppmärksamheten med tre mindre syskon. Vilket då inte blir så mycket över. Hon är den duktigaste och snällaste och mest hjälpsamma person! Och hon älskar djur och skulle tycka det var fantastiskt kul med alpackor!

  113. Profilbild
    Emma

    Åh vad jag och min lilla familj skulle behöva detta! Vi har sedan i maj 2018 börjar bygga ut vårat lilla hus för att få plats med eget sovrum till vår treåring och till bebisen som då låg i magen.

    Pappan i huset har kombinerat sitt heltidsjobb med att bygga och vi har stött på problem heeeeela vägen så vi vet knappt om vi ska skratta eller gråta längre.

    Då jag lever på föräldrapenning och det mesta går till bygget så skulle det vara så kul att ge våran djurälskade dotter denna upplevelse! Dessutom har hon aldrig träffat alpackor förut så bara det är ju världens grej!

    🥰🥰

  114. Profilbild
    Sanna

    Jag skulle ta med min kära mamma som har varit igenom så mkt i livet. Nu är hon klar med sina cellgifter och strålbehandling. Hon har varit under behandling i 1,5år. Skulle så gärna vilja skämma bort henne men som student och 2 barn räcker inte ekonomin riktigt till. Hon skulle bli överlycklig och det skulle kännas så bra att få skämma bort henne.

  115. Profilbild
    Emil

    Jag skulle vilja dela denna fantastiska weekend med en väldigt speciell kvinna, som betyder väldigt mycket. Inte bara för mig, utan för nära och kära också. Hon kom in i mitt liv för 7 år sedan, men då hände det ingenting mellan oss och båda skaffade ny partner och helt nya liv. Nu för ett halvår sedan blev det äntligen vi! Hon tar hand om min son som att det är hennes, hjälper till med precis allt. Hon förtjänar verkligen detta så vi kan ta en paus från vardagen och bara njuta!

  116. Profilbild
    Ronja

    Åh vilken underbar tävling!
    Jag och min partner älskar att resa både i Sverige och utanför men sen vi fick vår lilla tös har det varit svårt att komma iväg.
    Därför hade det varit magiskt att vinna detta så vi kanske kommer iväg och få spendera en weekend på ett så mysigt ställe och bara få vara ett par och ge varandra tid för en helg.
    Vi är även ett fan av bonde söker fru så siggesta gård hade ju varit extra roligt att besöka 😉

  117. Profilbild
    Åsa

    Åh jag och min man är mitt i småbarnslivet (en 4-åring och en 1,5-åring) och det är fullt upp med jobb, planering, pusslande, vab och det är så svårt att hinna med både sig själv och varandra. Om jag vann skulle vi åka iväg bara vi, se det som en investering 💕 för det behövs just nu… håller tummarna!

  118. Profilbild
    Felicia

    Åh vilken mysig lucka!!🥰 Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag ta med mig min sambo och vår lilla tjej på snart 9månader. Som nyblivna föräldrar har man svårt att ta sig iväg på saker och ting, unna sig själv något litet extra. Fokuset ligger alltid på lillan medans jag och sambon hamnar i andra hand. Här får vi en supermysig vistelse som även passar lillan men även lite extra för mig och mannen!! Och så häftigt att få mata alpackor😩😍

  119. Profilbild
    Felicia Karlsson

    Åh vilken mysig lucka!!🥰 Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag ta med mig min sambo och vår lilla tjej på snart 9månader. Som nyblivna föräldrar har man svårt att ta sig iväg på saker och ting, unna sig själv något litet extra. Fokuset ligger alltid på lillan medans jag och sambon hamnar i andra hand. Här får vi en supermysig vistelse som även passar lillan men även lite extra för mig och mannen!! Och så häftigt att få mata alpackor😩😍

  120. Profilbild
    Ålly

    Om jag skulle vinna så skulle jag utan tvekan ta med mig min mamma, en fantastisk kvinna som alltid ställer upp på mig och alla andra hon bryr sig om – helt utan att tveka och ofta innan man ens har bett om hjälp. Ibland slår hon nästan knut på sig själv och bryr sig alldeles för lite om sig själv och sitt eget välmående och skulle må bra av att få komma bort från vardagsmåsten och stress. Hon pratar ofta om att det skulle vara skönt att få komma iväg på något men jag vet också att det står väldigt långt ner på hennes prioriteringslista och därför skulle det vara fantastiskt att få överraska henne med denna weekend! 🙂

  121. Profilbild
    Emelie smith

    Detta skulle vara en underbar grej att ge till min mamma och bonus pappa, för att dom dygnet runt tar hand om mina två småsyskon som båda har diabetes typ 1. Deras socker måste kollas flera gånger dygnet runt och dom får knappt sova någonting på nätterna för att dom är uppe med barnens diabetespumpar som piper.
    Det här är min mamma och bonus pappa verkligen värda, att få komma iväg själva och så kan jag vara barnvakt till mina syskon!

    Ps. Du är bäst och jag älskar att läsa din blogg!

  122. Profilbild
    Camilla B

    För att jag och min man behöver komma bort ifrån allting då vi är i denna påfrestande period med en 6 månaders och han är pappaledig och jag jobbar och det bara känns som att allt är hopplöst och man bråkar mer än är sams. Det är tufft med första barnet när allt är nytt och allt ändras konstant pga barnet växer och förändras! Hon är dock det bästa som hänt oss, men det känns tufft just nu bara. Vi hade verkligen behövt en stund där vi kan komma ihåg oss och komma tillbaka till det fina igen!

  123. Profilbild
    Camilla Blomquist

    Med två barn och allt vad det innebär (du vet ju 😅) och vardagen som stampar på i en våldsam takt så skulle detta vara så bra för mig och min man att besöka! Vi tar oss inte tid för varann så ofta tyvärr vilket gör att det knakar emellanåt. Därför skulle detta vara mysigt att få göra bara vi ❤️

  124. Profilbild
    Elin Karlsson

    Den här tävlingen hade jag så gärna velat vinna! Bara gå skämma bort oss i hela familjen. Motiveringen är enkel. Lillasyster kom april -18 och har sen dess varit en väldigt krävande liten människa. Skrik i massor vilket resulterade en mamma som gick in i väggen. Storebror som agerade genom slag och att inte lyssnade. Dessutom finns inte någon runt om oss som hjälper oss. De vill gärna, sägs det.. Men frågar aldrig om de kan göra ngt för oss och det finns alltid viktigare saker att göra. Att vi fortfarande bor tillsammans idag jag o min man trots allt som hänt är för att vi bestämt oss att detta ska inte knäcka oss. Vi klarar inte detta själva! Så många dagar man skrikit till varann för lillasyster överröstat hela huset och man knappt hört sina egna tankar.
    Efter två kiropraktorbesök förra veckan för lillasyster som fixade bäckenet och rygg/nacke så håller vi alla tummar och tår för en nöjdare tjej! Hon är ju så underbar när humöret är på topp! -annars också. Men detta skrik är så jobbigt…
    Därför hade denna vinsten varit så underbar! Som en extra belöning! ♡

  125. Profilbild
    Edwin

    Min flickvän älskar alpackor, men är totalt ovetande om att de finns i Sverige. Eftersom att jag har varit bortrest mycket under den senaste tiden ser jag nu den perfekta möjligheten att skämma bort henne med lite romantik, men också ge henne chansen att äntligen få se alpackor. Hon skulle bli överlycklig!

  126. Profilbild
    Ella

    Åh, vilken underbar vinst! 🙂 jag och sambon fick en liten tjej i april och som kanske många nyblivna föräldrar så känner jag att tiden tillsammans verkligen inte räcker till på veckans få dagar. Vi hade helt klart haft nytt av en helg tillsammans hela familjen! Bara mysa och bara vara. 🙂 kramar

  127. Profilbild
    Madeleine

    Vet inte om min tidigare kommentar kom med – men det här hade jag verkligen behövt med min mamma och bror! Vi vill ge henne något extra speciellt i julklapp, men jag som är uska och bror som studerar har inte riktigt råd till det. Vi har olika pappor men hon har funnits där i vått och torrt, hjälpt oss ekonomiskt när våra farsor inte varit där. Hon förtjänar verkligen en weekend där hon får slappna av, och jag minns inte ens när vi tre hittade på något själva. Jag skulle ta med min mamma och min bror, så att vi får slappna av under några dagar (att alpackor är mitt och min brors favoritdjur gör det ju ännu bättre). Tycker det vore en så fin julklapp till min mamma, vi firade precis 3 år av tillfrisknande från bröstcancer, och vi vill så gärna ge något stort tillbaka.

  128. Profilbild
    Edwin

    Min flickvän älskar alpackas, men är totalt ovetande om att de finns i Sverige. Eftersom att jag har varit bortrest mycket under den senaste tiden ser jag nu den perfekta möjligheten att skämma bort henne med lite romantik, men också ge henne chansen att äntligen få se alpackor. Hon skulle bli överlycklig! 😍

  129. Profilbild
    Sofia H

    Igår skrev jag en motivering om varför jag ville vinna presentkort på Poster Store, för att jag och min sambo var på gång att köpa en lägenhet och för att jag ville göra den så fin. Idag insåg vi att vi råkat ut för en ful fisk till mäklare och jag tappade all lust och allt hopp. Jag blev så otroligt besviken på allt och alla och ville bara deppa ihop. Vi som har avstått från att resa och sparat in på alla håll och kanter för att vi skulle ha möjlighet att köpa vår drömbostad. Varför vill människor tjäna pengar på andra människors bekostnad? Jag skulle verkligen vilja ljusa upp den här vintern med en mysig helg på Siggesta gård, vi firar sju år tillsammans i februari, då kanske vi ändå kan lyxa till det lite tack vare dig!

  130. Profilbild
    Linnéa

    Men wow vilken DRÖM det vore att vinna detta!! 😍 Jag och min älskade man blev föräldrar i februari och har inte haft någon egentid alls sedan dess då vi bor långt ifrån våra släktingar. Att få den här möjligheten hade gett oss en spark i baken till att lämna bort dottern till våra föräldrar en helg för att bara få vara VI för en stund och ta hand om vår relation. Det hade ju varit helt fantastiskt att få fira vårt 10e år tillsammans med weekend på Siggesta! 💕 Att vi dessutom har svårt att få ihop sånt här ekonomiskt som föräldralediga är ju ingen nyhet heller 😉
    Hoppas hoppas hoppas jag kan få vinna detta! 😍

  131. Profilbild
    Maja H

    Åh hade varit precis vad jag och min sambo behövde 😍 en underbart härlig weekend tillsammans. Vi har haft en höst som gått i ett då vi flyttat till vårt första hur tillsammans, jag har börjat studera och min sambo bytt tjänst på sitt jobb. Då ekonomin nu är ganska svår när jag pluggar vore det så underbart att få vinna detta så vi får chansen att komma iväg en sväng. Nu håller vi tummarna här hemma! ❤️🎄

  132. Profilbild
    Madde

    Men herregud, mitt drömdjur är seriöst en alpacka, att få mata en innebär att jag får vara nära vilket skulle göra mitt år! Hade jag vunnit skulle jag bjuda med min mamma och min lillebror. Vi vill ge henne något extra fint i år efter allt hon gjort för oss – och hon behöver verkligen en weekend där hon bara får slappa och göra ingenting.. Hon överlevde bröstcancer. Jag och min bror har jobbat konstant de senaste åren och vi har inte haft tid att umgås bara vi tre. Hon har alltid funnits där och hjälpt oss genom allt, hade varit fantastiskt att ge något riktigt stort tillbaka. Hade varit så fint att få göra något med bara dom två.

  133. Profilbild
    maja

    Åh hade varit precis vad jag och min sambo behövde 😍 en underbart härlig weekend tillsammans. Vi har haft en höst som gått i ett då vi flyttat till vårt första hur tillsammans, jag har börjat studera och min sambo bytt tjänst på sitt jobb. Då ekonomin nu är ganska svår när jag pluggar vore det så underbart att få vinna detta så vi får chansen att komma iväg en sväng. Nu håller vi tummarna här hemma! ❤️🎄

  134. Profilbild
    Emilie leff-hallstein

    Varför jag??? Jooooo för efter denna höst som jag varit helt själv med två småbarn när min man varit borta på jobb så är detta exakt vad denna snart e det jul trötta mamma behöver😉😩🙏🙏🙏 lite sömn på en gård vore rekord😀👍👌

  135. Profilbild
    Stina

    Åh så mysigt! Skulle vilja ta med min fina familj för att fira 5 år som gifta. Som trogna Bonde söker fru-fans kommer jag och mannen uppskatta miljön på Siggesta, där ju en del av Bonde spelas in. Våra barn uppskattar nog alpackorna mest:)

  136. Profilbild
    Linnea

    Åh vilken härlig lucka!
    Den här härliga vistelsen skulle jag vilja fira med min fästman, soon to be husband 8/8-2020. Med all bröllopsplanering inklusive hälsoproblem skulle vi verkligen behöva en helg för att bara rå om varandra!
    Nu håller vi tummarna 🥰

    1. Profilbild
      Elina

      Låter helt underbart!!
      Som trebarnsföräldrar till våra underbara töser så saknas tiden att komma i väg själva.
      Hade bjudit med min underbara man på denna vistelse för lite mysig egentid.

    2. Profilbild
      Elina Helgesson

      Låter helt underbart!!
      Som trebarnsföräldrar till våra underbara töser så saknas tiden att komma i väg själva.
      Hade bjudit med min underbara man på denna vistelse för lite mysig egentid.

  137. Profilbild
    Sandra Rundberg

    Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna och besöka gården med min sambo och våra tre barn. Med tre barn i olika åldrar är det ibland svårt att hitta på något som alla gillar. Det här känns dock som det perfekta för oss! Barnen älskar djur, mamman och pappan god mat och dessutom skulle vi behöva lite extra mys tillsammans efter en intensiv höst och vinter ❤️

  138. Profilbild
    Emma

    Vilken härlig tävling! Jag och min sambo ska bo i olika länder i två månaders tid från och med början av året då vi har jobb på olika håll. Det hade varit så sjukt mysigt att få ta med honom på detta när jag kommer hem igen och bara slappna av och njuta av varandras sällskap <3 stor kram!

  139. Profilbild
    Nathalie

    Åh vilken härlig tävling! Jag önskar vinna denna weekend för mig och min man, kanske även ta med våra barn. Efter år av advokatkostnader gällande ett av barnen så finns inte ekonomin att göra denna typ av upplevelser tyvärr.

  140. Profilbild
    Linda

    Jag skulle gärna ta med mig min man på denna resa för att han alltid finns där för mig. Ställer upp för mig i vått och torrt. Därför förtjänar han detta 😊😍

  141. Profilbild
    Jessica

    Åh det här hade jag velat vinna till min sambo Daniel ❤️ Lite egentid för mamman&papan och uppskattning till min gubbe som jobbar och sliter hårt varje dag . Håller ✊🏻✊🏻 .

  142. Profilbild
    Alva susanna

    Min morfar drabbades av en stor hjärnblödning-sommaren 2016. Sen dess har hans liv bara spenderats hemma, han har knappt lämnat huset. Att få åka iväg med min morfar & låta han va i en annan miljö & mata djur vilket ger en slags trygghet hade varit väldigt uppskattat, har knappt träffat morfar sen han blev sjuk för att jag har varit rädd att jag ska va i vägen på något sätt… men idag hörde han faktiskt av sig & ville hitta på något med mig nu när 2020 börjar!! Hur passande är inte denna tävlingen då??❤️

  143. Profilbild
    Jessica

    Åh det här hade jag velat vinna till min sambo Daniel ❤️ Lite egentid och uppskattning till min gubbe som jobbar och sliter hårt varje dag . Håller ✊🏻✊🏻 . Hade blivit sååååååå glad! 😍

  144. Profilbild
    Sara

    Åh det låter ju helt fantastiskt! Jag skulle ta med mig min bästa vän som haft en väldigt tuff höst med sjukt barn och skulle må bra av lite återhämtning ❤ då vi båda studerar för tillfället känns en weekend väldigt avlägset ekonomiskt 😅

  145. Profilbild
    Fredrika

    Jag skulle vilja vinna detta då jag och min man behöver tid tillsammans. Det senaste 1.5 året har jag pluggat till läkare samtidigt som han har hållt på med sitt eget start up projekt. Detta innebär att vi båda har lagt väldigt mycket tid på jobb/studier och väldigt lite på varandra.
    Utöver detta har vi en krävande 2 och åring hemma som också tar mycket tid och energi!

    Vi säger gång på gång att vi MÅSTE unna oss en weekend ihop för att hitta tillbaka till varandra och återfinna kärleken ossemellan.
    Just nu är det mest tjafs om vardagssysslor och måsten, eller om vem som får lite extra tid till jobb/studier :/
    (Anledningen till att vi inte unnat oss en weekend har varit dels tidsbrist men också ekonomin).

  146. Profilbild
    Lotta

    Skulle vara underbart att vinna detta för mig och min sambo. Fullt upp med heltidjobbande föräldrar och en lite intensiv blivande 5 åring 🙈😅 bara att få komma bort en stund och bara vara.. skulle vara den bästa julklappen för oss 🤗

  147. Profilbild
    Ida

    Detta skulle jag vilja ge mig och min sambo, men två små barn 2 och 4 år så kommer inte tiden för oss alltid i först hand. Med 3 ringa år i bagaget, där jag förlorat både min mamma och min bästa vän i tragedier så har mycket fokus legat på att hitta tillbaka i mitt välmående. Att få ge detta till min sambo, till oss, hade varit magiskt! Håller tummarna ❤️

  148. Profilbild
    Evelina

    Jag och min sambo har inte varit iväg någonstans på 1,5 år och vi har inte gjort en enda resa tillsammans med vår son än. Han är 9 månader gammal och vi kämpar oss igenom första året som föräldrar så att få möjlighet att åka iväg hela familjen vore så himla uppskattat och lyxigt!
    Om jag hade vunnit funderar jag på att hålla vinsten hemlig och överraska min sambo till hans födelsedag!
    Och Alpackor, hallå, sötaste djuren ju!

  149. Profilbild
    Sabi

    Oh skulle verkligen vilja vinna detta pris. Är en trött småbarnsförälder som verkligen skulle behöva komma bort ihop med min man. Vi har två småttingar som vi har full rulle med här hemma samtidigt som vi både jobbar. Trots att småbarnslivet är så givande och glädjefyllt så skulle vi vilja komma bort på tu man hand en stund. Lyckan vore om jag kunde överraska min man med detta pris!

  150. Profilbild
    Emelie

    Men åh vilken bra lucka! Det hade varit så roligt att vinna och få ta med min sambo på en hotellnatt när vi firar 5 hela år tillsammams i början på nästa år! Brukar inte kunna unna honom detta då min studentekonomi inte är den bästa. Därför skulle det var supermysigt att få unna honom detta som present!

  151. Profilbild
    Juliette

    Jag skulle vilja vinna denna weekend och åka iväg med min underbara sambo. Då det är mycket att göra både hemma och på jobbet och som egen företagare. Att få tid för varandra kan ofta vara svårt, men med denna weekend skulle vi bara få vara vi två för en stund ❤️

  152. Profilbild
    Jennifer

    Skulle jättegärna vilja vinna detta och överraska min pojkvän! Han förtjänar verkligen att slappna av lite (det gör vi båda) då jag ser hur otroligt hårt han jobbar för att vi ska ha det bra och sätter mig ALLTID först. Och som student med enda inkomsten från CSN varje månad har jag inte kunnat köpa något fint åt honom på ett bra tag. Detta skulle bli den perfekta julklappen! kramis

  153. Profilbild
    Jennifer

    Skulle jättegärna vilja vinna detta och överraska min pojkvän! Han förtjänar verkligen att slappna av lite (det gör vi båda) då jag ser hur otroligt hårt han jobbar för att vi ska ha det bra och sätter mig ALLTID först. Och som student med enda inkomsten från CSN varje månad har jag inte kunnat köpa något fint åt honom på ett bra tag. Detta skulle bli den perfekta julklappen! kramis

  154. Profilbild
    Myrna Whitaker

    Jag älskar Siggesta, Mitt vatten gick där för två år sen och jag födde en pojke, som sedan födseln varit så extremt krävande. Jag håller på att gå under, Att vinna en weekend skulle ge mig pepp och motivation i den jobbiga vardagen som jag lever i just nu…

  155. Profilbild
    Nina

    Åh vilken mysig tävling! Jag och min sambo hade verkligen behövt lite egentid med varandra och låta småbarnen stanna hemma med barnvakt. Vi är alldeles för dåliga på att ”unna oss” något eget då all tid och energi går åt till barnen. Vore helt underbart att få känna pirret i magen och ägna tiden åt varandra igen ❤️

    1. Profilbild
      Juliette

      Jag skulle vilja vinna denna weekend och åka iväg med min underbara sambo. Då det är mycket att göra både hemma och på jobbet och som egen företagare. Att få tid för varandra kan ofta vara svårt, men med denna weekend skulle vi bara få vara vi två för en stund ❤️

  156. Profilbild
    Anna

    Åh älskar att åka dit och titta på alla djur med barnen, har ofta tänkt ”vilken lyx det skulle vara att få bo här någon gång ”. Men med två små barn blir det inte mycket tid över för oss själv just nu och jag hade älskat att få ta med min man dit för tid för oss!

  157. Profilbild
    Emma

    Jag skulle vilja ta med min guddotter på en weekend till Siggesta gård och ha en mysig helg tillsammans med henne och få mata alpackorna de skulle hon älska!

  158. Profilbild
    Mikaela

    Så härligt med december och alla julkalendrar! Gillar extra mycket att du har tävlingar i din 🙂 Om jag hade vunnit hade jag velat överraska min bästa vän med en get-away weekend där vi får tid att bara umgås, dricka gott vin och tjata mycket. Vi båda har haft tuffa höstar på våra jobb med sjukskrivningar, ångest och allt som kommer på köpet när man har ett stressigt jobb. Det hade varit så kul att få överraska henne med lite ”unna oss lugn och ro” eftersom hon alltid finns där för mig och prioriterar vår vänskap över så mycket annat. En riktig sockertopp är hon!

  159. Profilbild
    Maria Larsson

    efter Snart fem års studier hade detta varit den perfekta gåvan,, både till mig och min familj. Till min man som alltid hjälpt mig när allt känns hopplöst och till mina två underbara ungar som alltid piggar upp mig å till mig själv som inte givit upp när motgångarna kommit! En resa till denna pärla hade helt enkelt varit välbehövligt 💖

  160. Profilbild
    Maria

    efter Snart fem års studier hade detta varit den perfekta gåvan,, både till mig och min familj. Till min man som alltid hjälpt mig när allt känns hopplöst och till mina två underbara ungar som alltid piggar upp mig å till mig själv som inte givit upp när motgångarna kommit! En resa till denna pärla hade helt enkelt varit välbehövligt 💖

  161. Profilbild
    Nathalie

    Ååå helt underbart, jag hade tagit chansen att ta med min hårt arbetande sambo som blev egenföretagare tidigt i våras och har inte haft en enda ledig dag sedan dess, jag hade tagit med honom för att få en neutral plats att vara lediga på ihop för första gången på länge ❤️

  162. Profilbild
    Ninni Gustavsson

    Jag önskar få ge min man detta, en helg tillsammans med mig. Han är min klippa och min styrka, Han som alltid finns där för mig no matter what! Vi har ett par tuffa år bakom oss med min förlossningsdepression, bilar som slutar fungera på värsta tänkbara tid, nuvarande studier som gör att jag får en inkomst långt under önskvärt vilket gör att han får dra in alla pengar. För två månader sedan sprack vår tank till varmvattnet vilket gjorde att det blev översvämning i pannrum/vardagsrum. I väntan på försäkringsbolag och byggarbetare bor vi nu på liten yta, utan vardagsrum. Vi kommer inte kunna fira jul hemma pga av läckan och detta tär på oss något enormt. Men han, min man är min klippa som står stadigt och tappar aldrig tron på oss eller att allt kommer bli bra tillslut. Han förtjänar att få längta bort till något fantastiskt och bara kunna njuta för en helg. En helg utan stress, press och oreda! Jag älskar min man och önskar verkligen få skämma bort honom lite så som han skämmer bort mig!
    Mvh Ninni

  163. Profilbild
    Sandra

    Men åh vad mysigt! Skulle vilja vinna för att överraska min dotter med en weekend, bara hon och jag! Med ett ständigt dåligt samvete som mamma med för lite tid med barnen, en sambo med skiftarbete (få helger vi får ihop) och att hon även får anpassa sig efter sin lillebror. <3 .

  164. Profilbild
    Elin

    Hade varit så kul och mysigt att överraska min sambo med denna vistelse på Siggesta gård då vi båda haft en tuff höst. Det skulle därför vara kul och skönt att komma iväg och tänka på något annat och bara ro om varandra för ett litet tag!

  165. Profilbild
    Sandra

    Men åh vad mysigt! Skulle vilja vinna för att överraska min dotter med en weekend, bara hon och jag! Med ett ständigt dåligt samvete som mamma med för lite tid med barnen, en sambo med skiftarbete (få helger vi får ihop) och att hon även får anpassa sig efter sin lillebror. <3

  166. Profilbild
    Amanda

    Men gud vad kul!
    Önskar att vinna detta då min man varit ett sådant stöd under det här hemska året. Efter jag födde min dotter fick jag sjukdomen graves vilket resulterade i att jag tappat alla mina muskler, äter otrolig dåligt, jag skakar som ett asplöv. Jag orkar inte ens hålla i min dotter.. orkar hålla som max 2 minuter innan jag börjar skaka och tappar intill henne nästan. Jag vill ge honom det här då jag märker att han får det jobbigare och jobbigare. Med att behöva ta hand om vår dotter samt mig. Han förtjänar verkligen att få komma iväg och koppla av. Bonus är ju att han ÄLSKAR alpackor ❤️

  167. Profilbild
    Erica Lundberg

    Hade så gärna velat vinna för att ta med min mamma som haft det kämpigt i 4 år. Vi har äntligen fått tillbaka kontakten efter att vi inte haft någon kontakt på ett år. Detta hade betytt så mycket för både henne och mig❤️

  168. Profilbild
    Natali

    Min pojkvän har precis flyttat till Sverige ifrån Nya Zeeland. Vi träffades när vi reste i Sydamerika. Det har verkligen inte varit lätt för honom att hitta jobb, snarare tvärtom så har han hamnat på helt fruktansvärda ställen och ekonomins är fortfarande trasslig. Så kort sagt så skulle jag vilja ge honom den här upplevelsen i present för att muntra upp honom och få han och kämpa lite till. För det här är ju allt vi drömt om, att få bo tillsammans och inte på en sida var av världen. Men just nu känns allt mörkt..

  169. Profilbild
    Hanna

    Vilken rolig tävling! Om jag vinner kommer jag att ta med mig min sambo och min son. Anledningen till att jag vill vinna är att det här är det perfekta sättet att spendera tid tillsammans. Dessutom älskar min son djur så han skulle bli överlycklig.

  170. Profilbild
    Liza

    Jag fyller 30 år i mars och det vore helt fantastiskt att få fira detta med en weekend med min man! Vi är båda studenter och har två små söner tillsammans. Det vore verkligen helt fantastiskt att kunna unna oss både en upplevelse och lite egentid i ett!

  171. Profilbild
    Emma M.

    Underbar tävling 😍
    Jag skulle vilja åka på den med min man och våra två barn som har varit så förstående denna hösten när jag bytt jobb och börjat pendla. Lite familjetid bort från alla måsten är allt jag önskar ❤️

  172. Profilbild
    Malin Andersson

    Åh detta vill jag så gärna vinna till min och min bästa vän. Vi har båda två haft ett kämpigt år och detta vore perfekt för oss att komma iväg tillsammans och ladda om batterierna. Bara få tid för varandra utan barn.

  173. Profilbild
    Petra

    Åh det här hade jag velat ge min bästa kompis, hon blev lämnade av sin sambo efter 18 år ihop. Hon har mitt i allt detta även haft sjukdom i släkten så det här hade verkligen piggat upp henne. Håller tummarna stenhårt!

  174. Profilbild
    Johanna Forss

    Åh! Den här vinsten är precis vad min lilla familj skulle behöva! Vi förlorade vår yngsta son nu i oktober och har haft en tuff höst och vinter. Att hålla sin son i famnen för allra sista gången och lägga ner honom i den minsta kistan jag sett. Sjukskrivning och terapitimmar, vilket också blivit tufft ekonomiskt för familjen. Skulle vara en dröm att få en helg borta tillsammans, för att tanka energi och ladda batterierna, för o fortsätta orka den tuffa vardagen utan lillebror i familjen💛

  175. Profilbild
    Linn

    Som jag önskar att denna weekend kunde gå till mig och min sambo. Vi har två små barn som föddes väldigt nära varandra. Ena är 1,3 år och den andra är två månader. Min sambo jobbar mycket borta på veckorna så jag är oftast ensam med mina två små och jag skulle verkligen önska att vi kunde vinna det här weekend paketet och unna oss en mysig helg tillsammans, utan måsten och bara kunna njuta av varandras sällskap då våra helger nu består av att vara med barnen all ledig tid vi har tillsammans.

  176. Profilbild
    Johanna

    Åh! Den här vinsten är precis vad min lilla familj skulle behöva! Vi förlorade vår yngsta son nu i oktober och har haft en tuff höst och vinter. Att hålla sin son i famnen för allra sista gången och lägga ner honom i den minsta kistan jag sett. Sjukskrivning och terapitimmar, vilket också blivit tufft ekonomiskt för familjen. Skulle vara en dröm att få en helg borta tillsammans, för att tanka energi och ladda batterierna, för o fortsätta orka den tuffa vardagen utan lillebror i familjen💛

  177. Profilbild
    Lovisa

    Åh, vilken mysig tävling! ❤️ För drygt ett år sedan blev jag och min kille föräldrar till en liten liten flicka som vägde 620 gram, hon kom hela 16 veckor för tidigt. Nu är hon ett år och vi börjar sakta bli en familj som kan göra mysiga familjesaker! Efter ett år av vabbade så är plånboken inte vad en önskar inför jul, och att få möjligheten att skämma bort min älskade familj med en weekend för att komma bort från operationer, läkarbesök och vardagsstressen skulle vara så mysigt och guldvärt. Stor kram, uppskattar din blogg väldigt mycket!

  178. Profilbild
    Hanna-Maja Stenberg

    Det är alltid så svårt att motivera varför just jag skulle förtjäna en vinst, alla har sina skäl och alla har sina strider de behöver en semester ifrån. Men jag kör utifrån min. Sedan jag var 11 år (19 idag) har jag levt med demoner som yttrat sig i diverse psykisk ohälsa. Den som tog mest kraft från oss alla var Anorexia Nervosa. Än idag blir jag chockad när min käraste mamma pratar med mig om att jag just nu bekämpar en dödlig sjukdom, att jag för några år sedan var nära att kliva över tröskeln till andra sidan, men något höll mig kvar och jag vände, något jag är glad för idag. Denna period tog hårt på alla i min närhet och speciellt de som lever närmast mig. I samband med detta fick jag två syskon, så kallade sladdisar, varav en kan klassas som HNB (High Need Baby) vilket har tagit ännu mer på krafterna, främst på min mamma som verkligen kämpar varje dag. Hennes hälsa prioriterar hon alltid i sista hand, tyvärr och med en utmattning och depression i den vardag vi befinner oss i är hon inget annat än värd allt och lite till. Att få överraska henne med detta, skulle slå alla julklappar som kommer ligga betecknade med hennes namn under årets julgran.

    Kram från mig och kärlek och styrka också! ❤️

  179. Profilbild
    Petra Sandholm

    Jag är sedan ett år tillbaka helt beroende av alpackor, jag har både köpt strumpor och alpacka-gosedjur till mig själv. Det vore fantastiskt att besanna en av mina drömmar och äntligen få träffa en riktig alpacka och även ha en mysig stund med min älskade pojkvän!

  180. Profilbild
    Emma

    Åh skulle vilja ta med min sambo dit för att bara rå om varandra. Vi har varit ett par i 16 år (sen jag var 17 och han 18) och fått två barn ihop. Är mitt uppe i de TUFFA småbarnsåren och kan inte tänka mig en bättre julklapp till oss. ❤️

  181. Profilbild
    Felicia

    Åh vilket härligt pris, jag skulle så gärna vilja åka dit med min fantastiska mamma som fyller 55 år nästa år. Vill göra något speciellt för henne då hon haft ett tufft år och behöver få koppla av, och som många andra mammor sätter hon aldrig sig själv i första rummet så nu är det dags att hon får bli lite bortskämd och ompysslad hon också. Hon är sjukpensionär sedan 20-årsåldern efter en arbetsskada på BB och brukar inte unna sig så mycket på grund av ekonomin som såklart blir påverkad. Skulle uppskatta så mycket att få överraska henne med denna upplevelse och samtidigt själv få njuta av kvalitetstid med henne då hon också är min bästa vän och vi bor några timmar ifrån varandra <3 Kram!

  182. Profilbild
    Sanna Gustafsson

    Jag skulle vilja ta med mina killar på en minisemester för att bara kunna släppa allt för en stund. Vi har haft det väldigt tufft det senaste 1,5året då jag blev väldigt sjuk och försöker nu hitta tillbaka till en ny normal vardag men det är inte det lättaste när försäkringskassan bråkar med mig. Dom tycker jag ska kunna jobba medans mina läkare säger tvärtom Så det är tufft med inkomsten varje månad, börjar jag jobba så är risken stor att det blir bakslag på min hälsa och det är det inte värt, min son har fått lida som det är så vill inte att han ska få en mamma som bara ligger i sängen ingen.

  183. Profilbild
    Nadja

    Wow vilken tävling 😍 eftersom detta året har vart knaprigt med ekonomin då jag vart hemma på mammaledighet och vart massa utgifter som inte vart räknat. Skulle vilja ge detta till min sambon som alltid ställer upp för mig och vår dotter. Även att hela familjen skulle kunna åka på nått roligt ihop för första gången 😍 även få fira dottern som fyller 1 år i mars.

  184. Profilbild
    Nadja Andersson

    Wow vilken tävling 😍 eftersom detta året har vart knaprigt med ekonomin då jag vart hemma på mammaledighet och vart massa utgifter som inte vart räknat. Skulle vilja ge detta till min sambon som alltid ställer upp för mig och vår dotter. Även att hela familjen skulle kunna åka på nått roligt ihop för första gången 😍 även få fira dottern som fyller 1 år i mars.

  185. Profilbild
    Nadja

    Wow vilken tävling😍 jag hade viljat ge det till min sambo och pappa till vår dotter. Eftersom min ekonomi (vi har delad) vart på botten detta året i och med att jag vart mammaledig och vart utgift på utgift som inte vart beräknat så har han alltid ställt upp. Han gör allt för mig och vår dotter och skulle verkligen vara så kul att göra nått hela familjen ihop för första gången 😍 och även fira dottern som blir 1år i mars 😍

  186. Profilbild
    Ida

    Jag hade velat ge det som en överraskning till min sambo. Vi firar ett år som förlovade i vår och hade då velat ge detta, vi sparar allt vi har för att kunna bygga vårat drömhus. Han är min stöttepelare när allt känns botten så drar han upp mig. ❤️

  187. Profilbild
    Ida

    Jag hade velat ge det som en överraskning till min sambo. Vi firar ett år som förlovade i vår och hade då velat fender då vi sparar allt vi har för att kunna bygga vårat drömhus. Han är min stöttepelare när allt känns botten så drar han upp mig. ❤️

  188. Profilbild
    Frida

    Vilket fantastiskt pris! Min sambo pluggar till sjökapten och i slutet av januari ska han ha praktik på en båt i USA i sex månader, vilket betyder att vi inte kommer ses. Skulle älska att få dela en helg med honom innan han ger sig iväg 😍

  189. Profilbild
    Rebecka T

    Vilken mysig tävling!

    Jag hade så gärna velat bjuda upp min pojkvän hit för en romantisk weekend! Han fyller 25 i samband med alla hjärtans dag och det skulle vara ett perfekt sätt att slå ihop båda och bara njuta till fullo. Och självklart som en överraskning för honom. Vi båda älskar att unna oss egentid och miniresor före materiella saker.

  190. Profilbild
    Therese M

    Önskar vinna detta för att ge min sambo en överraskningspresent så han fyller 40 år i juni nästa år. Är föräldraledig just nu och det är inte lätt att spara en ordentligt slant till hans stora dag, så detta skulle vara fantastiskt. Han jobbar väldigt mycket i andra städer och då kunna ta med våra 3 barn skulle göra honom väldigt glad och få ordentligt med familjetid.

  191. Profilbild
    Elenor

    Åh Siggesta. Det skulle jag vilja vinna och överraska min pojkvän med, då vi bor ganska nära Siggesta, men aldrig bott över där. Har tänkt att det måste vara drömmigt att gifta sig och ha fest där, så då kan vi prova på den känslan, och sen kanske det blir bröllop där. 😍

  192. Profilbild
    Josefin Linnea

    Önskar få vinna en weekend till mig och min sambo efter nästintill 2 års jobbig tid i kampen om ett syskon till vår dotter. Det har varit väldigt påfrestande och så jobbigt, än mer jobbigt för att det finns så många som tror att det inte är jobbigt för ”man har ju redan ett barn”. Nu äntligen har stickan visat plus och vi ska få en bebis. Skulle vara mysigt att komma iväg och rå om varann efter allt tufft som varit.

  193. Profilbild
    Amanda S

    Denna lucka är verkligen mitt i prick för mig och min pojkvän! Vi har så länge jag kan minnas pratat och fantiserat om att åka iväg en helg bara han och jag, då han tillbringat senaste 1,5 åren i USA och nu bor vi i olika städer och pluggar. Vi får som sagt inte alls så mycket tid ihop som vi hade velat, men det har aldrig stoppat oss och nu har han stått ut med mig mig i 7 år (High school sweethearts och är fortfarande lika kär!). Livet som fattiga studenter har dock stoppat oss länge från att åka på en sådan här vistelse, så det skulle betyda så otroligt mycket för oss att ha möjlighet att äntligen kunna åka iväg och få riktig kvalitetstid tillsammans. ♥️♥️

  194. Profilbild
    Josefin

    Önskar få vinna efter nästintill 2 års jobbig tid i kampen om ett syskon till vår dotter. Det har varit väldigt påfrestande och så jobbigt, än mer jobbigt för de som tror att det inte är jobbigt för ”man har ju redan ett barn”. Nu äntligen har stickan visat plus och vi ska få en bebis. Skulle vara mysigt att komma iväg och rå om varann efter allt tufft som varit.

  195. Profilbild
    Amanda

    Denna lucka är verkligen mitt i prick för mig och min pojkvän! Vi har så länge jag kan minnas pratat och fantiserat om att åka iväg en helg bara han och jag, då han tillbringat senaste 1,5 åren i USA och nu bor vi i olika städer och pluggar. Vi får som sagt inte alls så mycket tid ihop som vi hade velat, men det har aldrig stoppat oss och nu har han stått ut med mig mig i 7 år (High school sweethearts och är fortfarande lika kär!). Livet som fattiga studenter har dock stoppat oss länge från att åka på en sådan här vistelse, så det skulle betyda så otroligt mycket för oss att ha möjlighet att äntligen kunna åka iväg och få riktig kvalitetstid tillsammans. ♥️♥️

  196. Profilbild
    Therese Hellberg

    WOW det skulle passa mig perfekt!! Sliten mamma.. får se om det blir min man eller syster som får följa med! Mvh mamma till en 15åring en snart 2åring och en snart 6mån bebis 😊

  197. Profilbild
    Caroline Z

    Åh, det här var en tävling i min smak! Jag fick precis veta att min bästa vän väntar en liten bebis till sommaren. Det skulle vara så himla kul att få dela en weekend med henne å rå om varandra innan den lilla kommer . Håller tummarna! 🙂

  198. Profilbild
    Caroline

    Åh, det här var en tävling i min smak! Jag fick precis veta att min bästa vän väntar en liten bebis till sommaren. Det skulle vara så himla kul att få dela en weekend med henne å rå om varandra innan den lilla kommer . Håller tummarna! 🙂

  199. Profilbild
    Caroline

    Åh, det här var en tävling i min smak! Jag fick precis veta att min bästa vän väntar en liten bebis till sommaren. Det skulle vara så himla kul att få dela en weekend med henne å rå om varandra innan den lilla kommer . Håller tummarna! 😀♥️

  200. Profilbild
    Sophie Stomberg

    Låter helt ljuvligt att få överraska familjen med en sådan weekend i vår! Tjejerna på 11 och 1 år skulle älska att få mata alpackorna då vi blivit lite besatta av alpackor och har det printet på både tröjor och strumpor! 🤭😍

  201. Profilbild
    Emelie

    Som student är det väldigt sällan man själv kan hitta på såna här speciella saker. Man suktar ofta efter det och drömmer sig lätt bort när man ser bilder som dessa. Men det är inte alltid studiebidraget tillåter såna här små resor😊 Men hit skulle jag verkligen vilja ta min pojkvän i mars på vår 5-års dag. Jag vill överraska honom med nåt sånt här som vi vanligtvis inte unnar oss själva. Det hade varit så speciellt för mig. Få komma bort på en romantisk weekend, skämma bort varandra lite och bara få släppa plugget för en helg. Jag tycker han förtjänar det efter allt han slitit❤️

  202. Profilbild
    Sandra

    Åh jag skulle vilja vinna detta till mig och min BFF Sanna. Hon är på riktigt den bästa jag vet! trots att hon har två barn, hektiskt jobb osv så är hon alltid där och lyfter mig. Jag går igenom en tuff period på jobbet och en kronisk sjukdom på det och det känns som att sanna ALLTID har tid för mig! Tröstar, pratar, hjälper mig med vardagen, hunden etc. Och nu när jag och sambon funderar på att försöka bli gravida så svarar hon på alla mina knäppa frågor om ägglossningstest etc 😉. Dessutom har vi alltid så sjukt kul ihop och det skulle vara så kul att komma iväg tillsammans! Hon är helt enkelt en klippa som förtjänar att bli lite bortskämd!

  203. Profilbild
    Evelina

    Vad roligt med en weekend på Siggesta gård! Jag skulle vilja tillbringa helgen med min syster. Det skulle vara så mysigt att få spendera en hel helg med bara henne. Att ta långpromenader tillsammans, äta god mat, ordna eget spa, kura ihop sig i sängen och se på film. Helt enkelt ha det himla härligt ihop. När man inte bor tillsammans längre blir det inte att man ses lika ofta (att hon dessutom är sladdis och familjens favorit gör att vi slåss om henne). Det skulle vara så lyxigt att få ha henne helt för mig själv under en hel helg!

  204. Profilbild
    Fru i nöd

    Jag vill börja med att säga ett genuint och varmt TACK för din öppenhet med skilsmässan, jag och min make sitter just nu i riset och kämpar dagligen för att hålla ihop familjen, att läsa dina inlägg ger mig värme och gemenskap, jag känner mig inte ensam i min situation, du ger mig både mod och perspektiv!

    Just därför skulle jag av hela mitt hjärta vilja vinna denna tävling.
    Jag och min man tacklar just nu igenom dagarna som småbarnsföräldrar åt 2 barn samtidigt som vi just precis suttit i en tråkig vårdnadstvist med bonusen, tvisten löste sig nyligen och vann laga kraft men lämnade oss i en svår fas i vårt äktenskap. Vi älskar varandra men har inte tid för varandra, dagarna går i ett och vi har kommit till den fasansfulla tiden där vi spenderar mer tid åt våra skärmar i en varsin divandel på kvällen när barnen somnat, istället för att ta vara på varandra. Vi har det väldigt kämpigt just nu och har precis påbörjat parterapi hos familjerådgivningen för att ge ett sista ärligt försök med professionell hjälp. Vårt största mål just nu är att få komma iväg tillsammans bara han och jag, ta vara på varandra, se varandra och bara njuta av att bara vara vi igen, detta är något som brister i mig bara när jag skriver då jag saknar min man något fruktansvärt, trots att vi träffas varje dag.
    En weekend tillsammans skulle kunna lägga lite ljus och guldkorn i vår just nu kämpiga vardag, för att vi ska kunna återhämta oss och fokusera på oss två, vi har skapat denna familj tillsammans och älskar varandra men pga flera jobb och barn så brister vår egentid något fruktansvärt.
    Håller mina tummar hårt, så jag kanske kan få möjlighet att få kvalitetstid med min man!
    Detta känns otroligt känsligt och personligt och därav publicerar jag inte mitt namn, men hoppas på vinst ändå!
    Kram!

  205. Profilbild
    Victoria S

    Åh vilken vinst 🤩 Skulle vilja vinna till mig och mannen i bröllopspresent, då vi aldrig kom iväg på någon bröllopsresa när vi gifte oss för tre år sedan. Hade varit så mysigt 😍

  206. Profilbild
    Jenney

    Jag hade velat vinna det här för att ge bort till min bästa vän. Hon har nyligen brutit upp med sin förra partner efter fem år tillsammans och hon är ett vrak just nu. De är inte ihop, men de måste bo ihop i minst 1,5 månad till i deras hus för att de måste vänta på att ”marknaden ska komma på fötter efter jul- och nyår” och hon sover mestadels på olika soffor för att försöka att ordna upp allting. Jag hade velat ge det här till henne för att hon ska få komma bort, för att få koppla bort allting som har vänts upp- och ned kring henne och för att bara få vara hon, utan honom. Hon behöver hitta tillbaka till sig själv och känna efter vem hon är, utan honom.

  207. Profilbild
    Lisa

    Jag skulle vilja vinna detta till mig och min bästa vän. Vi har båda fullt upp med familj, barn och arbete, vilket gör att vi både glömmer bort och inte hinner med att prioritera varandra. Att få åka iväg tillsammans med henne hade varit så välbehövligt.

  208. Profilbild
    Malin

    Åh, jag skulle vilja ta med min underbara sambo som alltid ställer upp både för mig och mina barn. Unna oss lite egentid då jag alltid jobbar kväll veckorna vi inte har barnen så vi ser varandra när vi ska sova.

  209. Profilbild
    Angelica N

    Jag skulle så gärna vilja vinna detta otroliga pris för att få överraska min alldeles fantastiska man med en weekend som födelsedagspresent. Han fyller ändå 30 i sommar, men ekonomin räcker inte för att göra nå superkul när man har två barn, hund, lån och massa annat att ta hand om. Detta vore en ren DRÖM att få överraska med ❤️

  210. Profilbild
    Felicia

    Hur härligt hade inte detta varit! Jag och min sambo fick barn för snart åtta månader sedan och har inte haft någon egentid bara vi två sedan dessa. Tänk om jag vann detta, då hade jag överraskar honom med en super dejt på siggesta gård, de hade vi båda tyckt varit underbart!

  211. Profilbild
    Angelica Norberg

    Jag skulle så gärna vilja vinna detta otroliga pris för att få överraska min alldeles fantastiska man med en weekend som födelsedagspresent. Han fyller ändå 30 i sommar, men ekonomin räcker inte för att göra nå superkul när man har två barn, hund, lån och massa annat att ta hand om. Detta vore en ren DRÖM att få överraska med ❤️

  212. Profilbild
    Martine

    Åh! Deeet hadde vært så bra å komme seg bort med familien. I sommer kunne vi ikke reise noe sted, pågrunnav renovering av huset. Ungene hadde blitt så glade, og vi hadde fått en etterlengtet utflykt hele familien. <3

  213. Profilbild
    Linnéa B

    Jag vill gärna vinna för att kunna ta med mig min älskade sambo för att komma iväg bara vi två. Vilket vi aldrig lyckats få till, eftersom han jobbar så mycket och jag är hemma med en tio månaders vild tjej. Vi skulle båda två behöva komma iväg och få avkoppling och rå om varandra bara han och jag ♡♡

  214. Profilbild
    Jessica E

    Wow! Jag hade velat ge detta till min mamma då hon alltid ställer upp för mig och min familj, oavsett vad det är.<3 Hon är min bästa vän. Kan inte komma på en bättre present än denna att få visa hur mycket jag uppskattar henne❤️

  215. Profilbild
    Fanny

    Jag skulle vilja vinna detta då jag har varit hemma i 8 månader med en underbar liten tjej som jag och min pojkvän fick i mars.
    Min pojkvän ÄLSKAR alpackor och har alltid velat klappa dom och se i verkliga livet. Jag skulle vilja att vi fick komma iväg på en liten resa bara vi som familj och detta hade varit den perfekta julklappen till honom och oss alla!❤

  216. Profilbild
    Jessica

    Men oj, helt klart den roligaste tävligen hittills!
    Jag hade så gärna velat ge detta till min sambo som fyller 30 år den 27 december. Vilken present det hade varit!
    Vi hade verkligen behövt komma iväg en weekend och bara få rå om varandra.💑Två små juveler (en på fyra år och en på 10 månader) tär på förhållandet och det har varit en tuff höst.
    Hoppas på tur🍀

  217. Profilbild
    Olivia Carlson

    Oj vad jag och min pojkvän skulle älska att få komma till Siggesta gård! Vi har de senaste åren inte kunnat ge varandra presenter alls då det varit snålt med pengar. Skulle kännas så fint att få vara på en annan miljö där vi bara kan vara med varandra och inte tänka på annat som stressar oss just nu. Att få överraska min pojkvän med detta skulle göra honom så glad! Plus i kanten att det finns alpackor då jag i framtiden vill ha några och kanske lyckas övertala min pojkvän att också vilja ha några hehe…

  218. Profilbild
    Dani

    Åh!! Vi var på siggesta gård i våras och då konstaterade jag och min sambo att vi gärna skulle velat övernatta och mata alpackorna, men ekonomin har inte tillåtit detta pga föräldraledighet. vår dotter var så fascinerad av alpackorna när vi var där, så jag skulle älska att få överraska med detta och se hennes ögon glittra igen! Hoppas hoppas och håller tummarna 🤞🏻🙏🏼

  219. Profilbild
    Emma Stenberg Larsson

    Oj så rolig tävling! Jag vill vinna för att få bjuda med mina älskade föräldrar och min man och son. Mina föräldrar förtjänar att få åka då dom ställer upp till 110% för vår son. Utan dom hade vi inte fått ihop vår vardag för fem öre med nya tjänster, förskola, vabb osv. Särskilt min mamma ställer upp oavsett allt. Tyvärr finns inte ekonomin för att visa vår tacksamhet, därför vill jag unna dom en weekend. Mannen och jag gifte oss 10 augusti och har tyvärr inte haft råd med bröllopsresa så detta skulle vara perfekt även för det. Jag håller tummarna! Kram

  220. Profilbild
    Ghezal

    Jag och min man har bröllopsdag (firar 3 år som gifta) den 16 december. Vi har ännu inte haft möjlighet att planera hur vi ska fira bröllopsdagen. Med småbarn hemma finns inte alltid tiden, orken eller pengarna att sätta sig ner och planera in lite egentid, i detta fall planera vår bröllopsdag. Därför skulle detta paket vara så otroligt välkommet, då vi kan åka iväg helgen före eller efter bröllopsdagen. Skulle betyda så mycket för oss att lämna vardagsstressen för en stund, koppla av och ta vara på varandras närhet. Tack <3

  221. Profilbild
    Alice

    Så rolig tävling! Skulle vilja vinna och ta med min kära pojkvän till Siggesta gård. Vi är båda studenter och var även studenter när vi träffades vilket gör att vi inte har ekonomin till att varken bo tillsammans eller resa tillsammans i de 2 år vi varit tillsammans. Jag skulle ha bjudit honom på en resa i somras vilket skulle blivit vår första resa ihop men då jag fick en hel del strul med min bil som behövde lagas så räckte inte pengarna till. Vi kommer även vara studenter i 2 respektive 2,5 år till vilket gör att det inte finns någon resa i sikte på lång tid framöver. En övernattning på Siggesta gård vore perfekt att överraska honom med för att äntligen få hitta på något tillsammans. Tack för en fin och inspirerande blogg samt instagramkonto Gabriella!

  222. Profilbild
    Johanna

    Jag skulle dela detta med min underbara man, har vart mycket med skola och barnen nu de senaste och skulle behöva komma iväg på en härlig weekend och bara vara och få ta hand om varandra. Han är min klippa och trygghet och vill så gärna kunna överraska honom med denna härligt upplevelse.

  223. Profilbild
    Jessica

    Vilken drömvinst! Jag hade tagit med min bästis som precis som jag har fått två barn på två år, tänk vad mysigt att åka iväg på lite egentid med våra stora ungar 😍

  224. Profilbild
    Tara

    Vilket mysigt ställe! Jag önskar vinna denna för att kunna åka iväg en weekend med min syster. Jag är 25 och hon är 15, Och under de senaste 5 åren har jag bott 70 mil från henne och därmed inte spenderat så mycket tid med henne som jag så önskat! Även om vi inte kan ta igen 5 år så är detta ett minne för livet som jag tror vi båda skulle uppskatta väldigt mycket ♡

  225. Profilbild
    Sara

    Åh, det skulle vara underbart att få komma iväg på en weekend efter ett otroligt tufft år bakom oss med alla Haileys hjärtoperationer och sjukhusvistelser. Livet har inte varit lätt och det skulle vara så fint att ha något sådant här att se fram emot och att skapa nya fina minnen med barnen. Skulle betyda så mycket! ❤️

  226. Profilbild
    Nadja

    Åh vilken mysig lucka! Hade gärna vunnit en weekend till mig och min lilla familj. Efter en hemsk graviditet där jag var tvungen att äta morfin från v 25 till förlossning och vara sängliggandes kom äntligen min älskade dotter i juni. Skulle vara underbart att få komma iväg med min partner och Ronja och bara vara och umgås. Njuta av livet och kunna skämma bort de jag bryr mig om mest här i livet

  227. Profilbild
    Alva mattsson

    Önskar vinna denna för att ge den till min älskade pojkvän som har önskat sig en weekend till Siggesta gård i flera månader nu, men inte hittat någon helg passat detta år då jag fått åka fram & tillbaka in på sjukhus.. Denna weekend kommer han ÄLSKA, då det är något han velat uppleva länge nu. & för att vi båda behöver spendera & få lite egentid med varandra efter allt vi gått igenom. Att lägga ifrån mobiltelefonerna & bara tänka på varandra & inget annat runt om kring. <3 vi firar 5,5år med varandra den 20e februari, så att överraska honom med denna resan då, hade varit perfekt

  228. Profilbild
    Lisa A

    De senaste 8 åren har jag jobbat minst varannan helg och nu vid årsskiftet så byter jag till ett jobb som innebär dagtid måndag-fredags och det känns så bra! Jag och min man har två barn och vår äldre son har haft det tufft i skolan sen han började i höstas så om jag vann så skulle jag ta med han för en helg med bara mamma. Han är så omtänksam och fin mot sin lillebror så han förtjänar lite egentid.

  229. Profilbild
    Alva mattsson

    Önskar vinna denna för att ge den till min älskade pojkvän som har önskat sig en weekend till Siggesta gård i flera månader nu, men inte hittat någon helg passat detta år då jag fått åka fram & tillbaka in på sjukhus.. Denna weekend kommer han ÄLSKA, då det är något han velat uppleva länge nu. & för att vi båda behöver spendera & få lite egentid med varandra efter allt vi gått igenom. Att lägga ifrån mobiltelefonerna & bara tänka på varandra & inget annat runt om kring. <3 vi firar 5,5år med varandra den 20e februari, så att överraska honom med denna resan då, hade varit perfekt.

  230. Profilbild
    Nathalie

    Vilken underbar möjlighet det skulle vara att åka iväg hela familjen och mysa innan killarnas lillasyster anländer i mitten av april. Att kunna ge dem en hel helg innan de mesta fokus kommer att hamna på vår nya familjemedlem.

  231. Profilbild
    Jennifer

    Jag hade verkligen velat vinna denna weekend. Jag skulle vilja ta med min bästa kompis som tack för hennes enorma stöd under min separation som har pågått under hösten. Hon har funnits där närsomhelst för dygnet och har varit min stora trygghet. Vi har länge pratat om att åka iväg någonstans och just därför hade detta passar oss ypperligt. Håller tummarna ❤️

  232. Profilbild
    Alva johanna

    Den 2a januari fyller min pappa 45 år, han har massa jobb just nu som stressar sönder honom:/ men hur perfekt hade det inte varit att dra med honom på en härlig weekend för att bara slappna av, stänga av mobilerna & bara vara dotter & pappa för en helg. Äta god mat och bara spendera tid med varandra & ha det allmänt roligt. Min pappa betyder ALLT, & mitt i all jobbstress så ringde farmor & sa att farfar hade fått cancer, elakartad cancer. Där rasade verkligen allt för min pappa, så att komma iväg från vardagen & bara ta en paus från all stress hade pappsen verkligen uppskattat.<3

  233. Profilbild
    Sara E

    En weekend på suggestiv gård skulle bli en perfekt minuters efter vårt bröllop som är i vår. En härlig minisemester innan vår riktiga bröllopsresa som blir lite senare på hösten/vintern. Jag håller tummarna att jag får överraska min blivande man med detta 😍

  234. Profilbild
    Sara Enegren

    En weekend på suggestiv gård skulle bli en perfekt minuters efter vårt bröllop som är i vår. En härlig minisemester innan vår riktiga bröllopsresa som blir lite senare på hösten/vintern. Jag håller tummarna att jag får överraska min blivande man med detta 😍

  235. Profilbild
    Emelie Johansson

    Det skulle vara fantastiskt kul att vinna en sådan julklapp! Jag skulle ge det till min underbara tvillingsyster som under alla sina år fått åka in på sjukhus fram och tillbaka tack varje hennes funktionsnedsättning! Nu väntar sista operationen och efter det skulle jag verkligen skämma bort henne med en sådan överraskning efter allt hon gått igenom! Trots alla motgångar hon haft genom livet har hon dessutom precis tagit examen! Hon är en sådan förebild för alla människor som har det tufft! Hon är så värd detta! Kram

  236. Profilbild
    Megan

    Det här hade varit en perfekt present till mina fina föräldrar som firar 30 år som gifta nästa år ❤️ Trots svårigheter har de kämpat för att ge mig och min syster en underbar barndom, och det kommer jag alltid vara tacksam för. Eftersom de alltid prioriterat oss framför dem, vill jag kunna visa min uppskattning och ge dem ett fint minne tillsammans. Eftersom jag är student hade jag inte kunnat fixa något liknande själv, och tycker det här är en toppenpresent! Tack för en fin kalender, kram ❤️

  237. Profilbild
    Stina

    Åhh, detta skulle vara den perfekta julklappen till min pojkvän. Vi har fastnat i våra vardagsrutiner och skulle verkligen behöva komma iväg och få lite ny energi. Eftersom jag pluggar och nästan inte har någon tid över till att hjälpa till hemma eller att umgås med honom så skulle detta passa oss perfekt. Då han jobbar, tar hand om hemmet och betalar ALLA räkningar så att jag kan plugga skulle jag verkligen vilja ge honom något tillbaka. Vi skulle behöva en lugn stund för oss själva och bara tänka på varandra. Han har länge pratat om att han vill åka iväg över en helg så att vi ska få tid till varandra men vår ekonomi har satt stopp för det. Han är en riktig superkille och jag skulle verkligen vilja ge honom detta.

  238. Profilbild
    Nicole

    Detta skulle vara den ultimata presenten till mig själv då jag nu klarat av mitt första år som ensamstående mamma. Alla vaken nätter, matningar, bära bebis i konstiga positioner bara för att han ska ha det bra, ständigt på vakt och beredd på minsta pip… Kort sagt – jag är i stort behov av lite avkoppling för att kunna ladda om batterierna och vara den mamman jag vill och som sonen förtjänar ❤️

  239. Profilbild
    Anna

    Min sambo kommer i januari att sättas upp på väntelistan för en dubbel lungtransplantation. Eftersom det är sjukt stort och läskigt försöker vi nu ta vara på varje minut tillsammans och verkligen njuta av livet. Att få komma iväg bara vi två låter som precis det vi behöver för att dels samla våra tankar och känslor, men också kunna få mata alpackor och tänka på något annat om så bara för en liten stund. ❤️

  240. Profilbild
    Nette

    Vilken upplevelse det skulle vara att få åka från Finland till Sverige för ett veckoslut på ett så underbart ställe! Det skulle verkligen göra gott att få koppla av ordentligt, byta miljö för nån dag <3 Dessutom är det en stund sedan vi senast kunnat resa någonstans med min sambo, så detta skulle sitta väldigt bra! Kram <3

  241. Profilbild
    Stina

    Åhh, detta skulle vara den perfekta julklappen till min pojkvän. Vi har fastnat i våra vardagsrutiner och skulle verkligen behöva komma iväg och få lite ny energi. Eftersom jag pluggar och nästan inte har någon tid över till att hjälpa till hemma eller att umgås med honom så skulle detta passa oss perfekt. Då han jobbar, tar hand om hemmet och betalar ALLA räkningar så att jag kan plugga skulle jag verkligen vilja ge honom något tillbaka. Vi skulle behöva en lugn stund för oss själva och bara tänka på varandra ❤️ Han har länge pratat om att han vill åka iväg över en helg så att vi ska få tid till varandra men vår ekonomi har satt stopp för det. Han är en riktig superkille och jag skulle verkligen vilja ge honom detta.

  242. Profilbild
    Nette

    Vilken upplevelse det skulle vara att få åka från Finland till Sverige för ett veckoslut på ett så underbart ställe! Det skulle verkligen göra gott att få koppla av ordentligt, byta miljö för nån dag <3 Dessutom är det en stund sedan vi senast kunnat resa någonstans, så detta skulle sitta väldigt bra! Kram <3

  243. Profilbild
    Maria

    Jag & min sambo har inte varit på en egen helg sedan vår äldsta dotter föddes för snart 4 år sedan. I våras föddes lillasyster och som alla småbarnsföräldrar vet så behöver även föräldrarna lite kvalitetstid! Vi har inte kunnat unna oss då vi haft flera dolda fel i huset vi köpte för en mindre förmögenhet, bland annat hade vi mögel & kreosot vilket tvingade oss till att skaffa ett extra boende. Det tömde de sparpengar vi hade kvar. Så en kvalitetshelg för oss våre sååååå önskvärt!

  244. Profilbild
    Molly Sparr

    Vilken mysig lucka!
    Jag hade velat vinna och ta med min man på en härlig weekend. Efter både ett husbygge och en ny liten bebis här hemma har det inte blivit så mycket egentid för oss denna hösten.. En weekendresa där vi bara hade kunnat rå om varandra och ha det mysigt hade varit mycket välbehövligt!

  245. Profilbild
    Mathilda Österlund

    Kommer ge bort denna weekend till min mamma och hennes sambo, det jobbar hemma på deras gård och det är mer arbete en vad man tror så de kommer aldrig iväg på någon resa eller något, inte en enda dag ledigt har man. De kan ju heller inte åka utomlands pågrund av alla djuren. Så en liten weekend och jag och min syster åker hem till mamma och sambon och tar hand om djuren åt dom skulle va så perfekt för dom.
    Blir en julklapp då

  246. Profilbild
    Annichen

    Detta skulle vara en perfekt julklapp till mig & min sambo. Vi har 5 barn, äldsta är snart 9 år och vi har inte sovit en enda natt utan våra barn. Känner att det är dags att komma iväg lite och få sova ordentligt. Det är lagom avstånd eftersom vi bor i Hemmesta, 10 Min bilfärd därifrån. Så det skulle kännas tryggt & nära för både oss och barnen. Hoppas 🙏🏼

    1. Profilbild
      Sara Enegren

      En weekend på suggestiv gård skulle bli en perfekt minuters efter vårt bröllop som är i vår. En härlig minisemester innan vår riktiga bröllopsresa som blir lite senare på hösten/vintern. Jag håller tummarna att jag får överraska min blivande man med detta 😍

  247. Profilbild
    Malin S

    Åh, vilken fantastisk vinst! Skulle gärna ta med min syster till Siggesta gård i vår. Jag är nyseparerad och ensamstående mamma som är tvungen att bo kvar i staden där pappan till barnet bor för att han vill bo här. Min egna familj bor långt bort. Jag vill träffa min familj och speciellt min syster, därför skulle jag vilja ta med henne till Siggesta gård och skämma bort mig själv i hennes sällskap 🥰

  248. Profilbild
    Elin Pamp

    Så mysigt med en weekend. Vi fick en liten flicka i februari och har mitt i bebisbubblan flyttat till hus så det har inte varit så mycket till avkoppling i år. Det skulle va så mysigt att vinna, det skulle bli vår första resa som familj 🙂

  249. Profilbild
    Jacqueline Lemon

    Åh skulle SÅ gärna vilja skämma bort min sambo med denna weekend på Siggesta gård. Vi har varit föräldralediga sedan oktober -18 och har inte kunnat göra något bara vi två på över ett år nu. Min sambo har alltid stöttat mig ekonomiskt när jag studerade och nu då vi fått barn har jag inte kunnat återgälda honom, så detta skulle vara en väldigt fin och välbehövlig vinst för oss att få uppleva! <3

  250. Profilbild
    Rebecca

    Denna weekend hade passat så bra för mig och min man som under en period har haft det fruktansvärt tufft och nästan separerat. Att få rå om varandra bara han och jag efter denna pärs med detta hade varit fantastiskt och så behövande.

  251. Profilbild
    Cassandra

    Mamma på bristningsgränsen har vi här, två barn under 2år i brist på socialt umgänge. Seriöst vad är ens sömn? Skulle behöva komma bort från barnen om så bara för ett par timmar, skulle vilja ta med mig sambon så vi kan ro om varandra!

  252. Profilbild
    Martina

    Åh wow vilken lucka!! Jag skulle vilja ge bort denna weekend till min syster. Hon betyder verkligen allt för mig. Hon har nyligen kommit ut ur sin depression och hennes älsklings djur är just alpackor, detta skulle vara som en dröm för henne.

  253. Profilbild
    Martina

    Åh wow vilken lucka!! Jag skulle vilja ge bort denna weekend till min syster, hon betyder verkligen allt för mig. Hon har nyligen kommit ut ur sin depression och hennes älsklings djur är just alpackor, detta skulle vara som en dröm för henne.

  254. Profilbild
    Liza

    Ååå, detta är precis vad vi skulle behöva!
    Jag och min sambo är så trötta och slut efter allt jobb den senaste tiden och det känns tyvärr av även hemma mellan oss.
    Hade gärna spenderat mer tid tillsammans över jul när vi är lediga men tyvärr delar vi på oss då våra familjer bor på helt olika orter.
    Mycket av våra pengar går till vår nya lägenhet och därför skulle det vara extra passande att kunna överraska honom med en härlig weekend nu lagom inför julen, istället för en julklapp som vi lovat att inte köpa i år på grund av lägenheten.
    Håller tummarna för oss!

  255. Profilbild
    Erika

    Vilken fantastisk lucka! Jag skulle vilja överraska min sambo med detta. För att få lite välbehövlig kvalitetstid & rå om kärleken lite extra. Kram!

  256. Profilbild
    Sofia

    Igår ringde jag min mamma och fulgrät. Jag var så stressad över livet och behövde nog bara prata av mig. Hon avsatte 3 timmar till att prata med mig, trösta och lugna. Så klok, förstående och godhjärtat. Jag skulle ta med henne på en weekend, som tack för att hon alltid har min rygg. <3

  257. Profilbild
    Martina

    Åh wow vilken lucka!! Jag skulle vilja ge bort denna weekend till min syster, hon betyder verkligen allt för mig. Hon har nyligen kommit ut ur sin depression och hennes älsklings djur är just alpackor, detta skulle vara som en dröm för henne!

  258. Profilbild
    Amanda eriksson

    Oj vad det skulle passa mig och min sambo bra. Efter en höst och vinter med massa sjukdomar för oss och vår lilla son skulle vi behöva komma iväg på en weekend och sova ut och lyxa till det.

  259. Profilbild
    Sanne

    Om jag vann hade jag tagit med mig mina systrar och min mor. Min ena syster har pluggat i över tre år och haft det knapert med ekonomin så jag skulle så himla gärna vilja ge henne och de andra detta så att vi alla äntligen kan slappna av för en stund.
    Jättefin tävling, hoppas verkligen på det bästa!

  260. Profilbild
    Johanna

    Åh, denna weekend hade vart en dröm att vinna! Hade tagit med mig min sambo och dotter! Just nu lever vi sen ett par veckor tillbaka i ett renoveringskaos, byggdamm och grejer överallt, och noll tid och pengar över för att rå om varandra, och så lite julhets på det, så en weekend hade vart perfekt för vår lilla familj ♥️

  261. Profilbild
    Amanda

    Men gud så mysigt 😍 jag skulle vilja vinna då jag skulle verkligen vilja komma bort med min sambo. Med ett hus som behövs helrenoveras och 1 barn och en bebis. Vilket gör att vi inte får så mycket tid för oss. Plus vi ska ha jul hos oss och födelsedagsfirande för sambon 🙈 så jag skulle älska att vinna då vi har nått att se fram emot.

  262. Profilbild
    Sabina

    Den här tävlingen kändes som en fullträff för mig och min sambo. Vi skulle verkligen behöva en weekend, bara vi två. Har haft och har fortfarande en tuff period i vårt förhållande. Vi har en 8 månaders son, så vi vill verkligen göra allt för att jobba på vår relation. Vår son skulle ha det jättebra hos sin farmor/farfar Eller mormor/morfar medan vi åker iväg en weekend, vilket vi annars aldrig prioterar. Både pga ekonomi men också för att vi båda är väldigt låga och inte orkar ta tag i sånt här utan istället spenderar varje helg hemma i soffan med varsin mobil. Vi skulle behöva en helg, vi två, barnfria och mobilfria och bara få vara med varandra. Jag hoppas verkligen. KRAM!

  263. Profilbild
    Lovisa

    Hej. Jag har aldrig skrivit här.. Men såg denna tävling och tänkte på min allra bästa vän. Min storasyster. Hon drabbades av bröstcancer 2015, kämpade sig igenom feldiagnos,(hon fick höra att hon skulle dö inom kort, men detta var en feldiagnos från läkare) operationer, cellgifter och rädsla. Hon är idag frisk. Jag skulle jätte gärna vilja ge henne något alldeles extra. Men är föräldraledig så har inte den möjligheten. Om hon vill åka med mig eller sin man. Det får hon bestämma själv. Hon är värd allt efter allt hon vart med om. Kramar <3

  264. Profilbild
    Linn

    Jag skulle vilja överraska min partner med denna mysiga weekend! Vi har på sistone jobbat om varandra så skulle kännas så bra att få spendera lite kvalitetstid tillsammans på det där fina stället. Håller tummarna!

  265. Profilbild
    Lea

    Skulle verkligen vilja åka till denna gård med min kompis. Det skulle vara så skönt med en avkopplande och trevlig helg tillsammans. Vi är båda studerande och behöver ibland jobba lite extra på kvällar och helger. Därför skulle en helt ledig helg utan jobb och skolarbeten, där vi känner att vi verkligen kan koppla av och njuta fullt ut, vara helt perfekt för oss. Vi gillar också båda två att vara ute och röra på oss i naturen så platsen för detta skulle ju också vara helt utmärkt!

  266. Profilbild
    Jannika

    Jag och min man fick vårt första barn december 2018. Vi har haft barnvakt ca 2 timmar totalt sedan han föddes. Båda vi har släkt långt bort så vi känner inte att vi kan ringa dem bara för tex en middag. Om vi skulle vinna detta skulle det vara guld värt!! Tänk bara att få äta och sova gott och framförallt få prata! Min man går tillbaka till jobbet i maj och när han väl gör det så vet jag inte när vi ska hinna unna oss sådana lyx. Dessutom fyller han 30 år i mars så tänk vilken underbar gåva att ge!

  267. Profilbild
    Ulrika

    En weekend med min sambo hade vart helt underbar. Vi har haft ett tungt år ekonomiskt och i samma veva blivit föräldrar för 6 månader sedan. Innan vårt liv som föräldrar hade vi aldrig råd att hitta på något utanför hemmet och jobbade på somrarna för vi inte hade råd med ledigt och nu går varje öre först och främst självklart till vår son som äter och växer så de knakar. Nä men alltså, skulle nog inte kunna beskriva glädjen hos oss som skulle uppstå om vi fick möjligheten att, med eller utan barn, bara få lämna vardagen lite! Håller tummarna!

  268. Profilbild
    Antonia

    Jag vill vinna för att kunna ta med min bästa kompis Emmelie som jag känt sen gymnasiet. Vi har två grabbar var, åldrar 1-6 år. Vi har pratat om att gå ut och äta men det blir aldrig av. Och med 4 grabbar blir det väldigt mycket barnprat. Skulle va härligt och komma iväg ensamma och ha lite lugn och ro utan alla grabbar.

  269. Profilbild
    Elsa

    Denna weekend skulle sitta som handen i handsken för mig och min mamma, vi bor tyvärr inte i samma stad och kan därmed inte träffas så ofta, vilket jag önskar för det skulle förbättra vårt välmående. Att få ha en helg med henne och kunna rå om varandra skulle vara guld värt mitt i all vardagsstress. Dessutom så skulle en sådan weekend vara en skön paus från mina studier som annars dominerar inne i mitt huvud, Alltså, en helg med avslappning från vardagen för mig och min underbart fina mamma.
    Kram

  270. Profilbild
    Sofia Andersson

    Hade självklart gett det här till min kärlek och mej själv. Vi har kämpat på med utmattning, jobb och familj. Så nu borde vi få lägga fokus på varandra.

  271. Profilbild
    Malin

    Denna weekend skulle passa bra för både mig och min partner eller tillsammans med barnen. Min sambo jobbar borta och är borta en månad sen hemma en månad osv. Så att överraska han med en härlig weekend tillsammans med barnen eller själva vore helt fantastiskt . Då får man verkligen tid tillsammans allihopa.

    1. Profilbild
      Maria

      Jag & min sambo har inte varit på en egen helg sedan vår äldsta dotter föddes för snart 4 år sedan. I våras föddes lillasyster och som alla småbarnsföräldrar vet så behöver även föräldrarna lite kvalitetstid! Vi har inte kunnat unna oss då vi haft flera dolda fel i huset vi köpte för en mindre förmögenhet, bland annat hade vi mögel & kreosot vilket tvingade oss till att skaffa ett extra boende. Det tömde de sparpengar vi hade kvar. Så en kvalitetshelg för oss våre sååååå önskvärt!

  272. Profilbild
    Norea

    Hej! Jag hade valt att ta med min mamma som fyller år i vår! Det hade varit så härligt att få bjuda med henne på en helg ute på Värmdö, en bilfärd på ungefär 50 minuter för oss vilket vore otroligt mysigt. Det vore kvalitetstid med mamma på en ny nivå!

    Ha en fin tisdag!

  273. Profilbild
    Felicia

    Detta skulle jag verkligen vilja vinna till min fina mamma som haft en jobbig tid under det senaste. Har velat ta med henne på en weekend under en längre tid men ekonomin för en student räcker tyvärr inte till

  274. Profilbild
    Felicia

    Detta skulle jag verkligen vilja vinna till min fina mamma som haft en jobbig tid under det senaste. Har velat ta med henne på en weekend under en längre tid men ekonomin för en student räcker tyvärr inte till 🙁

  275. Profilbild
    Alice

    LOVELI!!! Hade gett detta till min fina sambo som är världens bästa pappa och bygger vårt hus.. Tiden vi får tillsammans är inte mycket, detta hade varit helt perfekt att få kvalitetstid vi föräldrar innan tredje bebis kommer till sommarn ❤️

  276. Profilbild
    Isabelle

    Vilken dröm! Jag hade velat vinna en övernattning för att ta med mig min man. Vi har haft det tufft det senaste året då jag fick en förlossningspsykos med efterföljande förlossningsdepression då vår son föddes i maj 2018. Jag har varit nedkörd i botten och det är först nu de senaste månaderna jag börjar känna igen mig själv. En övernattning vore fantastiskt för avslappning för min egen del men allra främst för min älskade man som under vår svåra tid fått ta i princip allt jobb med våra två barn, hus och hem och tvingats ta hand om mig dessutom. Han är min klippa. Jag är så evigt tacksam över att jag har honom och efter en tid med dålig ekonomi pga sjukskrivning/föräldraledighet hade detta varit en dröm att få överraska honom med. ❤️

  277. Profilbild
    Ronja

    Hade varit en dröm att vinna detta för att fly bondgården med kor, får, grisar och 3 ungar😂❤ Få ro om gubben en stund innan vårbruket drar igång och alla djur ska ut på sina beten. Hoppas på vinst🙏❣

  278. Profilbild
    Maria F

    Åh vilket fin julklapp att få till hela familjen! Tid tillsammans är de som alltid står högst upp på önskelistan. Få uppleva saker tillsammans och njuta av varandra. Den senaste tiden har vi haft väldigt mycket och jag har nått utmattning. Saknad av ork och energi leder till ett konstant dåligt samvete mot mina två små och en känsla av att man missar så mycket som man egentligen bara vill få njuta utav. Att få ha detta att se fram emot till våren skulle vara underbart!

  279. Profilbild
    Malin Viberg

    Jag skulle såg gärna vilja vinna detta för att kunna överraska min pojkvän! Vi har haft en tuff period senaste men börjar nu äntligen hitta tilllbaka! Har inte ekonomin just nu att kunna fixa nån härlig överraskning till honom så just detta skulle vara perfekt! Hade blivit överlycklig om vi kunde få åka iväg o få känna kärleken igen, bara han och jag!<3

  280. Profilbild
    Klara

    En weekend med min lilla familj hade betytt mycket för oss. Varken jag eller min sambo har fått sova sen våran dotter kom då hon har problem med sömnen och vi har ingen avlastning eller ekonomi att göra en sån här sak själva. Det hade verkligen gett oss nu energi att få komma ifrån vardagen lite 💕

  281. Profilbild
    Eva

    Wooow! Vilken dröm det vore att få ta med min familj på en weekend på Siggesta gård. Vi får en liten bebis i början på nästa år så att få komma iväg och njuta lite tillsammans som familj vore helt perfekt för oss.

  282. Profilbild
    Mikaela

    Wow detta hade jag och min man behövt! En weekend för bara oss. Med 3 döttrar i åldrarna 6, 8 & 10 år & alla deras aktiviteter glömmer man lätt bort varandra mitt i allt. Tänk att få ro om varandra i denna underbara miljö över en weekend. Håller tummarna att jag ska kunna få överraska honom med det.

  283. Profilbild
    Mikaela

    Vilken härlig lucka! Tänk att få ta med familjen till siggesta och få skämma bort den riktigt ordentligt efter en höst kantad av sjukdom och tuffa besked. Det skulle mina döttrar verkligen vara värda!

  284. Profilbild
    Nathalie

    Åh om jag skulle vinna detta skulle jag ta med min älskade sambo. Det här året har varit väldigt kämpigt både för mig och min sambo, jag har varit sjukskriven ett tag nu och varit väldigt nere, och det har gått ut väldigt mycket på min sambo, men han har hela tiden funnits där för mig och hjälpt mig till ett tillfrisknande, han har hjälpt mig med att kunna hitta tillbaka till mig själv, mitt spralliga och glada jag.
    Jag skulle verkligen vilja visa hur hjärtligt tacksam jag är som har honom vid min sida och att vi bara skulle få komma iväg och tänk på annat och bara mysa runt 😍❤️

  285. Profilbild
    Evelina

    Vilken lucka! Jag skulle vilja ta med min sambo på denna resa. Vi har varit tillsammans i två år men inte lyckats åka på någon resa än. Han har haft skulder och jag har studerat så prioriteringarna har varit på annat. Lagom till årsskiftet blir han skuldfri och jag tar examen. Att få vinna detta skulle vara en fantastisk belöning. Till råga på allt älskar han djur så att få mata alpackorna skulle garanterat bli resans höjdpunkt!

  286. Profilbild
    Elin

    Åh vad jag hade önskat att få ta med min underbara sambo dit. Mitt liv har kantats av många motgångar men den dagen jag mötte Anders föll alla bitar på plats. Han är min klippa och utan honom hade inte mitt liv varit komplett, han förtjänar verkligen att få njuta i Siggesta. Hade varit det perfekta stället för mig att gå ner på knä och fråga om han vill bli min man ❤️

  287. Profilbild
    Emilie

    Om jag vinner så skulle jag ta med mig min pojkvän på en weekend! Vi har blivit tillsammans och har just nu ett distansförhållande med nästan 80 mil emellan oss. Båda har heltidsjobb och dessutom pluggar jag utöver det vilket gör det ganska svårt för oss att försöka få till att ses. När vi väl ses så är vi oftast hemma hos någon av oss och då bara två dagar en helg. Det skulle därför vara perfekt med denna weekend som en fin julklapp till oss båda och möjlighet att få rå om varandra bara vi två 🙂 håller tummarna för en vinst som skulle lysa upp i vintermörkret! Kram

  288. Profilbild
    Hanna H

    Åh detta hade varit perfekt för mig och min familj, eller kanske bara mig och min Sambo! Hade varit perfekt att få egentid bara vi 2 tillsammans och lämna barnen med mormor och morfar istället. Tänk vilken lyx att få åka iväg utan att behöva packa blöjor, våtservetter osv 🙈

    1. Profilbild
      Emma

      Åh, Har länge velat ta med min franska pojkvän och pappan till min 10 månaders son dit för att övertyga honom om att det är absoluta drömstället för ett litet svenskt sommarbröllop! 😉

  289. Profilbild
    Tove

    Hej Gabriella!
    Om jag hade vunnit denna underbara weekend så hade jag tagit med min älskade sambo på den. Vi har haft ett tufft år med vår första dotter som har varit väldigt krävande, flytt till en ny stad och massa strul med att hitta jobb och vi har helt enkelt glömt bort varandra mitt i allt. Han är min största kärlek och jag vill inget hellre än att komma iväg med enbart honom och ta en paus från all stress, det är något vi verkligen behöver för att boosta kärleken igen❤️
    Kram Från Tove

  290. Profilbild
    Emma

    Vilken dröm! Hade varit så mysigt att komma iväg på en weekend tillsammans, jag, min sambo och vår dotter som i april blir 1 år. Perfekt avslut på mammaledigheten som tar slut i april.

  291. Profilbild
    Jeanette

    Hej Gabriella!
    Skulle verkligen önska denna till familjen! En flytt och diverse småbarnssjukor gör att vi inte åkt iväg som familj och gjort något på Såå länge! Önskar denna så vi kan få njuta av tillssmmanstid, få lite ny energi efter lång lång vardagslunk och få ge våra fina barn en liten gåva

  292. Profilbild
    Ida

    Detta skulle ja vilja vinna för mig och min sambo.
    Vi har 2 små barn och tiden för oss försvinner ofta iväg och prioriteras på annat.
    Tiden har också lagts mycket på mig och hitta tillbaka i mitt välmåde, efter att min mamma för 3 års sedan gick bort i als och hjärnspökerna har funnits sedan dess.
    Detta skulle jag vilja ge oss. Få tid, bara vi två.

  293. Profilbild
    Amalia

    Åh detta skulle jag vilja vinna till mig och och min vän. Vi har haft ett tufft år med många motgångar, det är ett under att man står upp o andas idag. Vi har hjälpt o ställt upp för varann med allt, och så fyllde hon 30 år i år men jag kunde inte köpa någon direkt present då jag har haft det tufft ekonomiskt. Så detta skulle va perfekt att vinna åt henne och åt mig så vi får vila upp oss inför nästkommande år ❤🍀

  294. Profilbild
    Jenny

    Hej Gabriella!
    Jag skulle gärna vilja åka till Siggesta gård med min nyblivna sambo. Vi har precis börjat livet med tre barn varannan vecka vilket är en stor men härlig omställning (för samtliga inblandade parter) 🙂 De senaste månaderna har det varit mycket fokus på barnen för att få dem att trivas och vänja sig vid sin nya boendesituation. Därav har jag och min sambo glömt varann lite.. En weekend på Siggesta gård vore en väldigt mysig och välbehövd julklapp att få ge honom 🙂
    God jul!
    Mvh Jenny

  295. Profilbild
    Sanna

    Vilken härlig tävling! Jag vill ge den här upplevelsen till mig själv och killen jag är kär i. Vi har haft en väldigt kämpig höst. Båda två har skiftjobb och det har varit svårt för oss att ge tid till varandra. Förutom att han har världens största hjärta, blev jag kär i just honom för att han är en sådan djurvän. Jag vet att han kommer att uppskatta att få mata alpackor lika mycket som jag uppskattar honom. Säkert kommer den här helgen hemifrån att få fart på kärleken igen.

  296. Profilbild
    Tove

    Under hösten har min sambo jobbat nästan dygnet runt för att jag ska kunna vara föräldraledig med vårt andra barn och fullfölja min påbörjade utbildning. Han har burit familjens ekonomi, på bekostnad av tiden med sin familj. Vi har mötts i sovrummet på kvällen där vi sagt hej och godnatt, och på morgonen där vi sagt godmorgon och hejdå. Vi saknar varandra och barnen saknar sin pappa. Skulle vara helt fantastiskt att få överraska honom med en hel helg där vi verkligen får ta vara på varandra!

  297. Profilbild
    Elin

    Vilken vinst! Jag hade velat vinna denna weekend till mig och min sambo. Som nyblivna föräldrar till en 6-månaders liten skatt finns inte så mycket tid över för bara mig och sambon att rå om varandra. Denna weekend hade verkligen varit en välbehövlig chans för oss att bara vara pojkvän-flickvän och kunna fokusera på varandra fullt ut under en dag eller två. Under tiden skulle dottern få passa på att mysa och bli bortskämd hemma hos mormor ❤️

  298. Profilbild
    Johanna Borg

    Hej Gabriella, jag hade så gärna velat vinna denna weekend till min pojkväns mamma och pappa. De har haft en otroligt tuff tid.. hans mamma är sjuk i en ovanlig hjärnsjukdom och har fått lära sig tala och gå igen. Samtidigt har de en äldre dotter som fortfarande bor hemma pga psykisk ohälsa mm…Jag hade så gärna velat ge dem en chans att få komma bort lite från allt och rå om varandra. Jag är student så har inte riktigt råd att ge dem en sån fin present, jag ser så mycket upp till dem som så stabilt står vid varandras sida trots så många motgångar. De har varit ett par sedan de var i tonåren❤️

  299. Profilbild
    Tove-Li

    Först vill jag tacka för en bra blogg!
    Om jag vunnit detta hade jag tagit med mig sonen, då jag inte har någon sambo eller kille, och åkt dit. Kanske finns det möjlighet att ta med en kompis med barn istället? 🙂 Anledningen till att jag skulle vilja vinna detta är för att han älskar djur. Det ser fantastiskt ut på bilderna. Att komma iväg en weekend och bara hitta på roliga saker tillsammans vore något som vi båda skulle komma ihåg framöver.

  300. Profilbild
    Johanna

    Åh vilken kul tävling!! Hade så gärna velat komma iväg på en sån weekend men eftersom jag studerar och inte har så mycket pengar att röra mig med, än mindre lägga dem på saker som dessa, vore det en dröm att få vinna detta. Bara få en paus från vardagen och komma iväg med nån man tycker om. Vore superkul!!♡♡

  301. Profilbild
    Carolina

    Då jag träffade min nuvarande sambo för första gången hade jag ingen aning om att vi var uppvuxna i samma lilla stad. När jag då senare fick veta att våra mammor har haft samma arbetsgivare i typ 35 år och haft typ play dates med honom och min storasyster så insåg jag att jag var tvungen att sköta denna romans på ett bra sätt. Nu har fem år gått och jag vet att jag verkligen har träffat rätt kille att dela livet med. Våra respektive föräldrar blir inte yngre och har under de senaste två åren haft diverse rätt så kritiska hälsoutmaningar, därför skulle jag vilja överraska min sambo, mina svärföräldrar och mina föräldrar med en övernattning på Siggesta gård tillsammans.

  302. Profilbild
    Johanna

    Hade varit så kul att få komma iväg på en weekend hit med min sambo som just fått reda på att han kommit in på sin drömutbildning som han har kämpat för så länge!! Detta skulle vara ett perfekt sätt att få fira det ihop med honom ❤️

  303. Profilbild
    Karolina

    Vilken upplevelse det hade vart! Jag har tappat räkningen till alla sjukhusbesök och inläggningar pga smärta det här året fört med sig. Så det skulle va SÅ skönt att få åka iväg bara vi två och ro om varandra, för ärligt talat har jag tappat räkningen på hur länge sen det var vi gjorde de?!😂🤭

  304. Profilbild
    Isabel

    Wow! Hit skulle jag så gärna vilja ta med min sambo på en överraskning i vår! Då han absolut kommer behöva en liten ”get away”, eftersom att han kommer träna både damer och herrar i fotboll denna kommande säsong. Så detta skulle bli underbart för oss som par att få spendera lite tid med varandra, mitt i all stress. Och tusen tack för en inspirerande blogg ❤️

  305. Profilbild
    Sandra Peterson

    Jag vill vinna denna tävling så jag kan bjuda med min man för vi behöver verkligen lite egentid med två små. Har länge velat åka till siggesta gård, det ser ju helt magiskt ut där. Så nu håller jag mina tummar att jag kan ge min man den bästa julklappen:)

  306. Profilbild
    Rebecca

    Att vinna det här skulle vara guld värt för mig och min sambo!! Med en liten kille på 9 månader som kräver all vår uppmärksamhet, och dessutom haft riktigt tuffa månader när det gäller både sömn och välmående och en storebror på 4 år som även han påverkas av lillebror, så finns tiden inte till att rå om varandra som vi i vanliga fall varit väldigt bra på. Och mitt i allt så har även sambon startat eget företag och är mycket iväg på jobb och det blir många sena kvällar för mig ensam med barnen hemma. Det skulle verkligen vara drömlikt för oss att få vinna detta!

  307. Profilbild
    Elin Ljungberg Kulin

    Vilken fin tävling! Jag fick en del komplikationer efter en operation jag gjorde och har de senaste veckorna bara kunnat ligga ner i soffan. Min man har verkligen ställt upp för mig i nöd och lust och tagit hand om både barnen och mig, samt allt utöver det med matlagning och hushållet. Vill unna honom en avkopplande weekend där jag får rå om honom och han får vila ut. Min klippa, min kärlek är denna gåvan till för!❤

  308. Profilbild
    Caroline

    Jag skulle vilja vinna denna övernattning för att komma iväg med min sambo.
    Vi behöver tid ihop mitt i småbarnstiden.
    Att bara få komma iväg i sin egna stad kan göra mycket, njuta av varandras sällskap och få lite extra pirr i magen 🙂

  309. Profilbild
    Cassandra Blomkvist

    Vi fick första barnet 2014, andra för 1 år sen och minsta bakas för fullt just nu. Pengarna rinner mellan fingrarna bokstavligt talat och det vore SÅ kul att få överraska familjen med en resa innan minstingen kommer. Hänga i natur, skön miljö, mata alpokor och bara släppa alla måsten vore SÅ skönt o precis vad vi behöver, för att orka en till liten och en till föräldrarledighet som innebär mkt mindre pengar på kontot. Håller tummarna ❤

  310. Profilbild
    Izabelle

    Skulle så gärna vilja ta med mig min fina sambo på denna underbara weekend! Vi blev föräldrar i maj, och många gånger finns inte varken tid eller ork till det där lilla extra. Han har gett mig och våran dotter så mycket, och det skulle vara helt fantastiskt att få ta med honom på denna weekend, få lite egentid, att få umgås bara han och jag 🥰

  311. Profilbild
    Nina

    En drömweekend för oss. Min lilla dotter har fått autism. Eller fått.. hon är ju född som hon är, men för oss är allt helt nytt. Vi vet inte mycket mer än vad vi fått höra eller läst oss till, och en sak jag fått veta är att djur kan ha en positiv inverkan på hennes utveckling. Hon har inget särskilt stort intresse för varken andra människor eller djur idag men det vore spännande att se vad till exempel alpackorna kunde ha för inverkan på socialt samspel. Kram från en vilsen mamma.

  312. Profilbild
    Josefine

    Jag hade velat vinna för att få möjlighet att komma iväg med min syster och mamma. Min lillasyster bor förtillfället utomlands men flyttar hem i vår och jag bor 40 mil ifrån min mamma. En weekend på Siggesta hade varit perfekt för då hade vi verkligen fått tid att umgås utan en massa andra måsten runt omkring oss.

  313. Profilbild
    Maria

    Jag hade så himla gärna velat vinna detta. Hade använt det till att ta med min mamma, barnens mormor och barnen och passat på att skämma bort henne lite. Hon gör så mycket för mig och barnen i vardagen. Som helt ensamstående hade jag inte klarat mig utan henne och barnen avgudar mormor. Betyder så mycket att ha en till vuxen som dom känner sig trygga med <3

  314. Profilbild
    Elsa Tagt

    Vore så mysigt att dela denna weekend med min pojkvän! Då jag har haft en tuff period då han alltod funnits där för mig vill jag ge något tillbaka. Då vi båda är studerande är ekonomin inte den bästa, därför vore det guld att vinna denna tävlingen! Ha det bäst fina du!

  315. Profilbild
    Izabelle L

    Tänk att få ge denna fina upplevelse till min fina sambo. Han som alltid gjort och gör allt för sin familj. Han har gett mig så mycket under våra 6 år tillsammans. I maj blev vi föräldrar, och ibland kan det vara så svårt att finna tid och ork för varandra och egentid, detta skulle göra oss så gott. Och att äntligen kunna ge något tillbaka till mannen i mitt liv 🥰

  316. Profilbild
    Izabelle

    Tänk att få ge denna fina upplevelse till min fina sambo. Han som alltid gjort och gör allt för sin familj. Han har gett mig så mycket under våra 6 år tillsammans. I maj blev vi föräldrar, och ibland kan det vara så svårt att finna tid och ork för varandra och egentid, detta skulle göra oss så gott. Och att äntligen kunna ge något tillbaka till mannen i mitt liv 🥰

  317. Profilbild
    Elin L

    Wow vilken drömvinst och vilken lycka det hade varit att få ge detta till barnen i julklapp! I januari börjar vårt tredje barn förskola och jag börjar jobba efter lång tid hemma. Eftersom ekonomin varit tajt senaste tiden och vi har gått igenom en tuff period med lilleman hade vi alla behövt komma iväg för riktig familjetid. Pappa i familjen jobbar skift och att få ihop livspusslet med tre barn innebär att vi jobbar om varandra en hel del. Det hade varit så obeskrivligt välbehövligt för vår familj att få denna tid och upplevelse tillsammans. Och vilken julklapp för de stora barnen! Det hade varit ett minne för livet! 😍

  318. Profilbild
    Emeli

    Efter en tuff höst mellan mig och min sambo, (små barns åren sätter spår) och prat om att gå isär men hittat tillbaka till varandra skulle vi behöva detta för att lägga allt dåligt bakom oss. Barnen skulle vi fixa barnvakt till och ha en weekend tillsammans för att ta igen tid. Tid är det viktigaste i en relation enligt mig för att få de att gå ihop. Håller mina tummar 🙂 kram

  319. Profilbild
    Enna

    Jag hade så så så velat vara med och tävla, eftersom jag hade velat att jag och min mamma har en mysig weekend tillsammans. I och med att hon mår inte alltid jättebra, kan vi inte göra jättemycket. Det här hade varit den perfekta resan för oss två som en ny och härlig start på det nya året. Båda två har mycket på jobb och skola, sprciellt nu när jag tar studenten. Så det hade varit så mysigt!
    Kram på dig fina du😍

  320. Profilbild
    Cecila

    Jag skulle vilja vinna för att kunna ta med min mamma på en weekend då hon älskar lamor och aldrig unnar sig själv något utan bara tänker på oss barn och barnbarn.

  321. Profilbild
    Emma

    Jag och min sambo har haft det tufft det senaste med renoveringar och tre barn, samtidigt som han nu skall åka iväg i början av sommaren och arbeta utomlands i 6 månader. Till ett land som jag och barnen inte kan besöka. Det hade betytt jättemycket att vinna detta för att skapa minnen tillsammans och komma iväg på tumanhand innan han åker iväg, något vi inte gjort sedan vi fick vårat första barn för 4,5 är sedan. Det skulle betyda väldigt väldigt mycket för mig och oss att vinna detta.

  322. Profilbild
    Linnea

    Åh vilken underbar tävling! Jag och min sambo skulle bli sååå glada över den vistelsen. Vi har en dotter tillsammans på 1,5 år och vår lilla familj skulle verkligen behöva komma iväg på en egen liten trip då det känns som att den senaste tiden har bestått av mängder av vardagspussel, jobb, studier, sjukdomar och annat. Vi skulle verkligen bli otroligt tacksamma om vi fick åka iväg och ta hand om ”vår familj” under en helg. En dröm för oss! Kram Linnea

  323. Profilbild
    Pia Wicklund

    siggesta gård med sin charm och otroliga natur skulle göra mig till en hel människa efter vintermörkret.
    Önskar att jag vinner för för skönheten på Värmdö mitt hjärta brinner.

  324. Profilbild
    D

    Men vilken underbar lucka! Jag önskar så innerligt att jag ska få chansen att ta med min man på detta. Vi har varit ett par sedan vi var 14 år och 15 år och vi har två barn varav ett är i behov av särskilt stöd. Detta gör att vi sällan kan komma iväg och göra något som par vara jag och mannen. På sistone har jag känt att vi verkligen skulle behöva det för relationens skull men eftersom det också är en ekonomisk fråga så blir det aldrig av. Jag skulle önska att vi kunde umgås på tu man hand mer än någonting annat. Vi behöver verkligen det ❤️

  325. Profilbild
    Lisa

    Wow, detta hade varit så drömmigt! Jag hade tagit med mig min man för en välbehövlig paus från vardagen, som senaste året har varit tuff. Hade varit så fint att få skämma bort honom lite extra, och få lite tid för bara oss innan vårt tredje barn anländer.

  326. Profilbild
    Amanda

    Jag skulle såå gärna vilja vinna denna tävling tillsammans med min sambo. Har haft en riktigt tuff höst och vinter med ett påfrestande jobb, mycket sjukdom och vi har då glömt bort att prioritera varandra. En weekend bara vi två skulle betyda mycket för våra förhållande där vi bara skulle rå om varandra och slippa tänka på allt runtomkring ett tag.❤️

  327. Profilbild
    Hanna

    Men åh så mysigt ställe ! Hade ju varit drömmen att ta med familjen dit, eller kanske om man lyckas få barnvakt att få lite egentid med min sambo. Med 3 barn (5år, 2år och snart 1år) är det inte helt lätt att hitta tid för bara varandra så det här hade ju helt klart varit drömmen!

  328. Profilbild
    Johanna 🌸

    Åh vilken fin tävling!

    Jag vill vinna för att kunna åka iväg med min partner. Jag är sjukskriven så skulle vilja ge tillbaka till han som alltid finns där. Som varit vid min sida utan att tveka och som sett mig framför en svår sjukdom. Hade varit härligt att komma bort med min käresta. Unna oss lite vardagslyx och egentid. Och jag har en dröm om att träffa alpackor, de verkar så härliga och är så fina! 😍⭐

  329. Profilbild
    Sabina

    Åh, Siggesta ❤️ Jag är uppvuxen på Värmdö och har tillbringat många barndomsår i Siggesta! I somras flyttade jag 60 mil från min hemstad för att studera, och självklart saknar jag min familj där hemma väldigt mycket! Om jag vann detta så skulle jag bjuda med dem, så att vi kan få lite kvalitetstid ett par dagar i vår, och återuppleva gamla minnen!

  330. Profilbild
    Rebecca

    Nej men så härligt 😍 skulle gärna vilja vinna då det hade varit underbart mysigt att åka iväg på en weekend med sambon och sonen på 1 år! Vi bor på Gotland och sonen har sin släkt på pappans sida i Stockholm/Nynäshamn så vore ju perfekt att åka och hälsa på dem samtidigt 😍🌟 jag är föräldraledig o sambon jobbar så det blir inte så ofta att man åker över just nu!! ☺️

  331. Profilbild
    Donna

    Wow tittat in varje dag och läst om dina fina tävlingar..och alla fina motiveringar som du fått av dina läsare så undebart♡ Men denna fångade mitt hjärta..då jag verkligen hade velat vinna för min undebara man.
    Vi har inte vart på en resa eller någon weekendresa sen vår smekmånad..vi har två barn nu och presic köpt en lägenhet..jag är fortfarande mamma ledig och ekonomin med barn och drömen om att få köpa en större lägenheten till vår familj har gjort att vi försökt spara så mycket som möjligt..När vi nu köpt lägenheten så är det väldigt tajt med pengar och det finns inte utrymme för att resa eller att bara åka iväg på en weekend resa.. Vilken hade vart så behövligt och undebart för att ladda om med min familj då det varit väldigt intensivt och mycket dom senaste åren..Jag hade verkligen velat vinna detta för min man då jag vet att han så gärna vill resa med vår familj..och detta kanske inte är en resa utomlands men den är en resa iväg någonstans där vi kan få unna oss en mysig upplevelse som en familj♡ Så bra blogg<3

  332. Profilbild
    Jennie Hovberg

    Åh, detta hade varit en perfekt julklapp till mig och min sambo. Fått lite egentid och speciellt kanske en hel natts sömn som det inte blivit många av de senaste två åren med barn 💆🏼‍♀️

  333. Profilbild
    Jennie Hovberh

    Åh, detta hade varit en perfekt julklapp till mig och min sambo. Fått lite egentid och speciellt kanske en hel natts sömn som det inte blivit många av de senaste två åren med barn 💆🏼‍♀️

  334. Profilbild
    Sofia

    Önskar vinna en weekend för att jag och min man behöver det SÅ mycket! Vi gifte oss 2015 strax innebär första barnet föddes (andra barnet föddes 2018) och vi försöker uppmuntra varann att NÅN gång kommer vi komma iväg bara han och jag och rå om varandra en helg på ”bröllopsresa”. Dock har jag varit f-ledig 1,5 år och han pluggar heltid så det kommer inte finnas möjlighet till det på ett bra tag 🙈

  335. Profilbild
    Miranda Jakobsson

    En weekend borta är inte ofta man får som blivande 2 barns föräldrar, åh med tanke på att jag jobbade hela sommaren så hade vi aldrig ngn riktig familje semester. Så att få ta med mina 2 barn åh sambo på ett sådant fint ställe hade inte alls varit fel då han verkligen ställt upp för mej nu i slutet av denna graviditet då ryggen inte fungerar som den ska. Så att få vinna detta åh överraska honom med det i julklapp är ju inte fy skam alls!

  336. Profilbild
    Victoria

    Åh det här skulle jag verkligen vilja vinna! Har sett på ”Bonde söker fru – kärlek åt alla” som spelas in på Siggesta gård, och har sen jag såg det första gången velat åka dit för att det ser så fantastiskt mysigt ut! Skulle ta med min kära sambo som verkligen förtjänar en ledig helg, då han är borta och dömer fotboll alla helger under april-november samt jobbar heltid på veckorna. Så han förtjänar att bli överraskad med en ledig och mysig helg!

  337. Profilbild
    Victoria

    Åh det här skulle jag verkligen vilja vinna! Har sett på ”Bonde söker fru – kärlek åt alla” som spelas in på Siggesta gård, och har sen jag såg det första gången velat åka dit för att det ser så fantastiskt mysigt ut! Skulle ta med min kära sambo som verkligen förtjänar en ledig helg, då han är borta och dömer fotboll alla helger under april-november + jobbar heltid på veckorna. Så han förtjänar att bli överraskad med en ledig och mysig helg!

  338. Profilbild
    Sanna

    Detta skulle jag vilja vinna för att jag behöver en paus i vardagen, en flytt till ny kommun och nytt jobb tog verkligen på krafterna denna höst och har ingen ork eller motivation kvar till någonting. Jag som annars alltid är en som har energi för tre. Har ett heltidsjobb och ett eget företag på sidan om som kräver att jag alltid är på topp och att få åka iväg hit och bara stänga av skulle verkligen hjälpa. Jag menar, kolla bara, stället ser helt magiskt ut!

  339. Profilbild
    Emma

    Men åh vilken helt underbar tävling!
    Jag är gravid med bf om en vecka och att vinna denna tävlingen skulle vara så lyxigt! Denna graviditeten har varit allt annat än enkel och jag har nu drabbats utav både depression och ångest, på dagarna tar jag hand om tvååriga sonen samtidigt som jag bara försöker klara av vardagen. Sambon jobbar mycket och med mitt mående blir det att vi glider ifrån varandra. Att få något sådant här magiskt att se fram emot när lillebror kommit ut hade vi nog verkligen behövt, antingen att åka iväg bara jag och sambon eller att åka iväg hela lilla nya familjen. Eftersom jag är föräldraledig har jag inte pengar till att fixa något sådant här själv till oss så det hade varit helt underbart att få ge detta som en julklapp till sambon.

  340. Profilbild
    Gabriella

    Denna vinst hade varit perfekt för mig och min sambo för att kunna koppla av! Just nu jobbar vi båda väldigt mycket, vilket resulterar i att vi inte hinner spendera så mycket tid tillsammans med varandra som vi hade velat. Vi har länge pratat om att åka på spa, flyga till London men även att köpa hus.. Vilket står högst upp på listan därav mycket jobb och lite tid prioriterat. Slutet av denna vintern kommer jag att ligga inne på sjukhus efter många års sjukdom och stora operationer. Vad vore inte bättre att bli uppmuntrad och komma iväg för oss själva? 🙂

  341. Profilbild
    Evelina

    Jag och min sambo har inte haft möjlighet att resa, eftersom vi varit föräldralediga och bytt jobb och därför stått utan lön ibland. Men det vore fantastiskt att kunna hitta på något alla tillsammans, med vår 1-årige son som dessutom älskar djur, under våren. Vi har haft en tuff höst med inte så mycket sömn, så att åka bort och rå om varandra alla tre vore så himla välgörande. Vi försöker att inte flyga eller resa långt för att spara på miljön, så ett sånt här närliggande resmål hade varit alldeles perfekt för oss. Jag tycker också att alpackor är något av det roligaste som finns så det här vore ju helt utmärkt. 😀

  342. Profilbild
    Rebecca

    Wow vilken fantastisk grej! Jag hade så gärna velat vinna! Har haft span på denna fia gård länge och det hade varit helt fantastiskt att ta med min man och två barn. För barnen hade ju att få träffa och mata alpackor varit för bra för att vara sant.. 🙂

  343. Profilbild
    Nathalie

    Åh vilken dröm! Som ensamstående mamma till två döttrar så sliter jag med hemmet, jobbar heltid inom vården. Efter en krokig väg med min egna mamma skulle jag så gärna vilja ta med henne till Siggesta gård , nu när vi kommit varandra närmare än nånsin. Skulle så gärna vilja skämma bort henne, men svårt att få ihop allt ekonomiskt när man är ensam.

  344. Profilbild
    Isa

    Har precis flyttat hemifrån och skulle verkligen vilja tacka mina föräldrar på något sätt! Att kunna ge dem en resa där de kan få bara hänga med varandra och fira sin 20-åriga bröllopsdag i efterhand i en mysig miljö vore fantastiskt! Skulle verkligen velat skämma bort dem med en fin julklapp men då studentekonomin inte riktigt tillåter det skulle detta vara helt perfekt!

  345. Profilbild
    Elvira

    Så himla fint pris! Jag hade velat vinna för att kunna ta med min mormor hit. Jag har länge velat göra något sånthär med henne men inte riktigt haft råd. Man måste passa på medan man fortfarande kan och siggesta gård ser så himla fint ut. Att få bjuda med henne på en weekend för bara oss två att mysa hade varit den perfekta presenten för min mormor är verkligen världens bästa människa.

  346. Profilbild
    Malin Viberg

    Skulle så gärna vilja åka iväg på detta med min pojkvän! I vår så firar vi 2 år tillsammans och jag försöker planera något härligt vi kan göra, och att jag för en gångs skull kan överraska honom med något som han absolut inte skulle vara redo på. En perfekt överraskning efter en tuff tid tillsammans! Hade blivit överlycklig om vi fick komma dit!:)<3

  347. Profilbild
    Sofie

    Åh vilken härlig vinst. Jag och min man har inte haft tid för varandra på år känns det som, tre små troll som får all tid. Den här vistelsen hade gjort susen för oss tror jag. Vi måste bara lyckas övervinna magsjukan här hemms först, sen är vi på benen igen 😁 god jul!

  348. Profilbild
    Maria

    Vilken kul lucka. Min storasyster har velat åka dit länge och hon blev mamma i lördags så vore så kul att bjuda henne på en vistelse där för lite systertid och pyssla om sig själv 🙂 Alpackor i sig är ju kanske världens sötaste djur 😀 Om jag vinner skulle det vara så kul att ge henne upplevelsen i julklapp 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish