Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon tisdag!

Inlägget innehåller annonslänkar

Gårdagen bara försvann. F kom hit med barnen och vi drack kaffe och hängde i några timmar innan han åkte vidare. Jag och barnen åt lunch och sedan drog vi till gymmet.. Gick väl sådär då Jolie var så trött. Men fick till ett kortare pass och så fick barnen var sitt kinderägg som tack för att dom är så fina och hänger på mig vad jag än gör. Oftast helt utan minsta gnäll eller klagomål också. Dom är bäst! Tanken var att vi skulle till vänner efter gymmet men dom hade fått magsjuka. SÅ jobbigt. Är livrädd att i ska få det här hemma. Håller alla tummar och tår att vi slipper. När vi kom hem så var det bara middag, tv, lek, bad, godnattsaga och sova. Och när barnen väl sov så städade jag och sedan blev det jobb. Jag kan verkligen inte slappna av om inte allt är på plats och allt känns rent och fräscht. Tryckte glass i soffan också medan jag pluggade körkort, pratade i telefon med Tove och somnade vid 02, haha. Tror fasiken inte att jag kommer att klara mitt teoriprov fast jag går all in nu då det är SÅ snart och jag precis började med allt.. Men vi får väl se! Jag är ju bra på att plugga så kanske överraskar mig själv med att komma ihåg allting ändå =) Håll tummarna för mig.

Idag ska Jolie till tandläkaren och innan det ska jag hinna träna, leka med henne och jobba bort lite.

KRAM! Hoppas att ni får en jättefin dag <3

  

Myste runt i DENNA goströja igår och tightsen är ju bara mina vanliga och dom finns HÄR. Funderar ärligt talat på att skänka bort alla mina byxor (för jag har tre fulla, stora lådor i min garderob) då jag ju aldrig använder dom!? Haha, okej..Kanske inte.. Dom åker ju fram ibland när jag ska vara fin men till vardags bor jag ju typ i träningstights. Finns absolut inget skönare i världen. Men jag har å andra sidan alltid varit en sådan som hatar jeans som ni kanske vet. Är väldigt bekväm av mig =)

Visst är min matta där uppe fin förresten!? Den är superstor och gjorde sig superbra på övervåningen.

Denna är sååå god!! Har ni inte smakat så måste ni göra det. Man kan köpa dom på Espresso House men också beställa på apotea tror jag! Här i Umeå är det nog svårt att hitta dom annars. Köper alltid med mig när jag är i Stockholm men nu börjar lagret ta slut här hemma.

Jasons tomtedräkt är redo! Han verkar ha gått med på att vara en tomte nu i sitt Luciatåg då han gick runt i dräkten igår och verkade väldigt nöjd. Den kommer från Kappahl.

Måste ändå erkänna att det är lite mysigt när julgranen lyser dygnet runt. På natten när jag ska gå och lägga mig så går jag alltid en runda och släcker alla lampor, larmar, låser osv och då känns det så bra att den bara fortsätter lysa. Känns så hemma och mindre ensamt, haha.. ;p Nej, men ärligt talat så längtar jag redan tills jag får ta bort den (trots att det är lite mysigt). Barnen älskar granen och pratar hela tiden (iallafall Jason) om att det snart är jul, möblerar om kulorna och glittret typ tre gånger om dagen och ja.. Det är så fint att jag får ge dom allt detta trots att vi har gått isär nu. Märks att dom är så hemma och trygga här i huset och det var ju trots allt här vi skulle skapa alla traditioner och sådant tillsammans.

Kommentarer

  1. Emma

    Hej!
    Tips angående plugg till körkor; om du inte redan har gjort det, ladda ner körkortsappen! Den är fylld av frågor som kan komma på provet, samt att man kan testa att svara på tid och få de korrekta svaren på alla frågor efter man svarat. Smidigt sätt att lära sig på. 🙂

    Lycka till med plugget!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish