Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fem

1. Har beställt lite nytt till köket som jag fick hem för ett tag sedan men helt glömt bort att visa. Knivarna behövdes VERKLIGEN då jag bara hade sjukt dåliga och slöa knivar innan. Glasen är typ i hårdplast vilket är toppen då dom inte kan gå sönder om barnen råkar tappa dom. Jason har börjat be om ”vuxenglas” när han ska dricka så tänkte att detta var perfekt som ett komplement till barnens små glas från RICE.

2. Finns det något jag gillar så är det konceptet med att matcha kläder med sina barn. Tycker verkligen att Gina Tricot har lyckats att ta fram ett så himla prisvärt, snyggt och ändå roligt utbud (snygga mönster och modeller + materialval) av kläder till mamma/barn. Alla tummar upp! Gillar också att många av plaggen är lite tuffare och jag njuter varje gång jag tar på mig någon av mina t-shirtar därifrån på morgonen när jag går ner och lagar frulle till barnen. Brukar ha stor tröja, trosor och tofflor på mig då, haha.. Eller morgonrock.. Mina favorit-tryck är iallafall  ”always got your back” som ni ser på bilden ovan och ”mama/mini-power”. Älskar det!

3. Jolie är GRYM på att lägga ihop pussel, bygga med lego och även smålego. Igår byggde hon ett så fint torn i gymmets lekrum och sa ”kolla huuuuus mamma”. Alltså jag fick nästan tårar i ögonen, haha. Hon är bara så himla duktig! Här nedan visade Jason henne hur man skulle lägga ihop Babblarna-klossarna som hon fick i doppresent och hon har sedan dess lagt ihop dom gång på gång på gång.

4. Måste ju tipsa er om Risentas granola! Den är utan tillsatt socker och både jag och barnen älskar den. Lite dyrare men så värt det. Äter alltid med naturell kvarg och det är bästa kombon!

5. Lyxade efter gymmet när jag var barnfri för ett tag sedan och köpte med detta på bussen efteråt. Jag undrar verkligen när jag ska tröttna på smash men tror nog aldrig att den dagen kommer att komma. Tycker dock att det är störande att påsen tar slut så snabbt så dom bör ordna minst en 600 grams-påse kan jag tycka, haha =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Nathalie

    Heej! Jag är lite nyfiken på hur nu delat upp med möbler osv. Har Fjodor köpt nytt bara eller har han tagit med sig lite grejer?

    Ps. Älskar din blogg och ser upp till dig!
    Kram <3

  2. Profilbild
    Elvira

    Man slipar ju knivar så de blir vassa igen, knivar blir slöa efter användning och det är ju inte tänkt att man ska köpa nya varje gång

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish