Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Inte nu igen

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår okej men Jason fick feber ganska direkt efter att jag hade hämtat honom på föris igår. SÅ typiskt och så himla tråkigt. Han somnade i soffan redan innan middagen och sov sedan fram till att det egentligen var läggdags. Då blev det fika och Greta Gris en stund innan han gick och la sig igen.

Den här dagen blir som ni förstår superlugn. Jag som är så långt ifrån en bullmamma som man kan bli har ändå tänkt att vi ska baka något idag, lyssna på lite julmusik och bara ha det mysigt. Tror att vi ska göra en mjuk pepparkaka. Jag gillar ju verkligen inte hårda pepparkakor men älskar den mjuka versionen av någon anledning. Blir någon väldigt enkel variant också med tanke på mitt ointresse till bakning, haha. Tänker mest att det blir kul för barnen och något måste vi ju sysselsätta oss med. Dom älskar ju att pyssla i köket och hjälpa till med maten så det blir perfekt och lagom mycket att göra.

Dom jobbigaste tillfällena att vara ifrån barnen är nog när dom är sjuka enligt mig.. Känns redan nu jättetufft att dom ska iväg till sin pappa imorgon när jag vet att Jason har feber. Sedan vet jag ju att dom har det sjukt bra där också då F verkligen är världens bästa pappa och precis lika engagerad som jag. Men det är tufft att inte få pyssla om dom och ha full kontroll när dom är dåliga.

Önskar er en underbar dag. KRAM.

Jag och min nyvakna bebis igår. Hon hade sovit i vagnen när F kom med henne på morgonen efter att dom hade lämnat Jason på förskolan. Hon var sådär varm och gosig med håret åt alla håll, haha. Finns det något mysigare än nyvakna barn? Och jag själv var också rätt nyvaken men fick sminka mig i lugn och ro iallafall innan jag tog över helt med Jolie. Mina mjukisbyxor är förresten SÅ mysiga och dom kommer från nelly. Dom är lösa men ändå lite tighta vilket gör dom sjukt bekväma men ändå rätt så fina. Jag har storlek S då jag vill ha dom som riktiga mjukbrallor men XS hade också fungerat om jag önskade att dom satt åt mer. Ni hittar dom HÄR.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Amanda*

    Hej! Du är alltid så fin i håret! Skulle va så kul om du kunde göra en video om hur du fixar det med plattången 🙂

  2. Profilbild
    Jennifer

    Eftersom de funkade på detta inlägg postar jag här istället! 🙂
    Jag hade gärna bjudit min älskade mamma på en iskaffe <3
    Jag bor i Oslo och hon bor i Söderhamn, och efter att ha varit bästa vänner hela livet känns de väldigt tomt att inte träffa henne varje dag längre. Men får snart 2,5 vecka tillsammans över jul <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish