Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nya träningskläder

Hej fina ni!

Hoppas att ni har haft en underbar helg! Jag mår bra men det har varit extremt mycket tankar och känslor i helgen. Har försökt att omge mig med vänner som får mig att må bra och sov faktiskt hos en vän i fredags! Sedan kom hon till mig i lördags och sov över. Supermysigt. Jag behövde det! Bara prata massor, äta massor med gott och ha någon att somna bredvid, haha.

Måste förresten visa er! Alltså hur fina är inte dessa kläder nedan!? ÄLSKAR toppen som sitter så fint och tightsen är så galet snygga och bekväma samtidigt. Det är precis så träningskläder ska vara enligt mig. Tycker detaljerna på benen är så annorlunda och gör det där lilla extra!

Hade sådan galen huvudvärk när jag vaknade i lördags och kände mig typ som jag ser ut på första bilden. Åkte till gymmet ändå och efteråt var den som bortblåst. Så skönt! Är så tacksam över träningen när det känns sämre på andra fronter. Det är så himla skönt att ha en timme där man bara går ur alla tankar för att kötta på. Känner mig så stark och som att jag klarar precis allt när jag lyfter tungt också. Det är en så himla häftig känsla! Ska dela med mig av ett grymt ben/rumpa-pass och några favoritövningar nu i veckan så håll utkik =)

Önskar er en underbar måndag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Jasminn

    Hej!
    Vilken vacker outfit Jag gillar bloggposter som visar kläderna du bär på, ett riktigt inspirerande blogginlägg!Jag skulle vilja se fler av dessa blogginlägg Jag önskar dig en underbar dag, kram

  2. Sara

    Snälla ge mig ett träningsprogram för ben och rumpa, typ rumpa/ben bootcamp!! Vill ju ha lika snygg rumpa som du i sommar 😍 snälla snälla snälla 😂

  3. Emma

    Varifrån köper du mest träningstights? Har du några favoriter? Jag kan enbaaaart använda en modell som gymshark har, tyget är superstretchigt! Hatar när tyget är mer ”hårt” och fast, känns som man inte kan röra sig lika fritt då.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Aimn!! 🙂 men ååh förstår det. Jag gillar när dom trycker åt lite men inte för mycket och så får det inte vara någon söm mellan benen, haha 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish